Bana ceza veren o yöneticinin..........

Merhaba
Hakretleri kötü sözleri mümkün olduğu kadar kaldırıyoruz ama o kadar çok alıntı yapılıyor ki sonu kaçıyor...

.........................

Son düzenleme:

Konuyu açan eleştiriye katlanacak yeğen, bize burada öyle öğrettiler.(ramizdayısmiley)

Son düzenleme:

Ne fikir babası ya ... Kazen bu saatten sonra benim öz be öz babam yani. Yatlar katlar , şato filan.
Kızına bir saray yaptırır artık diye düşünüyorum ohohoyt

ben en çok amaçlı açılmış konularda ban olmasına üzülüyorum.

madem yazmayın diyebilirsiniz ama olmuyor işte yazıyoruz.aslında yorum yapanlardan önce böyle konu açanların engellenmesi gerektiğine inanıyorum

Merhaba
Hakretleri kötü sözleri mümkün olduğu kadar kaldırıyoruz ama o kadar çok alıntı yapılıyor ki sonu kaçıyor...

Açık açık küfür veya argo olmuyor her zaman.

Misal,yanlış bir durum olmuş.
Olabilir,hata yapmış diyorsunuz.
Birisi çıkıp,demek siz normal karşılıyorsunuz,sizin aile yapınızı bilemem,benim midem geniş değil bla bla diyor.
Asıp kesmediğiniz için ahlaksız ilan ediliyorsunuz.

Merhaba
Günde 25.000 mesaj yazılıyor ve yajklaşık 5.000 konu açılıyor buna onay mekanizmasının gelmesi demek sitenin durması demek.

ben üye olalı 5 ay oldu, 5 ayda da 30 puanım oldu bu dediğinize tabi olamıyor muyum

ben de 1- 1,5 yıldır üyeyim ama 17 gün içinde 80 ceza puanım olmuş.Bu 17 günün içinde cezalı olduğum günler de var .Yani 1-2 hafta içinde 80 puan almışım ve hep aynı kişiden, şimdi ben bunun altında bir art niyet arasam bulur muyum ,büyük ihtimal bulurum ,ama aramıyorum.
Ayrıca şu 40 ceza puanı verilen mesajda madem bu kadar hassastı mesaj neden kaldırılmadı o ayrı bir mesele hadi atlanmış falan deniliyor da cezayı aldıktan sonra da o kişiyle yazıştım o zaman da mı farkedip kaldırmadı o ayrı konu ,kaldı ki o zaman türkiye gündemi konusuna yazan çoğu kişinin aynı şekilde ceza alması gerekir .Alıyor mu almıyor.Yani kısacası cezalarla ilgili çok bi mantık yok ,o gün kim solundan kalktıysa ,kim size gıcık kaptıysa veya canı öyle istediyse ceza veriyor.İnsanın eline ufacık da olsa bir yetki geçmeye görsün.Eninde sonunda bir forum işte bu kadar da takmayın arkadaşlar.

Merhaba
Günde 25.000 mesaj yazılıyor ve yajklaşık 5.000 konu açılıyor buna onay mekanizmasının gelmesi demek sitenin durması demek.

zaten onay olamayacağını biliyorum.ben artık belirli kişilerin konularına yorum yapmamaya çalışıyorum.bazen okumuyorum bile o kişilerin konularını.hatta bazılarında arkadaşlarımı uyardığım oldu bu konuya yorum yapmayın diye.
ne bileyim bir yolu yok mudur:44:

ben de ben de

Yine cevap yok anlaşılan

Neyi merak ediyorum biliyor musunuz ?

Biri sizin facebook hesabını şikayet ettiğinde veya telif kural hatası yaptığınızda hesabınız facebook üzerinde donduruluyor.

Kaçınız Mark Zuckerberg'e mesaj atıyor ?

Veya kaç kişi Mark Zuckerberg'in ne kadar kazandığını merak edip bu soruyu ona soruyor ?

Yine cevap yok anlaşılan

Sayın Cudana
Ne yapmamı istediğinizi anlayamadım cezalarınızı tek tek masaya yatıramam zira herkes bu talepte bulunur. Söz özetlerseniz yardımcı olmak isterim.

Benim anlamadıgım banlanınca kime nereden ulaşılıyor?

İletişim linkinden mi?

Çünkü ben banlanınca kimseye ulaşmaya çalışmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…