evet yaa hiç uyarı falan yok direkt bi bakıyorum prenses006 kk üyelerine yakışmayan üslup tarz yüzünden nezaretteeee
Gördüm ki zaten.Sadece bir cevap. Neyse vazgeçtim ben zaten bağrınmaktan. Pes ettim. 30 puanım hala benimle.
Size cevap verdim, bu arada kadınlar bana zarar vermedi ve bir travma da yaşamadım ...
Size cevap verdim, bu arada kadınlar bana zarar vermedi ve bir travma da yaşamadım ...
Hahahaha neyseki pek de kötü bir şey söylemedim.
Şimdi konuya gelecek olursak, 30 puanımı Curly silmez ise, bir kadın tarafından zarar göreceksin, ondan sonra gör sen travmayı, anyayı,Konyayı :)
Neyse , tamam tamam sustum .
2011 yılının ilk ayları olması lazım iki laf dalaşı yüzünden 30 ardan toplam 60 ceza puanım var.Cezayı kesen Curly.
Sitede eskiyim ama pek etliye sütlüye karışmam, daha önce bir kezde UI olma durumum da var. Siteden atan Kazen :)
Yeniden üye olduğumda Kazen "beni farkettiğini, herşeyin farkında olduğunu" belirten bir mesaj yazdı, bende UI olduğum için başka çarem kalmadığını eski üyeliğimi kullanamadığım için bu yola başvurduğumu söyledim.
Neyseki kabul etti ama tüm eski üyelik geçmişim ceza puanlarım dahil iade edildi.
Benim takıldığım nokta onca yıl önce "ben çocuk yapmak istemiyorum daha zamanı değil" dediğimde karşımdakinin "bakalım sen isteyince allah verecek mi?" - " Rızkını Allah verir fakirlik korkusu ile çocuk yapmaktan uzak durmayın" gibi dini içerikli cevap yazması ve bunun üzerine tartışmanın uzayıp "benim inancım bana,sizinki size" içeriğinde bir cevap vermemden dolayı böyle büyük cezalar almak çok üzmüştü beni...
Nedense burada,üyeler arasında bazı topiklerde insanlara mahalle baskısının farklı bir versiyonu yaşatılıyor..
Sözü uzatmayayım çok uzun zaman geçti hakettim yada haketmedim ben bir ceza aldım ve fikirlerimi savunmak gibi bir hakkı kullandığımdan kk kadınlarına yakışmayan uslup denilerek fena cezalandırıldım ve puanlarım hala benimle..
Neredeyse iki yıl olacak.. şahsen bu konuda bir düzenleme olursa çok memnun olurum
Hahahaha neyseki pek de kötü bir şey söylemedim.
Şimdi konuya gelecek olursak, 30 puanımı Curly silmez ise, bir kadın tarafından zarar göreceksin, ondan sonra gör sen travmayı, anyayı,Konyayı :)
Neyse , tamam tamam sustum .
Leonella, çok özür dilerim, konu benim teşvikimle oraya geldi
Sen gayet merakla atmıştın mesajı...
Ben hala cevap bekliyorum Kazen...
Cezama falan itiraz etmiyorum. Aldığımız cevapların bir nedeni de üslubumuzsa eğer,
sen de bazen yapıyorsun aynı şeyi... Yönetici olduğun için ayrıcalıkların olmasına da
karşı değilim ama üslup hepimizin ortak paydası olmalı.
Ayrıca mesajları okumuş olman iyi oldu ama leo benim tahriğime kapıldı. Onun öyle bir
cümle kurma niyeti yoktu. Ancak kendi yazdıklarımı da ciddi manada düşünmedim değil
senin birkaç yerdeki yorumunda...
Anlamadım ? Açar mısınız konuyu ? Leonela'ya buraya yazsın diye siz mi gaz verdiniz ? Anlayamadım
Neyi anlamadınız??? Gayet açık ve anlaşılır yazdım, bir ima yok yani.
Leo benim gazıma gelmedi tabiki de. Mesajlarımızı okuyup Leo'ya da
okuduğunuzu açıkça belirten bir mesaj atmışsınız. Leo ile mesajlaşmamızda
ben önce birşey yazdım ve o bana cevaben yazdı ima ettiğiniz cümleyi.
Bu kadar açık. Ayrıca hiç huyum değildir birilerine 'gaz vermek'.
Leonela ile aramızdaki bir sohbetti sadece.
Ne dediğinizi hala anlamıyorum konuda ki ilk mesajımdan yola çıkıp böyle bir şey yazdım siz iyi misiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?