Sayın Minicikumut,
Israrla konuya başka bir alandan bakıyorsunuz size de böyle bir uslubum olmamış, az önceki arkadaşa da ! Bu raddeye bizi getiren neler bunu biraz düşünmenizi rica ediyorum.
ben manyak değilim ki sitede 4-5 kişiye sarayım...
bu kişiler bana nasıl geldiyse ona göre davranıyorum(ektiklerini biçiyorlar, yakında hasat var), bir kişi gelsin desin ki durup dururken bana hörtledin (hörtlemek ne demek bilmiyorum şimdi uydurdum)...
O yüzden sıfır cezalı ve tek üyelikli birini istedim..
Bir konuda kib tuşuna bastım, sebeb ise konu sahibi KK da topic açıp.. Üyeleri kendine ait olan başka bir sayfaya yönlendirmesi idi..Bilgi amaçlı bir topic ve üyeler her ay takip ediyordu.. Konu sahibi KK da bilgi veremiyeceğini onu kendi sayfamızdan takip etmemiz gerektiğini ısrarla bir kaç kez tekrarladı.. Halen topıc aktif ve konu sahibinin imzasında KK dışında ki sayfası yazıyor.. Şimdi bu reklama girmiyor mu ? Bu üye halen ceza almadı ve topic te aktif...
Kazen bey; ben sizin erkek olduğunuzu yeni öğrendim bişey sormak istiyorum ; burda bayanların yaptığı yazismalardan bir erkek olarak sikilmiyormusunuz yani devamli yönetici oldugunuz icin takipte olmalısınız bunu biliyoruz ama hicmi ozeliniz yok sizin burdan başka bir isiniz yada yanlış anlamayın lütfen belki beyniniz, performansınız çok muntazam şekilde işliyor ve çalışıyor buda olabilir ama badem burası kk buranın yoneticisininde bir bayan olması gerekmezmi?
Kazen bey; ben sizin erkek olduğunuzu yeni öğrendim bişey sormak istiyorum ; burda bayanların yaptığı yazismalardan bir erkek olarak sikilmiyormusunuz yani devamli yönetici oldugunuz icin takipte olmalısınız bunu biliyoruz ama hicmi ozeliniz yok sizin burdan başka bir isiniz yada yanlış anlamayın lütfen belki beyniniz, performansınız çok muntazam şekilde işliyor ve çalışıyor buda olabilir ama badem burası kk buranın yoneticisininde bir bayan olması gerekmezmi?
neden öyle bir gereklilik olsun ki
bende şahsen erkek olsam
ve bir site kurucaksam bunu kadınlara yönelik yapardım
özellikle bu tarz bir forum sitesini bir tek kadınlar ayakta tutabilir
ayrıca erkek muhabbeti daha sıkıcı olurdu :)
İşte zaten sorun sitenin kadınlara yönelik olması değil, siteyi kurarsınız başka bir şey ama yönetmek başka bir şey. Yani kadınlara yönelik bir siteyi kadınlar idare edemez gibi bir durum çıkıyor..neden öyle bir gereklilik olsun ki
bende şahsen erkek olsam
ve bir site kurucaksam bunu kadınlara yönelik yapardım
özellikle bu tarz bir forum sitesini bir tek kadınlar ayakta tutabilir
ayrıca erkek muhabbeti daha sıkıcı olurdu :)
benimde size sorularım olacak müsadenizle Kazen Bey,
adil bir yönetici olduğunuzu duymak için mi böyle bir konu açtınız yoksa adil olmak için sitede daha ne yapabilirim / yapılabilir gibi çözüm üretmek için mi konu açtınız?
yani öneri almak için mi? yoksa artık herkes kabul etsin ben adil bir yöneticiyim demek için mi ? özeti nedir bu durumun kısaca??
İşte zaten sorun sitenin kadınlara yönelik olması değil, siteyi kurarsınız başka bir şey ama yönetmek başka bir şey. Yani kadınlara yönelik bir siteyi kadınlar idare edemez gibi bir durum çıkıyor..
Muhabbetten sıkılma noktasında da bazen bu insanlar gerçek mi diye ekrana kafa atmamak için çok direniyorum :) Yani kadın olarak birçok şeye biz de tahammül edemiyoruz ama tabii ki buradaki konuları birileri okumak zorunda..
benimde size sorularım olacak müsadenizle Kazen Bey,
adil bir yönetici olduğunuzu duymak için mi böyle bir konu açtınız yoksa adil olmak için sitede daha ne yapabilirim / yapılabilir gibi çözüm üretmek için mi konu açtınız?
yani öneri almak için mi? yoksa artık herkes kabul etsin ben adil bir yöneticiyim demek için mi ? özeti nedir bu durumun kısaca??
Karakterim ve tavrımı birbirine karıştırmayınız, Karakterim: ''KİM OLDUĞUMLA'' ilgilidir ! Tavrım ise ; "SİZİN KİM OLDUĞUNUZLA" ... !
bu imzamda yazar okumuşsunuzdur. Size bir kabalık, terbiyesizlik vb bir diyaloğumuz yok?
Yani size neden böyle bir tavır takınayım, hasta bir ruha sahip olmam gerekiyor bu durumda.
Estagfurullah ne haddi soruma cevap aldım ama bir düşünmenizi isterim size böyle davranılmıyor ise problemi gene bende mi aramak gerekir ? Yoksa diğerleri bir aynaya baksın mı ?
Ben olsam düşünürüm bu adam bana neden böyle yapmıyor diye...
Kesinlikle erkek muhabbeti daha sıkıcı olur fakat ben onu demek istememiştim bir erkek olarak kadin muhabbetlerini takip etmekten sikilmiyormusunuz diye sordum kadinlari çokmu seviyor acaba yada bir antipatisimi var
Eğer düşündüğümüz aynı kişiyse bugün ben de kib yaptım. Kaç aydır blog linki duruyor.
ADAM BIZI TAKIP ETMEKTEN SI-KIL-MI-YOR-MU evet yada hayır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?