Manisa ile de çalışıyoruz bayilerimiz var,hele manisa da biri var gıcık oluyorum bayana yoktan anlamıyo hiç,patronda patron sempatiksalakcinni
anamm kimkiiii bilmiyorumkismile
Bende 4 yıl çalıştım özel bir şirkette 4 yılın sonunda pes edip işten ayrıldım. Tabi ne tazminat ne bir şey geçen 4 yılıma verdiğim emeğe yanıyorum benim iş yerimde sanayi sitesindeydi, az çok bilirim çekilen sıkıntıyı patronum saolsun öğlen yemeklerinde bile paydos yaptırmıyodu oda yetmezmiş gibi yemek esnasında sürekli iş verip yemeği bile burnumdan getiriyodu.Hepsine sabrettim birde ilk işe girdiğimde çıkan elemandan daha az bir maaşa çalıştırdı beni izinlerimi kullandırtmadı.Benim sosyal hakkım 15 gün iznim var dediğimde burası fabrika değil işine geliyorsa diyordu:bbo:. Bence iş rahat diye oturup senelerinizi ziyan etmeyin derim 4 yıl çalıştım en son yaptığı zamla aldığım maaş 800 tl onunda zaten yol parası filan derken bişey kalmıyordu çıktım kurtuldum çok şükür sizde iş bakın bence bir an önce zam yapar diye boşuna günlerinizi de kendinizide ziyan etmeyin orda, kriz filan bahane kriz var deyip bizede zam yapmayan patron maaşallah kendine gelince hiç kriz filan kalmıyordu hepsi oyalama taktiği başkada bir şey değil...:1closedeyes:
Merhaba arkadaşlar, ben sitede daha çok yeniyim, ilk mesajım bu.. özel bir sektörde ön muhasebede çalışıyorum. Tabi müşterilerlede yakından ilgileniyorum. Benim sıkıntım maaşımla ilgili, 4 yıldır burada çalışıyorum. En kötü zamanlarında bile çıkmayı düşünmedim. Maaşımı düzenli alıyorum ama genelde bir hafta on gün gecikmeyle alıyorum. 600+agi alıyorum, girdim gireli daha bir kere zam aldım. Güya 6 ayda bir zamn olacaktı. Ama mali krize girdiler 3 yıldır sıkıntılar büyük, ben herşeye rağmen çıkmak istesemde, işimde bana karışan görüşen yok, istediğim zaman izin alma rahatlığı, yeme içme rahatlığı vs.. var.
Muhasebede kendini yetiştirmiş biriyim, 4 tane muhasebe programı biliyorum, bilemediklerimide hemen çözebilecek kapasitedeyim. Bir kaç tanıdığım kişi var onların maaşı 900 den aşağ değil. Benim birde çocuğum var ayrıyım eşimden, sizce artık harekete gecmenin zamanı geldimi, yoksa hiç kıpırdama daha iyi iş bulamazsınmı diyorsunuz. :kedi:
Her zaman şükrederim bulunduğum her durum için. Ama şunuda hiç sevmem "aman yerimden kıpırdamayım". Neden bulamayacaksın ki, istersen herşeyi yaparsın. Çıkmadan ar-ge yap. İlanları takip et, git görüş.
Tecrübelerinden bahset. 600 tl da çok az gerçekten. Çocuğunun geleceği için ne yapabilirsin ki bu parayla?
Öyle çocuğumla kendime anca yetiyorum. Ev masrafım yok ailemleyim
Ufkumuda geniş tutamıyorum böyle olunca, evi ayırmak istiyorum, kendi düzenimizi kurmak gibi düşüncelere kapıldığım oluyor. Ama durum böyle olunca geri çekiliyorum
Sizcede illa ünv. bitirmek mi lazım, adam gibi bir maaş almak için, benim yaptığım işte öyle az uz değil yani, bir diplomam yok
ha bu arada senin yaşadıklarının aynısını sigara hariç bire bir bende yaşıyorum. sabah 8.30 da odama bir giriyorum akşam saat 6,00 da çıkıyorum. yemek de odama geliyor. bu odanın dışında bir yaşam alanım yok ne yazıkki haftanın 6 günü böyle. üstelik benim işim oto yedek parça- servis. bayan göremezsiniz bu sanayi sitesi içerisinde. bana da firmanın smmm 'si seni yeni bir işe yerleştiricem dedi ben de 1 yıldır sabırsızlıkla bekliyorum.ama sanırım koca bir yalan. benim bu işyerinde biraz daha çalışmam için bir oyalama takdiği.Hoş bireysel yaptığım hiç bir başvuruya da olumlu cevap gelmeyince bende mecburen burada tıkıldım kaldım. Allah heppimize gönlümüze göre versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?