Bana ceza veren o yöneticinin..........

Benim anlamadıgım banlanınca kime nereden ulaşılıyor?

İletişim linkinden mi?

Çünkü ben banlanınca kimseye ulaşmaya çalışmadım.

Mail atıyorlar sistemden ....

Sayın Cudana
Ne yapmamı istediğinizi anlayamadım cezalarınızı tek tek masaya yatıramam zira herkes bu talepte bulunur. Söz özetlerseniz yardımcı olmak isterim.

İş işten geçti desem :)

Ancak bundan sonra özel mesajla karşısındakine hakaret eden,
tehdit eden üyelere,
gerekli işlemi yapabilirsiniz mesela?

Son düzenleme:
Türk olan Kazen'le anlaşamıyoruz. Mark la nasıl anlaşacağız acaba ?
Bir de pc den, işaret dili vs de yok.

İş işten geçti desem :)

Ancak bundan sonra özel mesajla karşısındakine hakaret eden,
tehdit eden üyelere,
gerekli işlemi yapabilirsiniz mesela?

yapabiliriz ....

seçme ve seçilme hakkımız kutlu olsun öncelikle ve hatırlatıldığı içinde teşekkür ediyorum..

yaklaşık 3 yıllık üyelik,1 üyelik, bir uyarı ve bir cezam var..ikisi de haklı sebeplerden olup en son aldığım ceza hakkında gerek Mune Hanımdan Gerek Kazen Bey den itiraf etmek gerekirse, umduğumdan daha güzel bir karşılık aldım..teşekkür ederim tekrarr ikisine de..

Candan ablam ,yine canndannnn bir yorumda bulunmuş ve benimde katıldığım bir noktaya parmak basmış..

Kazen Bey şimdiye dek bir konum ile ilgili bir de cezam ile ilgili muhabbetim oldu..onun dışında bunca zamandır hiç bir polemiğimiz oluşmadı..
olabilirdi de..sorun yaşamış arkadaşlarımın da kendince beklentileri ve yaklaşımları olabilir..az çok herkesi tanıyorum yorumlarından..ama daha da iyi bildiğim bir nokta varsa ki Kazen Bey gerçekten bizi bizden daha iyi tanıyor..verdiği tepkileri değerlendirmek bana düşmez ama kırmızı ile belirttiğim ve Candan ablamın da yaptığı açıklama tabiri caizse tam oturmuş düşüncelerimin üzerine..

denemiştim ama olmadı...
sizin kastettiğiniz başka galiba yok ondan almayayım..........

ama daha pratik siz yorulmuyorsunuz, siz mutlu ben mutlu beni ne kadar sevdiğinizi bilirim...

Golllllllllllllllllllllll

Kutlama için teşekkürler bu arada, her ne kadar bu tarz günler bana anlamsız gelse de.

Niye anlamsız, çünkü işlevsiz.

Ne güzel Kadın Hakları günümüz var, hatırlarız, kutlarız vs. Farkındalık gibi geliyor değil mi?

Gelin görün ki geçtim kadının hakkını, "şurada şuna şöyle olmuştu, hoş değildi, nedeni neydi vs" deseniz "sana ne kardeşim, kendi işine bak " derler adama.

Başkasının derdine, hakkına dokunmayacaksın arkadaşım, o zaman "elalemin avukatı" olur adın.

Neyse, uzatmamın anlamı yok, zaten avukat olacak kadar da sözelim sağlam değildir. İki kelime yazabiliyorsam Türkçe bildiğimdendir. Herkese iyi geceler.

Son düzenleme:
ama daha pratik siz yorulmuyorsunuz, siz mutlu ben mutlu beni ne kadar sevdiğinizi bilirim...

ben sizi engelleme çalışmalarına devam edeyim...
sizin de beni ne kadar çok sevdiğinizi bildiğimden,kendimden mahrum bırakmayayım istedim

saçma sapan bi yerde ceza almışım
mune hemencek radar gibi kaptırmış bana cezayı !!
küfür yada hakaret imasında söylense neyse ..

ben sizi engelleme çalışmalarına devam edeyim...
sizin de beni ne kadar çok sevdiğinizi bildiğimden,kendimden mahrum bırakmayayım istedim

Çok zahmet olacak ama bakın cidden sizi yormadan da yapabiliriz bunu ? Teklif var ısrar yok....

İstediğiniz herşeyi yapmakta özgürsünüz. Katlanacağınız şey sadece sonuçlardır...

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir !
Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

ve bana müsade....

Yeni konu dışı cezası almış biri olarak ben de birşey sormak istiyorum.Okuduğum onca konuda özellikle gebelik bölümlerinde konu nerdeyse altın gününe dönmüş, birbirini tanıyanların msn muhabbetleri gibi arada soru sordum kimse farketmedi bile o derece.Resmen kendi özerkliğini ilan eden arkadaşlar var.Onlar da aldı mı bu cezayı çünkü bu muhabbetler sayfalarca devam ediyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…