Bana ceza veren o yöneticinin..........

gerçekten bazı konulara yazmaya korkuyo insan
ya görmemezlikten geliyolar
ya da kovmaktan beter ediyolar

ya arkadaşlar ceza aldığınızı. nasıl anlıyorsunuz belki de bende ceza aldım ama haberm yok

ya arkadaşlar ceza aldığınızı. nasıl anlıyorsunuz belki de bende ceza aldım ama haberm yok

Tam olarak bilemiyorum, ancak ben de konu dışı yazmaktan bir uyarı almışım ve bu özel mesajla bildirilmişti.

Sanırım cezalar için de aynı şekilde, ilgili kişiye bildiriliyor olmalı.

2.üyeliği nasıl tespit ediyorsunuz?

bilgisayardan mı ? ıp numarasından mı?

biz mesela kardesimle aynı bilg. giriyoruz haliyle ıp numaraları aynı. böyle olamaz mı ? eger öyle ise benim 2. 3. üyeliğim yok bilgilerinize

ceza alsan suan buraya yazamıyor olurdun . giriş sayfasında uzaklastırılma yazısı cıkıyor. süresinin ne zaman biteceği ve de.

tekrar girdiinde ise mailde okuyorsun neden aldıgını

Ya ona bakılırsa, ben şimdi hatırlamıyorum ama türlü türlü ip lerden giriyorum .
Bir anneme gidiyorum bir babama gidiyorum, arkadaşıma gidiyorum vs. Normal yani bence .

Konuyu baştan sona okudum kaçırdığım yoksa kimse ban almamış.. Herkes içini dökmüş.. Ama siteye her ne kadar yeni üye olsamda iki senedir ziyaretçi olarak takip ediyordum. Kazen diyince aklıma okulda elinde tahta cetvelle gezen müdür yardımcımız geliyor valla aklıma.

İçimde kalmasın içimdende aklımdan da geçeni yazıcam.
Bu konu açıldıysa hodri meydan o zaman ...
Her yoruma açık bi konu bu .
Konuya gelicek olursam reelde de uslubum serttir.
Her zaman ne söylemek istediysem söyledim içimden aklımdan ne geçtiyse.
Bu gerek gerçekten alay etmek amacıyla oldu gerekse alaysız gayet ciddi biçimde.
Alaylı uslubum farkedilir zaten.Ciddi söylediklerimde kötü bi anlam taşımasada sadece kendi fikrimi söylediğim için eleştirildiği zaman bana söz hakkı doğduğundan dolayı cevap vermemden dolayı aldığım cezalar oldu.
Neymiş efendim uslup sertmiş.
Yapım bu! ben sertim uslubum sert. Senin için onun için üslubumu değiştiremem.
Canım ister siz yazarım canım ister sen yazarım yaptığım yorumlarda...

Zira söz konusu uslupsa yönetici olarak senin uslubuna ne demeli?
İğneli kuyu gibi.
Üyelere verilen üslup cezalarını birde kendine uygula 10- 10 yada daha yüksek puanla ver cezanı sonra hooop siteden sil üyeliğini bırak editörlüğü başkası yapsın:)
Olmaz dimi...Bu forumda çok insan var çok farklı düşünce var.
Kavgasız bi ortamda konu dışı yazışma olsa ne olucak kavga etmeden küfür etmeden tartışılsa ne olucak?
Ama olmaz dimi YASAK . İnsanların hadlerini aşmadıkça eğlendikleri zaman geçirdikleri yorum yaptıkları başlıklara girip ceza vermeseniz olmaz dimi.
Ama olur mu o cezalar dünyayı kurtarıcak ya....(!)

Ben buranın bi üyesi olarak karşı düşünceli bi insanla küfürleşmeden saygı çerçevesini aşmadan tartışmak istiyorum belki. Ben fikrimi söylemek istiyorum o karşı düşüncede de olsa fikrini duymak istiyorum.
Sonraa hopp bi uyarı yada yine ceza konu dışı yazışma....

Daha çok şey yazarımda elim kolum ağırdı.
Birde şunu söyleyim insanlarla uğraşmak zordur evet kabul ediyorum bazen yöneticileri zorlayan insanlar oluyor evet ama bu sitede bazen yapılan haksızlıklar için pessss diyorum. Yönetici olmak orda ahkam kesmek burnu havada bi tavırla cevaplar vermek bazen hoşunuza gidiyor olabilir, sinirli bi anda burda birilerine patlamak rahatlatıyor olabilir ama gözler açılsın ve olmadık yere ceza verilmesin haksızlık yapılmasın yani.
Burası bazen bi paylaşım sitesinden çok nazi kampına benziyor. Müdahele etmeyin ya biraz bırakın insanları rahat , boş vakitlerini geçirdikleri bu sitede böyle abuk subuk şeylerle kafamızı ağırtmayın.

20 puanım var , 10 nu konu dışı, diğeri üslup. ikiside kabulüm.

Bazen öyle bir kışkırtma oluyor ki, buna ancak Hindu Rahipleri bunlara ses çıkarmaz.

kazeeeennnnn

Ben yeniyim daha, bilemiyorum artık kim ne kadar haklı ama şunu diyebilirim Mune hanım çok kibar biri..

Enler seçilmemiş hala ?

ya arkadaşlar konu dısı bılıyorum..
ama inanın çok merak ediyorum..
bu kazen kimdir neyın nesıdır??
tip olarak nasıl biri kaç yaşında..

bilen varmı acaba..yada tanıyan?
kazen mahkeme hakımı gıbı :)
kazen bana kızıyormuş şimdi..
sanane kımsem kımım dıyormuş..
kazen bey kötu nıyetım yok.. vallahi merak :26::26::26:

valla bende ne ceza aldım ne de uyarı

genelde ben konuları görene kadar millete ceza verilip kapanan konular oluyor

şans mı diyelim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…