şu konuda anlaşamıyoruz kadınların birbirine saldırırken nasıl yazdıklarını bildiğim için diyorum şu anda bu konuda size saldıran yok
bu algıyı değiştirin kimsenin böyle bir amacı yok
size hak vermeyen herkes için böyle düşünürseniz bu işin içinden çıkılmaz.
kazen, sanırım olumsuz yorumlara odaklısın
diğer yorum veya soruları görmezden geliyorsun.
neden msj atmak için ekli olman lazım??
ve arkadaşlarımızın arkadaşları resımlerımıze yorum yapıldığı zaman görüyor mu?buna cevap verdın ama
tatmın edıcı değildi.
kazen, sanırım olumsuz yorumlara odaklısın
diğer yorum veya soruları görmezden geliyorsun.
neden msj atmak için ekli olman lazım??
ve arkadaşlarımızın arkadaşları resımlerımıze yorum yapıldığı zaman görüyor mu?buna cevap verdın ama
tatmın edıcı değildi.
Mesaj atacağın insan, "sadece arkadaşlarım ve yöneticiler bana mesaj gönderebilsin" seçeneğini tıkladıysa ve sen o kişinin arkadaşı değilsen, mesaj yolayamaman normal...
Seçenekleri düzenle kısmında özel mesaj ayarlarında yer alır bu...
Yorumlar görülüyor diye biliyorum ben..
bir editör olarak
sadece arkadaş listesi dışında mesaj almaması doğru mu?
bende nedenini soruyorum?
ben arkadaş olarak eklemek istemıyorum, ama belkı soracağım bir şey var.
tüm yorumlara cevap veriyorum....
Çünkü evinde suyu akmayan neden sdular kesildi diye bana soruyor ! Şaka değil ciddiyim
Arkdaşının arkdaşı özel albümse kesinlikle GÖRMEZ
bir editör olarak
sadece arkadaş listesi dışında mesaj almaması doğru mu?
bende nedenini soruyorum?
ben arkadaş olarak eklemek istemıyorum, ama belkı soracağım bir şey var.
B
Bende yazdığım için yazayım..Zorluk oncelıkle üye sayısı..Bu kadar üye olan ve her dakıka bılmem kac konu açılan sitede tam anlamıyla takip tam anlamıyla güvenlik cok zor...
İkinci bunların kadın olması..Çunku eşiyle tartışma yaşıyor hemen konu açıyor boşanacagım gıdecegım vs vs...
Sonra kayınvaldesıne sayıyor sayıyor.Yazıyor..Aradan ıkı uc gun geçıyor hersey güllük gülüstanlık silmek istiyor..
Konuları duzeltme hakkı verıyorsunuz..Uye hakaret edıyor sonra ıkı dakıka sonra sılıyor..
Kadınlar duygusallar..Öfkelerini sevinçlerini anlık yaşıyorlar..O yuzden uğraşmak zor.
anlık paylaşım yapıp sonra pişman oluyorlar..
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
aynen desin ki benim cezam yok, 2. üyeliğimde yok ama sen çok kaba bir adamsın arkadaşlarımı yanlış cezalandırdın desin ...
yoksa dediğiniz gibi kime cevap versem bir yerlerden açık veriyor
Elif bir dakika eteklerindekileri döksünler.... Ne düşünüyorlar merak ediyorum
Bir de avukatlar var başkasının derdini burada gündeme getiriyor. Konu içeriğini bilmeden böyle soyunurlar avukatlığa cevap versem bu sefer canları sıkılacak haksızken iyice saldıracaklar en iyisi görmezden geleyim ...
O kişi çok aciz boyun devrilsin emi adam, yapılır mı gül gibi arkadaşıma.. ... Ama allah için benim derdim yok senle...
Bir şatoda yaşıyorum, 3 tane yardımcım var, bir de 2 direkli yatım. Aynı zamanda son model bir SUV araca sahibim demek isterdim ama bize bunu sormanın da anlatmanın da çok ayıp olduğu söylendi...
2 kez aynı soruyu sorunca böyle cevaplamak istedim...
Unutmadan bekarım ...
Sizi tahrik ettiğinde kötü içerik butonuna neden basmıyorsunuz ?
Çünkü aynı ortama sizde girip ağzının payını vermek istiyorsunuz.
Sakın bana yooooo, aslaaa demeyin. Cevap veremeden duramıyorsunuz, siz cevap verince sizi o kişi şikayet ediyor. Editor arkadaşta buna ne demişler de bu cevap yazmış bölümüne bakmaz buna bakmaya zamanı da yok.
Bir şatoda yaşıyorum, 3 tane yardımcım var, bir de 2 direkli yatım. Aynı zamanda son model bir SUV araca sahibim demek isterdim ama bize bunu sormanın da anlatmanın da çok ayıp olduğu söylendi...
2 kez aynı soruyu sorunca böyle cevaplamak istedim...
Unutmadan bekarım ...
Ben tamamlayım, ilgilenenlere duyurulur ...
Evet kazen, bunca kadını buraya çapkınlık yapmak için topladı.
İtiraf etmelisin artık. Ve bunca hatuuuuuun da meraktan kurtulmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?