N
nuci
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nuci
-
esınız gecelerımı nobette oluyo sadece
ah be cnm ben napim benim nişanlım subay ve yazın düğünümüz vr ben senin gibi 4-5 günde kalmıcam en az 3-4 ay yanlız kalııcam bunu düşünmüyorum bile 2yılldır birlikteyiz 2yılın sadece 8 ayında zaman zaman görebildim ona regmen çok güzel bi ilişki hiç kopmadık her geçen gün dahada bağlandık şimdi evleniyoruz
peki sözlün ne yapsın canım 4-5 gün işi dolayısıyla eve gelemiyeceğim diye evlenmesin mi?.
zaten evliliklerde bir süre sonra ya şu adam evden biraz uzaklaşsada kafamı dinlesem ütü yapmaktan çeşit çeşit yemek yapmaktan çamaşır yıkamaktan katlamaktan bıktım dersin.
ama birşey daha bu çok önemli. eşin işi nedeniyle eve gelmediği zamanlar evde yalnız kalacağınımı zannediyorsun. bence bunu konuş sözlünle. yani kayınvalidende kalmak zorunda olmayasın.
evet doğru yazmışsınız. evinden ayrılmayı düşünme ama yanında ya kendi kardeşin yada onun yaşı senden küçük kardeşlerinden birileri kalsın. yksa çok sorunlar çıkar ortaya aynı şey arkadaşımın başına geldi önce herşeye tamam diyen nişanlısı evlendikleri ilk gece arkadaşımı ailesinin yanına köye götürdü. bu evlilik 6ay sürdü. 3yıl sonrada ayrıldılar. hatta arkadaşımın ailesi kendi memleketleri haricinde uzak bir yere gelin göndermek istemedikleri için damat adayına ve ailesinede bunu söylemişlerdi. karşı tarafta (( oooo zaten oğlumuzun evi burada kendi evinde kalmayacakta bizdemi kalacak. kabul ediyoruz demişlerdi. sahtekarlık yaparak aldıkları arkadaşım bir sürü iftiralara uğrayarak önce intihara teşebbüs etti ama sonunda kurtuldu onlarda Allaha şükür.Hereşyden önce anlaşmanız uyuşmanız çok önemli.. zaten anlaşıyormuşsunuz. Sadece sorun buysa üstesinden gelmek sizin elinizde, ama şöyle bir durumda var. Siz evliliğinizde haftanın 5 günüde annenizde yada kayınvalidenizde kalırsanız. Bu hiç iyi olmaz ee ister istemez siz babanızın evine gittiğiniz zaman huzursuz olacaksınız evlendiniz ama hala o evdesiniz. Az değil 4-5 gün ve bu her zaman olacak bir durum.
Bence evinizde kalmalısınız. Korkuyorsanız görümceniz yada kardeşiniz varsa o günlerde gelmelerini rica edebilirsiniz. Aksi taktirde evinizde böyle uzun süreli ayrılmayın. Tecrübeyle sabittir. Sonrasında başka sorunlar çıkıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?