- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
Yeni konu dışı cezası almış biri olarak ben de birşey sormak istiyorum.Okuduğum onca konuda özellikle gebelik bölümlerinde konu nerdeyse altın gününe dönmüş, birbirini tanıyanların msn muhabbetleri gibi arada soru sordum kimse farketmedi bile o derece.Resmen kendi özerkliğini ilan eden arkadaşlar var.Onlar da aldı mı bu cezayı çünkü bu muhabbetler sayfalarca devam ediyordu.
Çok zahmet olacak ama bakın cidden sizi yormadan da yapabiliriz bunu ? Teklif var ısrar yok....
gerçekten bazı konulara yazmaya korkuyo insan
ya görmemezlikten geliyolar
ya da kovmaktan beter ediyolar
ya arkadaşlar ceza aldığınızı. nasıl anlıyorsunuz belki de bende ceza aldım ama haberm yok
ya arkadaşlar ceza aldığınızı. nasıl anlıyorsunuz belki de bende ceza aldım ama haberm yok
2.üyeliği nasıl tespit ediyorsunuz?
bilgisayardan mı ? ıp numarasından mı?
biz mesela kardesimle aynı bilg. giriyoruz haliyle ıp numaraları aynı. böyle olamaz mı ? eger öyle ise benim 2. 3. üyeliğim yok bilgilerinize
Ya ona bakılırsa, ben şimdi hatırlamıyorum ama türlü türlü ip lerden giriyorum .
Bir anneme gidiyorum bir babama gidiyorum, arkadaşıma gidiyorum vs. Normal yani bence .
Ya ona bakılırsa, ben şimdi hatırlamıyorum ama türlü türlü ip lerden giriyorum .
Bir anneme gidiyorum bir babama gidiyorum, arkadaşıma gidiyorum vs. Normal yani bence .
yaaa kazeen çok şükür cezalarım konusunda içimi dökeceğim bi konu açmışsın valla çok ii olmuş.dertliyim bu konuda. iki ceza yedim. ilki geçen sene bi konuya inanmayıp fake dediğim içindi.oysa forum düşüncelerimizi söylemek için var ve o zaman da şimdi de insanlar inanmadıkları bi konu olunca fake sahte diye bangır bangır bağırıyolar. bi ben mi batmıştım yani gözüne, ikinci cezamı da gerçekliği olup olmadığı belli olmayan saçma saçma konular açıp forumda kirliliğe sebep olan bi üye yüzünden yedim. onun konusuna ben bu üyenin saçma sapan konularını heryerde görmek zorundamıyım diye yorum yapmıştım o yorumdan beni banladın.ama yani her forumda üyenin saçma sapan birbirinin aynı başlıkları ve sözleri vardı gına gelmişti artık.nereyi açsam o üye çıkıyoduben de hem yönetime şikayet ettim hem de konusuna yazdım. haksız yere iki kere banladın beni kazeen. ahh kazeen ben uslu bir çocuğumdur aslındaa bak kaç yıldır üyeyim sadece iki cezam var ikisi de haksız yeree iyi halden birini silebilirsin mesela yine banlama da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?