benim topiğim değildi severek yazıyordum topiğin ismi ''çocuk sahibi olmayı istememek '' burada kadınlar o yazıları okuyup daha bilinçli çocuk sahibi olmak yada olmamayı seçiyorlardı , düşünmeden yapılan işten hayır çıkmaz , ne varda bu topiği kapattınız , halen anlamış değilim ,bundan başka ne basit topikler var , kapanmıyor
benim topiğim değildi severek yazıyordum topiğin ismi ''çocuk sahibi olmayı istememek '' burada kadınlar o yazıları okuyup daha bilinçli çocuk sahibi olmak yada olmamayı seçiyorlardı , düşünmeden yapılan işten hayır çıkmaz , ne varda bu topiği kapattınız , halen anlamış değilim ,bundan başka ne basit topikler var , kapanmıyor
Bdv'de yorum yaparsın önemli olan seviyeyi korumaktır çünkü,baktın konu sarpa sarıyor yapılacak en güzel şey kib yapmak..
Bir gün kızımla yaşıt bir evladımız bana ters bişey yazdı,kib yapmadım herhalde kendisine ağzına biber sürerim senin dedim sonrada özür diledi tabi..
Bdv'de yorum yaparsın önemli olan seviyeyi korumaktır çünkü,baktın konu sarpa sarıyor yapılacak en güzel şey kib yapmak..
Bir gün kızımla yaşıt bir evladımız bana ters bişey yazdı,kib yapmadım herhalde kendisine ağzına biber sürerim senin dedim sonrada özür diledi tabi..
bence o topiğin kapanma sebebi başka siteye yönlendirmeydi, daha öncede başka konularda başka siteye yönlendirenler banlandı hatırlıyorum
aynı başlık yine var, adı değişik ve muhtemelen aynı tartışmalar olmayacak gibi geliyor bana
şimdiye kadar sadece 1 kez ceza aldım sanırım..gene ceza alsam hiç takmam bu kadar kişiselleştirmem
burası bir yüce mahkeme değil, kimse savcı değil, hakim değil, avukat değil. ben de azılı bir suçlu değilim. burdan aldığım cezayı da bana o cezayı vereni de gözümde büyütmem
Şeyyy. Sadece kib nedir onu merak ettim de :26:
Ban yemem dimi:26:
Kötü İçerik Bildir, kendine iyi bak değil yani
Aynı topik mi bilmiyorum ama yeni üye olduğumda buna benzer bi topik vardı, konu sahibi çocuk sahibi olmak istemediğini saygılı bir şekilde ifade ediyor ve kendisi gibi üyelerin olup olmadığını merak ediyordu..
Topiğe gelen diğer üyeler ise onun çok tuhaf bir kadın olduğunu her kadının anne olunca değerli olduğunu aksinin asla mümkün olmadığını içeren o ve onun gibi insanların düşüncelerini aşağılayan,tasvib etmeyen mesajlar ile konu sahibi ve onun gibi düşünen 2-3 kadına illallah dedirtmişlerdi.
En son konu kapandı...
Şeyyy. Sadece kib nedir onu merak ettim de :26:
Ban yemem dimi:26:
Hatırlıyorum onu ablacığım,
Bende kk dan çok şey öğrendim abla...çok şey hemde.
Kendime çok şey kattım her manada..
Ancak herkesin yoğurt yemesi farklı.
bende bdv de evli bir kadının eşinin arkadaşına aşık olması durumuna yorum yapmıştım sanırım yorumum biraz yumuşak die tepki almıştım :)
yapım bu dedim tarzım bu..sert yorumlar yapamıyorum ben..
ama bende bir konuda kavga çıkarılıp hemen alaya alınmasından konunun kapattrılmasından çok rahatsızım.
bunu genelde yapan üyeler çok fazla..
natlus yüzünden 10.2012 de bende ceza yedim ama son oldu...
kazen cezalar kalkabilir demişti dün akşam inşallah kalkar gördükçe moralim bozuluyor
..............
En ufak örnek, ortada bir kavga var, kib yapılıyor ama o anda kimse yok...
Sen orada hakaret üstüne hakaret yerken, "yönetici gelsin" diye bekleyemiyorsun...............
Ukalalık yaparak milleti gerek eğitim, gerek mesleki anlamda aşağılan insanlara ukala derim...Cezamı da alır otururum...Kimseyi alakadar etmez.
Benim için kimin ne tanım yaptığı da inanın umurumda değil...
Benimle derdiniz neyse özelden halledin...Burası yeri değil...
Bu arada sizlerle yüzgöz olmakta bir sakınca görmüyorum. Bundan rahatsızılık duyan seve seve ayrılabilir buradan, kapı soldan 3. çıkış !
evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre
evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?