Bana ceza veren o yöneticinin..........

Şimdi kendinizle çeliştiniz, görevi eksik yapmış yöneticiler demek ile yöneticiler kafasına göre işlem yapıyor demek farklı.

Siz şikayet etmemişsiniz ama bu kişiler ceza almış, demek ki birileri şikayet etmiş ve aksiyon alınmış.

Orada yorumlar duruyorsa bir zahmet bu yorumları kaldırın diye bildirin ki arkadaşlar görevini yapsın.

Sitesinin reklamını yapanlar, ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanları hiç kötü içerik butonundan bildirdiniz mi ?

Evet veya Hayır.

Bu arada bende mail arşivinden bakıyorum....

Ben hamileyim ve doktorum secerken bu site bana cok yardimci oldu. Doktor reklaminin yasak olmasi sacma degil mi? Begendigimiz doktorlari neden arkadaslara tavsiye etmeyelim ya da biz neden onlara doktor sormayalim? :26:

kim çelişiyor onu da ben anlamadım şimdi,

e hani silinmiyor muydu mesajlar benim mesajım 'gözden kaçmıştı' da siz silmiştiniz dün.

Üslupla ilgili ben de bişey söyliyeyim ,şu atarlanmalar ,millete ayar vermeler olmuyor,bir kısım bunları ciddiye alabilir ama geneli almaz.

Size karşı bir kabalık veya terbiyesizlik, alay vb durum yarattım mı ? Sizle hiç dalga geçtim mi ?

Buna cevap alabilir miyim ?

kazen beyin üslubu hep eleştirilmiştir , bugünlerde iyi eskiye göre ,siz buna dua edin ,ama daha değişmiyecek anlamınada gelmez ,umut etmeye devam ediyoruz

Bir kez ceza aldım o da bana hakaret eden bir üyeyi şikayet ettim. Hem ona hem bana ceza verildi. Bileydim bende ana avrat cevap verirdim bari ceza aldığıma değsin. Onca hakarete zor bela tuttum kendimi cevap vermemek için keşke verseymişim. Hatta o cezayı madem yedim burdan arkadaşa cevap verme hakkı verseniz en azından içimde patlamasa çok mutlu olurum

Ben hamileyim ve doktorum secerken bu site bana cok yardimci oldu. Doktor reklaminin yasak olmasi sacma degil mi? Begendigimiz doktorlari neden arkadaslara tavsiye etmeyelim ya da biz neden onlara doktor sormayalim? :26:

Tavsiye ile reklam bir değil ama.Doktorumdan memnunum demek var,birde her topiğe girip o doktoru yere göğe sığdıramama var.

Size karşı bir kabalık veya terbiyesizlik, alay vb durum yarattım mı ? Sizle hiç dalga geçtim mi ?

Buna cevap alabilir miyim ?

Şahsıma karşı hicbir kabalığınızı görmedim.
Zaten bir diyaloğumuzda olmadı. Sadece Fikrimi söyledim.
Haddimi aştımsa kusura bakmayın izlenimlerimizi sorduğunuzu sanmıştım.

Özel mesajlarımı görebiliyor musunuz? Bana ceza veren Mune zaten, şimdi baktım 10 puan ihtarmış, kötü içerik şikayeti ile olduğunu yazmıştı bana. Benzer durumlarda kimseye ceza verilmediğini ben zaten kendisine belirttim fakat "insanlar şikayet etmiş, ben de ceza verdim, isterseniz yönetime bildirin" tarzı bir cevap aldım. Ben istersem ceza veririm havası estiriliyor..
Bizimle yüzgöz olmak için değil, eline cetvel alıp öğrencileri sıraya dizip dövecek bir havadasınız zaten.. Neyse nasıl biliyorsanız öyle uygulayın kurallarınızı...

Son düzenleme:

Merhaba
Memnun olduğunuz doktoru tabi ki önerebilirsiniz ama 20 tane mesajınız var ve bunun 19 tanesi aynı mesaj ve aynı doktorun iletişim bilgileri ise bunda pek iyi niyet aramıyoruz. Yoksa tabi ki yaşadıklarınızı ve doktorunuzu tavsiye edebilirsiniz.

Ben konuya müdahil olduğumda o kişiler bir şekilde ceza almışlar diyorum bunun nesi çelişki?
Bir şekilde reklam amaçlı üyelik, ya da bu şekilde insanlara işkence yöntemleri anlatan kişilerin hesapları kapatıldığında tüm konu ve mesajları silinebilir, yüzlerce mesaj var ben mi bir zahmet şikayet edeyim?

Şahsıma karşı hicbir kabalığınızı görmedim.
Zaten bir diyaloğumuzda olmadı. Sadece Fikrimi söyledim.
Haddimi aştımsa kusura bakmayın izlenimlerimizi sorduğunuzu sanmıştım.

Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !

bu imzamda yazar okumuşsunuzdur. Size bir kabalık, terbiyesizlik vb bir diyaloğumuz yok?

Yani size neden böyle bir tavır takınayım, hasta bir ruha sahip olmam gerekiyor bu durumda.

Estagfurullah ne haddi soruma cevap aldım ama bir düşünmenizi isterim size böyle davranılmıyor ise problemi gene bende mi aramak gerekir ? Yoksa diğerleri bir aynaya baksın mı ?

Ben olsam düşünürüm bu adam bana neden böyle yapmıyor diye...

Tavsiye ile reklam bir değil ama.Doktorumdan memnunum demek var,birde her topiğe girip o doktoru yere göğe sığdıramama var.

Tmm buna katiliyorum zaten. Ama anneler kulubunde ya da hamilelik forumunda cok dogal doktor onerileri.

Merhaba

Kazen Bey;bildiğim kadarıyla ceza puanım yok.Sizi eleştirmem sorun olur mu onuda bilmiyorum.

Ama gördüğüm birşey var.Sizin genel olarak üslubunuzun sert olduğunu düşünüyorum.Burada bayanlar var neticede.Şimdi az önceki bayana sorduğunuzu banada sorabilirsiniz.Hayır sizinle herhangi bir tartışmamız olmadı.Beni kıracak bir sözünüzde olmadı dolayısıyla.Ama genel olarak tavrınızı sert buluyorum.Bizlerden beklediğiniz anlayışlı tavrı sizdende görmek isterim açıkcası.

Benim bu siteyle tanışmam 8 haftalık bebeğimi kaybettiğimde oldu.Yaralarımı bu site sayesinde sardım.İyi ki burayı bulmuş,üye olmuşum diye düşünüyorum.

Herkesin daha anlayışlı olduğu paylaşımlarla karşılaşmak dileğiyle..

Sayın Minicikumut,
Israrla konuya başka bir alandan bakıyorsunuz size de böyle bir uslubum olmamış, az önceki arkadaşa da ! Bu raddeye bizi getiren neler bunu biraz düşünmenizi rica ediyorum.

İlk postumda belirtmiştim insanız sinirlenebiliriz.
Söyledikleriniz burdan böyle bakınca makul gözüküyor.
Eşimin dedesi polismiş ve ''öldürene değil bide ölene bakın'' dermiş hep. Dediğim gibi sadece ve sadece izlenimimdi. Haklı oldugunuz taraflar yok değil. Hasılı insanlarla uğraşmak zor zanaat

Allah size kolaylık versin.

bakın şimdi haklı veya haksızlık değil olay... ama dediğiniz gibi ölene de bir bakmak gerekli...

siz söylediniz bana karşı böyle tutumunuz yok diye... o zaman ölene de bir otopsi şart...

bakın şimdi haklı veya haksızlık değil olay... ama dediğiniz gibi ölene de bir bakmak gerekli...

siz söylediniz bana karşı böyle tutumunuz yok diye... o zaman ölene de bir otopsi şart...

Şimdi ben epey tepki toplayacağımdan eminim ama..
Ben ikna oldum valla. Kolay gelsin size.
Daha yazıp konuyu sohbete cevirmeyeyim size kolay gelsin.

ben manyak değilim ki sitede 4-5 kişiye sarayım...
bu kişiler bana nasıl geldiyse ona göre davranıyorum(ektiklerini biçiyorlar, yakında hasat var), bir kişi gelsin desin ki durup dururken bana hörtledin (hörtlemek ne demek bilmiyorum şimdi uydurdum)...
O yüzden sıfır cezalı ve tek üyelikli birini istedim..

Klavye arkasından kimin kim ve gerçekte nasıl bir karakter olduğunu bilemezsiniz.. Sadece bir kaç fikir uyuşmazlığınız,anlaşamamazlığınız olduysa, bunu o kişinin tüm kişiliğine yayarak sadece "ön yargı " sahibi olabilirsiniz..Bu ön yargınız olumlu veya olumsuz yönde olabilir..Karşınızdaki kişi göz boyuyor da olabilir...Bu da sizi büyük yanılgıya düşürür.....Kimse sandığınız kadar kötü ya da sandığınız kadar iyi olmayabilir............

Son düzenleyen: Moderatör:
Herşeye rağmen iyi ki bunu açtın Kazen.
Sohbet topiklerinde konuşula gelen ve artık hepimizi sıkan bir durumdu bu...
Tam zamanında açtın konuyu.
Kendi adıma mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…