Bana ceza veren o yöneticinin..........

sizin suçlanma nedeniniz insan fıtratı işte
ceza veren kötüdür mantığından
kaçınılmaz yani

insanların basit espirilieri kibleyip sizi meşgul etmeside saçma
dalga geçilmesi ağır bi olay onu kiblesin

Alınan cezalar sistemin getirisi olunca...ceza örneklerinden sistemi sorgulamak ; övmek ya da yermek çok doğal değil mi ?

bende konu dışının esnetilmesinden yanayım, sayfalarca akıp giden konu dışı mesajlar hariç tabii
mesela benim en çok yazdığım başlık 3. sınıf başlığı, eğitim başlıkları bazen arkadaşlarla eğitim dışı konuda açılabiliyor, çocuklarımızın karakterlerini konuşuyoruz mesela
biri bu yüzden bizi kiblese ceza alırmıyız diye korkmuyorda değilim

Son düzenleme:

Tekrar anlatıyorum umarım izah edebilirim.

X konusunda bir mesaj şikayet edildi

Editorlere gelen kötü içerik şikayet edilen mesajdır (konu veya nerede tahrik oldugu gelmez). Bu kadın bunu neden yazdı bir mesaj önce ona küfür edildi mi diye bakamaz bakmaya vakti yoktur. Verdiğim örnekte olduğu gibi hadsizce konu sahibi ile dalga geçeceksin o zaman cezayı yersin. 1 mesaj önce konu sahibi sana gerizekalı dediyse o zaman o mesajı sen şikayet et müdahale edilmez ise o zaman burada eleştir. Ben şikayet ettim ama müdahale edilmedi diyen yok !

Veya şöyle cevap geliyor ama o beni tahrik etti. Dayanamadım !

Sizin tahrik olmanızın sorumluluğu bizde mi ? Binlerce kez editorler diyor ki cevap yazmayın kötü içeriğe basın...

250,000 kişinin yazdığı bir site ceza sistemi olmadan işlemez. Bunun aksini iddia eden de sadece hayal kurar.

Ceza sistemine rağmen, hakaretler havada uçuşuyorsa birde cezanın olmadığını düşünün ...

Eminim ki bir süre sonra insanlar ortamın bozukluğunu bahane ederek siteyi terk ederdi.

Ceza sisteminden yanayım, ancak kışkırtanla kışkıranın cezasının aynı olduğu durumları adil görmüyorum.

Dava sebebi olacak! ağır hakarette bulunan üyelerin, üyelikleri iptal edilmiyor mu?

galiba ben izah edememişim ben ikili tartışmaları veya tahrik olmayı kastetmiyordum ki .
zaten o şekilde ceza almadım.
Öyle gerizekalı falan yazana da sensin o aptal falan diyecek biri değilim

Konu dışı/ Polemik / Kadınlar kulubü üyelerine yakışmayan üslup ceza puanı yanılmıyorsam 30 puandı....

Bunları aynı kategoride tutmak bana doğru gelmedi.... Hatta hakaret eden de aynı puanı alıyordu,konu dışına çıkan da....

Site içinde açıkça benim nickimi değil de alenen adımı kullanarak hakaret eden ki biri (kendisiyle hiç bir tanışıklığım yok,sadece yaşının küçüklüğünden mi bilmem,dolduruluşa gelen biriydi demek ki ) kötü içerik butonuna basmama rağmen ardan geçen 1-2 güne rağmen hiç bir cezai işleme maruz kalmayınca sinirlenip kendisine cevap vermiştim...Ama asla hakaret etmemiştim....Ne zaman ben cevap verdim , o da ben de ceza aldık..Ceza süremiz aynıydı....Ve bu adil gelmedi bana...Hakaret edenle aynı puanı alarak...Keşke hakettiği,anladığı dilden cevap yazsaydım da o insanla aynı cezayı aldığımda hakettim diye düşünebilseydim dedim...Hakaret eden 3 günlük ceza ile kurtulmamalı...Aynı kefeye konulup aynı puanı almamalı....Haksızlık burada başlıyor bence.............

Ben bu ceza puanlarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum..............

Bundan bende korkuyorum

Dava sebebi olacak! ağır hakarette bulunan üyelerin, üyelikleri iptal edilmiyor mu?

biz en agır cezayı örnek bir hafta banlıyoruz.

Size hakaret ettiyse siz neden dava açmıyorsunuz ?

işte ne kadar uğraşsam da alabildiğiniz kadar anlıyorsunuz. Sadece bir soru sordum bu tür sitelerde nasıl bir aksiyon alıyorsunuz diye.

sizden ricam yazdıklarımı 3 kez okumanız.

acaba bizim yazdıklarımızı, anlatmak istediklerimizi siz ne kadar anlıyorsunuz. ?
ben cevaplayayım; hiç..

ve lütfen kendinize "yazdıklarım anlamsız 3 kez okumak gerek" yakıştırmasını yapmayın..
çok düzgün bir ifade yönteminiz var bir kere okumak anlamak için kafi...

Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik'ten ceza puanım 10. Size uygulanan 30 muydu NarMik?

Bu arada hanginiz en son benden ceza aldı ve ne zaman ?

Ne sebeple aldı diye sormadım !

ben senden ceza almamışım hiç ,
cezalarım iki üç güne bir aynı kişi tarafından ,gerçi hepi topu 3 tane cezam var ama toplam ceza puanım 80

biz en agır cezayı örnek bir hafta banlıyoruz.

Hakaret edilen neden dava açmıyor bunu anlamakta zorluk çekiyorum. Ben 3 üyeyi dava ettim hiç üşenmem

Benim anladigim kadariyla siz aldiginiz cezalardan memnun degilsiniz, hak etmediginizi düsünüyorsunuz cünki karsi taraf sizi kiskirtmis tahrik etmis sizde dayanamayip yazmissiniz icinizden geleni ama kazen bey de diyorki cevap vermeyin kisaca bize sikayet edin biz hesabini keseriz böylece cezada yemesiniz diyor :) ama hesabini kesmemissek eger bana gelin beni suclayin diyor galiba ?

Son düzenleme:
Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik'ten ceza puanım 10. Size uygulanan 30 muydu NarMik?

Mune ile konuştuğumda doğru haklısın,aynı puan olmamalı,yönetimle görüşücem bunu demişti en son..Konuşup yeniden düzenlenmişse bilemiyorum....

Sizle ikili polemiğe girmeyeceğim ama konuyu alıp mukayese olarak burada yazmanız sizi komik duruma düşürür aklınız sıra benle dalga geçmek istiyorsunuz ama zor duruma düşen sizsiniz ve şimdi sinirlenmeyin...

sizin tarzınızda yakalaşan kimse muhatabım değildir...

ya da konu dışı, bdv de sert uygulanır, konu dışı mesajlar diye bi yapışkan uyarı konulabilir başlığında konu dışı geçmeli ama, çünkü uyarı muyarı diye genel yazıldığında kimse okumuyor
ama diğer konularda konu dışı olayı esnetilebilir, çünkü sürekli takılıdığın yerde doğum hamilelik eğitim vs.. illaki geyik ya da konu dışı oluyor çünkü arkadaşların orda, herşeyi geyikte konuşamıyorsun, sohbet o konuda akmış oluyor çünkü
bence böylece kötü niyetli kib lemenin önünede geçilebilir konu dışı olayında

Son düzenleme:
Kazen cevap verme niyetin varmı?
Yok.
Bu sitede adelet mi?
Boşverin kazen tenezzül edip cevap verme gereksinimi duymuyor birde adeleti mi sağlıcak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…