Bana ceza veren o yöneticinin..........

neden bahsettiğimi anladınız mı ? Anladıysanız rica etsem açıklarmısınız ?

Mesaj atacağın insan, "sadece arkadaşlarım ve yöneticiler bana mesaj gönderebilsin" seçeneğini tıkladıysa ve sen o kişinin arkadaşı değilsen, mesaj yolayamaman normal...
Seçenekleri düzenle kısmında özel mesaj ayarlarında yer alır bu...

Yorumlar görülüyor diye biliyorum ben..

tüm yorumlara cevap veriyorum....

Çünkü evinde suyu akmayan neden sdular kesildi diye bana soruyor ! Şaka değil ciddiyim

Arkdaşının arkdaşı özel albümse kesinlikle GÖRMEZ

bir editör olarak
sadece arkadaş listesi dışında mesaj almaması doğru mu?
bende nedenini soruyorum?
ben arkadaş olarak eklemek istemıyorum, ama belkı soracağım bir şey var.

bir editör olarak
sadece arkadaş listesi dışında mesaj almaması doğru mu?
bende nedenini soruyorum?
ben arkadaş olarak eklemek istemıyorum, ama belkı soracağım bir şey var.

Editörlerin açık olması gerekiyor tabi...
Her türlü soru ve şikayet oradan geliyor neticede..

tüm yorumlara cevap veriyorum....

Çünkü evinde suyu akmayan neden sdular kesildi diye bana soruyor ! Şaka değil ciddiyim

Arkdaşının arkdaşı özel albümse kesinlikle GÖRMEZ

sevgili kazen,
evinde suyu akmayan bir insan
seni arkadaş listesine ekleyip devam edebılır bu msjlara.
yani, seni ekleyen bir insanın ne tarz msj atıp
atmayacağını nasıl kestırebılırsın ki?
bütün üyeleri yakmak nıye?

Yalan yok işte biz de ağzımızı tutamayız. Şimdi açıklık getirmesem içime dert olur mesela.

Benim bu sitede arkadaşım yok, yani özel bir arkadaşım yok. Ne geyikte ne msnde ne facebookta irtibatta olduğum, konuştuğum hoş beş ettiğim kimse yok.

Olsun istemem açıkçası. Burada güzel güzel(kimi zaman kıyasıya) tartışıyoruz. Bir gün fikrini beğendiğim insanı yarın haksız bulurum. Gerçek hayatta arkadaşlarımla birbirimizin kişilik özelliklrine hakim olduğumuzdan bu durum sorun çıkarmaz, gerekirse bazı konular aramızda tartışmaya hiç açılmaz. Ama burası öyle değil. Saygılı olsam da burada bazen insanlar fikirlerini o kadar değişik şekilde dışa vuruyorlar ki. Ama bazen aynı kişileri çok çok haklı bulduğum da oluyor. Yeri geliyor beğeniyorum yeri geliyor karşılıklı tartışıyor, yanlış buluyorum.

Yani özellikle hakkını aradığım bir "arkadaşım" yok ne yazık ki. Benim için hak vardır, haksızlık vardır. Fikrim sorulursa da üslupluca belirtirim.

İşin en güzel kısmı da şu ki, "gül gibi arkadaşım" diye geçen üyeyle birbirimize girmişliğimiz vardır ki bu yanlış anlaşılma düzelene kadar(yakın zamanda düzeldi, prokart muhabbeti olduktan sonra) sorsanız "gül gibidir" demezdim sanırım.

Bir de kk'nın bdv'deki klişe lafına yer vererek açıklamamı bitireyim: Buraya konu açan eleştiri kaldırmasını da bilecek.

Son düzenleme:
Arkdaşlar ben editor değilim ! Sitenin editor listesini verdim ...

facebooktada anlık paylaşım yapan milyonlarca insan var sahibi sizce bu iş çok zor burayı yönetmek çok zor mu diyordur

sonuçta bu site sahibine para kazandıran bir site

Kazen bey evinde bizim gibi masa başına oturup tek başına mı kontrol ediyor işlerini? bu site sonuçta bir şirket değil mi? neyin zorluğu yani bu.para kazanmak kolay bir şey midir?

Kazen bey (kimse bana after_before hanım demedi ya kast sistemi var burada )

Son yorumlarınızı görünce anladım ki sizin bile 2 hanım arasına girmemeniz lazım aslında :)

Çekilen çileye değiyor mu bu işin getirisi.

Bide kazenin anlamı nedir?

Son düzenleme:
Konuyu tam anlayamadım, sayfalar da ilerlemiş.

Madem herkes etegindekileri döküyor ben de dökeyim...

3 cezam, bir uyarım var.

Uyarım çok gereksiz bir şekilde verildi .
( Atletli bir konuydu sanırım konu dışı mesajdan)

2. polemikten.

3. ise bir üyenin bana tehdit içerikli aba altından sopa gösteren özel mesajına cevap vermedim,
kib yapıp , ayrıca mesajı kazen beye kopyalayıp gönderdim.
Üye hakkında hiç bir işlem yapılmadı.

Ertesi güne kadar bekledim.
Kendi işimi kendim halletim ve sonucu 8 gün bandı :)
Hiç de pişman degilim!

Ancak sanırım Kazen Bey hatasını anlamış olacak ki o üyeyi,
takip edip başka bir konudaki ilk mesajında banladı.

Fakat aklıma takılan, o tehdit ve hakaret içerikli özel mesaja neden işlem yapılmadıgıydı.

Banım bittikten sonra da Kazen Beye mesaj attım.
Cevap bile verilmedi!

Benim de anladıgım burada işlerine gelene göre muamele yapıldıgı...

Son düzenleme:
Bir şatoda yaşıyorum, 3 tane yardımcım var, bir de 2 direkli yatım. Aynı zamanda son model bir SUV araca sahibim demek isterdim ama bize bunu sormanın da anlatmanın da çok ayıp olduğu söylendi...

2 kez aynı soruyu sorunca böyle cevaplamak istedim...

Unutmadan bekarım ...

Teşekkürler ve sizin nezdinizde bende tüm kadınlarımızın “5 Aralık Kadın Hakları Günü” nü kutluyorum..

Eğer cezayı alanın o anki fikri bize yakınsa ceza almasını haksız buluyoruz,eğer karşıt fikirliyse ceza alınmasını haklı buluyoruz..Hele ki ceza alan bizsek (ki ceza almadım empati yapıyorum) vahlanıyoruz,anlamsız buluyoruz..
Cezayı almak çoğunlukla kibleyenin gördüğü bir haksızlıkla alakalı..Belki anlık durup düşünmeliyizki gerçekten kırmış,üzmüş olabiliriz yada başkasına-başkalarına haksızlık yapmış olabiliriz..

aynen desin ki benim cezam yok, 2. üyeliğimde yok ama sen çok kaba bir adamsın arkadaşlarımı yanlış cezalandırdın desin ...

yoksa dediğiniz gibi kime cevap versem bir yerlerden açık veriyor

Elif bir dakika eteklerindekileri döksünler.... Ne düşünüyorlar merak ediyorum

ne düşündüğümüzü merak edip sormuşsunuz ama

sürekli saldırmaktan sataşmaktan bahsediyorsunuz ya burada size gerçekten gıcık olan kadınlar varsa bile, onlar birbirlerine gıcık olduklarında pençelerini açıp takır takır yazarlar birbirlerine, ama size gerçekten gıcık olan haksızlığa uğradığını düşünen bir sürü kullanıcı var ve kimse size saldırma amaçlı bir şey yazmamış.düşünceleri merak ederken sataşmak olarak algılamak niye?

olumsuz her yorumu saldırmak olarak gördüğünüzü düşünüyorum ben bunu anladım yanlış mı anlamışım?

sadece bugun bu konuda ılımlısınız o da birazcık.

unutmadan ben de bekarım :)

Son düzenleme:

Hemen kaçamak cevaplar neresi ayıp onuda anlamam kazancını napıyorsun demedim ya nedir getirisi dedim para en hakiki gerçek hem belki aramızda böyle işlere yeltenmek isteyenler vardır.

Şahsen 2 direkli yatınız varsa benimde fikir babam olabilirsiniz

Henüz konunun başlarında bu soruna rastladım.

Şöyle bir önerim var :
Hakaret içeren veya polemik amaçlı yorumlar,ceza aldığı zaman silinsin.
Böylece,susup beklenmesinin bir anlamı olur.
Diğer türlü,cevap vermeyince,söyleyen söylediğiyle kalıyor.

Siz de olsanız hoşunuza gitmez.
Orada size yapılmış çirkin bir ima veya hakaret,cevapsız yazılı dursun istemezsiniz.

Ben tamamlayım, ilgilenenlere duyurulur ...
Evet kazen, bunca kadını buraya çapkınlık yapmak için topladı.
İtiraf etmelisin artık. Ve bunca hatuuuuuun da meraktan kurtulmalı

Ben tamamlayım, ilgilenenlere duyurulur ...
Evet kazen, bunca kadını buraya çapkınlık yapmak için topladı.
İtiraf etmelisin artık. Ve bunca hatuuuuuun da meraktan kurtulmalı

2 direkli yat ve suv marka araba başka bi açıklaması olamaz zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…