Bana ceza veren o yöneticinin..........

bence o topiğin kapanma sebebi başka siteye yönlendirmeydi, daha öncede başka konularda başka siteye yönlendirenler banlandı hatırlıyorum
aynı başlık yine var, adı değişik ve muhtemelen aynı tartışmalar olmayacak gibi geliyor bana

Aynı topik mi bilmiyorum ama yeni üye olduğumda buna benzer bi topik vardı, konu sahibi çocuk sahibi olmak istemediğini saygılı bir şekilde ifade ediyor ve kendisi gibi üyelerin olup olmadığını merak ediyordu..
Topiğe gelen diğer üyeler ise onun çok tuhaf bir kadın olduğunu her kadının anne olunca değerli olduğunu aksinin asla mümkün olmadığını içeren o ve onun gibi insanların düşüncelerini aşağılayan,tasvib etmeyen mesajlar ile konu sahibi ve onun gibi düşünen 2-3 kadına illallah dedirtmişlerdi.
En son konu kapandı...

şimdiye kadar sadece 1 kez ceza aldım sanırım..gene ceza alsam hiç takmam bu kadar kişiselleştirmem

burası bir yüce mahkeme değil, kimse savcı değil, hakim değil, avukat değil. ben de azılı bir suçlu değilim. burdan aldığım cezayı da bana o cezayı vereni de gözümde büyütmem

.... mesaj tekrarı

Son düzenleme:
Şeyyy. Sadece kib nedir onu merak ettim de :26:
Ban yemem dimi:26:

şimdiye kadar sadece 1 kez ceza aldım sanırım..gene ceza alsam hiç takmam bu kadar kişiselleştirmem

burası bir yüce mahkeme değil, kimse savcı değil, hakim değil, avukat değil. ben de azılı bir suçlu değilim. burdan aldığım cezayı da bana o cezayı vereni de gözümde büyütmem

Hatırlıyorum onu ablacığım,

Bende kk dan çok şey öğrendim abla...çok şey hemde.

Kendime çok şey kattım her manada..

Ancak herkesin yoğurt yemesi farklı.

bende bdv de evli bir kadının eşinin arkadaşına aşık olması durumuna yorum yapmıştım sanırım yorumum biraz yumuşak die tepki almıştım :)

yapım bu dedim tarzım bu..sert yorumlar yapamıyorum ben..

ama bende bir konuda kavga çıkarılıp hemen alaya alınmasından konunun kapattrılmasından çok rahatsızım.

bunu genelde yapan üyeler çok fazla..

natlus yüzünden 10.2012 de bende ceza yedim ama son oldu...

kazen cezalar kalkabilir demişti dün akşam inşallah kalkar gördükçe moralim bozuluyor

o başlığa bende yazıyordum çünkü başlık ve ilk mesaj genele hitap ediyordu
yeni açılan başlığa yazmıyorum çünkü çocuğum var, daha özele hitap ediyor

Bu cümleyi aynen e-postaların altına yazıyorum.... Aynı fikirdeyim neden bu kadar hayat mayat meselesi oluyor bunu çözemedik...

Aynı topik mi bilmiyorum ama yeni üye olduğumda buna benzer bi topik vardı, konu sahibi çocuk sahibi olmak istemediğini saygılı bir şekilde ifade ediyor ve kendisi gibi üyelerin olup olmadığını merak ediyordu..
Topiğe gelen diğer üyeler ise onun çok tuhaf bir kadın olduğunu her kadının anne olunca değerli olduğunu aksinin asla mümkün olmadığını içeren o ve onun gibi insanların düşüncelerini aşağılayan,tasvib etmeyen mesajlar ile konu sahibi ve onun gibi düşünen 2-3 kadına illallah dedirtmişlerdi.
En son konu kapandı...

evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre

Şeyyy. Sadece kib nedir onu merak ettim de :26:
Ban yemem dimi:26:

Yazılan mesajlarda hakaret filan varsa kötü içerik butonu var ona tıklayıp yönetime bildiriyorsunuz ..Kısaca kib yani

Benim bile bu yaşmda ufkum açıldı resmen nler duydum nelerr,bazen kendimi çok cahil hissediyorum konuları okuyunca..

Bir ateşe bakıyor kavga çıkması için,bunu yapmak o kadar da zor değil tabi...

Bana da bir kınama vermişlerdi, bazı düşüncedeki kişileri genel olarak cahil diye nitelendirip, dini eleştiri de bulunmuşum diye.. Fakat insanlar bana dua edin diye topik açınca sorun olmuyor üstelik bir de bireysel dua kabul etmiyoruz toplu dua konumuz var oraya buyrun diye konusu kapatılıyor :s
Aykırı düşüncelerin yeri olmayan kadınlar kulübü...

..............
En ufak örnek, ortada bir kavga var, kib yapılıyor ama o anda kimse yok...
Sen orada hakaret üstüne hakaret yerken, "yönetici gelsin" diye bekleyemiyorsun...............

İşte demek istediğim de zaten bu konu..
Size hakaret edildiğini düşünerek, sizde hakaret ediyorsunuz..ceza alabileceğinizi ve forum kurallarını çok iyi bildiğiniz halde...
Daha sonra da benim için kimin ne tanım yaptığı umrumda degil diyorsanız..
Burada bir çelişki oluşuyor..

Not: Sizinle bir derdim yok, bu agresif tavrınızda hiç hoş degil...

Bu arada sizlerle yüzgöz olmakta bir sakınca görmüyorum. Bundan rahatsızılık duyan seve seve ayrılabilir buradan, kapı soldan 3. çıkış !

bahsettiğim şey de işte tam olarak buydu.

Tabi canım Allahtan gelen birşey ne de olsa xx:45 vakası ya da mesajların arka arkaya gitmesi veya hiç gitmemesi.Bunları mı dert edicez daha büyük dertler var burda.

evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre

ema1,bu sizin çıkarımınız zira o topikteki sorun başkaydı.

Ayrıca hayatımda o topik kadar tutucu bir topik daha görmedim.

Bizim gibi düşünmeyen yazmasın demeye getirdiler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…