Bana ceza veren o yöneticinin..........

yöneticiler bayan zaten benim yönetici vasfım yok... ek olarak burası çok keyifli yahu ....

bence de çok keyifli.eğer 3 gün üst üste girmezsem bilin ki başıma bir şey gelmiştir.ayrı duramıyorum buradan

yaaaaaaaa :2: kazeen yaa banlarken en önce beni görüyosun da şimdi niye sorularıma cevap vermiyosunnnn

Sayın Minicikumut,
Israrla konuya başka bir alandan bakıyorsunuz size de böyle bir uslubum olmamış, az önceki arkadaşa da ! Bu raddeye bizi getiren neler bunu biraz düşünmenizi rica ediyorum.

Eh o zaman 0 ceza almış, sorunsuz bir üyenin sizi eleştirmesini neden istediniz? Biraz mantıksız olmuyor mu? Ya da çelişmiyor musunuz? Sorunlu üyeye "Senin sorunun var seni dikkate alamıyorum malesef, sorunsuz bri yazsın" deyip, sorunu olmayıp da dışardan bakıp eleştirene "size böyle bir tavrım olmamış, birine de olduysa da haketmiştir" cevabını yazıyorsunuz. Ha başkasının başından geçeni irdeleyene avukat diyorsunuz. Ne çelişki ama...

bence de çok keyifli.eğer 3 gün üst üste girmezsem bilin ki başıma bir şey gelmiştir.ayrı duramıyorum buradan

Bende işyerinde face vb. siteler engellendiği gün kk yı buldum
Sevdim de aslında
Yoksa bi oda da tek çalışıyorum, akşam olmazdı herhalde

yöneticiler bayan zaten benim yönetici vasfım yok... ek olarak burası çok keyifli yahu ....

Keyifli burası vsktimizin çoğunu burada geçiriyoruz allah sizden razı olsun böyle bir siteyi iyiki kurmuşsunuz

Aynen egemcim eşler kapıdan çıkıyor biz bacadan giriyoruz

42. sayfa bende de açılmıyor. Bu XX:45 kabusu....

kazen ben bir konuda bu sorunu yazdığım için ban almıştım..
ama'' son sayfa için deneme olarak'' yazdım sayfayı görebilmek için...
7 gün ban aldım..muneye yazdım... şikayet linki verdi..sizmi inceliyosunuz bu şikayetleri ve sonuç olarak siz haksız görürseniz puanım düşermi..birde 100 puan olan öteki hayata mı göç ediyor..

Son düzenleme:
Ben de cevap alamayanlardanım.

Neden kışkırtan ve ona karşılık veren aynı cezayı alıyor ?

KİBledığımız üyeler hemen devre dışı mı bırakılıyor kazen?

Yoksa mesajı ınceleyıp edıtörler mı karar verıyor ban yıyıp yemeyeceğıne?

Ben kımı KİBlesem aktıf, banlanan olmuyor, dünde KİBledım ama üye hala aktıf

Ben de cevap alamayanlardanım.

Neden kışkırtan ve ona karşılık veren aynı cezayı alıyor ?

aslında konu kışkırtan kışkırtanı püskürten olayı değil bana göre
eğer mesajınız hakaret içeriyorsa
konu dışıysa ve sizi birileri şikayet etmişse ceza alıyorsunuz
cezayı veren yönetici acaba bu kadını kim delirttide bu mesajı yazdı diye takip etmiyor
eski sayfalarda kazen açıklamıştı diye hatırlıyorum

Kurunun yanında yaş da yanıyor yani.

Benim simdi anlamadigim sey neden herkes bukadar sinirli ve gergin ?
biri kötü bir yorum yaparsa eger en akilicasi onu sikayet etmektir benim
kanaatimce cünki simdi siz ona cevap yazcaksiniz ve bu cevap da sinirlen
verildigi icin pek iyi seyler barindirmicak bundan dolayi ceza alcaksiniz, peki
neden kendinize sormuyorsunuz bu kötü yorumu yapan o kisi neden ben ona
cevap verip ben ceza yiyeyimki ? o yesin ceza yi ve onu sikayet edin bu kadar
basit tutun kendinizi biraz ve bekleyin o kisi cezayi yesin emin olun cevap yazmaktan iyidir bence
kazan bey dedigine göre baya konular olmus
ki taa Hazine B. kadar gitmis ve o gidisatla sayfa bile kapatila bilinirmis ? yazdiginiza göre burdan epey
keyif aliyorsunuz peki ozaman sayfani kapatilmasinida istemesiniz ozaman ona göre yorum yapin !
cünki bu yorumlarinizla sonunda kazen bey ve gider kisiler ugrasiyo sizde ben ne yaptimki bazen
diyorsunuz sizce buna hakkiniz varmi ? bence yok herkes güzel güzel sobhet etsin dertlerini paylassin ..

hicbisey zor degildir bazen susmak bile :)

malesef işte zaten bütün sorunlar burdan çıkıyor
ben neden alta kalıcakmışım o bana bir söylerse ben 2 laf söyler daha zeki olduğumu kanıtlarım
lafı ağzına tıkarım
çekilip susmayı kötü söz sahibine aittir demeyi beceremiyoruz
ve malesef buranın sanal bir ortam olduğunu unutuyoruz çoğu zaman
neden se herkes kendini ispatlama yarışında..

Alenen hakarete uğradığınız halde kiblemenize rağmen o üye sitede hala hiç bir şey olmamış gibi varlığını sürdürebiliyorsa peki ? Siz cevap vermeyip kiblediğiniz halde aradan zaman geçmesine rağmen bir şey değişmemişse ?? O zaman ne yapıcaz ? Bir susarsın,iki susarsın sonunda patlarsın........Sonra sen de aynı cezayı alırsın sana açık seçik hakaret eden de.... Kışkırtan ve kışkırtılan aynı cezaya maruz kalıyor..........

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim o ben. Tek uyeligim var ve sifir cezam var ip den bakabilirsiniz baska uyeligim yok

önerileri duymak için ki iyileştirmeler yapalım ek olarak ben yönetici değilim bunu tekrar edeyim ... sadece yetkileri fazla olan bir kullanıcı

gördüğüm kadarıyla henüz çözüm üretme aşamasına gidilememiş..karşılıklı veya öyle sanılan hesaplaşmalar neticesinde.

peki ,öyle olsun..

sataşma olarak anlamayında böyle öneri tarz şeyleri sitenin başındaki topiğe yazılıyor,yazılmalı diye bi kural yok illakide..nasıl desem.. yöneticiliği kabul etmeyip bizden biri olduğunuzu söyleyerek.. sitedeki üyelerle bir kaynaşma kelimesi yanlış oldu farkındayım ama eş anlamlısını bulamadım.yoksa kadınları daha bi çözme gayretindemisiniz?

ben hala daha anlayamadım bu konunun açılma amacını?

ancak yinede takipteyim..aklıma takılan sorular olursa sorabilirim.

Bu tür insanlar tahriklerden beslenen tipler. O kişiyi engelleyip yazdıklarını hiç okumamak lazım. Sen okumayınca o da tahrikten vazgeçecektir. Okuduğunu bildiği için tahriklerini arttırarak çoğaltır, ta ki sen cevap verene kadar. Sen cevap verince amacına ulaşır. Sonra tekrar başlar. Kısır döngü gibi...

Tamam diyelim engelledik...Ama bu kişi benim gerçek adımı bir şekilde öğrenip hakaret etmişse.... ? Daha önce hiç bir muhattabınız,tartışmanız,merhabanız dahi olmayan ama çok dolmuşa gelmiş biriyse ??

tamam sizi anladim yani diyorsunuz ki onu sikayet ettim ama halen ortalikta dolaniyo ve sonunda dayanamayip konusuyorsunuz ve ceza size patliyo ve bunu haksiz buluyorsunuz bundada gayet haklisin bununla yöneticiler ilgilenir siz onlara birakin yada simdi sorun ?! ama ben sizi kastetmemistimki hemen üzerinize aliniyorsunuz :)

Saygilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…