- 8 Haziran 2010
- 2.801
- 8.288
- 158
- Konu Sahibi Evelny ruth
-
Tesekkur ederim yorumlariniz icin ayrilmaya karar verdim haklisiniz cok dusundum su an evli olsaydim bosanmak isterdim.. Birlikte ceyiz falan almistik aslinda almaya da o zorladi hatta beni..taksitleri bitmedi onu nasil yapabilirim onlari geri versem almazlar ya da ona versem kabul mu eder etmez mi bende kalirsa kullanmak istemem o nasil olur uygunuyla
Bazen ben bazen o oduyordu ondan nasil cozum bulucam bilemedimBorcu kim ödüyor?
Bazen ben bazen o oduyordu ondan nasil cozum bulucam bilemedimcok gencim hic dusunemedim alalim diye cok zorladi
Cok tesekkur ederim dogru diyorsunuz haklisiniz boyle dusunmemistimBundan sonra siz odeyin, simdiye kadar odediklerinin ucretini ona havale filan yapin aldiginiz esyalari da ilerde güzel günlerde gule güle kullanin. Beraber aldiniz diye anlam yuklemeye gerek yok, herkes aynı seyleri alıyor zaten. Ev ihtiyacı iste. Simdi anlamli geliyor da 3 5 sene sonra ne zaman nasil aldiginizi bile hatırlamayacaksınız.
Ayrilma kararina cok sevindim.. InsaAllah seni ikna etmez yeniden.. Rabbim karsina deger veren, saygı duyan ve gercekten seven birini cikarsin.. O zaman anlayacaksin boyle birine bosa onem verdiğini.. Sevmek sevilmek gercekten cok guzel.. Ve bu kisiyle yasadigin kesinlikle saglikli bi sey degil..Cok tesekkur ederim dogru diyorsunuz haklisiniz boyle dusunmemistim
Allahindan bul allaha hesabini ode nasil odeyeceksin demeye basladi bitirmek istedigim de beddualar ediyo bir de allah karsina kotu birini cikarsin da ebenin ... Tersten gor diyo tovbe tovbe ... Nasil birseyin icine dustum benVe seni ikna etmesine izin verme boyle zihniyetli kaba insanlar hic degismez ve elde edene kadar degistigini gosterir etikten sora hersey eski haline doner olan sana olur
Iyice gostermis iste gercek yuzunu.. Ne uzuluyosunAllahindan bul allaha hesabini ode nasil odeyeceksin demeye basladi bitirmek istedigim de beddualar ediyo bir de allah karsina kotu birini cikarsin da ebenin ... Tersten gor diyo tovbe tovbe ... Nasil birseyin icine dustum ben
Çok Karanlık bir tablo gördüm geleceğin için şayet evlenmeyi seçersen zaten sende biliyorsun bunu
Ayrilcam duzelmez biliyorum cunku kabul edebilen biri degil olayi ceker uzatir farkli yerlere aslinda icin icin kendime uzuluyorum yani bi istegim vardi aile kurmak gibi akrabam yok annem babam var birtek hayatta yalniz kalmiyim istiyordum ..uzuldum yaşım geciyor simdi baska birine nasil inanayim bu adam da cok iyiydi ilk zamanlarEvliligin hayat arkadasliginin yukumlulugunu sorumlulugunu alamiycak bunu gormemek icin kor olman gerek yapamazsiniz ayril.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?