Bana da akil verebilir misiniz evlilik ile ilgili

şimdiden bunları yapan evlenince şiddete başvurur. bu net.
o yüzden yavaş yavaş uzaklaş ve bitir arkadaşım.
hayatını zindan etme..

Senin psikolojinle oynamaya çalışıyor ve ona muhtaç oldugunu düşündürmeye çalışıyor.Boyle adamlara prim vermeyin lütfen sonra TV de birsuru olay izliyoruz hep bu şekilde başlıyor olaylar bunlar ilk aşamaları.ayril ve tüm baglantini kopar

sence ne yapmalısın?

tek iyi bişey göremedim ben?

Senin kendinle bir derdin mi var? Adam bütün sebepleri sermiş önüne daha ne yapayım diyorsun. Arkana bile bakma. Bağıracak, çağıracak, hakaret psikolojik şiddet ne varsa yapacak. Sonrada seviyorum diyecek. Ağzına kürekle vurmak lazım böylelerinin. Sevgi öyle değil böyle olur diye. Lise/ üniversite mezunu olması değil önünüzdeki sorun. Sevgilinizin "ayı" olması.

başkalarından önce kendi ruh sağlığı düşün. adam evlendikten sonra sana neler yapacak hiçbir tahminin var mı?

Hadi burada evli, cocuklu ve issiz kadinlar bu hareketler karşında hemen dan diye bosanip hayatlarını değiştiremiyorlar da siz neyi bekliyorsunuz ben anlamadim? Gencecik yasinizda okumus etmis para kazanmaya baslamissiniz da kendinize niye hakaretler ettiriyorsunuz? Kendinize bunca emegi ve yatirimi allahın cahili ve karaktersizi (kusra bakmayın ama az bile söylüyorum bence) gelip yerle bir etsin diye mi yaptiniz? Lutfen bunu kendinize yapmayın ve ayrilin.

Aşırı bi kompleks gordum.. Sana kendini yetersiz gostererek bu açığını kapatmaya calisiyor sanki..
Hem derdi neymis de surekli seni suçluyor, azarlayip bagirip cagiriyor..
Simdiden boyleyse dusunmek istemiyorum ilerisini..

Evet sen hatalısın. Bu adamı çektiğin için, bu kadar hakarete, özgürlüğünü kısıtlamasına ve adam vasfında pek bişey taşımamasına rağmen hala bu şahıstan kendine bir koca çıkarmaya çalıştığın için hatalısın.

Hatalısın yanii...yeryüzünde dolaşan son erkek değilse, bile bile ladesee gidiyorsun.

mühendis birinin işsiz vasıfsız lise mezunu biri ile ne işi olur anlamıyorum
sonra da böyle şeyler yaşarsınız işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…