valla canım
her iş yerinde farklı bi sorun var
birinin maaşı düşük
birinin mesaisi fazla
birinde stres çok
birinde iş arkadaşlarıyla problem var
çalışırkende başka işler bakabilirsin
aklına yatan uygun bi iş bulursan neden olmasın
ama iyi düşünmen lazım
çünkü hayatımızın çoğu işyerinde geçiyo
eğer işte huzur olmazsa ne yazıkki evdede olmuyo
Bende ön muhasebe yapıyorum sabah 8 de girip akşam 6 da çıkıyorum,izin alsam 1 yada 2 saat sonra arıyorlar nerde kaldın gel diye açıkcası memnun değilim bir yandan da iş arıyorum bakalım eylülde belli olacak diğer iş basvurum,çok maaş çok iş,yeni aradığın iş te bu rahatlığı bulamayabilirsin ama diyorsan yeterki parası çok olsun mesaiye kalırım izinde istemem o zaman baska iş bul
Merhaba arkadaşlar, ben sitede daha çok yeniyim, ilk mesajım bu.. özel bir sektörde ön muhasebede çalışıyorum. Tabi müşterilerlede yakından ilgileniyorum. Benim sıkıntım maaşımla ilgili, 4 yıldır burada çalışıyorum. En kötü zamanlarında bile çıkmayı düşünmedim. Maaşımı düzenli alıyorum ama genelde bir hafta on gün gecikmeyle alıyorum. 600+agi alıyorum, girdim gireli daha bir kere zam aldım. Güya 6 ayda bir zamn olacaktı. Ama mali krize girdiler 3 yıldır sıkıntılar büyük, ben herşeye rağmen çıkmak istesemde, işimde bana karışan görüşen yok, istediğim zaman izin alma rahatlığı, yeme içme rahatlığı vs.. var.
Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz. :kedi:
çok bilmekten ziyade, onlara yetecek kadarını bilmesi çalışanın onlar için daha önemlidir.
senin yerini dolduracak birini bulmaları onlar için çok problem değilse, seni ellerinde tutmak için çok çaba sarfetmeyebilirler, zaten mali krizdeler diyosun
diğer koşulların iyiyse, çok acele etme çıkmak için derim
ama daha yetenekliyim daha iyi maaşı hak ediyorum diyosan bi taraftanda kulağın delik olsun başka işlere karşı
işyerinde huzurda çok önemli başka yerde 800 alırsın ama huzurun olmayabilir, bu huzursuzlukta özel yaşımına da sirayet eder haliyle
Muhasebeci o kadar veriyorsa yine iyi
Muhasebeciler normalde doğru düzgün para vermezler zaten
Haklısın, çokta huzurlu sayılmam aslında, hep erkek çalışıyor burda, sanayiciler sitesinde hiçte bayan yok böyle çalışan, aslında rahatsız oluyorum. Burda bir ben varım kötü oluyorum. Ara sıra çok bunalıyorum, boğuluyor gibi oluyorum, ama çıkarsam başka işte ne kadar huzurum olur bilemiyorum.
Sen ne kadar alıyosun arkadaşım. merak ettim özel değilsebilmiyorumkismile
Haklısın, çokta huzurlu sayılmam aslında, hep erkek çalışıyor burda, sanayiciler sitesinde hiçte bayan yok böyle çalışan, aslında rahatsız oluyorum. Burda bir ben varım kötü oluyorum. Ara sıra çok bunalıyorum, boğuluyor gibi oluyorum, ama çıkarsam başka işte ne kadar huzurum olur bilemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?