- 23 Mart 2015
- 5.762
- 12.184
- 448
- 36
- Konu Sahibi Evelny ruth
-
E zayıf bi adam işte canina kiymak falan ne kadar kolaymis.Canina kiymayi dusunuyormus iste kimse yok hayatimda diyo sen gidersen diyo
Bu gibi durumlarda topukluyla bile kaçması lazimaaaaaaaa oldu valla...sende evleneyim mi diye soruyorsun...
giy koşu ayakkabılarını arkana bakmadan koş...
Canina kiymayi dusunuyormus iste kimse yok hayatimda diyo sen gidersen diyo
2 yillik bir iliskim var..ilk zamanlar iyiydik guzeldi ama simdi en ufak birseyde bagiriyor agir laflar ediyor. ben muhendisim o lise mezunu..ama is bulamadigi icin bi firmaya isci olarak girdi calisiyor.onceden asla takmadim sevgi varsa olur dedim.. ama mesela yolda yururken sana yurumeyi ogretemedim diyor gulme erkekler ustune alinir diyo biyere gidiyoz erkekler vardi niye baktin allahim kimseyi gordugum de yok konusuyor da konusuyor.. tanistigimizda kadin haklari oyle boyle kultur edebiyat iste anlatiyordu allahim ne guzel insan demistim.. ama simdi durmadan senin yuzunden senin icin yapiyorum senin icin calisiyorum benim yaptigim birsey de yok bekliyorum evlilik icin aileme karsi paramiz olsun biriksin evleniriz diye.ama sen diyo yukumu almiyorsun yardim etmiyorsun ben ne yapabilirim ki kiz olan benim.. zaten meslegim var bekliyorum isi olsun diye.. Ama bana hep sen nankorsun diyor. insan kendisi icin calismaz mi yani anlayamiyorum herkes baskasi icin degil kendisi icin calisir di mi.. bagir cagir hep beni bitirdin bıktırdın beni delirtiyorsun iliskimiz icin birsey yapmiyorsun ailene soylemiyorsun falan zaten annem biliyo yani is guc olmadan nasil olacak babama ne dicem diyo hakli annem de okumus devlet memuru. artik ne yapacagimi bilemedim sorun bende mi diyorum ama ben ona asla kotu bir soz etmedim o bana neler neler diyo kisiligime hakaret ediyo aklin yok senin diyo ailene karsi pisiriksin diyo ben hep bana bagiran adam icin nasil ailemi karsima alayim ki hem para yok iş yok.. Pesinden kosamam diyo birde beni boguyorsun diyo sonra da evlenelim seviyorum diyo boyle sevgi olur mu.. olay buyumesin diye susuyorum sonradan ona icimi doktum yazdim.. yazdim cunku yuzyuze konusmak mumkun degil.. anlattim bana boyle yapma duzelt kendini diye daha da kotu laflar soyledi. onu oyle yapan benmisim. ben bagirtiyormusun cildirtiyormusun o yuzden ben ondan ozur dilemeliymisim onu delirten ben misim. beni cildirtiyorsun senin yuzunden boyleyim diyo allahim ne yapmaliyim ?
Canım şu sözü hiç duydun mu,asil azmaz,bal kokmaz,kokar ise yağ kokar,çünki ayrandır aslı...Lise mezunu ama tiyatro dersleri alip ozel olarak tiyatro ogretmeni olmus ben oyle ilk onun kursuna gitmistim oyle basladi hani allahim dedim ne kulturlu bir adam dedim konusmasi falan.. ama icinden boylesi cikti.. Zorlamadim da fabrikaya gir calis diye kendi istedi maasi iyi diye sonra hep boyle suclamalar ..sagolun kadinlar icim curudu boyle hayal kirikligimi anlatamam..
Canina kiymayi dusunuyormus iste kimse yok hayatimda diyo sen gidersen diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?