N
nuci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nuci
-
siz yalnız kalmak istemiyor musunuz ? [/QUOben ıstemıyorum degıl yaparım bısey olmaz...zaten sozlumde dıyo ben olmadımda annende kalırsın yada benım annmede kalırsın evd eyanlız kalmak zorunda degılsın dıyo...ama çevremdekı herkes bu duruma karsı çıkıyo...
Hos birsey degil tabiki lakin ayrilma sebebi olamaz...en azindan bence...
Ekmek aslanin agzinda degil migdesine...müstakbel esinin isi gücü oldugna sevinmelisin...ayrica evlendikten sonrada bu tarz bir ise girebilirdir...o zaman ne yapicaktin??
siz yalnız kalmak istemiyor musunuz ? [/QUOben ıstemıyorum degıl yaparım bısey olmaz...zaten sozlumde dıyo ben olmadımda annende kalırsın yada benım annmede kalırsın evd eyanlız kalmak zorunda degılsın dıyo...ama çevremdekı herkes bu duruma karsı çıkıyo...
çevrenizdekiler sizin yalnızlığınızdan şikayetçi..
peki neden huzursuzlanıyorlar sordunuz mu ?
dile getiriyorlar mı düşüncelerini ?
işte aynen bend ebu sekılde dusunuyorum tesekkur ederım sıze...sonuçta hiç işi gucude olmayabılırdı...sonuçta oda suan mecbur çalısmaya para kazanmaya:teselli:
önemli olan evde olduğu zaman değil,evdeyken yaşadıklarınız,yaşayacaklarınız bana göre.
eşi asker,polis vs olanlar ne yapsın o zaman?
yalnız işi nedir hakkaten çok merak ettim:sm_confused:
merhaba arkadaslar a.siçinden çıkamadıgım bır sorunum var sızlere danısmak ıstedım fıkırlerınız onemlı....ben daha yenı sozlendım ve sözlum işi geregi 4 5 gun eve gelmıyo ama hiç:teselli: bu durumda ben evde yanlız kalıcam..biz tanıstıgımızdada bu işi yapıodu ve ben onu boyle kabul ettm bırbırımızı yıllardır tanıyorz:asigim:..ilk basta ailem bıraz sorun çıkardı ama okey dedıler ... sozlendıkten sonra çevremdekı herkez bole olmaz bu adam evlenıncede 4 5 gun eve gelmıcek (işinden dolayı) ve sen yanlız kalıcaksın çok pişman olursun gıbı seyler solemeye basladılar...sımdı arkadaslar sıze soruyorum ozellıklede evlı ablalara..? ne yapmalıyım sevdıgım ınsandan sırf işi boylede dıye vazmı geceyımÇok üzgünüm çoook bu işi konusunda baska bı sorun yok iyi anlaşıyoruz. ailler gayet iyi anlasıo ama bu mesele artk kafama çok takılıyo...ne olur bana fıkır verırmısınız.
aılem degılde akrabalarım çevremdekı arkadaslarım baskı yapıyo... evet sorunumuz sadece onun işi baska sorunumuz yok çok sukur ...ilerde duzenlı bır işe gırme ımkanıda var ama suan degıl :1no2:
evet haklısınız ...sozlum denızcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?