Canim benim cok saol okuyup yorum yazdığın için. İnan bende senin gibi düşünüyorum asla ayrı gayri yok bizde zaten o rahatlığı da ben verdim ona yoksa asla istemez asla beni kullanma gibi bı niyeti de yok yanlış anlattıysam kusuruma bakmayın nolur. Ben sadece babasının arabayı vermemek için bahaneler uydurmasına sinirlendim ama dogru nişanlımın bı sucu yok bundatatlım buna sorun mu diyorsun sen:) Senin kullanmadığın zamanlar kullanıyor sonuçta ve evleneceksiniz. Her konuda ona güvenmelisin, senin arabanı babasının arabasından daha rahat kullandığı için tercih ediyor olabilir. Kendine dert arama bence, sanki seni kullanmaya çalışan birisi imajı veriyorsun. Nişanlım veya eşim bana böyle bir şey söylese, çok bozulurdum. Düşüncemi beğenmeyebilirsin ama bence böyle...
Arabanı ne için alıyor mesela ve nasıl istiyor senden?
Ayrıca araba giderlerini karşılıyormu?
Erkekler genelde pek tenezzül etmez böyle şeylere ucu maddiyata dayandığı için ister istemez bir yadırgama oluyor
Sevgide böyle şeylerin lafı olmaz densede insan ister istemez düşünüyor.
Ha ben olsam banane git babanın arabasını kullan derdim
Nişanlın için herhalde senin olan onun,onun olan senin.Yani evliyken düşünüleceği gibi...
Eğer babasının arabasını,seninle buluşmak için alıyorsa,babası vermeyebilir.
Ailesi dışa dönük kişiler mi bilemiyorum.Belki araba lazım oluyordur.
Sırf erkek arkadaşın arabayı aldı diye evde oturuyorlardır.Kızın arabası var,onunla gezsinler diye düşünüyorlardır.
Erkek arkadaşın,kendi işleri için arabayı alıyorsa,kolayına geliyordur.
Benzin parasını filan sakınmıyor,değil mi ?
bence birşey deme.
ha senin ihtiyacın varken verme.
nişanlın babasının bahanelerinden sıkıldığı için babamın bahanesini dinleyeceğime nişanlımdan isteyeyim o birşey demiyor diye düşünüyor sanırım.
Selam kızlar. Çok uzun süredir burayı takip ediyorum kısa bir zaman öncede üye oldum ve şimdi akıla ihtiyacım var. Aranızda çok akıllıca tavsiyelerde bulunan çok görmüş geçirmiş hanımlar var çünkü.
Ben 22 yaşındayım nişanlım 24 yaşında. Onun iyi bir mesleği var bense yüksek lisansımı yapıyorum henüz. 7 aydır nişanlıyız. Bugüne kadar ne nişanlımla ne de ailesiyle büyük bir problem yaşamadık hatta bazı ufak anlaşmazlıklar olduğunda -bunlar tamamen benim haklı olduğum konulardı- çok sert tepkiler verdim onlarda hatalarını kabul edip özür dilediler ve herşey normale döndü. Bu yüzden ailesini seviyorum ama bazı şeyler bana batar oldu bu aralar. Nişanlımın arabası yok bu yüzden sürekli benim arabamı kullanıyor önceden babasının da arabasını kullanırdı yani biz nişanlanmadan önce fakat şimdi babası türlü saçma bahanelerle arabasını vermiyor nişanlıma. Sakın yanlış anlaşılmasın ben asla arabamı ondan esirgemiyorum hatta ben alıştırdım ona hep arabamı vererek. Ama öyle bir duruma geldik ki artık babası evdeyken arabayla işi yokken bile benim arabamı kullanıyor. Ben nişanlımın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum çünkü gerçekten öyle bir insan değil ama babasının saçma ve tutarsız bahanelerle arabayı vermemesi beni rahatsız etti. Biz nişanlanmadan yani benim arabamı kullanmadan önce öyle değildi çünkü yani her zaman babasının arabasını kullanırdı.
Bugün de yine öyle bir olay yaşandıBenim sizden ricam şu durumda rahatsızlığımı nişanlıma nasıl ifade etmem gerektiği konusunda beni aydınlatmanız. Bir de aranızda boşver hiç belli etme bu rahatsızlığını nişanlına diyen var mı? Çünkü gerçekten ne yapmam gerektiğini bilemez durumdayım. Nişanlım bana karşı çok çok çok sabırlı ve bugüne kadar ki kavgalarımızda hep o alttan alan taraf oldu. Ayrıca ailesine toz kondurmayan erkeklerden değil ama ben onu bıktırmak ve üzmek istemiyorum sadece bu durumun benim içime dert olduğunu bilmesini istiyorum.
Kusura bakmayın çok uzun oldu kızlarşimdiden çok teşekkür ediyorum okuyup yorum yazan herkese.
nasılsa evleneceksiniz o zaman zaten babasından istemesine bile gerek kalmıcak boşver vermesin, senden istesin daha iyi değilmi
seni kendine daha yakın gördüğü için
babasından istemek yerine seni tercih ediyordur..
ayrı gayrı olmaz artık
eğer ki senin işlerini engellemiyorsa hiç sorun etme derim ben
şimdiden bir ömür boyu mutluluklar dilerim..
yazılarından sakın bırısıne benzıyorsun bence nısanlının aılesı zaten evlenıcekler deyıp ayrı gayrımı olur hesabındalar .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?