- 1 Temmuz 2012
- 3.172
- 338
- 148
6 aydan önceki cezaları silme kararı gündemde....
evet doğru
konunun popüler olması lazım : )
Ayrıca cezaya nerden bakılıyor, bi mesajım silinmiş bu bir ceza mı? Eğer öyleyse itirazım var hakim bey
Ben henüz 2 aylık üyeyim , henüz ceza puanım falan da yok , sicilim temiz şuan için.
Ama siteye üye olduktan kısa bir süre sonra siyaset ve dinin neden konuşulmadığını sormuştum(ki o zaman Türkiye Gündemi konusu açık değildi)
Kendimcede şöyle olsa daha iyi olmaz mı falan gibi de beylik cümleler yazmıştım.(özelden)
Neyse , konu orada kapandı.Özet olarakta aklımda kalan beğenmeyen giderdi.
Aynı günün akşamı , başka bir konuda KAZEN ve X kullanıcısının pro üyelikten polemik içinde bulundukları , ucununda beğenmeyen gidere dayandığı bir yazışmalar silsilesi görünce ;
-Bugün herkese rest çekme günü heralde ?
Yazdım.
Yazış o yazış....Öyle ceza falan değil , bildiğiniz üyelik iptali .Sebeb: Rest değildi ki!!!
Hadi bismillah daha ayağımız alışıyordu derken;rica minnet geri döndük.
Bakmayın şimdi koskoca kadın gülerek '' rica minnet girdim '' diye rahat rahat yazıyorum ama o gün için müthiş bir despotizme isyan içindeydim.
Evet , keyifli vakit geçiriyorum , evet diğer siteler bu keyfi vermiyor ama 300.000-1=299.999 gibide görülmemeliydim
Buraya ilk üye olduğum zamanlarda Kazen ile bir polemik yaşamıştık sebebini tam hatırlamıyorum ama orda haklıydım ve konu da yine site kurallarıyla alakalıydı.
Dedim ki "madem ben kurallara uymuyorum, burası kadınlara özel bir platform ve erkeklerin üyelik alması yasak, siz de bir erkeksiniz Neden aramızdasınız?" Kazen'in admin olması onun bir erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyoryani iş kurala bakınca böyle tutarsızlıklar da meydana çıkıyor
Ve üyeliğimin iptalini istedim, iptal edildi şu tavırla "talebiMiz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir!"...
dikkat edin "m" harfi büyükyazılmıştı
Yetkin yoksa kırıp dizini oturacaksın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim artık :26:
Bu hiç adil değil Kazen...
O halde bize cevap da verebilirsin.
Senin de tutumunla ilgili yorumları alalım lütfen...
ben üslup konusunda Kazen beyin kendisine torpil geçtiğini düşünüyorum.bizden beklenen kurallara uyma davranışını kendisi yerle bir edebiliyor...
kusura bakmasın ama...böyle düşünüyorum...
Neden kusura bakayım ki ? İmzamda bu tavrımın sebebi çok net yazıyor....
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
Herkes Kazen nin üzerine gidiyor ama bizlerin hiçmi suçu yok.Biraz empati nolur.Zaman zaman Kazen in üslubu sert gelebilir ama inanın her yapılanın geçerli bir sebebi var.Baı arkadaşlar haksız ceza aldık diyorlar.Kime göre haklı,haksız ama?İkili tartışmalarda karşı tarafda aynı şeyi söyleyecekdir kuvvetle muhtemel
o zaman üyelerde desin ki evet üslubum sert gelebilir ama bir sebebi var
üyeye yasaksa kazene de yasak.Sonuçta o da buranın kullanıcısı olduğunu söylemiş biri... üye yapınca tü kaka, Kazen bey yapınca yapıyorsa bir sebebi vardır olmuyor.
eteklerdekiler dökülse de birşey farketmez çünkü kazen bey bizim karşı karşıya durduğumuzu zannediyor biz sadece eşitlik istiyoruz
kimseyi iğnelemesine gerek yok
mune bunu gayet güzel başarıyor...
kazen
eskiden aekadaş listesine eklemeden mesaj gönderılıyordu
neden mesaj göndermek için arkadaş olmak gerek?:26:
arkadaş olmak istemıyorsam
mesaj gönderemeyecek mıyım?
canım kazene gönderilmiyor.Nasıl yani?
Daha 2 gün evvel arkadaş listemde olmayan biri ile mesajlaştım ben...
:26:
Hazir kazen burdayken bir ricam olacak umarim benide kirmaz....cepten site cok kotu pcdeki gibi degil hicbirseyi gormuyorum direk giris yapiyorum ama ne forumlar var nede birsey....eski haline yani pcdeki gibi olursa cok seviniril suan kac kisi misafir o bile yazmiyor....
Bir de avukatlar var başkasının derdini burada gündeme getiriyor. Konu içeriğini bilmeden böyle soyunurlar avukatlığa cevap versem bu sefer canları sıkılacak haksızken iyice saldıracaklar en iyisi görmezden geleyim ...
O kişi çok aciz boyun devrilsin emi adam, yapılır mı gül gibi arkadaşıma.. ... Ama allah için benim derdim yok senle...
birde bazılarının dediği bu kadar çok kadının olduğu bir siteyi yönetmek zordur lafı bana inanılmaz garip geldi
zorluğu kadın olmamızdan mı kaynaklı yoksa sayıca fazla oluşumuzdan mı yoksa her ikisindende mi bunu da bir açıklasalardı çok iyi olurdu
eğer zor bir şeyse yanına yardımcı alır bknz;mune gibi
bu kimseye hadi bakalım haddini bil hizaya gel minvalinde yorum yapmasını gerektirmez haklı kılmaz
Bir de avukatlar var başkasının derdini burada gündeme getiriyor. Konu içeriğini bilmeden böyle soyunurlar avukatlığa cevap versem bu sefer canları sıkılacak haksızken iyice saldıracaklar en iyisi görmezden geleyim ...
O kişi çok aciz boyun devrilsin emi adam, yapılır mı gül gibi arkadaşıma.. ... Ama allah için benim derdim yok senle...
..................
Bunların bir kısmı için; kendini çok uyanık sanan, kendince küçük hesaplarla veya ego tatminiyle kendini kayetmiş olan, ukalalık diz boyu olan bazı üyelere çok bile tahammüllü davrandığı ve aslında çok daha fazlasına müstehak olan kişilere karşı, buna rağmen olması gerektiğinden daha fazla saygı göstererek yazılmış şeyler olduğunu düşünüyorum ki, kendi adıma "ben olsam muhtemelen çok daha saygısızlaşabilirim" dediğim yorumlarına da rastadım. Yani, bir nevi, o kişilerin oyunlarında kullandıkları kendi malzemelerinin daha akıllıca olan versiyonlarıyla karşılık verdiğini ve o kişilerin fazlasıyla hakettikleri son noktayı bu şekilde koyduğunu düşünüyorum, bu tür olanları için.
................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?