Bana ceza veren o yöneticinin..........

Mune Hanım , cezalarda ne gibi katılık yada ılımlaştırma yapacaksınız peki? yada yapacakmsınız?

eğer bir değişiklik olacaksa biz üyelerle de paylaşacakmısınız??

haddim olmayarak şunu belirtmek isterim; madem ceza sistemine bir yenilik gelecek.. arttılırılacak yada azaltılacak neyse.. bize bunları maddeleyerek paylaşırsanız genel olarak yani bir anket tarzında yaparsanız ozaman herkes görüşünü belirtir diye umuyorum ,ancak şu varki kaç kişi gerçekten ''dürüst''olacak,olabilir bunu kestiremiyorum..

bir nevi referandum tarzını uygulayabilirsiniz ceza sisteminde de.

sitede kimseyle kavgam olmadı..popülerde değilim zaten ..
şu ana kadar hiç bir yöneticidende olumsuz mesaj almadım ..
ceza yada uyarı almadım aldıysamda hatırlamıyorum..
ama sevgili MUNE gerçekten bir melek ..
özel mesajlarımla basını şişirdiğim çok oldu ve bir günde ters birşey görmedim kendisinden ..
bu vesile ile teşekkürlerimi iletmiş olayım

Buranın yine cennet olmuş hali bu.
Birde çook önceden görücektin buraları.
Nerden baksan 3-4 sene öncesini yani:)
Çok garip tipler vardı kendini bi şey zannedenler sürü gibi o topik bu topik gezenler biri laf atar millete sürüsü gelir onu kollamaya laf yetiştirmeye falan :)
Allahtan gittilerde sürü bozuldu :)

Kesinlikle mune bu konu tartışma konusu bile olamaz bana göre, yılmadan bıkmadan büyük sabırla hem topiklerde hemde özel mesajlarımıza cevap vermen takdire şayan!

Sevgiler iyi çalışmalar.

Bence biraz yanlışınız var mune, sizden iyi diye bahsedilmesinin sebebi elinizin hafifliği değil, üslup farkı. Kimseyi yağlayıp ballayarak banlamıyorsunuz elbette ama kesinlikle daha formal bir tavrınız olduğu kesin.

benim de simdiye kadar hic bi cezam olmadi
bi tek konuda bana hakaret edilmisti ben de kib bastim derhal kazen mudahele etti zaten
sonra rahatsiz edilince tekrar mune ye yazdim o da sagolsun ilgilendi
ben sahsen yoneticilerden memnunum

ama sunu da soylemeden gecemicem bazi arkadaslar sirf giciklik olsun konu kaynasin kavga kiyamet kopsun diye yorumunuzu alintilayip sizi kiskirtmaya calisiyo
bi keresinde bana da yapilmisti ama ben size iyi kavgalar deyip cikmistim konudan
siz de oyle yapin bence hic sinirlerinizi bozmayin bi kac tane kendini bilmez yuzunden

Bende cezaların ağırlaştırılmasından yanayım..

5 yıldır kk dayım.Bu sitede ne zaman memleket meseleleri veya eğitim ile ılgılı bır konu tartışsak konu kapanıyor...

Ama geyık konuları diziler yıllarca sürüp gidiyor........

Ben bir eğitimci bir anne bir veli bir vatandaş olarak dünyanın dört bir yanından insanların fikirlerini duymak gelecek adına neler yapabiliriz tartışmak isterim........

Ben yakınlarda kılık kiyafetle serbest oldu diye konu açtım..Hemen konu başörtu.Zorla bizi kapayacaklara geldi..

Konu geleceğimiz güvenlik derken hemen o kelime....

Ceza aldığı halde devam eden üyeler varsa ..Demek ki cezalar hafıf..

Bu siteye her zaman sanal olarak baktım..Hayatımın gerceği, olmassa olmazı değil..

Siteden de atılsam ..Çok ta sorun etmem..

Sanalda bır kısı bana hakaret etse cok ta takmam..

Gerçek hayatta yüzüme karşı tek kelime söyleyemeyecek bir insan sanalda yazsa ne olacak...

Onun ağzının payını vermek bana birşey kazandırmaz onun seviyesine düşürür...

Ona cevap vermemekte acizliğim değil büyüklüğümdür.....

sayın kazeni tanımam oda beni tanımaz..

Ben her yazdığı kelimeyi merakla okuyorum yıne ne yazdı diye..

Böyle bir konu açmasıda onun kibarlıği kadınlar günü önemsemesi.onun demokratlığı...

Ben ondan biraz daha sert kurallar istiyorum..Önemli konuların kapanmasına sebep olan siteye giremessin..

Madem onlar için site bu kadar önemliysede bir zahmet ne yazdıklarına baksınlar..

Bu sitede kadınlar var kazen kibar olmalı diyorlar..

Ne kadınların yazdıklarını okudum..Erkekler yanlarında sıfır kalır...

Bence kazen fazlasıyla kibar ..

ilginc herkes kendi cezasini bile bile ben neden bukadar ceza yedim diyor valla hayran kaldim bu cesarete acikcasi :) Herkes kendisinden mesuldür kazen bey kötü oluyor sonra muna hanim geliyo ki ikisinide tanimiyorum ama kazen beyin dedikleri hosunuza gitmeyince mune hanim hak veriyorsunuz cünki hakkiyla cezalandiriyor diyorsunuz kafam iyice kazen beyin size karsi biseyimi varki ?!

Son düzenleyen: Moderatör:
ben cok uzun senelerdir kknin takipcisiyim,
ve acik olmak gerekirse yöneticiler o zamanlar üyelere cok sert ve bana göre kaba davraniyorlardi
ama bu tutumun son 2 senedir degistigini gözlemliyorum, üyelere karsi daha anlayisli ve ilimli davraniliyor.
bu baslik bile bunun bi ispatidir.
itiraf etmeliyim ki bastan yöneticilere inanilmaz kizgindim bu yüzden, haksizlik yaptiklarini düsünüyordum,
ve ben kurallari anlamadigimdan yapilan uyarilari abarti ve haksiz buluyordum
burada aktif oldukca kurallari anliyor insan ve her ortamda oldugu gibi
kurallara uymak mecburiyetindeyiz... üye olurken bu kurallari kabul ediyoruz.
cogu olumsuzluklarin kurallari bilmemekten kaynaklandigini düsünüyorum...

herseye ragmen bugüne kadar banlanmamayi basardigim icin kendimle gurur duyuyorum

Evet aslında ben içimdekileri Mune'ye özel mesajımla illettim lakin burayada konuya binayen fikrimi söylemek istiyorum...

Sayın Kazen'in bu konuyu açması belkide 2 gün önce benim ve diğer arkadaşların aynı anda ceza almasıyla olmuştur.. Benim cezam bitti buradayım.

Ceza konusunda kendi payıma düşeni söylüyorum hakettim.!

Ben biraz adalet sisteminden yakınacağım...

Tüm yazılanları itina ile dikkatlice okudum. Kazen bey üstüne basa basa adalet sistemi hakkında fikir üretelim dedikçe ''Ben şundan bundan öyle böyle ceza aldım'' söylendi doğal olarak da Kazen bey sinirlendi üslubu sertleşti.

Adalet sisteminin tam işleyememe sebebi yönetici sayısının yetersizliği. 2 kişi 280 bin kişilik siteye yetmez.

Şimdi gelelim Kötü İçerik Bildirimlerine ve Konu Dışı polemik vakalarına;

Konu Dışı Polemiklerde ''Yaş-kuru'' adaletsizliği olduğu gün gibi ortada bunu yönetimde inkar etmiyor sanırsam?

Kötü içerik bildirimlerinde ise Kazen beyin bir msjı var ''biz tüm kötü içerik bildirimlerine bakıpta o konuda kim ne demiş ne olmuş bakamıyoruz''. Evet bakamadığınız için suçlu-suçsuz hepsi bir anda gidiyor.

Peki Kazen bey size şöyle birşey sormak istiyorum... Bana gıcık olan biri sıf o konudayım diye ama hiçbir şekilde kural ihlali yapmadığım halde KİB yapar ve ceza alabilirim. (hepimiz için geçerli bu) Böyle bir durumla karşı karşıya kalınca ne olacak?

Böyle birşey olmaz demeyin olur. Çünkü o konu almış başını gitmiştir ve sayısızca KİB yapılmıştır. Sizlerde tüm yazılanlara bakamadığınız için arada kaynar giderim. (gideriz ve gidiyoruz:)

O kadar komikki bu konuda bile yapıldı bu:) Burada Adaleti konuşurken bir arkadaşımız gitmiş bizim devamlı takıldığımız topikten linkler almış koymuş size şikayet ediyor Baaak kaaazeenn onlarda böyle yapıyorlar!

Neden? Çünkü benim banlandığım konuda onunda arkadaşı banlandı! Arkadaşı için bir şeyler yapacaktır tabi bunu normal karşılıyorum. Tıpkı benim ceza aldığım akşam arkadaşlarımın sitem etmesi gibi sağolsun var olsunlar...

Ama biz ne kimseyi tahrik ederiz nede dalga geçeriz! Biz kendi topiğimizde birbirimizle dalga geçer eğleniriz.

Saygılarımla....

Sayın ArkAngel,

2 kişi 500.000 kişiye de gayet güzel yeter, biz halimizden şikayetçi değiliz ki, ayrıca Kazen'in konu açma sebebi yetemiyoruz, adaletsiz miyiz vs. değil.

Suçlu-suçsuz ayrımı yapılabiliyor. Yönetim adaletsiz olduğunu düşünmüyor, zaten biz hakim değiliz ki adalet adalet denilip duruluyor.
Burası bir site, kuralları var, kurallar yaşamın her alanında var, her sitede var, burada oluşuda normal değil mi, kurallara uymanız gerekiyor çünkü siteye üye olurken okudum, kabul ediyorum'u işaretleyerek üye oluyorsunuz, işaretlerken kuralları, uyarıları okumuyorsanız bu sizlerin sorumluluğunda.
Bin kişi sizi kafaya takmış olsun, binide kötü içeriğe bassın, eğer yazdıklarınızda site kurallarına aykırılık yoksa ceza falan almazsınız.

Hergün bir üyeye kafayı takmış diğer üyelerden kötü içerikler alıyoruz, üyenin şikayet edilen yazısına bakıyoruz, ceza almasını gerektirecek hiçbirşey yoksa topikten çıkıp gidiyoruz.

zamanında burda bir çok kişiyle farklı görüşler yüzünden zıt kutuplardaydık
tartıştık gerildik üzüldük o dönem cezada almıştım
ve birdaha siteye girmeyip uzun bir süre 2 yıldan fazla ara verdim
sonra sıfırdan yeni bir nickle siteye girdim
burası sayesinde derdime çare buldum hani biri çölde susuz kalır artık sonunu bekler
o an su dolu bir kuyu çıkar karşısına işte burda bunu yaşadım
bu yüzden bu foruma ve emek verenlere her daim gönül borcum olucak

kazene hep gıcıktım ayrım yapıyor sert agresif biri dedim durdum
ama ara vermek çok iyi oldu bizlerde olgunlaştık büyüdük ..
hala kazenle zıt fikirde olduğum o kadar şey var ki
bazen sert ulaşılmaz görsemde bir o kadar değiştiğine şahit oldum
ve bu konuda adil davrandığını gördüm
benim kim olduğumu öğrendiğinde daha önce ilk pro üyelerdendim
yeni nickime bu hakkı tanıdı sağolsun sonrasındada istediğim alanda görev verdi ..
haklı haksız davası hiç bitmez herkes kendi açısından baktımı kendini haklı görür
zamanla olaylara dışardan bakınca şapkamızı önümüze koyup hatamızı anlıyoruz ..
çok teşekkür ederim kazen özellikle annelere verdiğin önem için
sen bilmesende bir çok kişinin bu güzel duyguyu tatmasına vesile oldun
devamıda gelir inşallah yani bunu 3 yıl önce sorsan senin hakkında ne şikayetlerde bulunurdum
ama şimdi iyiki varsın sağol diyip azcık üslubundaki o alaycı tavır değişse nazarlık olucaksın diyorum :)
büyüdük galiba ne dersin :)

Mune , gelmiş hoşgelmiş .... Güzel açıklamaları ile bizi aydınlatmaya gelmiş :)
Mune , peki mesela benim ceza puan toplamım 50 şimdi. Bir daha ceza alırsam, kaç gün uzaklaşıyorum ? merak ettim bi an.

Burada bloglarınızı tanıtabilirsiniz. Bunda bir kısıtlama yok ama blogunuzda KK'yı tanıtan bir yazı ve buraya link şartı koştuk. Aksi takdirde buna izin verilmiyor.

Teşekkürler, yanlış bilgi sahibiymişim o zaman. Bu bahsettiğim kişi kendi açtığı bir konu içerisinde blogunun linkini vermiş, yani faydalı linkler bölümünde değil. Bu nedenle reklam amaçlı olarak siteyi kullandığını düşünmüştüm. Hatta kib yaptım.

Ben sevıyorum Kazen'ı ....
Sagolsun her msjıma gayet uygun bır dılle ve tum samımıyetıyle cvp vermıstı(ıtıraf edeyım ben olsan de get derdım :)).
Gebelık ve anneler kulubune daha ılımlı davranılıyor bazılarınızın dedıgı gıbı derebeylık kurduk orada evet.
E madem bu adam hothot bırı nıye gebelık donemınde logusalıkta annelık konularında bır kadının daha hassas oldugunu bılıp ona gore davranıyo...
Hemen hemen butun erkeklı konuda erkekler duz mantıktır yorumunu yapıyoruz sevgılı bayanlar ...
Kazen'de bır erkek...
Oyleyse?
Hem dusundumde ben evde tek kadınken kocam benım dırdırıma katlanamıyo bu adam kac bın kadınla ugrasıyo ama yınede benım geveze msjlarıma gayet nazık cevap verdı?
Demekkı bu yapılan adamına gore muamele...
Hak edene hak ettıgı gıbı davranıcaksın...

Benım 10 bın kusur msjım var hıc cezam yok 2. Uyelıgım var fakat aynı anda kullanmadım.
Gebelık bolumunde derebeylık bır topıkte demırbasım...
Bır cok arkadasımla tlfonlasıyorum bır suru bebegın teleebesı oldum
sevıyorum senı kk....

Ha bu arada...
Kazen ;
2012 en sempatık avatarlı uyesı enıne oglumun fotosyla talıbım
ama haksızmıyım

Off, su konuyu 2-3 gundur surekli goruyorum. Arada birkac cevap okuyup cikiyorum. Tutuyorum kendimi. Eski defterleri acmamak icin. 5 yildir uyeyim buraya ben, sevde_ sonraki uyeligim oldu tabii. Her neyse.
Hala da tutmaya devam edecegim kendimi, ama bari bu kadarini yazmak icin kendimi tutamadim ya.
Herkese hayirli forumlar dileyeyim bari, ne diyim.

Son düzenleme:
Kışkırtma konusunu genele yazdım, kişiye özel değildi...

Sen bitanesin biliyorsun değil mi? Adilsin, sevgi dolusun... Bir yönetici ceza verirken üzülür mü? Sen üzülürsün :) İyi ki varsın, hem iyi bir dostsun hem de iyi bir yönetici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…