- 16 Mart 2016
- 6.437
- 7.716
- 198
- Konu Sahibi Evelny ruth
-
Kac yasindasin canim evlenmek icin evlenme olsun bir yil sonra iki yil sonra evlen.evlilikte mutsuz olan anlar bazen omre zarar..Ayrilcam duzelmez biliyorum cunku kabul edebilen biri degil olayi ceker uzatir farkli yerlere aslinda icin icin kendime uzuluyorum yani bi istegim vardi aile kurmak gibi akrabam yok annem babam var birtek hayatta yalniz kalmiyim istiyordum ..uzuldum yaşım geciyor simdi baska birine nasil inanayim bu adam da cok iyiydi ilk zamanlar
Ilk zamanlar herkes iyi olur zamanla bşyler Yaşadıkça zorluklar karşısındaki tutumuna göre Kişilerin gerçek karakterleri ortaya çıkar. Hayat uzun karşına iyi kişiler çıkacaktır yeter ki seçmesini bilAyrilcam duzelmez biliyorum cunku kabul edebilen biri degil olayi ceker uzatir farkli yerlere aslinda icin icin kendime uzuluyorum yani bi istegim vardi aile kurmak gibi akrabam yok annem babam var birtek hayatta yalniz kalmiyim istiyordum ..uzuldum yaşım geciyor simdi baska birine nasil inanayim bu adam da cok iyiydi ilk zamanlar
Haklisiniz hani en cok uzuldugum nankor bencil ve vefasiz ilan edilmem bir de hic birsey yapmadin bu iliski icin demesi yük almadin dusunuyorum dusunuyorum yaptim daha fazla ne yapabilirdim ki herseyi gectim kizma bagirma onlar zaten kotu ... Ama su an ben kotu ilan edildim uzucu olan oIlk zamanlar herkes iyi olur zamanla bşyler Yaşadıkça zorluklar karşısındaki tutumuna göre Kişilerin gerçek karakterleri ortaya çıkar. Hayat uzun karşına iyi kişiler çıkacaktır yeter ki seçmesini bil
Kendini sorguladın mı hiç ben ne Yaptım diye ? Benim görüşüm o galiba biraz lise mezunu ünv mezunu kısmında kendini aşamamış gibi geldiHaklisiniz hani en cok uzuldugum nankor bencil ve vefasiz ilan edilmem bir de hic birsey yapmadin bu iliski icin demesi yük almadin dusunuyorum dusunuyorum yaptim daha fazla ne yapabilirdim ki herseyi gectim kizma bagirma onlar zaten kotu ... Ama su an ben kotu ilan edildim uzucu olan o
Kendini sorguladın mı hiç ben ne Yaptım diye ? Benim görüşüm o galiba biraz lise mezunu ünv mezunu kısmında kendini aşamamış gibi geldi
4 yıllık birliktelik ardından geçen yıl evlendim, henüz 1 yıl bile dolmadı.. ve şuan boşanma aşamasındayım..
Gerisini sen düşün.. şimdiki aklım olsa asla ve kat a evlenmezdim.. yine de sen bilirsin..
Ben ailemden uzakta okudum 11 saat yol var arada orda kiz arkadasimla kaliyorum ise git gel hani firmada muhendisim isg uzmaniyim .. En son gene ayni konular acildi. Ayni seyleri soyluyor evlenemedik edemedik senin pısırıklığindan iste sen beni sevmiyorsun deger vermiyorsun verseydin boyle olmazdi laflar agir agir( o soyledi) bende ustune gittim ne istiyon diye sinirle aldi kirdi yatak basligini sonra sehpayi cekti gitti sonra da sana ustume gelme dedikce geliyorsun ogretemedim sus ustume gelme dedi sen ozur dile bak ne hale getiriyorsun beni dedi ben de izin aldim geldim annemle babamin yaninaKendini sorguladın mı hiç ben ne Yaptım diye ? Benim görüşüm o galiba biraz lise mezunu ünv mezunu kısmında kendini aşamamış gibi geldi
30 yasindayim
Ben kolay kolay ayrıl demem ama anlattıklarından hareketle baska çıkış yolu bırakmamış sana kompleks yapmış baya da bi sanki . Hiç uğrasma ... Sende sanırsam yanlız kalırım yasım 30 oldu bı saatten sonra kimi bulayım kime bi daha güveneyim diye düşünüyorsunCok sorguladim hergun kendisine de sordum yani benden ne istiyorsun hani derdin ne bana dedigi ailene karsi gucsuzsun dusunuyorum babam emekli asker hani ne diyecektim baba isimiz yok paramiz yok ama ben evlencem mi dicektim sonra dedim ki madem laf ediyon gel iste dedim ben maddi manevi hazir degilim cikamam dedi sana guvenmiyorum arkamda degilsin dedi yani her zaman destek oldum ..su an firmada isci ama gecici 6 aylik ..sonrasi belirsiz tiyatro yap dedim madem meslegin dedim istemedi para yok dedi. Daha ne yapayim
Neyi savunacakmışsın? Ailene anlatsam gelip isteyecek mi ?Ben ailemden uzakta okudum 11 saat yol var arada orda kiz arkadasimla kaliyorum ise git gel hani firmada muhendisim isg uzmaniyim .. En son gene ayni konular acildi. Ayni seyleri soyluyor evlenemedik edemedik senin pısırıklığindan iste sen beni sevmiyorsun deger vermiyorsun verseydin boyle olmazdi laflar agir agir( o soyledi) bende ustune gittim ne istiyon diye sinirle aldi kirdi yatak basligini sonra sehpayi cekti gitti sonra da sana ustume gelme dedikce geliyorsun ogretemedim sus ustume gelme dedi sen ozur dile bak ne hale getiriyorsun beni dedi ben de izin aldim geldim annemle babamin yanina
Maddi manevi hazir degilim diyo oyle de iyi gel iste dedim o zaman... Ben diyo damatcilik oynayamam diyo sonra da evlenmedik senin yuzunden diyoNeyi savunacakmışsın? Ailene anlatsam gelip isteyecek mi ?
Bi de ben diyo senin pesinden kosamam 2 yil daha rotasi belli olmayan bu iliski de devam edemem evleneceksek evlenelim adi konsun konsun oyle bir durum ki erkek tarafu benim sanki .. Benim zaten meslegim var ..onun yola koyup cikmasi lazim karsima tam anlamadim bi erkekb u kadar baski yapar mi evlilik de evlilik bagirmalar kizmalar falan esya kirmalar normal mi degil benceNeyi savunacakmışsın? Ailene anlatsam gelip isteyecek mi ?
Dengesiz ya sinir oldum şu an kaç yasında buMaddi manevi hazir degilim diyo oyle de iyi gel iste dedim o zaman... Ben diyo damatcilik oynayamam diyo sonra da evlenmedik senin yuzunden diyo
Şimdiden eşya kurmaya Başlamış hem evlenelim diyo hem hazır Değilim diyo o zaman öyle şey mi olur ya bi karar versinBi de ben diyo senin pesinden kosamam 2 yil daha rotasi belli olmayan bu iliski de devam edemem evleneceksek evlenelim adi konsun konsun oyle bir durum ki erkek tarafu benim sanki .. Benim zaten meslegim var ..onun yola koyup cikmasi lazim karsima tam anlamadim bi erkekb u kadar baski yapar mi evlilik de evlilik bagirmalar kizmalar falan esya kirmalar normal mi degil bence
Aşagilik psikolojisi var.kendisinde olmayan bütün iyi taraflari seni kötüleyerek seni ezerek kapatmaya çalışıyor .uzak durmalısın bence.takinti haline getirmiş siziAnnesi vefat etmis annesine belli ki cok bagliymis babasi ilgisiz baska kimsesi de yok ben hep sarip sarmaliyim dedim iyi olsun guzel ailesi olsun istedim ama simdiden boyle .. Para dersen yok sanki bulunmaz hint kumasi gibi boyle ruh sagligimi bozdu sonradan da o zaman ayril benden allahindan bul allah sana cektirsin demeye basladi sanki onu kandirmisim gibi evlilik vaadiyle cozemedim anlamadim
Şimdiden eşya kurmaya Başlamış hem evlenelim diyo hem hazır Değilim diyo o zaman öyle şey mi olur ya bi karar versin
Bunlar ne ya sen ciddi misin ? Insan bunları bırak sevgilisine düşmanına Söylemez . Hem ayrıca 30 yaşına kadar bi baltaya sap olamadıysa bundan sonra da bşy beklemeO da 30 yasinda ... Adam olmak lazimmis delikanli kiz olmaliymisim herseyi tek basina yapiyormus .. Ustune dusenin fazlasini yapsan boyle olmazdi hak yeme diyo ..moda yaptin yok kirildim yok uzuldum rahat mi batiyo diyo ... Sana verdigim degeri haturlatmam mi lazim hangi hareketin mantikli da seni dinlememisim demek ki dinlemeye deger seyler degilmis diyo...sen kimsin haddini bil diyo..nankor iki yuzlu .. Buyumemissin git sana sut versinle4 diyo... Kavgalar olurmus sen bana inansana beni seviyo desene diyo..icten pazarlikciymisim ask mucadele g.t ister sen de o yok kusura bakma diyo ..annem ölmüs gitmis senin yokluguna mi uzulcem diyo .. Iyi ki kirildim diye icini doktun gercek yuzunu gordum diyo...davranislarimi tetikleyen sensin diyo.. Oyle diyor da diyor yani bi dedim kendini duzelt bak kiriliyorum sonuc bu..
Bunlar ne ya sen ciddi misin ? Insan bunları bırak sevgilisine düşmanına Söylemez . Hem ayrıca 30 yaşına kadar bi baltaya sap olamadıysa bundan sonra da bşy bekleme
Yapman gereken şeyin ne olduğunu çok iyi biliyorsun aslındaIste soyluyo sonra da cok deger veriyom cok seviyom .. Sevgi bu mu deger bu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?