yöneticiler bayan zaten benim yönetici vasfım yok... ek olarak burası çok keyifli yahu ....
Sayın Minicikumut,
Israrla konuya başka bir alandan bakıyorsunuz size de böyle bir uslubum olmamış, az önceki arkadaşa da ! Bu raddeye bizi getiren neler bunu biraz düşünmenizi rica ediyorum.
bence de çok keyifli.eğer 3 gün üst üste girmezsem bilin ki başıma bir şey gelmiştir.ayrı duramıyorum buradan
yöneticiler bayan zaten benim yönetici vasfım yok... ek olarak burası çok keyifli yahu ....
bence de çok keyifli.eğer 3 gün üst üste girmezsem bilin ki başıma bir şey gelmiştir.ayrı duramıyorum buradan
42. sayfa bende de açılmıyor. Bu XX:45 kabusu....
Ben de cevap alamayanlardanım.
Neden kışkırtan ve ona karşılık veren aynı cezayı alıyor ?
aslında konu kışkırtan kışkırtanı püskürten olayı değil bana göre
eğer mesajınız hakaret içeriyorsa
konu dışıysa ve sizi birileri şikayet etmişse ceza alıyorsunuz
cezayı veren yönetici acaba bu kadını kim delirttide bu mesajı yazdı diye takip etmiyor
eski sayfalarda kazen açıklamıştı diye hatırlıyorum
Kurunun yanında yaş da yanıyor yani.
Benim simdi anlamadigim sey neden herkes bukadar sinirli ve gergin ?
biri kötü bir yorum yaparsa eger en akilicasi onu sikayet etmektir benim
kanaatimce cünki simdi siz ona cevap yazcaksiniz ve bu cevap da sinirlen
verildigi icin pek iyi seyler barindirmicak bundan dolayi ceza alcaksiniz, peki
neden kendinize sormuyorsunuz bu kötü yorumu yapan o kisi neden ben ona
cevap verip ben ceza yiyeyimki ? o yesin ceza yi ve onu sikayet edin bu kadar
basit tutun kendinizi biraz ve bekleyin o kisi cezayi yesin emin olun cevap yazmaktan iyidir bence
kazan bey dedigine göre baya konular olmus
ki taa Hazine B. kadar gitmis ve o gidisatla sayfa bile kapatila bilinirmis ? yazdiginiza göre burdan epey
keyif aliyorsunuz peki ozaman sayfani kapatilmasinida istemesiniz ozaman ona göre yorum yapin !
cünki bu yorumlarinizla sonunda kazen bey ve gider kisiler ugrasiyo sizde ben ne yaptimki bazen
diyorsunuz sizce buna hakkiniz varmi ? bence yok herkes güzel güzel sobhet etsin dertlerini paylassin ..
hicbisey zor degildir bazen susmak bile :)
ben manyak değilim ki sitede 4-5 kişiye sarayım...
bu kişiler bana nasıl geldiyse ona göre davranıyorum(ektiklerini biçiyorlar, yakında hasat var), bir kişi gelsin desin ki durup dururken bana hörtledin (hörtlemek ne demek bilmiyorum şimdi uydurdum)...
O yüzden sıfır cezalı ve tek üyelikli birini istedim..
önerileri duymak için ki iyileştirmeler yapalım ek olarak ben yönetici değilim bunu tekrar edeyim ... sadece yetkileri fazla olan bir kullanıcı
Alenen hakarete uğradığınız halde kiblemenize rağmen o üye sitede hala hiç bir şey olmamış gibi varlığını sürdürebiliyorsa peki ? Siz cevap vermeyip kiblediğiniz halde aradan zaman geçmesine rağmen bir şey değişmemişse ?? O zaman ne yapıcaz ? Bir susarsın,iki susarsın sonunda patlarsın........Sonra sen de aynı cezayı alırsın sana açık seçik hakaret eden de.... Kışkırtan ve kışkırtılan aynı cezaya maruz kalıyor..........
Bu tür insanlar tahriklerden beslenen tipler. O kişiyi engelleyip yazdıklarını hiç okumamak lazım. Sen okumayınca o da tahrikten vazgeçecektir. Okuduğunu bildiği için tahriklerini arttırarak çoğaltır, ta ki sen cevap verene kadar. Sen cevap verince amacına ulaşır. Sonra tekrar başlar. Kısır döngü gibi...
Alenen hakarete uğradığınız halde kiblemenize rağmen o üye sitede hala hiç bir şey olmamış gibi varlığını sürdürebiliyorsa peki ? Siz cevap vermeyip kiblediğiniz halde aradan zaman geçmesine rağmen bir şey değişmemişse ?? O zaman ne yapıcaz ? Bir susarsın,iki susarsın sonunda patlarsın........Sonra sen de aynı cezayı alırsın sana açık seçik hakaret eden de.... Kışkırtan ve kışkırtılan aynı cezaya maruz kalıyor..........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?