Bana da akil verebilir misiniz evlilik ile ilgili

Borcu kim ödüyor?

Derler ya hep "Psikiyatrlara hastalar degil, hastalarin hasta ettikleri gider" diye. Nisanliniz da habire sizi sucluyor. Ofke kontrolu yok ama sizin yuzunuzden. Para yok sizin yuzunuzden. Ailenize soylemediniz sizin yuzunuzden. Hatalar soz konusuyken surekli "sen" diyen adamdan hayir gelmez. Yol yakinken donun.

Bazen ben bazen o oduyordu ondan nasil cozum bulucam bilemedim cok gencim hic dusunemedim alalim diye cok zorladi

Bundan sonra siz odeyin, simdiye kadar odediklerinin ucretini ona havale filan yapin aldiginiz esyalari da ilerde güzel günlerde gule güle kullanin. Beraber aldiniz diye anlam yuklemeye gerek yok, herkes aynı seyleri alıyor zaten. Ev ihtiyacı iste. Simdi anlamli geliyor da 3 5 sene sonra ne zaman nasil aldiginizi bile hatırlamayacaksınız.

Cok tesekkur ederim dogru diyorsunuz haklisiniz boyle dusunmemistim

Cok tesekkur ederim dogru diyorsunuz haklisiniz boyle dusunmemistim
Ayrilma kararina cok sevindim.. InsaAllah seni ikna etmez yeniden.. Rabbim karsina deger veren, saygı duyan ve gercekten seven birini cikarsin.. O zaman anlayacaksin boyle birine bosa onem verdiğini.. Sevmek sevilmek gercekten cok guzel.. Ve bu kisiyle yasadigin kesinlikle saglikli bi sey degil..

Karsina kim cikarsa ciksin sevgiden once sana guven vermeki sonra saygi bunlar olunca sevgi de oluyo zaten sevgi bitebilir zamanla ama saygi varsa hersey farkili oluyor

Ve seni ikna etmesine izin verme boyle zihniyetli kaba insanlar hic degismez ve elde edene kadar degistigini gosterir etikten sora hersey eski haline doner olan sana olur
Allahindan bul allaha hesabini ode nasil odeyeceksin demeye basladi bitirmek istedigim de beddualar ediyo bir de allah karsina kotu birini cikarsin da ebenin ... Tersten gor diyo tovbe tovbe ... Nasil birseyin icine dustum ben

Allahindan bul allaha hesabini ode nasil odeyeceksin demeye basladi bitirmek istedigim de beddualar ediyo bir de allah karsina kotu birini cikarsin da ebenin ... Tersten gor diyo tovbe tovbe ... Nasil birseyin icine dustum ben
Iyice gostermis iste gercek yuzunu.. Ne uzuluyosun

Çok kalitesiz bir sevgiliniz var. Mühendisler çok zeki ve mantıklı insanlardır. Sizi, aklınızla karar vermeye davet ediyorum

Evlenirseniz cehennem hayatı yaşayacağınız çok net ortada. Benim eşim de annesini biz sevgiliyken kaybetmişti. Bana Nasıl sımsıkı sarılmıştı, Nasıl duygusallaşmıştı anlatamam. Sizinki kompleksleri izin vermediği için saygıyı yok etmiş, kendinize yazık etmeyin, aileniz de zaten onaylamayacaktır eminim..

Su an ben seni sevmedim mi deger vermedim mi sen bana inanmadin etmedin kavgalar olur biter insan once inanmali yaziklar olsun seni taniyamamisim ucuz kurtulmusum senden diyor

Ah kadinlar ah duymadigim laf kalmadi herseyi ben yapmisim yani nasil yoruldum zormus ben yalanciymisim vefasiz nankor neler neler ah ah ah

Çok Karanlık bir tablo gördüm geleceğin için şayet evlenmeyi seçersen zaten sende biliyorsun bunu

Çok Karanlık bir tablo gördüm geleceğin için şayet evlenmeyi seçersen zaten sende biliyorsun bunu
Evliligin hayat arkadasliginin yukumlulugunu sorumlulugunu alamiycak bunu gormemek icin kor olman gerek yapamazsiniz ayril.
Ayrilcam duzelmez biliyorum cunku kabul edebilen biri degil olayi ceker uzatir farkli yerlere aslinda icin icin kendime uzuluyorum yani bi istegim vardi aile kurmak gibi akrabam yok annem babam var birtek hayatta yalniz kalmiyim istiyordum ..uzuldum yaşım geciyor simdi baska birine nasil inanayim bu adam da cok iyiydi ilk zamanlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…