Bana da akil verebilir misiniz evlilik ile ilgili

Canina kiymayi dusunuyormus iste kimse yok hayatimda diyo sen gidersen diyo
E zayıf bi adam işte canina kiymak falan ne kadar kolaymis.
Mücadele edip güçlü duracagina suçu senin üzerine atıyor çok zayıf bi adam bu.
Ayrıca evlenip para sorununu halletseniz bile ömür boyu senin mesleğini üniv.mezunu olmanı kompleks haline getirecek.
Tüm hakaretler küçük gormeler bu yüzden zaten.

Okurken içim şişti. Ben anlamıyorum işi gücü parayı pulu bir kenara bıraktım onlae halledilir. Ama hakaret ne ya? Size hakaret eden bağıran bir insana nasıl tahammül ediyorsunuz? Seviyorumları geçin Allah aşkına. Bu karakterdeki adamlar düzelmez. Bana bu kadar laf edecek ben buraya gelip bir akıl verin dicem şimdiye çoktann kusura bakmayın ama s.... i çekmiştim. Bence arkanıza bile bakmadan uzaklaşın.

Valla sevgi önemli tamam ama sizde saygı bitmiş o yüzden sevginin de terketmesi yakın. Kimse kızmasın alınmasın ama maalesef bizim ülkemizde erkek kadından bir kademe bile mesleki anlamda altta olunca o iş olmuyor. Erkeklik gururu mu dersin aşağılık kompleksi mı dersin bilmem...üstelik sana ve karakterine hakaret ediyormuş ne hakla? Buna nasıl izin veriyorsun? Ben senin yerinde olsaydım kendime bu kötülüğü yapmazdım. Davul bile dengi dengine inan....insan zamanla bu lafın ne kadar doğru olduğunu anlıyor.

Canina kiymayi dusunuyormus iste kimse yok hayatimda diyo sen gidersen diyo

Hala onu diyo bunu diyo.Ne derse desin.Sana psikolojik şiddet uyguluyor.Farkında değilsin.

İnsanlar çolukçocuğu olduğu halde ömrünün yarısını geçirdiği halde ayrılıyor.Sen onla ömrünü geçirmeye

mecbur musun? Ayrıl ay geçmeden başkasını bulur böyleleri.Seven insan böyle davranmaz.

aşağılık kompleksi var belli. rahmetli dedemin çok güzel bir sözü vardı: emsaliyle uçmayan kuşun sesi semadan gelir diye.
kısacası o senin emsalin değil. küçümsediğim için söylemiyorum o seni hazmedemediği için söylüyorum. emsalinle uç..

Canım şu sözü hiç duydun mu,asil azmaz,bal kokmaz,kokar ise yağ kokar,çünki ayrandır aslı...
Ne tıyatro bilmem neyi olursa olsun,herkes neyse odur.Gerçek karakteri kırmızı gömlek gibi, yeninden, yakasından sırıtır...

Ne yazıkkı davul bıle dengı dengıne dıye bir laf vardır. Malesef bu soze ınanıyorum. Bu ıkı taraf ıcın de gecerlı. Kadın da erkek de esit yasam kosullarında buyuyup, esıt yasam sevıyesıne sahip olmalı. Sımdıden bole davranan adam evlenımce burnundam getırır.

Kurtar kendini yoksa ilerde daha çook konu açarsın.Mantığınla karar ver,doğrusu bu çünkü.

Hayatinda bi tek sen varmışsın, canına kiyarmis oyle mi?
Bi tek sen varsan niye deger vermiyo, niye kotu davranıyo?
Ucuz ucuz söylemler iste..

Sevgilinin komplekslerivar belli ki senin ona fazla oldugunun farkinda o yuzden boyle davraniyor bir nevi de savunma psikolojisi. Boyle adamlar kendilerinden ustun kadinlara hayati zindan ederler.
Biz birsey soylemeuelim ac oku buradaki konulari.
Simdi duzelir der evlenirsin evlenince de düzelmez dur bir cocuk yapayim dersin belki duzelir bir bakmissin yinr olmamis o zaman bir konu daha acarsin. Bende gelip yine yorum yaparim. Biz sana demedik mi diye.

Ayrıl yas bile tutma. Şöyle güzel bi nefes al.
İlişki böyle olmaz bu ne böyle ?
Hayatına daha güzel birini alirsin ilerde ve daha mutlu bi yuvan olur.
Düşünsene ilerde çocuğunun yanında seni aşşağiladiğini?
Kimse beni aşşağilamadiği halde çocuğum ilerde beni takdir etsin örnek alsın diye kendimi daha daha geliştirmeye çalışıyorum .lisans tamamlamaya çalışıyorum halbuki ihtiyacım da yok çocuk gelişim ögretmeniyim.
Kimse bana birsey demeden bunları düşünüyorum sen ise seni aşağılayan bi adamla evlenip çocukların yaninda küçükmu düşürülmek istiyorsun?
Sorma bilé azıcık hayatınızı güzel yaşayın ömür kısacık mutlu olmaya bakın.

beni bağırtıyorsun diyenleri öldüresim geliyo ya..bağırmasına sebep bulamayıp sen bağırtıyorsun diyor adam.benim kendime güvenim yok sen benden üç gömlek daha iyisin kariyerlisin diyemiyorda hakaret ediyor işte..valla yalan dünyayı burnundan getirebilir evlenince.bide kendisinde aşağılık kompleksi var.size bu denli hakaret etmesine niye izin veriyorsunuz ki?

Sen benim için değil evliliğimiz için çalışıyorsun, bu evliliği isteyen tek taraf bensem evlenmeyelim de. Ayrıca diyelim ki hayatında siz olmasanız çalışmayacak mı beyefendi. O kadar vizyonsuzsa bu da sizin suçunuz değil. Ona özeleştiri yapmasını söyleyin bence. Hep sen sen diyerek karşısındaki insanı yeer bitirir.

Tesekkur ederim yorumlariniz icin ayrilmaya karar verdim haklisiniz cok dusundum su an evli olsaydim bosanmak isterdim.. Birlikte ceyiz falan almistik aslinda almaya da o zorladi hatta beni..taksitleri bitmedi onu nasil yapabilirim onlari geri versem almazlar ya da ona versem kabul mu eder etmez mi bende kalirsa kullanmak istemem o nasil olur uygunuyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…