Bahsettiğiniz kişiyi ben açıkça yazayım "muklakukla"... Onu ben de şikayet ettim, çünkü bütün yorumlarını konu sahibiyle alay etmek için sarfediyor. Ama herhangi bir uzaklaştırma vs aldığını görmedim aldı da ben mi görmedim acaba
Ceza Göstergesi (page 1/1) | Toplam 3 giriş.
Kullanıcı İsmi Terkeden Tarih Tür Puanlar Sona Erişi Mesaj Ayarlar
muklakukla Kazen 20:13, 19th Nov 2012 Ceza 10 Hiç
muklakukla mune 00:45, 5th Nov 2012 Ceza 10 Hiç
muklakukla mune 22:45, 1st Nov 2012 Ceza 10 Hiç
Sayın Aduket 3 tane ceza almış ve ceza puanı 30 olmuş ? Lakin yukarıda ve bu son mesajınızda bu kadını kolladığımızı yazmışsınız ? Şimdi ne yapacağız ? 2 kez mune ceza vermiş son cezayıda ben vermişim ve kadına hiç uyarı bile vermemişiz ? Ne olacak şimdi ?
Sayın Aduket 3 tane ceza almış ve ceza puanı 30 olmuş ? Lakin yukarıda ve bu son mesajınızda bu kadını kolladığımızı yazmışsınız ? Şimdi ne yapacağız ? 2 kez mune ceza vermiş son cezayıda ben vermişim ve kadına hiç uyarı bile vermemişiz ? Ne olacak şimdi ?
2 erkek var. Biri Kazen biri Curly.
Benim başıma ne geldiyse çenemden geldi :) Aldığım cezalar burdan köye yol olur, hatta bir keresinde 3 ay uzak kalmıştım forumdan :)
Uslandım biraz, KİB butonunu daha aktif kullanmayı önledim.
Ama ceza puan sistemi değiştirilebilir. Puanların yükselme cesidi yerine içeriğe göre ceza verilebilir.
Tamam anladım.
Bir üyeye, samimiyetine inanmıyorum dedin.
Ben de artık senin adaletine inanmıyorum. Bu kadar işte. Yarım saattir debeleniyorum. Şirinlikler yapıyorum ki gör diye.
Güzel güzel anlaşalım diye.
Onları görüp dikkate almadın. Bunu kesin görürsün. Sövdüm ya azcık.
İşte bu sitenin çoğu zaman adaleti bu kadar.
Yanılmak ne kadar kötü.
Benim size çoğu konuda hak verdiğim kadar, bir kere olsun hak vermeyi denemediğiniz,
sarf etmediğiniz için "teşekkür ederim".
Not: Mavilerden bir tek "Mune"yi seviyorum. Adaletli kadın.
Benim başıma ne geldiyse çenemden geldi :) Aldığım cezalar burdan köye yol olur, hatta bir keresinde 3 ay uzak kalmıştım forumdan :)
Uslandım biraz, KİB butonunu daha aktif kullanmayı önledim.
Ama ceza puan sistemi değiştirilebilir. Puanların yükselme cesidi yerine içeriğe göre ceza verilebilir.
Benimde öyle
Bu yüzden tek isteğim var, hani böyle natlusvari üye ve konular bir derdim var kısmına konu açsa bile geyiğe taşınsınrahatça yorum yapabilelim
Dert değil komediler ama gülünce ban yiyoruz.. Korkumdan kıyıdan köşeden iki ima ediyorum artıkBen özgürce yazmak istiyorum içimdekileri
hah natlusmuydu neydi üyenin adı işte onun konusu için ban yedim en son
Sana cevap verdim lütfen geriye doğru gidip iyi incele....
bırde şeyı çok merak edıyorum
hanı uyarı aldım dıyenler var ya
bu uyarılar kışılere özel maılle mı gıdıyor yoksa konuya modlar tarafından yazılan uyarılardan mı bahsedıyorsunuz
benı hııııııııç kımse uyarmadan cezamı kesıyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?