KAZEN bey buna bir cvp yazar sanırım.Ben de merak ettim.
aslında resimlerine yorum yapılınca
arkadaşının arkadaşı görüyor .
yani, arkadaşlarının hiç birinin listesinde kazen olmamalı
Ama bu saçma bir uygulama.O zaman kime göre neye göre arkadaş listemize ekleme yapıyoruz.O zaman herkes görsün resimleri.Onu ele bunu ele boşuna insanları eklememişim.
Ne oldu bacım tırstın mı :18::18::18: yok ya görmemiştir rahat ol
Jelesec cim görüp görmemesi o kadar da önemli değil.Sonuçta ameliyat öncesi ve sonrası resimlerim insanlara biraz fikir verir,iz konusunda çok düşünen insanlara yardımcı olur düşüncesi ile koymuştum.Ama arkadaşımın bir yorumu ile listesindeki herkes benim resmimi görüyorsa gizliliğin ne anlamı kalıyor? Ya da listene ekleyip eklememenin.
Kişisel bilgilerim,kimliğim ve yüz resimlerim olmadıktan sonra hiç bir şey in önemi yok bence ama asıl konu o değil.Bilmem anlatabildim mi?
3 yıldır kkye üyeyim ve hic ceza almadım benim merakıp konu dışı olabilir ama aklıma takıldı kk kurucusu sizmisiniz erkeksiniz galiba nasıl nerden böyle bi site kurmak aklınıza geldi cünkü bana göre fecabook kadar önemli ve güzel bi site ondandır merakım
Jelesec cim görüp görmemesi o kadar da önemli değil.Sonuçta ameliyat öncesi ve sonrası resimlerim insanlara biraz fikir verir,iz konusunda çok düşünen insanlara yardımcı olur düşüncesi ile koymuştum.Ama arkadaşımın bir yorumu ile listesindeki herkes benim resmimi görüyorsa gizliliğin ne anlamı kalıyor? Ya da listene ekleyip eklememenin.
Kişisel bilgilerim,kimliğim ve yüz resimlerim olmadıktan sonra hiç bir şey in önemi yok bence ama asıl konu o değil.Bilmem anlatabildim mi?
gerçekten ceza puanı 100 ü bulunca üyelik iptali mi oluyor?
benim şimdiden 30 oldu. eğer öyleyse artık yorum yapmaya da korkarım
kazen beyin emir oglu var ,3 yıldır kkye üyeyim ve hic ceza almadım benim merakıp konu dışı olabilir ama aklıma takıldı kk kurucusu sizmisiniz erkeksiniz galiba nasıl nerden böyle bi site kurmak aklınıza geldi cünkü bana göre fecabook kadar önemli ve güzel bi site ondandır merakım
Merhaba
Evet kurma fikri benden çıktı ama bu hala sizler getirdiniz. Ben sadece pratik çözümler önerdim, ihtiyaçları görüp onları karşıladım.
6 aydan önceki cezaları silme kararı gündemde....
kazen beyin emir oglu var ,
ve kazen beye ilham vermiş onun sayesinde kurulmuş bir site
dimi kazen :78:
Bir şey söyleyeceğim ve gene büyük ihtimal azarı yiyeceğim ama içimde kalmasın...
Bu konu başlığı hoş olmuş mu Kazen Bey?
İki ucu açık, insanın aklında başka çağrışımlar yapıyor.
Ha şimdi diyeceksiniz ki, o sizin anlayışınız, seryameniz ne ise öyle doldurursunuz ama; zaten üyelerce genel problemimiz ucu açık şeylerin istenildiği yöne çekilmesi değil miydi?
Bari konu başlığını böyle yapmayın, usul usul gelmişken şuraya 'konu başlığı' ile gaza gelip de şeytana uymayalım...
Galiba ben uydum mesela...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?