Bana kalsa daha da ağırlaştırılmasını istiyorum, ağır diye şikayet edilirken bile üyelerin bir kısmı yapacağından geri aklmıyor, demek ki şikayet ettikleri gibi ağır değil hafif, o zaman puanlar biraz daha arttırılmalı...
Pluie,
konu dışıdan ceza almışsınız, kırgınlıklara girecek olursak benim listem herkesinkini geçer, şu sitede yılmadan, bıkmadan usanmadan özel mesajlarına cevap verdiğim, topiklerde izah ettiğim, tek tek her sorduğuna cevap verdiğim dünya kadar insan var, bir kısmı müstesna.
Ama bır kısmı var ki sorularına cevap aldıklarında, onlar için ortalık güllük gülistanlıkken meleğim, ceza aldıklarında veya arkadaşları ceza aldığında şeytanım, ya oynuyorlar ya da oynatmaya çalışıp başaramadıklarında asıl kişiliklerini gösteriyorlar.
Neyse şeytanda bir melektir, kırmızıyıda severim
Hani insanoğlu nasıl dünyaya kovulduğunda peşinden de onu sınaması için iblis takılmış peşine. Burada da bazı üyeler gerçekten sınıyorlar insanı. Böyle damarına damarına basıyorlar ya. Buradaki sınavımız da bu bizim.Artık öğrendim şeytana uymuyorum. Umarım buranın da bir cenneti vardır.
Pluie,
konu dışıdan ceza almışsınız, kırgınlıklara girecek olursak benim listem herkesinkini geçer, şu sitede yılmadan, bıkmadan usanmadan özel mesajlarına cevap verdiğim, topiklerde izah ettiğim, tek tek her sorduğuna cevap verdiğim dünya kadar insan var, bir kısmı müstesna.
Ama bır kısmı var ki sorularına cevap aldıklarında, onlar için ortalık güllük gülistanlıkken meleğim, ceza aldıklarında veya arkadaşları ceza aldığında şeytanım, ya oynuyorlar ya da oynatmaya çalışıp başaramadıklarında asıl kişiliklerini gösteriyorlar.
Neyse şeytanda bir melektir, kırmızıyıda severim
Burada bloglarınızı tanıtabilirsiniz. Bunda bir kısıtlama yok ama blogunuzda KK'yı tanıtan bir yazı ve buraya link şartı koştuk. Aksi takdirde buna izin verilmiyor.
Kışkırtma konusunu genele yazdım, kişiye özel değildi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?