Bana ceza veren o yöneticinin..........

evet yaa hiç uyarı falan yok direkt bi bakıyorum prenses006 kk üyelerine yakışmayan üslup tarz yüzünden nezaretteeee

aynen bendede öyle oluyor

hatta neden hangı konudan ceza aldığımı öğrenene kadar canım çıkıyor

bı yandan da bütün üyelere ban yemeden önce msj atmak uyarmak saçma olur sankı çok zaman alır

Cezaların da çoğunluğu natlus konularından
Bir ben değilmişim ondan muzdarip olan.
Benim de akıllanmama bir ceza yetti. Cezadan sonra natlus konularını okurken bile
çekindim

Bana göre natlusun derdi yoktu zaten, provake etmekti bizi amacı ve her defasında
amacına ulaşıyordu.

Bence sitede yönetim kurulu gibi bir grup olsun. Moderatörler, editörler yanında
bizi de biri temsil etsin bu kurulda. Onun da görüşlerine başvurulsun. Normal
üyeler için ve pro üyeler için de bir temsilci olabilir. İyice parlamentoya çevirdim
olayı

2 kere banlandım herseferinde önce uyarıldım sonra banlandım.
Genelde de konu dışı msj dan oldu banlar.
ama o kadar masummm kiii
insanın içi elvermez banlamaya...
topiclerde bazı yazılanlara bakınca içerik çok önemli diye düşünüyorum.
Şimdi topiclerden birinde sevgilisinden ayrılan arkadaşa biri git köprüden at kendini yazmış.

İçerik diyorum içerik.

Nitelik diğil nicelik...

Gördüm ki zaten.Sadece bir cevap. Neyse vazgeçtim ben zaten bağrınmaktan. Pes ettim. 30 puanım hala benimle.

Size cevap verdim, bu arada kadınlar bana zarar vermedi ve bir travma da yaşamadım ...

Evet şimdi biz burada saf saf yazıyoruz da aldığımız cezaları ya da üyelik iptallerini ...

Kimimiz haklı aldım diyor kimimiz hak arıyor da...

Okuyabilecek miyiz '' evet bu ceza yersiz olmuş '' benzeri bir açıklama ?

Şahsen ben taze b..a konan sinek gibi üşüştüm konuya ; ama sadece alınan cezalarının hikayesini okumak istemiyorum.

Er meydanı ise kurulan karşılıklı takkeler düşecek mi acaba; meraktayım

Size cevap verdim, bu arada kadınlar bana zarar vermedi ve bir travma da yaşamadım ...

Hahahaha neyseki pek de kötü bir şey söylemedim.

Şimdi konuya gelecek olursak, 30 puanımı Curly silmez ise, bir kadın tarafından zarar göreceksin, ondan sonra gör sen travmayı, anyayı,Konyayı :)

Neyse , tamam tamam sustum .

Son düzenleme:

Eski cezalar ile ilgili cevabımda size cevap olmuş oldu.

beraberde ceza almıştık

Leonella, çok özür dilerim, konu benim teşvikimle oraya geldi
Sen gayet merakla atmıştın mesajı...

Ben hala cevap bekliyorum Kazen...
Cezama falan itiraz etmiyorum. Aldığımız cevapların bir nedeni de üslubumuzsa eğer,
sen de bazen yapıyorsun aynı şeyi... Yönetici olduğun için ayrıcalıkların olmasına da
karşı değilim ama üslup hepimizin ortak paydası olmalı.

Ayrıca mesajları okumuş olman iyi oldu ama leo benim tahriğime kapıldı. Onun öyle bir
cümle kurma niyeti yoktu. Ancak kendi yazdıklarımı da ciddi manada düşünmedim değil
senin birkaç yerdeki yorumunda...

Anlamadım ? Açar mısınız konuyu ? Leonela'ya buraya yazsın diye siz mi gaz verdiniz ? Anlayamadım

bende;
1 uyarı
1 ceza aldım.
takıldığım başlığa furkan bilmemne diye birinin gelmesi üzerine heryere şikayet ettim ama kimse birşey yapmadı yani kazen ve curly haricinde erkekler var

Anlamadım ? Açar mısınız konuyu ? Leonela'ya buraya yazsın diye siz mi gaz verdiniz ? Anlayamadım

Neyi anlamadınız??? Gayet açık ve anlaşılır yazdım, bir ima yok yani.
Leo benim gazıma gelmedi tabiki de. Mesajlarımızı okuyup Leo'ya da
okuduğunuzu açıkça belirten bir mesaj atmışsınız. Leo ile mesajlaşmamızda
ben önce birşey yazdım ve o bana cevaben yazdı ima ettiğiniz cümleyi.
Bu kadar açık. Ayrıca hiç huyum değildir birilerine 'gaz vermek'.

Leonela ile aramızdaki bir sohbetti sadece.

Ne dediğinizi hala anlamıyorum konuda ki ilk mesajımdan yola çıkıp böyle bir şey yazdım siz iyi misiniz ?

3kere banlandim ama tekinde ifade bicimim biraz kötüydü ve haketmistim ama diğer ikisinde çok haklıyım yine olsa yine aynı şeyleri söylerim saçma bir banlanmaydii

Ek olarak kaç kişinin 1 tane üyeliği var ?

Ne dediğinizi hala anlamıyorum konuda ki ilk mesajımdan yola çıkıp böyle bir şey yazdım siz iyi misiniz ?

Ben gayet iyiyim. Konudaki ilk mesajınızla bizim mesajlaşmalarımız benzer içerikli demek ki???

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…