valla ben şunu bilirim kazen bey istediğinize ceza veriyorsunuz isteyince görmüyorsunuz!ben geçen gün tartışmanın içerisindeyim bana yapılan terbiyesizliğe sizde şahit oldunuz.hani bana yöneltilen sizi bir doktor mu terk etti nedir bu acınız gibisinden yapılan terbiyesizlik ve bende bu durum karşısında demiştim ki bunu admine şikayet edeceğim demiştim ve sizinde yöneticilerden biri olduğunuzu bilmeden hatta sizde de o esnada konunun içindeydiniz.ama karşı tarafa ne bir uyarı yaptınız ne başka birşey .hatta karşı taraf birde yetmezmiş gibi dalga geçti benimle .bu gerçekten hiç hoş bir durum değildi.yönetici olarak bir uyarı yapmalıydınız.mune gerçekten gerektiği yerde anıında uyarırken sizden aynı ilgi ve adaleti göremedim.bunada ister ceza verirsiniz ister görmezsiniz yine.benim hayatım bu forum değil.hiiiiiç umurumda olmaz güler geçerim.gerçek hayatıma bakarım sanal birşey için hiç kafamı yoramam ne olacak... burdan ceza yesem neeee yemesem ne iyi akşamlar!
Siz kötü içerikten bildirdiniz de konuya mı müdahale edilmedi ? Bir de beni konuda görmeniz mümkün değil çünkü benim profilim gizlidir.
üç üyeliğim yok ama ceza aldım yazdıklarımı dikkate almazmısınız :44:
Ek olarak kaç kişinin 1 tane üyeliği var ?
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
edilmedi evet hatta savcılığa gideceğimi söyledim muneye o kişi ile ilgili yine mune kapattı konuyu ve siz konuda yorum yazdınız olanları görmezden geldiniz ben acil admin biri baksın diyordum sizin öyle olduğunuzu bilmeden.bana yapılan hakareti kaç kere şikayet ettim.siz konuda yorum yazdığınız için orada olduğunuzu biliyorum.
Bence de istediğine cezayı kesiyor, istemediğine kesmiyorlar sanki.
Ben ufacık bir şey dedim bi konuda, 15 gün ceza aldım, biri "gelmeyeceğim siteye" diye konu açmış, ben de nolur gel yazmıştım.
Tamam dalga geçtim ama buna 15 gün ceza verilir mi ya?
Birileri neler neler yazar ama 2 gün sonra geri gelir.
Çok saçma bir işleyiş sistemi var bu ceza kısmının.
Ce
Bunun dışında hep tartışma yaratan bir üye 3 üyelik aldı üyeliklerini iptal ede ede...
Hiçbir şey denilmedi, göz yumuldu.
Buna göz yumulduğu ifade bile edildi üstelik.
Ben ise geçmişte üyeliğimi iptal edip yeniden üyelik aldığımda, 2.üyelikle giremezsiniz diye her defasında kendileri iptal ediyorlardı.
Bu nasıl açıklanabilir ki? En sonunda mesaj attım da söyledim, öyle kaldım.
Ayrıca Adnan Oktar'ın Kızları konumu kaldırıp açıklama yapmadınız.
O kızların fotoları nette dolaşıyor zaten. Ben açınca mı sorun oldu konuyu?
Bir sebep de göstermediniz üstelik sonrasında.
Ceza alan birini kaale almamanızı anlayamadım açıkcası? Ne ki bu yani?ceza aldın dmek ki saygısızsın demek ki hep haksızsın.bu mudur?
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
Kötü içerikten bildirilen mesaja bakılır, sizin adınızı da ilk kez görüyorum.
Savcılığa neden gitmediniz ? Sizinle ben mi dalga geçtim ? konu neydi verin linki merak ettim...
Hanımefendi birazda izin verin onlar konuşsun demek istedim bu agresiflik niye ? Her şeyi negatif yönünden algılıyorsunuz....
Bu lafın bana galiba.Ama sana 3 üyeliğin sebebini daha önce 3 kez açıkladım.Birini 2 kere buradan mesaj yoluyla. Birini başka bir yerden. Ama sen sürekli bana , bu kim bu kim diye sorduğun iki kişi var.
Biri gerçekten arkadaşım, bir kere yanlışlıkla onun hesabı açık kalması sonucu bilgisayarında yorum yapmışım. Sonra da düzelttim zaten orda bile.
öbür üyelik te, bu üyelikle tanındığım için. Diğer üyeliğimde anlatcağım şeylerin bu üyeliğimle bilinmesini istemediğim içindi! Çünkü anlatcağım şeyler ailemden birinin hoşuna gitmeyecek şeylerdi. Ve mesela bu nickim de benim internet nickim gibi birşey. BUrada beni tanıyan birinin , beni bulması zor değil yani.
Hem bu şekilde açılan üyeliklere izin verdiğinizi söylemiştin. Sürekli aynı şeyleri söylüyorsun bana.
İzin vermek bize mi düşmüş?İsteyen istediği zaman zaten yazabilir benim iznime ihtiyaçları olduğunu sanmıyorum.Agresif olduğumu da düşünmüyorum.ama sizin izin verdin de onlar konuşsun anlamında değil de cezası olmayan masum biri eleştirsin anlamında söylediğinizi düşünüyorum.(cezası olmayan biri yazsın ki kusur bulamayayım cümleniz de bunu destekler nitelikte sanki)
kazen bey
arkadaş her konuda laf ettiği için kızdırma maksatlı ve de biraz da dalga geçme amaçlı ben bişi demiştim ama arkadaş çok alınınca geri alıp cümlemi özür diledim ve konuşup gayet anlaşmıştık.
şimdi gelip de bunun lafını tekrar açması beni çok şaşırttı doğrusu.
ayrıca o bahsettiği konuda yazan şahıslar hem o konuda hem de başka geyik topiclerinde arkamızdan salak, gerizekalı gibi aleni bir şekilde hakaret edip dalga geçtiler, tek söz etmeyip kibledik de sadece bi tanesi ceza aldı.
madem ben de bunun lafını edeyim yani.
Çok uzun süredir forumda değilim, çok yorum yaptığımda söylenemez ama ne ceza ne de uyarı almamış biri olarak şunu söyleyebilirim Kazen bey üslubunuz çok ama çok alaycı bir önceki konuda da zaten belirtmiştim ( hani şu ortadan kaybolan:). Anlıyorum tahammül edemediğiniz şeyler oluyordur ama iğneleyici cevap vermek imalı konuşmak burda düzeni sağlaması gereken kişide olmaması gereken özellikler bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?