evet bu topik kapandı mutlu oldular herkes çocuk doğurmak zorunda çoğu kadına göre
İşte demek istediğim de zaten bu konu..
Size hakaret edildiğini düşünerek, sizde hakaret ediyorsunuz..ceza alabileceğinizi ve forum kurallarını çok iyi bildiğiniz halde...
Daha sonra da benim için kimin ne tanım yaptığı umrumda degil diyorsanız..
Burada bir çelişki oluşuyor..
Not: Sizinle bir derdim yok, bu agresif tavrınızda hiç hoş degil...
ema1,bu sizin çıkarımınız zira o topikteki sorun başkaydı.
Ayrıca hayatımda o topik kadar tutucu bir topik daha görmedim.
Bizim gibi düşünmeyen yazmasın demeye getirdiler.
İşte buda KK daki mahalle baskısının bir başka versiyonu...
Çocuk yaparım yapmam kime ne? Çocuğumun olması beni üstün varlık yapmadığı gibi çocuksuz olmam en acınası yaratık yapmaz..
Aslında KK da toplumun bir aynası değil mi zaten
ya hanımlar elinizi vicdanınıza koyun, hangi dini, siyasi konuda polemik çıkmıyor
bu konular daha polemik çıkmadan kapatılıyor bence olması gerektiği gibi
internette bunların konuşulduğu bir sürü forum var
ve o forumlarda hiç de güzel bi tartışma ortamı yok bunuda belirteyim, hakaretler gırla gidiyor, olay aynı şeyin buradada olmaması
valla o topikte bazı üyeler (hepsini demiyorum çünkü o topikte çok sevdiğim bi kaç üye var, vardı) aynı şeyi onlar yapıyordu, çocuğu olanlara tiksinerek bakmak gibi, objektif bi insan olarak gözlemim bu
Doğrudur, agresifim...KK cezaevinde asi Meloo derler bana...
Kuralları bildiğim halde, kural ihlali yaparak cevap verme insiyatifi bende değil mi?
Ben bu konuda yöneticiye neden bana ceza verdiniz diyor muyum?
Orada gözüme çarpan bir takım durumları aktardım...
Siz bambaşka bir yere çektiniz konuyu.
Kadına şiddetle ilgili bir konuda yazmıştım ben, dolayısıyla konu bir noktada hem siyasete dokunuyor hem dine. Ben fikirlerimi net şekilde belirttim, onlar da bana net şekilde ağzına geleni söyleyip, beni şikayet edip sonra da ayy konu nereler geldi dediler.. E ablacım sen getirdin konuyu oralar :s
Sitesinin reklamını yapanlar, açık açık ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanlar her şey var, pekçok konu konu dışına çıkıyor ki özellikle resimli konularda bir resim beş konuş şekline dönüyor ama yöneticilerin kafalarına göre ceza verdiğini düşünüyorum.. Nitekim o konuda da kadına şiddete yönelik pek az şey yazıldı, bu kadar katı kurallarla zaten düşünce üretilemez.. Çeyiz, askerlik, diyet konularında karşılıklı sohbete dönen konular için de yöneticileri görmek isteriz..
Bugün kimler bizimle !?...
Siyaset konusu en çok yazdığım yerlerden biridir.
Çokça kez dilimin sivriliği klavyeme vurmuş ; safımı çok net çizmişimdir.
Ama çok düzeyli ilerleyen , karşılıklı birbirimize doneler sunup , teşekkür ederek konuyu kapattığımız çok paylaşımlarım olmuştur...hiç ortak bakış açısında bulunmadığım kişilerle.
O konularda en büyük hata , olayı konuşmak yerine insanların bir birine zorla kendi doğrularını empoze etmesi ve tahammülsüzlük.
Oysa ben en çokta fikrimin uyuşmadığı kişilerle siyaset ya da gündemi konuşmayı severim.
Frenleme ve farklı görüşlere açık olabilme yetisinde olan herkes bence K.K ' da o örnek verdiğiniz , sınırları zorlayan yorumlara sahip sitelere hiç benzemeden bu konuları tartışabilir , tartışabilmeli.
Kadına şiddetle ilgili bir konuda yazmıştım ben, dolayısıyla konu bir noktada hem siyasete dokunuyor hem dine. Ben fikirlerimi net şekilde belirttim, onlar da bana net şekilde ağzına geleni söyleyip, beni şikayet edip sonra da ayy konu nereler geldi dediler.. E ablacım sen getirdin konuyu oralar :s
Sitesinin reklamını yapanlar, açık açık ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanlar her şey var, pekçok konu konu dışına çıkıyor ki özellikle resimli konularda bir resim beş konuş şekline dönüyor ama yöneticilerin kafalarına göre ceza verdiğini düşünüyorum.. Nitekim o konuda da kadına şiddete yönelik pek az şey yazıldı, bu kadar katı kurallarla zaten düşünce üretilemez.. Çeyiz, askerlik, diyet konularında karşılıklı sohbete dönen konular için de yöneticileri görmek isteriz..
Bugün kimler bizimle !?...
Tutumunuz bu olsa gerek, sonuçta insanlar olmadıkları bir tutumu sanalda olsa farklı sergilemez..ya da reel hayatta kullanmadıkları kelimeleri kullanmaz..
Hakaret konularında daha az ceza yaptırımı yapılsın dediniz..
Herkes nasılsa içimde kalmasın, Cevap verme inisiyatifi bende zaten cezalarda hafif diyerek birbirine hakaret etse..
Sitenin alabileceği durumu tahmin edebilir misiniz ?
Bir de rica edeceğim hiç ceza almamış biri beni eleştirsin. Yoksa polemik adına yapılan sataşmalar keyifli olmuyor. Lütfen benim uslubumu, kabalığımı eleştirsin ama 3 üyeliği olan profili ceza dolu olan biri yazdımı pek dikkate alamıyorum.
0 ceza olsun ki söyleyecek söz bulamayayım....
doğru tartışabilmeli ama tartışılamıyor işte
diyelim biri başbakana hakaret etti
bunun yüzünden kazen ya da kk nın servis aldığı bi yerden bir personel karakola ifade vermeye gitmek zorunda, neden buna katlansın ki kazen
1,5 yıldır üyeyim hiç ceza puanım yok.
Ve sadece 1 tane üyeliğim var.
Sanırım yorum yapabilirim?
Uslubunuz malesef üzülerek söylüyorum cok cok kaba.
Kadınlara hitap eden bir sitenin yöneticisiyseniz daha nezaketli olmanız gerektiğini düşünüyorum.
Tabiki hepimiz insanız sinirlenebiliriz bazen kırıcı olabiliriz.
Ama siz bunu alay etme aşağılama boyutuna kadar getirmişsiniz.
Cezalar yaptırım için vardır. Keyfe keder verildiği zaman pekte yaptırımı olmuyor sizinde görüdüğünüz gibi.
Eleştirilere açıkmısınız pek çözemedim ama umarım ceza falan almam.
Sitesinin reklamını yapanlar, ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanları hiç kötü içerik butonundan bildirdiniz mi ?
Evet veya Hayır.
Bu arada bende mail arşivinden bakıyorum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?