Bana ceza veren o yöneticinin..........

Ben bir defa gördüm sanırım, yanlış hatırlıyor da olabilirim ama kib butonunu
kullanmayı hakedecek yorumlar yapıyor. Bir de yorumları konu ile ilgili olsa bile
mutlaka alaycı oluyor. Sorunları olduğunu düşünüyorum ben şahsen

Buraya ilk üye olduğum zamanlarda Kazen ile bir polemik yaşamıştık sebebini tam hatırlamıyorum ama orda haklıydım ve konu da yine site kurallarıyla alakalıydı.

Dedim ki "madem ben kurallara uymuyorum, burası kadınlara özel bir platform ve erkeklerin üyelik alması yasak, siz de bir erkeksiniz Neden aramızdasınız?" Kazen'in admin olması onun bir erkek olduğu gerçeğini değiştirmiyor yani iş kurala bakınca böyle tutarsızlıklar da meydana çıkıyor

Ve üyeliğimin iptalini istedim, iptal edildi şu tavırla "talebiMiz üzerine üyeliğiniz iptal edilmiştir!"...
dikkat edin "m" harfi büyük yazılmıştı

Yetkin yoksa kırıp dizini oturacaksın arkadaş ben bunu bilir bunu söylerim artık :26:

Son düzenleme:
ÖzelSebep: Kadınlar Kulübü Üyelerine yakışmayan üslup / tartışma / polemik

sevgili kazen benimaldıgım ilk cezam bu ama sebebini belirtmemiş mune. merak ettiğim icin yazıyorum sadece ..

diger cezamı sizden aldım ondan sebep olan konu yazıyordu

08-10-2012 17:23Sahibi: mune

Hiç
10

Son düzenleme:

Demek ki benim 30 puanımı veren Curly bu hatunu görse 100 puanla siteden atardı.
Muneye denk gelirsen 10 puan, Curly'e denk gelirsen 30,30 yapıştırıyor valla.

Sayın Kazen, asıl sorun da bu işte. Yanlış anlıyorsunuz ! Kolladığınızı mı yazdım? Sadece işinize geldiği gibi davranıyorsunuz imasında bulundum. Kollamak başka bir anlam taşıyor ve ben öyle demek istemediğimden nickim kadar eminim!

Benim başıma ne geldiyse çenemden geldi :) Aldığım cezalar burdan köye yol olur, hatta bir keresinde 3 ay uzak kalmıştım forumdan :)

Uslandım biraz, KİB butonunu daha aktif kullanmayı önledim.

Ama ceza puan sistemi değiştirilebilir. Puanların yükselme cesidi yerine içeriğe göre ceza verilebilir.

2 erkek var. Biri Kazen biri Curly.

2011 yılının ilk ayları olması lazım iki laf dalaşı yüzünden 30 ardan toplam 60 ceza puanım var.Cezayı kesen Curly.
Sitede eskiyim ama pek etliye sütlüye karışmam, daha önce bir kezde UI olma durumum da var. Siteden atan Kazen :)
Yeniden üye olduğumda Kazen "beni farkettiğini, herşeyin farkında olduğunu" belirten bir mesaj yazdı, bende UI olduğum için başka çarem kalmadığını eski üyeliğimi kullanamadığım için bu yola başvurduğumu söyledim.
Neyseki kabul etti ama tüm eski üyelik geçmişim ceza puanlarım dahil iade edildi.

Benim takıldığım nokta onca yıl önce "ben çocuk yapmak istemiyorum daha zamanı değil" dediğimde karşımdakinin "bakalım sen isteyince allah verecek mi?" - " Rızkını Allah verir fakirlik korkusu ile çocuk yapmaktan uzak durmayın" gibi dini içerikli cevap yazması ve bunun üzerine tartışmanın uzayıp "benim inancım bana,sizinki size" içeriğinde bir cevap vermemden dolayı böyle büyük cezalar almak çok üzmüştü beni...

Nedense burada,üyeler arasında bazı topiklerde insanlara mahalle baskısının farklı bir versiyonu yaşatılıyor..
Sözü uzatmayayım çok uzun zaman geçti hakettim yada haketmedim ben bir ceza aldım ve fikirlerimi savunmak gibi bir hakkı kullandığımdan kk kadınlarına yakışmayan uslup denilerek fena cezalandırıldım ve puanlarım hala benimle..
Neredeyse iki yıl olacak.. şahsen bu konuda bir düzenleme olursa çok memnun olurum

Son düzenleme:
Ben 1 kez ceza aldim. Almasaydim cigrimdan cikabilirdim :) Sanki iyi olmus bana.

Bence uyarı verilecek bir durum yok, o da itiraz etmez muhtemelen cezalarına.
Bu onun uslübu olmuş artık.
Hem ben de cezamı uyarısız aldım.

yaaa kazeen çok şükür cezalarım konusunda içimi dökeceğim bi konu açmışsın valla çok ii olmuş.dertliyim bu konuda. iki ceza yedim. ilki geçen sene bi konuya inanmayıp fake dediğim içindi.oysa forum düşüncelerimizi söylemek için var ve o zaman da şimdi de insanlar inanmadıkları bi konu olunca fake sahte diye bangır bangır bağırıyolar. bi ben mi batmıştım yani gözüne, ikinci cezamı da gerçekliği olup olmadığı belli olmayan saçma saçma konular açıp forumda kirliliğe sebep olan bi üye yüzünden yedim. onun konusuna ben bu üyenin saçma sapan konularını heryerde görmek zorundamıyım diye yorum yapmıştım o yorumdan beni banladın.ama yani her forumda üyenin saçma sapan birbirinin aynı başlıkları ve sözleri vardı gına gelmişti artık.nereyi açsam o üye çıkıyodu ben de hem yönetime şikayet ettim hem de konusuna yazdım. haksız yere iki kere banladın beni kazeen. ahh kazeen ben uslu bir çocuğumdur aslındaa bak kaç yıldır üyeyim sadece iki cezam var ikisi de haksız yeree iyi halden birini silebilirsin mesela yine banlama da

Benimde öyle

Bu yüzden tek isteğim var, hani böyle natlusvari üye ve konular bir derdim var kısmına konu açsa bile geyiğe taşınsın rahatça yorum yapabilelim

Dert değil komediler ama gülünce ban yiyoruz.. Korkumdan kıyıdan köşeden iki ima ediyorum artık Ben özgürce yazmak istiyorum içimdekileri

bence puanlar gözden geçırılmelı

konu sahıbı nerde merak edıyorum mu ne dıye bı mesaj atmıştım tam hatırlamıyorum

3 gün uzaklaştırma ve 10 ceza puanı yedım....10 puan çoook fazla bence ...

Sana cevap verdim lütfen geriye doğru gidip iyi incele....

Elmayra bilmem hatırlar mısın ben ilk ve son cezamı senin yüzünden almıştım

bu konuda idolüm sensin

hah natlusmuydu neydi üyenin adı işte onun konusu için ban yedim en son

bırde şeyı çok merak edıyorum

hanı uyarı aldım dıyenler var ya

bu uyarılar kışılere özel maılle mı gıdıyor yoksa konuya modlar tarafından yazılan uyarılardan mı bahsedıyorsunuz

benı hııııııııç kımse uyarmadan cezamı kesıyor valla

evet yaa hiç uyarı falan yok direkt bi bakıyorum prenses006 kk üyelerine yakışmayan üslup tarz yüzünden nezaretteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…