Peki bu konuda dalga geçer gibi cevap verene ceza verdiğimizde neden biz suçlanıyoruz ?
Bunun faturası konu sahibine değil bize kesiliyor. Hatta görüyorum ki bunu gayet normal karşılayanlar da var. Lakin bıktık be kızım seninde saç derdinden ! 2 senedir bir rengini bulamadın mı diyelim ?
Ceza sistemini yatırın masaya diyorum çoğunuz ben şurada ceza aldım bunu neden aldım ile mesaj yazıyor ve bunlara cevap yazmıyorum farkındaysanız.
Eteklerinizdekini dökün sıkıntılarınızı yazın diyorum ooo
işte sen burada bana şunu dedin saçımı çektin tek ayak üstü cezası bana verildi.... hoppidi hop
sistemde nerede hata var ?
sistemde aslında hata var mı yok mu ben oralarda değilim.Koyarsınız bazı kuralları onları uygularsınız.Mesela bence konu dışı nedeni çok saçma bir neden insanlar muhabbet ediyorlar burada sonuçta bazen laf bambaşka yerlere gidebilir bunda bişey yok ama bir kuraldır e tamam uygulayın.Küfür eden ,hakaret eden,saldıran veya bir üyenin ismini veya kim olduğunu deşifre eden biri varsa üyeliğini iptal edin ip sini blockluların içine alın onda da bişey yok.Ama tek bir şey var; bir mesaja ceza verilecekse mesaja bakıp ceza verin ,yan taraftaki üye adına bakarak değil ,burada sizin yapacağınız şey adaletli olmak.Birine ceza ver öbürüne verme olmaz.Sen ne kadar adaletli davranırsan da herkes kendini masum görecektir zaten ama şu anda adalet yok bu da apaçık ortada olan birşey.
Tekrar anlatıyorum umarım izah edebilirim.
X konusunda bir mesaj şikayet edildi
Editorlere gelen kötü içerik şikayet edilen mesajdır (konu veya nerede tahrik oldugu gelmez). Bu kadın bunu neden yazdı bir mesaj önce ona küfür edildi mi diye bakamaz bakmaya vakti yoktur. Verdiğim örnekte olduğu gibi hadsizce konu sahibi ile dalga geçeceksin o zaman cezayı yersin. 1 mesaj önce konu sahibi sana gerizekalı dediyse o zaman o mesajı sen şikayet et müdahale edilmez ise o zaman burada eleştir. Ben şikayet ettim ama müdahale edilmedi diyen yok !
Veya şöyle cevap geliyor ama o beni tahrik etti. Dayanamadım !
Sizin tahrik olmanızın sorumluluğu bizde mi ? Binlerce kez editorler diyor ki cevap yazmayın kötü içeriğe basın...
Tekrar anlatıyorum umarım izah edebilirim.
X konusunda bir mesaj şikayet edildi
Editorlere gelen kötü içerik şikayet edilen mesajdır (konu veya nerede tahrik oldugu gelmez). Bu kadın bunu neden yazdı bir mesaj önce ona küfür edildi mi diye bakamaz bakmaya vakti yoktur. Verdiğim örnekte olduğu gibi hadsizce konu sahibi ile dalga geçeceksin o zaman cezayı yersin. 1 mesaj önce konu sahibi sana gerizekalı dediyse o zaman o mesajı sen şikayet et müdahale edilmez ise o zaman burada eleştir. Ben şikayet ettim ama müdahale edilmedi diyen yok !
Veya şöyle cevap geliyor ama o beni tahrik etti. Dayanamadım !
Sizin tahrik olmanızın sorumluluğu bizde mi ? Binlerce kez editorler diyor ki cevap yazmayın kötü içeriğe basın...
Bu arada hanginiz en son benden ceza aldı ve ne zaman ?
Ne sebeple aldı diye sormadım !
bende konu dışının esnetilmesinden yanayım, sayfalarca akıp giden konu dışı mesajlar hariç tabii
mesela benim en çok yazdığım başlık 3. sınıf başlığı, eğitim başlıkları bazen arkadaşlarla eğitim dışı konuda açılabiliyor, çocuklarımızın karakterlerini konuşuyoruz mesela
biri bu yüzden bizi kiblese ceza alırmıyız diye korkmuyorda değilim
Dava sebebi olacak! ağır hakarette bulunan üyelerin, üyelikleri iptal edilmiyor mu?
işte ne kadar uğraşsam da alabildiğiniz kadar anlıyorsunuz. Sadece bir soru sordum bu tür sitelerde nasıl bir aksiyon alıyorsunuz diye.
sizden ricam yazdıklarımı 3 kez okumanız.
Konu dışı/ Polemik / Kadınlar kulubü üyelerine yakışmayan üslup ceza puanı yanılmıyorsam 30 puandı....
Bunları aynı kategoride tutmak bana doğru gelmedi.... Hatta hakaret eden de aynı puanı alıyordu,konu dışına çıkan da....
Site içinde açıkça benim nickimi değil de alenen adımı kullanarak hakaret eden ki biri (kendisiyle hiç bir tanışıklığım yok,sadece yaşının küçüklüğünden mi bilmem,dolduruluşa gelen biriydi demek ki ) kötü içerik butonuna basmama rağmen ardan geçen 1-2 güne rağmen hiç bir cezai işleme maruz kalmayınca sinirlenip kendisine cevap vermiştim...Ama asla hakaret etmemiştim....Ne zaman ben cevap verdim , o da ben de ceza aldık..Ceza süremiz aynıydı....Ve bu adil gelmedi bana...Hakaret edenle aynı puanı alarak...Keşke hakettiği,anladığı dilden cevap yazsaydım da o insanla aynı cezayı aldığımda hakettim diye düşünebilseydim dedim...Hakaret eden 3 günlük ceza ile kurtulmamalı...Aynı kefeye konulup aynı puanı almamalı....Haksızlık burada başlıyor bence.............
Ben bu ceza puanlarının yeniden düzenlenmesi gerektiğini düşünüyorum..............
Bu arada hanginiz en son benden ceza aldı ve ne zaman ?
Ne sebeple aldı diye sormadım !
Dava sebebi olacak! ağır hakarette bulunan üyelerin, üyelikleri iptal edilmiyor mu?
Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik'ten ceza puanım 10. Size uygulanan 30 muydu NarMik?
acaba bizim yazdıklarımızı, anlatmak istediklerimizi siz ne kadar anlıyorsunuz. ?
ben cevaplayayım; hiç..
ve lütfen kendinize "yazdıklarım anlamsız 3 kez okumak gerek" yakıştırmasını yapmayın..
çok düzgün bir ifade yönteminiz var bir kere okumak anlamak için kafi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?