Bana ceza veren o yöneticinin..........

evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre

İşte buda KK daki mahalle baskısının bir başka versiyonu...
Çocuk yaparım yapmam kime ne? Çocuğumun olması beni üstün varlık yapmadığı gibi çocuksuz olmam en acınası yaratık yapmaz..
Aslında KK da toplumun bir aynası değil mi zaten

Doğrudur, agresifim...KK cezaevinde asi Meloo derler bana...

Kuralları bildiğim halde, kural ihlali yaparak cevap verme insiyatifi bende değil mi?
Ben bu konuda yöneticiye neden bana ceza verdiniz diyor muyum?
Orada gözüme çarpan bir takım durumları aktardım...
Siz bambaşka bir yere çektiniz konuyu.

ya hanımlar elinizi vicdanınıza koyun, hangi dini, siyasi konuda polemik çıkmıyor
bu konular daha polemik çıkmadan kapatılıyor bence olması gerektiği gibi
internette bunların konuşulduğu bir sürü forum var
ve o forumlarda hiç de güzel bi tartışma ortamı yok bunuda belirteyim, hakaretler gırla gidiyor, olay aynı şeyin buradada olmaması

Bu sistemin işleyişi , kadınlar kulübü forum cezaları , üyelerin sınırları hakkında kendimce(!) son yorumumu yapayım ; zira hem yazasım var , hem bu sayfada görünmez olduğumu düşünmeye başladım.
Sitenin kuralları prosedürde çok net ve açık evet.BİR kez okuyunca anlayabiliyorum.Ama uygulama kısımında kafam karışıyor bazen.
Hakaret , polemik yasak deniliyor mesela...gayet anlaşılır.Ama hakaret sınırları belli olsa da , konu dışı yazmanın sınırlarını ölçemiyorum zaman zaman.
Örnek;
Bugün ne geydin çek görelim konusu mesala ;
Birden koyulan fotoların eleştrisine , büyüteçle dekolte arayışına geçiliyor.Muhtemelen bu yorumlar kib'leniyor.Ben bu yazıları okuyunca , sistematik olarak elim klavyeye gidiyor ve bu eleştrilerin yersizliği ile ilgili yorum yapıyorum.Yorumum topik kullanıcıları tarafından iyi de beğeni alıyor ama ben yazarken aynı rahatlıkta yazamıyorum.Zira bende ne o bölüme resim koymuş ne de koyulan bir resimdeki bluzun nereden alındığını sormuşum.Resmen konu dışı polemiğe zemin oluşturacak şekilde zemine tuğla örmüşüm.
Bundan ceza almadım , mesele bu değil ...Mesele şimdi burada kıyamet kopsa , arada bende kaynacağım konu dışından diye hep bir tereddüt içinde yazıp yazıp silmekte.

Ya da daha önce de muneye yazmıştım ; konu gidişat itibarıyla ve en önemliside konu sahibinin teşviğiyle geyiğe dönüyor , oratalık karşılıklı laf cambazlıklarıyla kırılıyor...Konu dışı gırla ama hakaret yok.Mune geliyor , hanımlar 3,5,7 ...siz seçin diyor ? Çok kez önerdim , bu şekilde kapatılan ve kapatılmakla kalmayıp bir sürü grileşmeye mahal veren geyiğe dönmüş konular ( konu sahibininde içinde yer aldığı ) ilgili bölüme ( geyik topiğine ) taşınsın diye ; yapıyoruz denildi ama ben henüz hiç rastlamadım.Sanırım arşive yönelmem gerekecek.Bu işleyiş mesela tekrar gözden geçirilebilir.

Ayrıca , evet 7/24 buradaki konuların , yazılanların takibi zor ama sizler online değilken kibleyeyim , alsın cezasını deme erdemine erişmemiş zekam illa bir cevap ver dediğinde ( hakaret içermeyen ) lütfen ellerimin klavyeden çekilmesine ;yok çekemiyorsan al cezanı durumuna biraz daha toleranslı bir bakış açısı getirilse...

Son olarakta ; hangimiz zaman zaman gövde gösterisi yapmaktan hoşlamıyoruz ki ?
Biraz aynaya dönsek , herkes içindeki gizli klavye şövalyeliği ile yüzleşir.
Kolay gelsin.

ema1,bu sizin çıkarımınız zira o topikteki sorun başkaydı.

Ayrıca hayatımda o topik kadar tutucu bir topik daha görmedim.

Bizim gibi düşünmeyen yazmasın demeye getirdiler.

nasıl yazdığın önemli çoğuda anlayış göstermeden yazıyordu , ya kadın kısırsa onu hesaba katmıyordu her kadın doğurgan değil ki ve bu kADINLAR DAHA KIRILGAN BUNA DAHİ empati yoksunlar yazıyordu , herhalde kadın kısırım diye kendini deşifre edemezdi

valla o topikte bazı üyeler (hepsini demiyorum çünkü o topikte çok sevdiğim bi kaç üye var, vardı) aynı şeyi onlar yapıyordu, çocuğu olanlara tiksinerek bakmak gibi, objektif bi insan olarak gözlemim bu

Siyaset konusu en çok yazdığım yerlerden biridir.
Çokça kez dilimin sivriliği klavyeme vurmuş ; safımı çok net çizmişimdir.
Ama çok düzeyli ilerleyen , karşılıklı birbirimize doneler sunup , teşekkür ederek konuyu kapattığımız çok paylaşımlarım olmuştur...hiç ortak bakış açısında bulunmadığım kişilerle.
O konularda en büyük hata , olayı konuşmak yerine insanların bir birine zorla kendi doğrularını empoze etmesi ve tahammülsüzlük.
Oysa ben en çokta fikrimin uyuşmadığı kişilerle siyaset ya da gündemi konuşmayı severim.
Frenleme ve farklı görüşlere açık olabilme yetisinde olan herkes bence K.K ' da o örnek verdiğiniz , sınırları zorlayan yorumlara sahip sitelere hiç benzemeden bu konuları tartışabilir , tartışabilmeli.

valla o topikte bazı üyeler (hepsini demiyorum çünkü o topikte çok sevdiğim bi kaç üye var, vardı) aynı şeyi onlar yapıyordu, çocuğu olanlara tiksinerek bakmak gibi, objektif bi insan olarak gözlemim bu

Valla sanırım aynı topikten bahsetmiyoruz.
Az önce benim bahsettiğim topikin son sayfaların okudum, ve çocuk yapmak istemeyen üyeler çocuğu olanları küçümsememişler ama çocuğu olanlar maşallah çok rahat davranmışlar.
En sonunda çocuk istemeyen üyeler siteden atılmışlar son sözleri de "her türlü mahalle baskısına hayır "olmuş.

Kadına şiddetle ilgili bir konuda yazmıştım ben, dolayısıyla konu bir noktada hem siyasete dokunuyor hem dine. Ben fikirlerimi net şekilde belirttim, onlar da bana net şekilde ağzına geleni söyleyip, beni şikayet edip sonra da ayy konu nereler geldi dediler.. E ablacım sen getirdin konuyu oralar :s
Sitesinin reklamını yapanlar, açık açık ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanlar her şey var, pekçok konu konu dışına çıkıyor ki özellikle resimli konularda bir resim beş konuş şekline dönüyor ama yöneticilerin kafalarına göre ceza verdiğini düşünüyorum.. Nitekim o konuda da kadına şiddete yönelik pek az şey yazıldı, bu kadar katı kurallarla zaten düşünce üretilemez.. Çeyiz, askerlik, diyet konularında karşılıklı sohbete dönen konular için de yöneticileri görmek isteriz..
Bugün kimler bizimle !?...

Tutumunuz bu olsa gerek, sonuçta insanlar olmadıkları bir tutumu sanalda olsa farklı sergilemez..ya da reel hayatta kullanmadıkları kelimeleri kullanmaz..

Hakaret konularında daha az ceza yaptırımı yapılsın dediniz..
Herkes nasılsa içimde kalmasın, Cevap verme inisiyatifi bende zaten cezalarda hafif diyerek birbirine hakaret etse..
Sitenin alabileceği durumu tahmin edebilir misiniz ?

Sitesinin reklamını yapanlar, ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanları hiç kötü içerik butonundan bildirdiniz mi ?

Evet veya Hayır.

Bu arada bende mail arşivinden bakıyorum....

doğru tartışabilmeli ama tartışılamıyor işte
diyelim biri başbakana hakaret etti
bunun yüzünden kazen ya da kk nın servis aldığı bi yerden bir personel karakola ifade vermeye gitmek zorunda, neden buna katlansın ki kazen

Son düzenleme:

Kötü içeriklere baktım bu konuda bir tane bile şikayetiniz olmazken yöneticilerin kafasına göre hareket ettiği kanısına nasıl vardınız ?

Çeyiz askerlik konusunda konusuna yorum yapıp sizlerle yüzgöz olmak istemem... Lakin Mune'ye iletirim bu notunuzu.

Dukan diyetinde varım, oraya sizi beklerim...

Dönün yazdığım mesajı tekrar okuyun...Zira tamamen yanlış anlamışsınız.

1,5 yıldır üyeyim hiç ceza puanım yok.
Ve sadece 1 tane üyeliğim var.
Sanırım yorum yapabilirim?

Uslubunuz malesef üzülerek söylüyorum cok cok kaba.
Kadınlara hitap eden bir sitenin yöneticisiyseniz daha nezaketli olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Tabiki hepimiz insanız sinirlenebiliriz bazen kırıcı olabiliriz.
Ama siz bunu alay etme aşağılama boyutuna kadar getirmişsiniz.

Cezalar yaptırım için vardır. Keyfe keder verildiği zaman pekte yaptırımı olmuyor sizinde görüdüğünüz gibi.

Eleştirilere açıkmısınız pek çözemedim ama umarım ceza falan almam.

eşimi polisler evden alıp, bilirkişi olarak aldılar, baskına gittiler ya, biri başbakana hakaret etmiş diye face de
düşünün birisinin düşüncesiz bi hareketi nerelere kadar etki ediyor

Son düzenleme:

Verilen ifadeler, savunmalar çok umrumda değilde iş yerime gelen ihtarnamelerden dolayı iş yerimin bu kampüste düştüğü görüntüyü buyrun siz hayal edin.

Burada patavatsızca yazılan bir yorumun sorumluluğu ilk olarak bize soruluyor, bu yorumu haberturk.com sitesinde yapabiliyor musun ? Hayır (şimdi Habertuk'le kendini bir mi tutuyorsun diyecekler örnek verdim)

Özgürlük anadan doğma sokaklarda gezmek anlamına gelmez...

Özgürsünüz hadi yapın bunu ?

gerçi ben bunları yazıyorum ama belki istanbulda işler böyle yürümüyordur
ama burda bilişim suçları takibi, hep servisi verene zarar

Size karşı bir kabalık veya terbiyesizlik, alay vb durum yarattım mı ? Sizle hiç dalga geçtim mi ?

Buna cevap alabilir miyim ?

Sitesinin reklamını yapanlar, ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanları hiç kötü içerik butonundan bildirdiniz mi ?

Evet veya Hayır.

Bu arada bende mail arşivinden bakıyorum....

Benim takip ettiğim konularda şikayet edilecek gördüğüm kişiler bir şekilde ceza almış dermaroller konusuna yeni katılmaya başladım ve hala okunabilir durumda bir dünya ilaç ve tuhaf tarifler var.. Konuya ben de yazdım ve yalnızca uzman görüşü olan şeyleri aktardım.. Konuda suçlu bulunan kişiler nasıl bir ceza aldı bilmiyorum ama sonuçta içerikler kalmaya devam ediyor ve yüzlerce mesajı okumayan biri yine gidip onların söylediklerini uygulayabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…