Bana ceza veren o yöneticinin..........

Kazen hakkında olumsuz düşünce mi? Gayet olumlu ve uyumluyum Kazen bey ile.Allaha şükür tek bir cezam bile yok.Lütfen çelişkili sözlerle Kazen bey in aklını karıştırmayınız

Aman aman Allah uyumunuzu bozmasın:))

Attığı özel mesajı unuttun galiba neyse ortalığı karıştırmayayım .

kazen
eskiden aekadaş listesine eklemeden mesaj gönderılıyordu
neden mesaj göndermek için arkadaş olmak gerek?:26:
arkadaş olmak istemıyorsam
mesaj gönderemeyecek mıyım?

bu ayrıntıya kimse takılmadı değil mi ?

Sorun da burda kadınlarımızın haklarından güçlerinden haberleri yok..

Hep bir arayış içinde bekarken evleyim mutlu olayım..Evlenır eşiyle sorunu vardır çocuğumuz olsun mutlu olayım..

eşim beni sevsin güzel olayım vs vs...

Keşke kendi içlerindeki mutluluğun farkında olsalar..Önce kendi kendilerine değer verseler..Kendilerinin özel olduklarını hissetseler..

Kendilerini ispatlamak zorunda olmasalar..

Bu siteye üye olurken kaç tanesi site kurallarını okuyarak geldi..

anket yapsak herkes dürüst olsa... sayı kaç olur acaba...

O zaman neden ceza aldıklarını anlarlarlar ve şikayet etmezler..

Ben sız tarafından ceza aldım.Face reklamını bilmiyordum..Kızmadım da şikayet etmedim de..

Siz benim hatam yüzünden bana ıkı üç tane mail attınız..Kibarcada tavsiyede bulundunuz..

kazen

buna ek olarak biz arkadaş olduklarımızın albümlerini görüyoruz onlarda bizim siz de böyle bir durum geçerli mi?

bana soran arkadaşlar adına ve kendi adıma da soruyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

buna ek olarak biz arkadaş olduklarımızın albümlerini görüyoruz onlarda bizim siz de böyle bir durum geçerli mi?

bana soran arkadaşlar adına ve kendi adıma da soruyorum bilgilendirirseniz sevinirim.

evet geçerli...

arkadaşınsa elbet her arkadaşın gibi görebilir.

yazdıklarına katıldığımı belirtmek isterim yalnız tek katılmadığım nokta bazen alınan cezaları anlamak inanın mümkün olmuyor! Hem bu başlık şikayet etmemiz için açıldı içimizi dökelim bugün

Son düzenleme:
2 ceza puanımda kazen vermişti,ilki etikerlere yazı yazdım diye tam 15 kişi ceza almıştık...

İkinci cezamıda hakettim aldım suçluydum tam 4 gün ban yedim hem burada hemde pc den banlıydım..

Sonra kazenle konuyu konuştuk,ne bir ters lafı oldu nede beni kırdı kendisini çok takdir ettim zaten..

Binlerce kadınla uğraşmak cidden çok zor,asabi ve gergin olmasıda son derece normal yani..

kazen

aynen katılıyorum.Ziira ameliyat öncesi ve sonrası resimlerimi de görecek.Bu yüzden eklemiyorum.Ben de geçen gün bir msj atmak istedim.Atamadım.

aynen katılıyorum.Ziira ameliyat öncesi ve sonrası resimlerimi de görecek.Bu yüzden eklemiyorum.Ben de geçen gün bir msj atmak istedim.Atamadım.

aslında resimlerine yorum yapılınca
arkadaşının arkadaşı görüyor .
yani, arkadaşlarının hiç birinin listesinde kazen olmamalı

Bu arada 2012'nin enleri seçmeyecek misiniz ?

aslında resimlerine yorum yapılınca
arkadaşının arkadaşı görüyor .
yani, arkadaşlarının hiç birinin listesinde kazen olmamalı

hadi ya şok oldum bak şimdi nlglpd üzgünüm arkadaşım neyse çok yoğun Kazen bey görmemiştir kafa koparmaktan ve ceza kesmekten fırsat bulup :)

KAZEN bey buna bir cvp yazar sanırım.Ben de merak ettim.

benım listemde olmayan arkadaşların resimlerine yorum yapan arkadaşlarımı
profılımde gördüm
o yüzden dedım.
belkı , herkese açıktır resim
ondan görmüş olabilirim
ama yanılmıyorsam görüyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…