Bu arada hanginiz en son benden ceza aldı ve ne zaman ?
Ne sebeple aldı diye sormadım !
Tam da bu yüzden, bu tür dava sebebi olacak paylaşımda bulunan üyelere, ağır yaptırımlarda bulunulmalı, hatta üyelikleri iptal edilmeli diye düşünüyorum...
Tam da bu yüzden, bu tür dava sebebi olacak paylaşımda bulunan üyelere, ağır yaptırımlarda bulunulmalı, hatta üyelikleri iptal edilmeli diye düşünüyorum...
ah üyelerimizi nasıl forumdan atarız diye efor sarfedeceğinize veya 200000 kişilik forumun sahibi olup da tabiri caizse gelip burada üyelerle yüzgöz olacağınıza sitedeki teknik aksaklıklarla da biraz ilgilenseniz ya.xx:45 kabusu ne demektir bu sizce kabul edilebilir birşey mi ,çoğu zaman site donuyor ,mesajlar post olmuyor sık sık kapatılıyor ,çalışma var ekranı geliyor yoksa ben mi hep karşılaşıyorum bunlarla.
23.02.2011 tarihinde aldım en son cezamı....
Bazen üyeler o kadar ağır laf söylüyorlarki bir bayan olarak ben çekiniyorum yazılanlardan....
Bakireliğini kaybetmiş ne yapacağım dye feryat figan anlatıyor,gelen yorummlar daha feci düşünseydin de yapmasaydın hiç mi allahtan korkmadın sen nasıl bir kızsın bunun gibi daha neler neler yazılıyor..
Olgunlukla yaklaşan üyelerimizde derdine çare arıyor tabiki..
Bazen diyorum ki sitede bir tane dar ağacı bulunduralım,yada giyotin işlenen kabahata göre infazı biz verelim...
Karşımızdaki kişi yaptıpğından zaten pişman çare arıyor derdine bizler ne yapıyoruz vurun abalıya diyoruz...
Oysaki biraz empati kurmayı becerebilirsek karşımızdaki kişiyi anlamak çok daha kolay olurdu...
Abla gerçekten çok güzel bir noktaya değinmişsin, bir kaç sayfa önce de bir arkadaş aynısını söylemişti.
Ben genelde BDV de yorum yapmıyorum, zaten benden önce aklı selim başka bir arkadaşım benim yapacağım yorumu yapmış oluyor, genelde beğenmekte yetiniyorum.
Ama şu topikteki daha öncede bahsettiğim mahalle baskısı inanılmaz boyutlara ulaşmış durumda.
Bazen mune gelip müdahalede bulunabiliyor ama bence buda caydırıcılığı yüksek bir ceza ile karşılık verilmesi gereken bir kabahat.
Biraz daha yol gösterici ve yardımcı olabilmeliyiz.
kazen bey bazı kadın üyelerin dolduruşuna gelipte bir topiği kapamanız hiç demokratik değil zaten onlar o sayfaya gelip sürekli kavaga çıkarıp sizinde o topiği kapamanıza çok seviniyorlar , buna ben tolerans tanımamaktayım madem o konuyu sevmiyorsun ne diye kavga çakartıp , kapattırıyorlar benimde sevmediğim topikler var ama gidipte fikrimi yazmam , banane .
son kapattığınız o topikten dolayı halen kızgınım ,size ,bu topikte binbir tür fikrler ,kadınlar olacak deniyor ama farklı olana tahamül yok ,hemen topiği kapat , çok kolaya kaçılıyor , sanki okuldayız hep yasak zihniyet, herkes birbirine benzemek zorunda , ama çoğunun hayatı, geçmişi farklı , farklılıkta bir zenginliktir ama ben bunları kime yazıyorum ki?
kazen bey bazı kadın üyelerin dolduruşuna gelipte bir topiği kapamanız hiç demokratik değil zaten onlar o sayfaya gelip sürekli kavaga çıkarıp sizinde o topiği kapamanıza çok seviniyorlar , buna ben tolerans tanımamaktayım madem o konuyu sevmiyorsun ne diye kavga çakartıp , kapattırıyorlar benimde sevmediğim topikler var ama gidipte fikrimi yazmam , banane .
son kapattığınız o topikten dolayı halen kızgınım ,size ,bu topikte binbir tür fikrler ,kadınlar olacak deniyor ama farklı olana tahamül yok ,hemen topiği kapat , çok kolaya kaçılıyor , sanki okuldayız hep yasak zihniyet, herkes birbirine benzemek zorunda , ama çoğunun hayatı, geçmişi farklı , farklılıkta bir zenginliktir ama ben bunları kime yazıyorum ki?
Şimdi yalaka diye sıfatlandırılacağım ama tutamayacağım kendimi ya...Sorun çözülmeye çalışılan bir ortamda neden böyle tabirler kullanılır anlamam...
Şimdi bu yönetici bey bizimle ne kadar yüzgöz oluyor diye düşüneceğimize, ortadaki çatlakları konuşsak olmaz mı?
Herkes burada aldığı cezalardan yakınıyor, bunları halletmeye çalışsak?
Bırakın bizimle yüzgöz olsun, bu sayede giderebileceğiz bazı aksaklıkları...
Neden konunuzu mahvedenlere tepki vermiyorsunuz bu başlıkta ?
Bdv'de yorum yaparsın önemli olan seviyeyi korumaktır çünkü,baktın konu sarpa sarıyor yapılacak en güzel şey kib yapmak..
Bir gün kızımla yaşıt bir evladımız bana ters bişey yazdı,kib yapmadım herhalde kendisine ağzına biber sürerim senin dedim sonrada özür diledi tabi..
tepki versem yine kapatmıyacakmıydınız ,sizin kk sahibi olark tutumunuz önemli , siz topiği kapattınız hiç beklemiyordum , o topiği sevmeyenlerde bayram yaptı bendede hayal kırıklığı
Kırmızıyla işaretledigim kelime benim içinde bir hakarete giriyor. Bunu sık sık tekrarlıyorsunuz halbuki.. Tanımadıgınız kişileri bile ' Ukala' derseniz.. Onlarda bana göre
masum olarak 'paranoyak ya da psikoloji bozulmuş tanımını ' kullanma hakkını kendinde buluyor.. Kendinize söylendiği zaman rahatsız olduğunuz kelimeleri başkalarına
söylemeyin.. Olsun bitsin..
Sen şanslıymışsın sana terbiyelisi denk gelmiş
Şaka bi yana tabi ki en iyisi kib yapmak ama hani sen bir örnek vermişsin ya kız bekaretini yitirmiş, korkmuş,telaş ve panik içinde ve ona " evlenmeden nasıl beraber olursun, sen kızsın,ailenden de mi utanmadın ?" minvalinden yapılan yorumlar.
Şimdi bunun neresi yapıcı?
Yani bu yorumu KİB lesek ceza almasına sebep olabilir daha yapıcı yorumların önü açılmış olur mu ben onu merak ediyorum aslında :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?