Bana ceza veren o yöneticinin..........

Konuya dair kendi yaşadığımdan bir örnek verdim sadece......Beni kastettiğinizi düşünmedim ,çünkü sizin nickinizi dahi ilk defa görüyorum...Tanışmıyoruz yani,bu sebeple üzerime alınmam söz konusu değil.........

aynen haklisiniz burda infaz ipi olsaydi eger simdiye herkesin ipi cekilmisti :)
"Suskunluğum asaletimdendir. Her lafa verecek cevabım var. Ama bir lafa bakarım laf mı diye, bir de söyleyene bakarım adam mı diye" bosuna denmemis :)

KİB lerim, yönetime şikayet ederim...
Ama sonuç alınacağını düşünmüyorum. Benim adıma kadar öğrenen kişi siteden atılsa bile tekrar türeyecektir. Yandaş bulup devam edecektir.
Ne kadar zor olsa da susmak bu insanlara en güzel cevap. Dediğim gibi sonu yok... O insanların olduğu geyik topiklerini okumam farzet ki ye yazdıklarını okumam...
Bu konuda en fazla yapabileceğim şey yasal yola başvurmak olur herhalde...

Ben reelde de bu tür laf sokan, fitneci insanları hayatımdan elerim, silemeyeceğim bir konumdaysa mesafe koyarım görüşmemeye gayret ederim...
Değer vermediğim kimse için enerjimi tüketemem...

Bu kişiler ipten banlanmalı bence...Anlaşamaz,tartışırsın bu başka..İnsanlar anlaşamadıkları kişilerle bir zaman sonra barışabilir de...Mesela kişisel olarak anlaşamadığım halde ,hiç görüşmediğimiz halde mantıklı bulduğum ,yorumlarını beğendiğim ,(beğeniye bastığım ) üyeler de var...Ancak alenen hakarete uğramak başka..İşte acıyorsun,şimdi yasal yola başvursam perişan olucak diyorsun.... Fazla mı yufka yüreklilik bilemiyorum..........:44:

Son düzenleyen: Moderatör:
yaaaaaaaa :2: kazeen yaa banlarken en önce beni görüyosun da şimdi niye sorularıma cevap vermiyosunnnn

Bu başlıkta neden ceza aldığınızı değil ceza sistemini konuşuyoruz. Yoksa herkesten aynı sorular gelecek.

önerim şu yönde olacaktır ne kadar kaale alınır bilemiyorum,

bu ceza sisteminin geliştirilmesi daha katı yada ılımlılaştırılması konusunda..

ceza almış üyelerin fikirlerine ihtiyacınız daha çok olacaktır diye düşünüyorum..

ben kendi adıma söyleyeyim..bu konuda hiç bi fikrim yok.. tecrübesizim yani..

tecrübeyle ilgisi yok derseniz de farklı topiklere girip çıkan biri değilimdir.. haliyle pek fazla yorumda yapan biri değilim.

Mune ile konuştuğumda doğru haklısın,aynı puan olmamalı,yönetimle görüşücem bunu demişti en son..Konuşup yeniden düzenlenmişse bilemiyorum....

NarMik,
benimle konuştuğunuzda konu dışı ve kadınlar kulübü üyelerine yakışmayan üslup,polemik aynı cezada gözükmemeli, konu dışıyı ayırmaları için konuşurum demiştim, iyi dinlememişsiniz söylediğimi.
Ayrıca üslup,polemik, tartışma 10 puan, o sizin 30 dediğiniz sizin birikmiş ceza puanlarınızdır, insanların kafası karışacak.
Herkes aynı cezayı alsa, aynı ceza puanını alır, kişiye özel ceza puanı yok.

------------------
Kışkırtma konusuna da değineyim.

Kim kimi önce kışkırttı, ateşi ilk yakanı biz nerden bileceğiz, x üyeye soruyoruz başlatan y diyor, y üyeye soruyoruz x başlattı diyor.
Sizce hangisine inanmalı, güvenmeliyiz? Tutun ki birine güvendik, diğeri demeyecek mi, sizin onunla arkadaşlığınız var galiba, o yüzden söylediklerine inandınız diye, sonra yine adaletsiz yönetim nidaları atılmaya başlanacak. Ki böyle asılsız iftiralara uğradık, uğruyoruz, her defasında yazdığım gibi kurallara uymayan babamın kızı olsa affetmem.

Kime göre neye göre adaletsiz?
Bir üye sinir olduğu başka bir üyeyi banlattığında en büyük yönetim bizim yönetim derken diğer tarafta konu dışıdan, üsluptan veya polemikten banlandığında adaletsizlikten bahsediyor.

Yönetimi eleştiriyorsunuz ya hani, ki sağolun Kazen'i yerden yere vururken, kızdığınız halde bir anda beni melek ilan etmişsiniz, kanatlarım ve tepemde harem eksik yalnız.
Şimdi herkes gerçekten dobra olsun, lafları eğip bükmeden 180 derece dönmeden cevap verilsin, bu sitede gıcık olduğunuz, attırmak için arkadaş çevrenizle birlik olup kışkırttığınız üyeler atılınca mutlu oluyor musunuz olmuyor musunuz? Hani şu topik topik gezip laf soktuğunuz, bir kelimenizden sinirlensinde sayıp sövsün diye uğraştığınız üyelerden bahsediyorum, o attırmak için binbir çaba sarf ettikleriniz atılınca ohhh rahat bir nefes alınıyor, sonra size ceza dokununca bir anda işler değişiyor.

Bir ceza sistemi, site kuralları varsa bu herkese var, x banlansın ama bana dokunulmasın derseniz o zaman bende sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyarım.
Bu sitede yıllardır üye olup tek bir ceza almayan üyeler varsa bir düşünün siz niye ceza alıyorsunuz? Sizlere kafayı mı taktık, öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz, biz site kurallarına uymayan biri varsa gereken cezayı verir sonrasında yolumuza devam ederiz, topik topik ne yapıyor, birşey yapsa da banlasak diye kafa yormayız, zira böyle şeyleri aşmış insanlarız. Amma bu sitede işi gücü acaba şu anda ne yazıyor, benimle ilgili mi yoksa arkadaşımla ilgili mi yazdı diye düşünüp konu konu takip edenler var.

Kazen'e gelecek olursak, o kötülediğiniz yerden yere vurduğunuz adam artık cezalara karışmıyor, zaten çoğunuza ceza verende o değil ama neyse, yetkide bende, sitede bende.

Sanırım bir yanlış anlaşılma oldu,çünkü doğru anladım...

Aynı puan olmamalı sadece bana ait olan benim düşüncem,sizin söylediğiniz bir şey değil..:)

Mune ile konuşmuştuk,bu konuyu konuşacağını söylemişti demem de benim düşüncem değil,konuştuğumuz duruma istinaden.....

O kışkırtma konusuna gelince elbette biri o başlattı,diğeri o başlattı diyecek ama ben şahsi olarak yaşadığım şeyi söylerken daha önce hiç bir muhabbetim,tartışmam,merhabam dahi olmayan birinin alenen hakaretinden bahsetmiştim...O hakaret mesajı siteden kaldırıldı ya da biz üyelerin göremeyeceği yere kaldırıldı...gerizekalı xxxx şeklinde bir yazıydı....Ne oldu kibe bastım bir şey olmayınca yazık acıyorum sana dedim..İkimizde aynı cezayı aldık...........

şimdi kışkırtanla aynı cezalar oluyor da değil aslında

bir keresinde ben bi üyeyle fena kapıştım ve banlandım o da banlandı fakat ben daha fazla giremedim siteye

o üyenın ise cezası kalktı ve aynen devam bana cevap yazıyor ben erişemediğim için yazamıyorum ıkı hafta cezalıyım çünkü neyse cezam kalktı girdim siteye yazdığı mesajları tek tek şikayet ettim ve sonunda o da hakettiği cezayı aldı da içim rahat etti

gerçi sonra barıştık üyeyle ama olan iki hafta banlanınca bize oldu.

Bu kırmızıyla alıntıladığım yerde işte aynen benim şahsıma karşı çaba sarfeden ,aramızda hiç bir sorun olmadığı halde kraldan çok kralcı olan,sırf dolduruşa gelerek düşman olan üyeler olmuştu bir ara...Öyleki yandaş buluyorlar,normal yazdığınız bir şey için bile birleşip hadi kibleyelim de şunu attıralım diyorlar...

Bir keresinde sırf karadenizli kızlar genelde kısa boylu oluyorlar dedim diye atılmıştım..Burada hakaret yok,aşağılama yok,kötü söz yok....Suçum yok,sırf attıralım diye sözleşip kibi yağdıran çok açık söylüyorum bir kaç fesatın işgüzarlığıydı......Sonra 15 gün cezaya çevrildi........

Kışkırtma konusunu genele yazdım, kişiye özel değildi...

Sonradan barıştığınız o üyenin toplam ceza puanı sizden azsa banı erken kalkar.

Şöyleki, örneğin siz konu dışıdan 3 farklı zamanda 3 ayrı ceza aldınız, konu dışının ceza puanı 10'dur.
10 ceza puanı olan biri 1 gün banlı kalır ama konu dışıdan 3 kere ceza almış birinin artık ceza puanı 10x3=30'dur, 30 ceza puanı alan bir üye 1 hafta banlı kalır, bu ceza sisteminin uygulamasıdır.
Biz cezayı gireriz o sizin o güne kadar aldığınız cezaların toplam ceza puanına göre kaç gün banlı kalacağınızı hesaplar.

Hani insanoğlu nasıl dünyaya kovulduğunda peşinden de onu sınaması için iblis takılmış peşine. Burada da bazı üyeler gerçekten sınıyorlar insanı. Böyle damarına damarına basıyorlar ya. Buradaki sınavımız da bu bizim. Artık öğrendim şeytana uymuyorum. Umarım buranın da bir cenneti vardır.

Peki bir şey sormak istiyorum ben...Burada onca üye ceza sistemi üzerine düşüncelerimizi yazdık...Yeni bir düzenlemeye gidilecek mi yoksa aynı mı kalacak ceza sistemi ve puanlama? Aynı kalacak gibi bir hisse kapıldım ama yanılmış olmayı diliyorum .... :)

Ceza aldığınız yorumunuzu aynen yayınlıyorum, ki kötü içerikle bildirildiniz, halkınıza cahil dediğiniz için ceza aldınız. Kafamıza göre değil, kurallara göre ceza veriyoruz, kimseye üyeleri rencide etme hakkı vermiyoruz.
Banlanmanıza sebep olan konuda ilk sayfada yazmışsınız ceza aldığınız mesajı, size henüz kimse sayıp sövmeden, sonradan sayıp sövdülerse şikayet etmeliydiniz.

----------------------------

Bana kalsa daha da ağırlaştırılmasını istiyorum, ağır diye şikayet edilirken bile üyelerin bir kısmı yapacağından geri aklmıyor, demek ki şikayet ettikleri gibi ağır değil hafif, o zaman puanlar biraz daha arttırılmalı...

Bir keresinde malum dert konularının birinde, siteye 2 girişim arasında konu o kadar çok ilerlemiş ve o kadar çok yazı yazılmıştı ki ; hepsini okumaya üşendim.. Ben de sayfada rica ettim birisinin bana özet geçmesini. Sağolsunlar özet geçtiler. Ben de o üyeye " sağol canım :) " yazdım. Ve sağol canım dediğim bu mesajım ceza aldı.. KK üyesine yakışmayan üslup ve konu dışı mesaj yazmışım.. Eminim ki , hararetlenen konu içinde sinirlenen moderatörün verdiği cezalar arasında ben de kaynadım gittim. O aralar işsiz güçsüzdüm , baya dertliydim. Bütün günüm bu sitede geçiyordu ve cezalı olduğum gün çok sıkılmıştım. O yüzden sevgili mune ' ye kendisinin hiç haberinin olmadığı bir kırgınlık beslerim hala.. :)

Son düzenleme:
Pluie,

konu dışıdan ceza almışsınız, kırgınlıklara girecek olursak benim listem herkesinkini geçer, şu sitede yılmadan, bıkmadan usanmadan özel mesajlarına cevap verdiğim, topiklerde izah ettiğim, tek tek her sorduğuna cevap verdiğim dünya kadar insan var, bir kısmı müstesna.
Ama bır kısmı var ki sorularına cevap aldıklarında, onlar için ortalık güllük gülistanlıkken meleğim, ceza aldıklarında veya arkadaşları ceza aldığında şeytanım, ya oynuyorlar ya da oynatmaya çalışıp başaramadıklarında asıl kişiliklerini gösteriyorlar.
Neyse şeytanda bir melektir, kırmızıyıda severim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…