Henüz konunun başlarında bu soruna rastladım.
Şöyle bir önerim var :
Hakaret içeren veya polemik amaçlı yorumlar,ceza aldığı zaman silinsin.
Böylece,susup beklenmesinin bir anlamı olur.
Diğer türlü,cevap vermeyince,söyleyen söylediğiyle kalıyor.
Siz de olsanız hoşunuza gitmez.
Orada size yapılmış çirkin bir ima veya hakaret,cevapsız yazılı dursun istemezsiniz.
Bir şatoda yaşıyorum, 3 tane yardımcım var, bir de 2 direkli yatım. Aynı zamanda son model bir SUV araca sahibim demek isterdim ama bize bunu sormanın da anlatmanın da çok ayıp olduğu söylendi...
2 kez aynı soruyu sorunca böyle cevaplamak istedim...
Unutmadan bekarım ...
Evlendiğinizi düşündüm..
ve burdaki üyelerin sizin nikahınıza katıldıgını acaba bu düğün yada nikah nerde olabilir :) neresi alırki bunca konugu :)
ne düşündüğümüzü merak edip sormuşsunuz ama
sürekli saldırmaktan sataşmaktan bahsediyorsunuz ya burada size gerçekten gıcık olan kadınlar varsa bile, onlar birbirlerine gıcık olduklarında pençelerini açıp takır takır yazarlar birbirlerine, ama size gerçekten gıcık olan haksızlığa uğradığını düşünen bir sürü kullanıcı var ve kimse size saldırma amaçlı bir şey yazmamış.düşünceleri merak ederken sataşmak olarak algılamak niye?
olumsuz her yorumu saldırmak olarak gördüğünüzü düşünüyorum ben bunu anladım yanlış mı anlamışım?
sadece bugun bu konuda ılımlısınız o da birazcık.
unutmadan ben de bekarım :)
ban ne kelime Uİ HEMENEli boş gelenler banlanmasın sonra
Hemen kaçamak cevaplar neresi ayıp onuda anlamam kazancını napıyorsun demedim ya nedir getirisi dedim para en hakiki gerçek hem belki aramızda böyle işlere yeltenmek isteyenler vardır.
Şahsen 2 direkli yatınız varsa benimde fikir babam olabilirsiniz
Merhaba
Hakretleri kötü sözleri mümkün olduğu kadar kaldırıyoruz ama o kadar çok alıntı yapılıyor ki sonu kaçıyor...
ben en çok amaçlı açılmış konularda ban olmasına üzülüyorum.
madem yazmayın diyebilirsiniz ama olmuyor işte yazıyoruz.aslında yorum yapanlardan önce böyle konu açanların engellenmesi gerektiğine inanıyorum
ben üye olalı 5 ay oldu, 5 ayda da 30 puanım oldubu dediğinize tabi olamıyor muyum
Merhaba
Günde 25.000 mesaj yazılıyor ve yajklaşık 5.000 konu açılıyor buna onay mekanizmasının gelmesi demek sitenin durması demek.
bir şatoda yaşıyorum, 3 tane yardımcım var, bir de 2 direkli yatım. Aynı zamanda son model bir suv araca sahibim demek isterdim ama bize bunu sormanın da anlatmanın da çok ayıp olduğu söylendi...
2 kez aynı soruyu sorunca böyle cevaplamak istedim...
Unutmadan bekarım ...
ne düşündüğümüzü merak edip sormuşsunuz ama
sürekli saldırmaktan sataşmaktan bahsediyorsunuz ya burada size gerçekten gıcık olan kadınlar varsa bile, onlar birbirlerine gıcık olduklarında pençelerini açıp takır takır yazarlar birbirlerine, ama size gerçekten gıcık olan haksızlığa uğradığını düşünen bir sürü kullanıcı var ve kimse size saldırma amaçlı bir şey yazmamış.düşünceleri merak ederken sataşmak olarak algılamak niye?
Olumsuz her yorumu saldırmak olarak gördüğünüzü düşünüyorum ben bunu anladım yanlış mı anlamışım?
Sadece bugun bu konuda ılımlısınız o da birazcık.
Unutmadan ben de bekarım :)
Konuyu tam anlayamadım, sayfalar da ilerlemiş.
Madem herkes etegindekileri döküyor ben de dökeyim...
3 cezam, bir uyarım var.
Uyarım çok gereksiz bir şekilde verildi .
( Atletli bir konuydu sanırım konu dışı mesajdan)
2. polemikten.
3. ise bir üyenin bana tehdit içerikli aba altından sopa gösteren özel mesajına cevap vermedim,
kib yapıp , ayrıca mesajı kazen beye kopyalayıp gönderdim.
Üye hakkında hiç bir işlem yapılmadı.
Ertesi güne kadar bekledim.
Kendi işimi kendim halletim ve sonucu 8 gün bandı :)
Hiç de pişman degilim!
Ancak sanırım Kazen Bey hatasını anlamış olacak ki o üyeyi,
takip edip başka bir konudaki ilk mesajında banladı.
Fakat aklıma takılan, o tehdit ve hakaret içerikli özel mesaja neden işlem yapılmadıgıydı.
Banım bittikten sonra da Kazen Beye mesaj attım.
Cevap bile verilmedi!
Benim de anladıgım burada işlerine gelene göre muamele yapıldıgı...
Yine cevap yok anlaşılan
Neyi merak ediyorum biliyor musunuz ?
Biri sizin facebook hesabını şiakyet ettiğinde veya telif kural hatası yaptığınızda hesabınız facebook üzerinde donduruluyor.
Kaçınız Mark Zuckerberg'e mesaj atıyor ?
Veya kaç kişi Mark Zuckerberg'in ne kadar kazandığını merak edip bu soruyu ona soruyor ?
kazen sizi engellliyemiyomuyuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?