Bana ceza veren o yöneticinin..........

Siz kötü içerikten bildirdiniz de konuya mı müdahale edilmedi ? Bir de beni konuda görmeniz mümkün değil çünkü benim profilim gizlidir.

Siz kötü içerikten bildirdiniz de konuya mı müdahale edilmedi ? Bir de beni konuda görmeniz mümkün değil çünkü benim profilim gizlidir.

edilmedi evet hatta savcılığa gideceğimi söyledim muneye o kişi ile ilgili yine mune kapattı konuyu ve siz konuda yorum yazdınız olanları görmezden geldiniz ben acil admin biri baksın diyordum sizin öyle olduğunuzu bilmeden.bana yapılan hakareti kaç kere şikayet ettim.siz konuda yorum yazdığınız için orada olduğunuzu biliyorum.

Ek olarak kaç kişinin 1 tane üyeliği var ?

Bu lafın bana galiba.Ama sana 3 üyeliğin sebebini daha önce 3 kez açıkladım.Birini 2 kere buradan mesaj yoluyla. Birini başka bir yerden. Ama sen sürekli bana , bu kim bu kim diye sorduğun iki kişi var.
Biri gerçekten arkadaşım, bir kere yanlışlıkla onun hesabı açık kalması sonucu bilgisayarında yorum yapmışım. Sonra da düzelttim zaten orda bile.
öbür üyelik te, bu üyelikle tanındığım için. Diğer üyeliğimde anlatcağım şeylerin bu üyeliğimle bilinmesini istemediğim içindi! Çünkü anlatcağım şeyler ailemden birinin hoşuna gitmeyecek şeylerdi. Ve mesela bu nickim de benim internet nickim gibi birşey. BUrada beni tanıyan birinin , beni bulması zor değil yani.
Hem bu şekilde açılan üyeliklere izin verdiğinizi söylemiştin. Sürekli aynı şeyleri söylüyorsun bana.

Son düzenleme:
Ceza alan birini kaale almamanızı anlayamadım açıkcası? Ne ki bu yani?ceza aldın dmek ki saygısızsın demek ki hep haksızsın.bu mudur?

Kötü içerikten bildirilen mesaja bakılır, sizin adınızı da ilk kez görüyorum.
Savcılığa neden gitmediniz ? Sizinle ben mi dalga geçtim ? konu neydi verin linki merak ettim...

Geçmiş sayflarda ben de yazdım bununla ilgili ,henüz cevap gelmedi Kazenden .

Açıklama yapacak mı ,yapmayacak mı bilemiyorum :/

Ceza alan birini kaale almamanızı anlayamadım açıkcası? Ne ki bu yani?ceza aldın dmek ki saygısızsın demek ki hep haksızsın.bu mudur?

Hanımefendi birazda izin verin onlar konuşsun demek istedim bu agresiflik niye ? Her şeyi negatif yönünden algılıyorsunuz....

'' Bir dokun,bin ah işit'' olmuş bu topik.Ama güzel olmuş.Ben de bir sürü soruma cvp buldum burda.

Çok uzun süredir forumda değilim, çok yorum yaptığımda söylenemez ama ne ceza ne de uyarı almamış biri olarak şunu söyleyebilirim Kazen bey üslubunuz çok ama çok alaycı bir önceki konuda da zaten belirtmiştim ( hani şu ortadan kaybolan:). Anlıyorum tahammül edemediğiniz şeyler oluyordur ama iğneleyici cevap vermek imalı konuşmak burda düzeni sağlaması gereken kişide olmaması gereken özellikler bence.

Son düzenleme:
Kötü içerikten bildirilen mesaja bakılır, sizin adınızı da ilk kez görüyorum.
Savcılığa neden gitmediniz ? Sizinle ben mi dalga geçtim ? konu neydi verin linki merak ettim...

kazen bey
arkadaş her konuda laf ettiği için kızdırma maksatlı ve de biraz da dalga geçme amaçlı ben bişi demiştim ama arkadaş çok alınınca geri alıp cümlemi özür diledim ve konuşup gayet anlaşmıştık.
şimdi gelip de bunun lafını tekrar açması beni çok şaşırttı doğrusu.
ayrıca o bahsettiği konuda yazan şahıslar hem o konuda hem de başka geyik topiclerinde arkamızdan salak, gerizekalı gibi aleni bir şekilde hakaret edip dalga geçtiler, tek söz etmeyip kibledik de sadece bi tanesi ceza aldı.
madem ben de bunun lafını edeyim yani.

Hayat haksizliklarla dolu, yeni bir sey degil.
Biri 10 puan ceza verir, biri 30, biri uyari biride hic bir sey.
Bu kadar yani, uzatmaya ne gerek var, inanin kafam almiyor.

Kazen durustce gelip konu acti, derdi olan varsa konussun diye.
Yine polemik...
Forumda kiskirtici insanlar vardir muhakkak, "kotu icerik" butonuna basalim olsun bitsin. Boylece polemikten, tartismalardan uzak oluruz.
Sanal alem bu, bu kadar ciddiye almanizi gercekten anlamiyorum.

Saygilar.

Hanımefendi birazda izin verin onlar konuşsun demek istedim bu agresiflik niye ? Her şeyi negatif yönünden algılıyorsunuz....

İzin vermek bize mi düşmüş?İsteyen istediği zaman zaten yazabilir benim iznime ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum.Agresif olduğumu da düşünmüyorum.ama sizin izin verdin de onlar konuşsun anlamında değil de cezası olmayan masum biri eleştirsin anlamında söylediğinizi düşünüyorum.(cezası olmayan biri yazsın ki kusur bulamayayım cümleniz de bunu destekler nitelikte sanki)

Hiç ceza almamış ve almamak dileğimle Merakımdan sormaktayım...Acaba nasıl cezalar veriliyor sitede?Yorum yapmak falan mı engelleniyor acaba?:26:

Şikayetim var cümle yasaktan
Dillerimi Hakim Bey bağlasan durmaz
Gelsin jandarma polis karakoldan
Fikrim firarda mahpusa sığmaz eyvah

Sussan olmuyor susmasan olmaz
Dil dursa Hakim Bey tende can durmaz
Yazsan olmuyor yazmasan olmaz
Kaleme tedbir koma tek durmaz

Siz neden her şeyi üzerinize alınıyorsunuz ?

aynen desin ki benim cezam yok, 2. üyeliğimde yok ama sen çok kaba bir adamsın arkadaşlarımı yanlış cezalandırdın desin ...

yoksa dediğiniz gibi kime cevap versem bir yerlerden açık veriyor

Herkes Kazen nin üzerine gidiyor ama bizlerin hiçmi suçu yok.Biraz empati nolur.Zaman zaman Kazen in üslubu sert gelebilir ama inanın her yapılanın geçerli bir sebebi var.Baı arkadaşlar haksız ceza aldık diyorlar.Kime göre haklı,haksız ama?İkili tartışmalarda karşı tarafda aynı şeyi söyleyecekdir kuvvetle muhtemel

Son düzenleme:

O konuyu ben biliyor muyum ? Bu bayan neden bahsediyor ? Ben anlamadım bir şey ....

teşekkür ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…