- Konu Sahibi cillibombom
Bak bir ön yargı daha.Celallenmek mi? Sen benim yorumuma yorum yapmışsın.Ben de sana nezaketen cevap verip kendi fikrimi söyledim.Fikirlerimin açıklaması dışında bir celallenme gördün mü?Önyargı kelimesi mi cellalenme oluyor.Konu sahibinin kayınvalidesi hakkında düşüncelerimden ötürü iyi niyetli baktığımı düşünüyor bu iyi niyetim yüzünden de kayınvalidemin şanslı olduğu kararına varıyorsun.Bunlar senin ön yargıların.Ben de sana burdaki insanın kayınvalidesi ile ilgili iyi niyet değil,hemen peşin hükümlü olunmaması gerektiğini,insanların bazen düşünemeden hareket edebileceğini anlatmaya çalışıyorum.Bu iyi niyet değil,hoşgörüdür.
Sonra da yok şaşırdım,tamam bişey demiyorum gibi cümleler kullanarak,sanki ben yanlış anlamışımda atarlanıyormuşum gibi bir intiba uyandırtma.Sen bana fikrini yazdın,ben de sana fikrimi açıkladım.Celallenmedim.Yani öfkeli bir cümle ağır bir kelime kullanmadım.Herşeyi böyle yanlış algılarsak,hayatı zor geçiririz.
Ben cidden iyi bşy söylediğimi düşünüyodum ama nedense iyi niyetli kelimesi sizin açınızdan kabul görmedi, tamamdır vardır nedeni. Ben de yaptığım yorumu önyargı değil, ÇIKARIM olarak değerlendiriyorum. Burda yaptığınız yorumları neye göre yapıyorsunuz? Anlatılanlar ya da yapılan yorumlara göre. Burdaki kimseyi gerçek hayatta tanımıyoruz, tabi ki burdaki yazılanlara göre yorum yapıcaz. Bu durumda buraya yazılan herşey önyargı mı? Forumu kapatıp gidelim oldu olucak. Bana şunu söylemişsiniz "konu sahibinin kayınvalidesi hakkında gösterdiğin önyargıyı benim kayınvalidem hakkında da göstermişsin". Ben kv.niz ile ilgili bi yorum yapmadım ki. Sizin "belki göründüğü gibi değildir" yaklaşımınıza dayanarak (çünkü herkes böyle yaklaşmaz) kv.nizin şanslı biri olduğunu düşündüm. Yani ben "SİZ"inle ilgili bi çıkarımda bulundum, doğru ya da yanlış. Ve sizin konuyla ilgili fikirlerinize dayanarak tahmin yürüttüm. Ya cidden her neyse.. Yanlış anlaşılma var gibi diyip geçelim derim. Cidden siz ve kv.niz ilgili yorum yapmadım farzedebilirseniz mutlu edersiniz beni.
Son düzenleme: