Ben de senin samimiyetini çok seviyorum oysa..Dediğin gibi türlü türlü düşünce.Daha fazla yorum yapıp, kazen 'in ters tarafına da gelmek istemem. Bu sitede çok sevdiğim üyeler var ve bir şekilde birbirimizin dertlerine yardımcı oluyoruz. Bu "hobim" den ayrı düşmek istemiyorum. Tüm herkese sevgiler ....
Para için bukadar kadının kahrı çekilir mi bee
Neden ceza verdin neden sildin neden yazdın neden kapadın ohhhooooo.
buna yorumu başkaları yapacaktır....
Bu güne dek tek bir ceza aldım ve sonuna kadar haksızdı
Bana hakaret eden bir üyeyi şikayet ettim, bir konuya yaptığım yorumu alıntılamış ve bana resmen hakaret etmişti ancak cezayı ben almıştım. Çok zaman oldu ama hala sinirime dokunur. Hakaret içeren, rencide edici tek bir sözcüğüm yoktu, kibarlığımla bile dalga geçildi. Yazdım çizdim site yöneticilerine cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar.
Yani oluyor böyle şeyler sevgili Kazen , o an ki halet-i ruhiye ile davranıldığına inanıyorum, çok da kuralcı değil sitemiz. Bir bakıyorum, sayıp döken, hakaret eden, dini ya da siyasi içerikli bir sürü yoruma hiç ceza gelmiyor ama olmayacak sade bir yorum ceza alabiliyor.
Bu siteye girdiğimden beri leonela'nın yorumlarına hep dikkat etmişimdir, gerek seviye gerek saygısıyla en çok onun yorumlarını sevmişimdir.
Onun ceza aldığını gördüğümde gerçekten çok şaşırmıştım, çünkü hiç bir zaman kişileri kırdığını yada konu dışı yorum yaptığını yada yorumlarında rencide olduğunu görmedim. Ona gerçekten haksızlık etmişsiniz.
tahrik edilmenin önemi yok yani
peki kazen, patron sensin
Karşındakini proveke et , sabrını taşır sonra kib len
Sırf bunun için polemik yaratan tipler var.
ama ne hikmetse onlara bişey olmuyor.
Kib e ilk basan mı avantajlı bu durumda?
bu arada konu ile alakasız olacak ama kazen erkek miydi?????kazen bey falan yazılmış ben bu zamana kadar bayan zannediyordum:)
Ben kontese katılıyorum bu konuda. Evet site sahibi sizsiniz Kazen ama bazen
son derece alaycı bir tavır takınıyorsunuz. Çocuk azarlar gibi diyebilirim.
Mesela m--------a rumuzlu üyede de çok farklı bir tavır var. Tamam ceza alıyor
arada ama genel tutumu hep alaycı. Konu ile ilgili görünen yorumunda bile ince bir
laf sokma var. ( Rumuzu dillendirmek istemedim. )
Bahsettiğiniz kişiyi ben açıkça yazayım "muklakukla"... Onu ben de şikayet ettim, çünkü bütün yorumlarını konu sahibiyle alay etmek için sarfediyor. Ama herhangi bir uzaklaştırma vs aldığını görmedim aldı da ben mi görmedim acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?