Bana da bir fikir verin lütfen....

• Konu Sahibi Konu Sahibi nuci
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iş bu..olamdı ilerde başka bi iş bulur ve değiştirir işini.sırf bu yüzden ayrılmak olmaz.millet kocasını yurt dışına gönderiyo senede 2 defa görüyo....dayanaıyo buna ekmek parası diye..
olmadı sende dayanacaksın canım...bunu kafana takma bence..

benim eşimde işi gereği haftada 2 gün eve gelemiyordu.bu duruma 6 ay dayanabildim.nişanlıyken kabullenmiştim.ama yeni evli olup evde yanlız kalmak çok kötü geldi bana.evde yanlız kalınca korkmaya fenalaşmaya başladım. ve neticede eşim işinden ayrıldı.şimdi hep yanımda çok mutluyum hastalığımda geçti.çok iyi düşünmen lazım çok zor bi karar...:teselli:

canım benim işi hiç önemli değil eminimki oda evlendikten sonra hayatını düzenecek sokacak belkide başka iş imkanları bulacaktır farzetki işine devam etti ve sen evlendikten sonra evde yalnız kaldın şunu unutmaki 5 gün bile beklesen sonunda sana gelen sevdiğin adam sence beklemeye değmez mi? umarım çok mutlu olursun :)

arkadaslar yorumlarınız ıcın hepınıze tesekkur ederım....

Canım benim bu durumda senin ne hissedeceğin önemli.Ama sırf bu yüzden sevdiğin adamdan vazgeçebilirmisin? bence vazgeçmemelisin. Benim bir ablam var manevi olarak yani eşi işi gereği 15 gün memleketinde 15 gün başka şehirde sana fikir olsun diye söylüyorum ama etkilemek istemem asla canım

kolay olmayacaktır tabiki 4 5 gun eve gelmemesi..çevrenizdekiler ilerde çocuklarınız falan oldugunda da hastalansa babaları olmayacak yanlarında size birşey olsa eşiniz olmayacak yalnız kalmak zorunda kalacaksınız zor bi hayat olabilir ama sevgi saygı varsa ve beraberken kaliteli zaman geçirebilirseniz pekde sorun olmaz diye düşünüyorum.aman boşver kafanı dinlersin işte parti yaparsın evde:)))))))))))

Evlilikten vazgeçilecek bir bahane değil.Sonuçta adamcağız ekmek parası için evinden uzak kalıyor. Arkadaşımın eşi kaptan, 3 sene oldu evleneli ve kocası topu topu 6-7 ay ancak İstanbul'da kalabildi. Ama çok mutlular. Önemli olan birbirinizi sevmeniz. Sana sırf bu yüzden ayrıl diyenlere kulak asma. Ama dersen ki ben yapamam o zaman yolun başındayken dönmen lazım.

Hepimizin huyu suyu farklı...Benim çoook mutlu olacağım bir şey başka birini mutlu etmeyebilir...Beni çook mutsuz eden bir şey başka birini etmeyebilir...
Sen ne hissedersin , sen mutlu olur musun, sen sorun çıkarır mısın , önemli olan bu... Kendini ölç tart iyi düşün kararını da buna göre ver canım...Başkalarının görüşüne de bakma ondan sonra...
Sevgin mi ağır basıyor , yalnızlığın mı ( basacak) bunu iyi düşün ...

senin için sorun değilse, başkalarının düşüncelerini niye önemsiyosun ki ?
senin hayatın ve kararını sen vermelisin. bu senin için problem değilse gerisini düşünme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…