- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
tamam sizi anladim yani diyorsunuz ki onu sikayet ettim ama halen ortalikta dolaniyo ve sonunda dayanamayip konusuyorsunuz ve ceza size patliyo ve bunu haksiz buluyorsunuz bundada gayet haklisin bununla yöneticiler ilgilenir siz onlara birakin yada simdi sorun ?! ama ben sizi kastetmemistimki hemen üzerinize aliniyorsunuz :)
Saygilar
malesef işte zaten bütün sorunlar burdan çıkıyor
ben neden alta kalıcakmışım o bana bir söylerse ben 2 laf söyler daha zeki olduğumu kanıtlarım
lafı ağzına tıkarım
çekilip susmayı kötü söz sahibine aittir demeyi beceremiyoruz
ve malesef buranın sanal bir ortam olduğunu unutuyoruz çoğu zaman
neden se herkes kendini ispatlama yarışında..
Tamam diyelim engelledik...Ama bu kişi benim gerçek adımı bir şekilde öğrenip hakaret etmişse.... ? Daha önce hiç bir muhattabınız,tartışmanız,merhabanız dahi olmayan ama çok dolmuşa gelmiş biriyse ??
KİB lerim, yönetime şikayet ederim...
Ama sonuç alınacağını düşünmüyorum. Benim adıma kadar öğrenen kişi siteden atılsa bile tekrar türeyecektir. Yandaş bulup devam edecektir.
Ne kadar zor olsa da susmak bu insanlara en güzel cevap. Dediğim gibi sonu yok... O insanların olduğu geyik topiklerini okumam farzet ki ye yazdıklarını okumam...
Bu konuda en fazla yapabileceğim şey yasal yola başvurmak olur herhalde...
Ben reelde de bu tür laf sokan, fitneci insanları hayatımdan elerim, silemeyeceğim bir konumdaysa mesafe koyarım görüşmemeye gayret ederim...
Değer vermediğim kimse için enerjimi tüketemem...
yaaaaaaaa :2: kazeen yaa banlarken en önce beni görüyosun da şimdi niye sorularıma cevap vermiyosunnnn
Mune ile konuştuğumda doğru haklısın,aynı puan olmamalı,yönetimle görüşücem bunu demişti en son..Konuşup yeniden düzenlenmişse bilemiyorum....
Bu kırmızıyla alıntıladığım yerde işte aynen benim şahsıma karşı çaba sarfeden ,aramızda hiç bir sorun olmadığı halde kraldan çok kralcı olan,sırf dolduruşa gelerek düşman olan üyeler olmuştu bir ara...Öyleki yandaş buluyorlar,normal yazdığınız bir şey için bile birleşip hadi kibleyelim de şunu attıralım diyorlar...NarMik,
benimle konuştuğunuzda konu dışı ve kadınlar kulübü üyelerine yakışmayan üslup,polemik aynı cezada gözükmemeli, konu dışıyı ayırmaları için konuşurum demiştim, iyi dinlememişsiniz söylediğimi.
Ayrıca üslup,polemik, tartışma 10 puan, o sizin 30 dediğiniz sizin birikmiş ceza puanlarınızdır, insanların kafası karışacak.
Herkes aynı cezayı alsa, aynı ceza puanını alır, kişiye özel ceza puanı yok.
------------------
Kışkırtma konusuna da değineyim.
Kim kimi önce kışkırttı, ateşi ilk yakanı biz nerden bileceğiz, x üyeye soruyoruz başlatan y diyor, y üyeye soruyoruz x başlattı diyor.
Sizce hangisine inanmalı, güvenmeliyiz? Tutun ki birine güvendik, diğeri demeyecek mi, sizin onunla arkadaşlığınız var galiba, o yüzden söylediklerine inandınız diye, sonra yine adaletsiz yönetim nidaları atılmaya başlanacak. Ki böyle asılsız iftiralara uğradık, uğruyoruz, her defasında yazdığım gibi kurallara uymayan babamın kızı olsa affetmem.
Kime göre neye göre adaletsiz?
Bir üye sinir olduğu başka bir üyeyi banlattığında en büyük yönetim bizim yönetim derken diğer tarafta konu dışıdan, üsluptan veya polemikten banlandığında adaletsizlikten bahsediyor.
Yönetimi eleştiriyorsunuz ya hani, ki sağolun Kazen'i yerden yere vururken, kızdığınız halde bir anda beni melek ilan etmişsiniz, kanatlarım ve tepemde harem eksik yalnız.
Şimdi herkes gerçekten dobra olsun, lafları eğip bükmeden 180 derece dönmeden cevap verilsin, bu sitede gıcık olduğunuz, attırmak için arkadaş çevrenizle birlik olup kışkırttığınız üyeler atılınca mutlu oluyor musunuz olmuyor musunuz? Hani şu topik topik gezip laf soktuğunuz, bir kelimenizden sinirlensinde sayıp sövsün diye uğraştığınız üyelerden bahsediyorum, o attırmak için binbir çaba sarf ettikleriniz atılınca ohhh rahat bir nefes alınıyor, sonra size ceza dokununca bir anda işler değişiyor.
Bir ceza sistemi, site kuralları varsa bu herkese var, x banlansın ama bana dokunulmasın derseniz o zaman bende sizin adalet anlayışınızdan şüphe duyarım.
Bu sitede yıllardır üye olup tek bir ceza almayan üyeler varsa bir düşünün siz niye ceza alıyorsunuz? Sizlere kafayı mı taktık, öyle sanıyorsanız yanılıyorsunuz, biz site kurallarına uymayan biri varsa gereken cezayı verir sonrasında yolumuza devam ederiz, topik topik ne yapıyor, birşey yapsa da banlasak diye kafa yormayız, zira böyle şeyleri aşmış insanlarız. Amma bu sitede işi gücü acaba şu anda ne yazıyor, benimle ilgili mi yoksa arkadaşımla ilgili mi yazdı diye düşünüp konu konu takip edenler var.
Kazen'e gelecek olursak, o kötülediğiniz yerden yere vurduğunuz adam artık cezalara karışmıyor, zaten çoğunuza ceza verende o değil ama neyse, yetkide bende, sitede bende.
şimdi kışkırtanla aynı cezalar oluyor da değil aslında
bir keresinde ben bi üyeyle fena kapıştım ve banlandım o da banlandı fakat ben daha fazla giremedim siteye
o üyenın ise cezası kalktı ve aynen devam bana cevap yazıyor ben erişemediğim için yazamıyorum ıkı hafta cezalıyım çünkü neyse cezam kalktı girdim siteye yazdığı mesajları tek tek şikayet ettim ve sonunda o da hakettiği cezayı aldı da içim rahat etti
gerçi sonra barıştık üyeyle ama olan iki hafta banlanınca bize oldu.
Kadına şiddetle ilgili bir konuda yazmıştım ben, dolayısıyla konu bir noktada hem siyasete dokunuyor hem dine. Ben fikirlerimi net şekilde belirttim, onlar da bana net şekilde ağzına geleni söyleyip, beni şikayet edip sonra da ayy konu nereler geldi dediler.. E ablacım sen getirdin konuyu oralar :s
Sitesinin reklamını yapanlar, açık açık ilaç ismi verenler, doktor reklamı yapanlar her şey var, pekçok konu konu dışına çıkıyor ki özellikle resimli konularda bir resim beş konuş şekline dönüyor ama yöneticilerin kafalarına göre ceza verdiğini düşünüyorum.. Nitekim o konuda da kadına şiddete yönelik pek az şey yazıldı, bu kadar katı kurallarla zaten düşünce üretilemez.. Çeyiz, askerlik, diyet konularında karşılıklı sohbete dönen konular için de yöneticileri görmek isteriz..
Bugün kimler bizimle !?...
Kötü içeriklere baktım bu konuda bir tane bile şikayetiniz olmazken yöneticilerin kafasına göre hareket ettiği kanısına nasıl vardınız ?
Çeyiz askerlik konusunda konusuna yorum yapıp sizlerle yüzgöz olmak istemem... Lakin Mune'ye iletirim bu notunuzu.
Dukan diyetinde varım, oraya sizi beklerim...
Özel mesajlarımı görebiliyor musunuz? Bana ceza veren Mune zaten, şimdi baktım 10 puan ihtarmış, kötü içerik şikayeti ile olduğunu yazmıştı bana. Benzer durumlarda kimseye ceza verilmediğini ben zaten kendisine belirttim fakat "insanlar şikayet etmiş, ben de ceza verdim, isterseniz yönetime bildirin" tarzı bir cevap aldım. Ben istersem ceza veririm havası estiriliyor..
Bizimle yüzgöz olmak için değil, eline cetvel alıp öğrencileri sıraya dizip dövecek bir havadasınız zaten.. Neyse nasıl biliyorsanız öyle uygulayın kurallarınızı...
twitterdaki başlıklardan etkilendi herhalde şeriat ve idam gelsin diyen arkadaşlar.. yalnız unutmayın ki bu insanlar bu suçları işlerken zaten müslümandı.. islamın kendisi böylesine bir sapıklığı önleyemiyorsa ölüm cezası mı önleyecek? cahil geldiniz cahil gidiyorsunuz.. bu cahil halkın eline islama dayalı töre cinayeti yasasını verdiniz noldu? birbirlerini öldürüp öldürüp masum çocukları ıslah evlerinde yatırdılar.. çağdaş eğitimle aydınlanmadıkça bizim insanımız bir adım ileri gitmez..! ne meraklıymışsınız iranlaşmaya!
Peki bir şey sormak istiyorum ben...Burada onca üye ceza sistemi üzerine düşüncelerimizi yazdık...Yeni bir düzenlemeye gidilecek mi yoksa aynı mı kalacak ceza sistemi ve puanlama? Aynı kalacak gibi bir hisse kapıldım ama yanılmış olmayı diliyorum .... :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?