Benim takip ettiğim konularda şikayet edilecek gördüğüm kişiler bir şekilde ceza almış dermaroller konusuna yeni katılmaya başladım ve hala okunabilir durumda bir dünya ilaç ve tuhaf tarifler var.. Konuya ben de yazdım ve yalnızca uzman görüşü olan şeyleri aktardım.. Konuda suçlu bulunan kişiler nasıl bir ceza aldı bilmiyorum ama sonuçta içerikler kalmaya devam ediyor ve yüzlerce mesajı okumayan biri yine gidip onların söylediklerini uygulayabilir..
Sitesinin reklamını yapanlar, ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanları hiç kötü içerik butonundan bildirdiniz mi ?
Evet veya Hayır.
Bu arada bende mail arşivinden bakıyorum....
Şimdi kendinizle çeliştiniz, görevi eksik yapmış yöneticiler demek ile yöneticiler kafasına göre işlem yapıyor demek farklı.
Siz şikayet etmemişsiniz ama bu kişiler ceza almış, demek ki birileri şikayet etmiş ve aksiyon alınmış.
Orada yorumlar duruyorsa bir zahmet bu yorumları kaldırın diye bildirin ki arkadaşlar görevini yapsın.
Size karşı bir kabalık veya terbiyesizlik, alay vb durum yarattım mı ? Sizle hiç dalga geçtim mi ?
Buna cevap alabilir miyim ?
Ben hamileyim ve doktorum secerken bu site bana cok yardimci oldu. Doktor reklaminin yasak olmasi sacma degil mi? Begendigimiz doktorlari neden arkadaslara tavsiye etmeyelim ya da biz neden onlara doktor sormayalim? :26:
Size karşı bir kabalık veya terbiyesizlik, alay vb durum yarattım mı ? Sizle hiç dalga geçtim mi ?
Buna cevap alabilir miyim ?
Kötü içeriklere baktım bu konuda bir tane bile şikayetiniz olmazken yöneticilerin kafasına göre hareket ettiği kanısına nasıl vardınız ?
Çeyiz askerlik konusunda konusuna yorum yapıp sizlerle yüzgöz olmak istemem... Lakin Mune'ye iletirim bu notunuzu.
Dukan diyetinde varım, oraya sizi beklerim...
Ben hamileyim ve doktorum secerken bu site bana cok yardimci oldu. Doktor reklaminin yasak olmasi sacma degil mi? Begendigimiz doktorlari neden arkadaslara tavsiye etmeyelim ya da biz neden onlara doktor sormayalim? :26:
Şimdi kendinizle çeliştiniz, görevi eksik yapmış yöneticiler demek ile yöneticiler kafasına göre işlem yapıyor demek farklı.
Siz şikayet etmemişsiniz ama bu kişiler ceza almış, demek ki birileri şikayet etmiş ve aksiyon alınmış.
Orada yorumlar duruyorsa bir zahmet bu yorumları kaldırın diye bildirin ki arkadaşlar görevini yapsın.
Şahsıma karşı hicbir kabalığınızı görmedim.
Zaten bir diyaloğumuzda olmadı. Sadece Fikrimi söyledim.
Haddimi aştımsa kusura bakmayın izlenimlerimizi sorduğunuzu sanmıştım.
Tavsiye ile reklam bir değil ama.Doktorumdan memnunum demek var,birde her topiğe girip o doktoru yere göğe sığdıramama var.
Merhaba
Kazen Bey;bildiğim kadarıyla ceza puanım yok.Sizi eleştirmem sorun olur mu onuda bilmiyorum.
Ama gördüğüm birşey var.Sizin genel olarak üslubunuzun sert olduğunu düşünüyorum.Burada bayanlar var neticede.Şimdi az önceki bayana sorduğunuzu banada sorabilirsiniz.Hayır sizinle herhangi bir tartışmamız olmadı.Beni kıracak bir sözünüzde olmadı dolayısıyla.Ama genel olarak tavrınızı sert buluyorum.Bizlerden beklediğiniz anlayışlı tavrı sizdende görmek isterim açıkcası.
Benim bu siteyle tanışmam 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde oldu.Yaralarımı bu site sayesinde sardım.İyi ki burayı bulmuş,üye olmuşum diye düşünüyorum.
Herkesin daha anlayışlı olduğu paylaşımlarla karşılaşmak dileğiyle..
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !
bu imzamda yazar okumuşsunuzdur. Size bir kabalık, terbiyesizlik vb bir diyaloğumuz yok?
Yani size neden böyle bir tavır takınayım, hasta bir ruha sahip olmam gerekiyor bu durumda.
Estagfurullah ne haddi soruma cevap aldım ama bir düşünmenizi isterim size böyle davranılmıyor ise problemi gene bende mi aramak gerekir ? Yoksa diğerleri bir aynaya baksın mı ?
Ben olsam düşünürüm bu adam bana neden böyle yapmıyor diye...
İlk postumda belirtmiştim insanız sinirlenebiliriz.
Söyledikleriniz burdan böyle bakınca makul gözüküyor.
Eşimin dedesi polismiş ve ''öldürene değil bide ölene bakın'' dermiş hep. Dediğim gibi sadece ve sadece izlenimimdi. Haklı oldugunuz taraflar yok değil. Hasılı insanlarla uğraşmak zor zanaat
Allah size kolaylık versin.
bakın şimdi haklı veya haksızlık değil olay... ama dediğiniz gibi ölene de bir bakmak gerekli...
siz söylediniz bana karşı böyle tutumunuz yok diye... o zaman ölene de bir otopsi şart...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?