Bana ceza veren o yöneticinin..........

Sevgili Kazen...
Sana bunca üyenin içinde tek birşey sormak istiyorum...
Eminim pek çok kişi de merak ediyordur...
Özellikle alıntıladığım bu mesajının üzerine.
Facebook'ta şikayet edilip hesabımız kapatıldığında sevgili Mark a ya da yetkililere mesaj atabiliyoruz elbette...
Başıma hiç böyle birşey gelmedi gerçi ama o ortamda...
Ama şu da bir gerçek ki Mark hesabımızı kapattığında facebook a tekrar üye olabiliyoruz ve Mark bize 'olamazsın' demiyor...
Üyeliği sz yöneticiler tarafından iptal edilen üye, neden tekrar üye olamıyor siteye?
Ve neden olmaya çalıştığında 'alay edilir gibi cevaplar' veriliyor? Ben şahsen denk geldim bu tarz şeylere...
Bunun cevabını verirsen çok mutlu olacağım şahsen.

burasi biraz komik birazda isyankar dolu bi bölüm olmus sunu söylemek isterim neden ceza aldiginizi cogu kadin biliyor bazilari hak veriyor bazilari ise hak vermiyor dogal olarak, cünki bazilari sucun karsi tarafin almasinin gerek digini böylece hak yerini bulur deniliyor bazilari ise evt ben hak ettim ama bu cok agir ceza olmus nasil silerim diyip caba gösteriyorlar buda iyi bisey bence cünki kendini iyi yönde gelistirmek gibi güzel bisey varmi ? Kazen bey sizi tanimiyorum ama bence konusma tarzinizda genelleme degilde kisiye göre konusuyorsunuz ki buda iyi bisey benim görüsüm acisindan. Arkadaslarin neden size "özel" soru sormalari kendilerinin size yakin bulduklari icin oldugunu düsünüyorum cünki konusma sekliniz sempati uyandiriyor ve ayrica mark zuckerberg evli kazen bey kizmayin olurmu :)

Golllllllllllllllllllllll

1:2 öndeyiz...

86
Carlão (in) - Éder (out) (Braga).

konu dışı mesajdan acaba sizde bir kaç gün banlanır mısınız?
pek sanmıyorum....

benim derdim sizle değil sadece şunu belirtmek istiyorum;
açılan bir konu oluyor ve o konu üzerine yorumlar yapılıyor, insanlar birbirleriyle muhabbet içerisine giriyor ister istemez.
insanda yapısı gereği içinde bulunduğu durumu o sırada sohbet halinde olduğu insanlara bildirme ihtiyacı duyuyor.

tıpkı dün akşam sizin de konunun ortasında gol sevinci yaşamanız gibi...

bunu sizin gibi aklı başında, site kurallarına çok iyi bir şekilde vakıf biri yapabiliyorsa
bizlerin de bir anlık gaflete kapılması neden hoş görülmüyor ?

işte adaletsizlik de burada çıkıyor...

siz tabi ki banlanmazsınız, uzaklaştırılamazsınız.. ama sitede ki bazı kuralar esnetilebilir..
lütfen dikkate alır ve düşünürseniz anlarsınız..
insan muhabbete kendini kaptırınca, konu dışına da çıkıyor, espriler de havada uçuyor...

abartıp konuyu başka bir boyuta taşıyanlara verilen cezalara elbette ki sözüm yok ama arada insanların verdiği tepkilerden dolayı cezalar verilmesi çok da mantıklı bir eylem değil bana kalırsa...

son olarak da kendinizi Mark Zuckerberg ile bir tutmanız komiğime gitti hani bunu da demeden geçemeyeceğim.

işte ne kadar uğraşsam da alabildiğiniz kadar anlıyorsunuz. Sadece bir soru sordum bu tür sitelerde nasıl bir aksiyon alıyorsunuz diye.

sizden ricam yazdıklarımı 3 kez okumanız.

Marc ın kazandığını şöyle böylede olsa dünya biliyor Kazen sormama gerek yok.

Şu konuları ile dalga geçilenler, bize mail atıp bıktık bu her şeyle dalga geçen ama bizden daha zor durumda olan diyenler gelin yazın konunuzu linç edenlere....

Bize sürekli mail atıyorsunuz gelip konumda dalga geçiyor konu açamaz hale geldik diye, yazın sizde sıkıntınızı korkmayın bu çetelerin sonu geldi....

Kazen sende işin fellahı olmuşsun işine gelene cevap veriyorsun gelmeyene vermiyorsun görmezden geliyorsun

konuyu çarpıtanlardan hep korkarım o yüzden böyle üyeleri siteye kabul etmeme konusunda sert davranıyoruz...

Ceza sistemini yatırın masaya diyorum çoğunuz ben şurada ceza aldım bunu neden aldım ile mesaj yazıyor ve bunlara cevap yazmıyorum farkındaysanız.

Eteklerinizdekini dökün sıkıntılarınızı yazın diyorum ooo

işte sen burada bana şunu dedin saçımı çektin tek ayak üstü cezası bana verildi.... hoppidi hop

sistemde nerede hata var ?

Açıkçası BDV bölümüne açılan konulara verilen bir çok tepkiden ve sergilenen tavırdan ben de rahatsızım...
Bazı arkadaşlar sanki tüm günün sıkıntısını, stresini oradaki konu sahibelerinden çıkarmak için geliyorlar....
Bazen gerçekten üzülüyorum yazılanları görünce...

O bölüm ayrı bir dikkat istiyor...Özellikle ağır yargılamalar, topluca linç girişimleri, insanların özel hayatına yapılan çirkin imalar ve saygısızlıklar da banlanmayı gerektiriyor...
Belki vardır bu sebeple banlanan bilemiyorum, ama ben pek rastlamadım...

konuyu çarpıtanlardan hep korkarım o yüzden böyle üyeleri siteye kabul etmeme konusunda sert davranıyoruz...

Haklısın lafı çarpıtanlar, terbiyeyi bozanlar her daim olacaktır.
Senin de dillendirdiğin gibi 250000 kadın üye demek 250000 sorun demek bir yerde.
Ama, siteden ilelebet uzaklaştırıp IP li BAN yapmanız konusunda esnek davranmalısınız yöneticiler olarak.
Ben 2009 da üye oldum bu siteye, o zamandan bu zamana gerçekten çok değerli üyeler vardı ki, siteden uzaklaştırılmaları hem de kendi isteklerince uzaklaştırılmaları çok büyük bir kayıp oldu site adına.
Bence, bu konuda biraz esnek olabilmeli site...
Bu şekilde davranmak ancak kaybettirir, kazandırmaz kanımca...
Ortak bir platform oluşturulsa.
Sen yapsan önderliğini, yazılsa sitedeki değişiklikler için...
Üyeler oluştursa bu kararları.
Sonra, ankete sunulsa...
Bakalım kaç kişi neler istiyor...
Buna ilaveten, değerlendirmelere göre değişiklikleri gözden geçirebilirsin...
Ne dersin?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada hanginiz en son benden ceza aldı ve ne zaman ?

Ne sebeple aldı diye sormadım !

ben çok rastladım, zaten banlananların çoğu bdv de banlanıyor
bende sürü olarak saldırılmasından hiç hoşlanmıyorum, özelliklede ilk mesajda yazan konu dışında
bence insanlarda "niyet okuma" denen şey olmasa bunlar olmayacak
ilk mesajdan konu sahibinin niyeti okunup alakasız yorumlar yapılıyor, gerçek dert gözden kaçıyor, bence bunu herkes yapıyor

yine dertten ayrı şeylerede yorum yapılıyor, sevgilisiyle neden kavga ettiğini yazıyor mesela
altta biri vay ahlaksız nikahsız yaşıyosun ha, ne kadar günah, dinimizde yeri yok, tarzı bir yorum yapıyor
kız onu mu sordu

bilmiyorum belki bdv deki konuları açarken bi uyarı çıkmalı, derte yorum yap, niyet okuma, banlanma diye

Son düzenleme:
İşine gelene cevap gelmeyene cevap yazmıyorum oluyor.
Sistemin değil çoğu zaman ukala tavrı eleştiriyorum bende.
Ona ceza buna ceza şuna ceza ...
Gereksiz saçma cezaları eleştiriyorum.
Üyelere gelince pat uyarı pat ceza site yöneticisi olunca üyelerin gösterdiği tavrı senin sergilemeni eleştiriyorum.
Kkda ki cezalarla dünya kurtarılcak dimi.
Dünyayı kurtaran adam kazen...

Peki bu konuda dalga geçer gibi cevap verene ceza verdiğimizde neden biz suçlanıyoruz ?

Bunun faturası konu sahibine değil bize kesiliyor. Hatta görüyorum ki bunu gayet normal karşılayanlar da var. Lakin bıktık be kızım seninde saç derdinden ! 2 senedir bir rengini bulamadın mı diyelim ?

sistemde aslında hata var mı yok mu ben oralarda değilim.Koyarsınız bazı kuralları onları uygularsınız.Mesela bence konu dışı nedeni çok saçma bir neden insanlar muhabbet ediyorlar burada sonuçta bazen laf bambaşka yerlere gidebilir bunda bişey yok ama bir kuraldır e tamam uygulayın.Küfür eden ,hakaret eden,saldıran veya bir üyenin ismini veya kim olduğunu deşifre eden biri varsa üyeliğini iptal edin ip sini blockluların içine alın onda da bişey yok.Ama tek bir şey var; bir mesaja ceza verilecekse mesaja bakıp ceza verin ,yan taraftaki üye adına bakarak değil ,burada sizin yapacağınız şey adaletli olmak.Birine ceza ver öbürüne verme olmaz.Sen ne kadar adaletli davranırsan da herkes kendini masum görecektir zaten ama şu anda adalet yok bu da apaçık ortada olan birşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…