Bana ceza veren o yöneticinin..........

Bu güne dek tek bir ceza aldım ve sonuna kadar haksızdı

Bana hakaret eden bir üyeyi şikayet ettim, bir konuya yaptığım yorumu alıntılamış ve bana resmen hakaret etmişti ancak cezayı ben almıştım. Çok zaman oldu ama hala sinirime dokunur. Hakaret içeren, rencide edici tek bir sözcüğüm yoktu, kibarlığımla bile dalga geçildi. Yazdım çizdim site yöneticilerine cevap verme zahmetinde bile bulunmadılar.

Yani oluyor böyle şeyler sevgili Kazen , o an ki halet-i ruhiye ile davranıldığına inanıyorum, çok da kuralcı değil sitemiz. Bir bakıyorum, sayıp döken, hakaret eden, dini ya da siyasi içerikli bir sürü yoruma hiç ceza gelmiyor ama olmayacak sade bir yorum ceza alabiliyor.

Bu siteye girdiğimden beri leonela'nın yorumlarına hep dikkat etmişimdir, gerek seviye gerek saygısıyla en çok onun yorumlarını sevmişimdir.

Onun ceza aldığını gördüğümde gerçekten çok şaşırmıştım, çünkü hiç bir zaman kişileri kırdığını yada konu dışı yorum yaptığını yada yorumlarında rencide olduğunu görmedim. Ona gerçekten haksızlık etmişsiniz.

düşüncelerimiz karsılıklı canım
teskkur edıyorum

Para için bukadar kadının kahrı çekilir mi bee

Neden ceza verdin neden sildin neden yazdın neden kapadın ohhhooooo.

buna yorumu başkaları yapacaktır....

Kötü içerikle bildirirseniz iyi olur o yorumları.Hem belkide almışdır ceza.Cezaları göremiyoruzki:)
Ve bir şey ceza almadım ama alsam bilmiyorum napardım.Her halukarda burası benbim evim.
Kazen in gelirleri iyi birşeylere harcadığınada eminim:)

Son düzenleme:
ben aldıgım cezaları masaya koymuyorum .genel olarak aldıgım cezaları

haketmıstım cunku tabi bir ceza dısında ,o cezayı haksız yere almıstım .

ama haklıyken haksız duruma dustum cenemı tutamayıp bayag soylenmıstım :))

neyse cezanın ıcerıgıne gırmeye gerek yok diye dusunuyorum .

ama sunu soylemesem ıcımde kalır valla .kazen bey ; cok asabı fevrısınız

uyarılarınız bıle bazen cok kırıcı oluyor .sanal ortamda olsa kalbımız ıncılıyor

bızler naif zarif bayanlarız .yapmayın boyle asabi olmayın n'olur .

yonetıcılerden en cok mune hanım'ı sevıyorum .halden anlıyor Allah ıcın

hakkını yıyeyemem .cok merhametlı bır hanım .başım sıkıstıgında

bı durumdan rahatsızsam direk mune hanım'a mesaj atarım ,saolsun hep ılgılenmıstır

hıc gormemezlıkten gelmemıstır ,o 'da bıktı benım şikayetlerımden artık ama

zarif hanım'ın halı bır baska yaa .hic yaka silkmemiştir ,itinayla ılgılenıyor

burdan tesekkurlerımı sunuyorum o'na

Yorum yapmayacağım dedim ama, bu güzel yorumu görünce dayanamadım.
Kazen'in "anneler" için bu kadar yardımlarda bulunması, düşüncesi onu tanımadığım halde sevmeme sebep oldu her zaman.
Ama "bu konudaki" adaletini sorguladım bugün ilk defa. İlk yorumumda "sert olmuş" biraz diye , yine çok sevdiğim bir üyeden mesaj geldi.
Sağolsun beni seviyor olmalı ki, Kazen'in beni sinirlenip şutlamasını istemedi sanırım :)
Kazen'e bir daha bu konuyu açmamam gerektiğini anladım . O kadar. Evet bu konudaki adaletine inanmıyorum artık ama bunun için cehenneme gidecek değilsin çünkü annelere ettiğin yardım, gösterdiğin özen büyük sevap.
Bir de Aduket :) Bir cezamda, hatırlamıyorum şimdi bakmam gerek hangisi ama, gerçekten kaşınmıştım. Ama gerçekten çok sinirlenmiştim. Ama onda da dini içerik açan başkasıydı. Ve ben dini içerik yasak derkeeeen ceza aldım. Ama sonrasında çok sinirlenip resmen, ağız dalaşına girmiştim, içinde bulmuştum kendimi. Onu kabul ediyorum zaten.
Diyorum ya 10 puan canları sağolsun. Ben cezama 30 puanı çok gördüm o yüzden sitem ettim bu kadar. Ama bir sonuca ulaşamadık.

ben de fotoğraflarla eski anılar yeni düşler bölümünde bir ünlüyü beğenmediğimiz için kıskanç ve çirkin damgası yapıştıran bi vatandaş yüzünden iki kere ceza aldım yahu, hem de o kışkırtan şahıs ceza almadı. durup dururken kıskanç desin polemik yaratsın ceza bize kesilsin

şeyy kazen peki senin yorumlarını itici ve incitici laf sokucu buldugumuzda kime şikayet edecegiz

bu arada konu ile alakasız olacak ama kazen erkek miydi?????kazen bey falan yazılmış ben bu zamana kadar bayan zannediyordum:)

Karşındakini provoke et , sabrını taşır sonra kib len
Sırf bunun için polemik yaratan tipler var.
ama ne hikmetse onlara bişey olmuyor.
Kib e ilk basan mı avantajlı bu durumda?

Son düzenleme:
Ben kontese katılıyorum bu konuda. Evet site sahibi sizsiniz Kazen ama bazen
son derece alaycı bir tavır takınıyorsunuz. Çocuk azarlar gibi diyebilirim.

Mesela m--------a rumuzlu üyede de çok farklı bir tavır var. Tamam ceza alıyor
arada ama genel tutumu hep alaycı. Konu ile ilgili görünen yorumunda bile ince bir
laf sokma var. ( Rumuzu dillendirmek istemedim. )

Ben hiç bu zamana kadar ban yemedim,ceza da almadım tabi hiç bir polemiğede girmedim.Sadece tek bir şey dikkatimi çekti o da açtığınız bu konunun başlığı;

Konu başlığı:Bana ceza veren o yöneticinin.......(bu nedemektir yani noktalar?)kötü içerik varmış gibi ama yazılmamış noktayla kapatılmış gibi..Siz yöneticisiniz ve ona göre örnek bir uslüp bir başlık olmalıydı diye düşünüyorum.
Cezaların süre aşımına uğraması gerekmektedir.(iyi halden)takip edilmeli ben böyle düşünüyorum.

Karşındakini proveke et , sabrını taşır sonra kib len
Sırf bunun için polemik yaratan tipler var.
ama ne hikmetse onlara bişey olmuyor.
Kib e ilk basan mı avantajlı bu durumda?

sanırım öyle
ilk atışı yapan kazanıyor

Ben henüz 2 aylık üyeyim , henüz ceza puanım falan da yok , sicilim temiz şuan için.

Ama siteye üye olduktan kısa bir süre sonra siyaset ve dinin neden konuşulmadığını sormuştum(ki o zaman Türkiye Gündemi konusu açık değildi)

Kendimcede şöyle olsa daha iyi olmaz mı falan gibi de beylik cümleler yazmıştım.(özelden)

Neyse , konu orada kapandı.Özet olarakta aklımda kalan beğenmeyen giderdi.

Aynı günün akşamı , başka bir konuda KAZEN ve X kullanıcısının pro üyelikten polemik içinde bulundukları , ucununda beğenmeyen gidere dayandığı bir yazışmalar silsilesi görünce ;

-Bugün herkese rest çekme günü heralde ?

Yazdım.

Yazış o yazış....Öyle ceza falan değil , bildiğiniz üyelik iptali .Sebeb: Rest değildi ki!!!

Hadi bismillah daha ayağımız alışıyordu derken;rica minnet geri döndük.
Bakmayın şimdi koskoca kadın gülerek '' rica minnet girdim '' diye rahat rahat yazıyorum ama o gün için müthiş bir despotizme isyan içindeydim.
Evet , keyifli vakit geçiriyorum , evet diğer siteler bu keyfi vermiyor ama 300.000-1=299.999 gibide görülmemeliydim

Son düzenleme:

Bahsettiğiniz kişiyi ben açıkça yazayım "muklakukla"... Onu ben de şikayet ettim, çünkü bütün yorumlarını konu sahibiyle alay etmek için sarfediyor. Ama herhangi bir uzaklaştırma vs aldığını görmedim aldı da ben mi görmedim acaba

Benim 2 uyarım ,bir de cezam var .Bazılarını hak etmiş olabilirim lafım yok ,ama bir adeletsizlik var bu ceza konusunda.

Ana avrat küfür eden bir üye ,1-2 hafta içinde siteye geri dönüş yapabiliyor .Ufak bir tartışma yüzünden 1-2 ay ceza yiyen üyelerimizde var.

İşte gel de çık işin içinden.

Son düzenleme:

Ceza Göstergesi (page 1/1) | Toplam 3 giriş.
Kullanıcı İsmi Terkeden Tarih Tür Puanlar Sona Erişi Mesaj Ayarlar
muklakukla Kazen 20:13, 19th Nov 2012 Ceza 10 Hiç
muklakukla mune 00:45, 5th Nov 2012 Ceza 10 Hiç
muklakukla mune 22:45, 1st Nov 2012 Ceza 10 Hiç

Sayın Aduket 3 tane ceza almış ve ceza puanı 30 olmuş ? Lakin yukarıda ve bu son mesajınızda bu kadını kolladığımızı yazmışsınız ? Şimdi ne yapacağız ? 2 kez mune ceza vermiş son cezayıda ben vermişim ve kadına hiç uyarı bile vermemişiz ? Ne olacak şimdi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…