Bana dokunmak istemiyor

Hayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyor
Kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor . Sen şuan ki ilgisizliginden rahatsız olup beraberlik teklifini kabul et diye . Bence oltaya gelme . İstemiyorsan istemiyorsundur, ali cengize gerek yok !

emekliye ayrılmış
işte böyle böyle erkekleri cinsellikten soğutuyorsunuz, sonra bu adamlar gidip başka kadınlarla evleniyor onlarla da sevişmiyor, her gün konu açılıyor kocam isteksiz diye, çünkü adamların cinsel yaşamları başlamadan bitiyor.
hayırlı olsun nurtopu gibi bir aseksüeliniz olmuş, mutlu mesut yaşayın :)

Canım bu konularda kesin katı davrandıysan oda kendini çektiyse benim aklıma tek bişey gelir amaç belli!!
Hep başımıza gelmiştir öptürmediğimiz zaman erkek arkadaşımız ertesi günü aramazdı amaç öpmek cinsel açlığını giderip sıkılıncada ayrılmak.. (Elbette yüzde 100 her erkek böyledir demiyorum)

Son düzenleme:
Yani simdi bu tamamen benim dusuncem. Sevgilinle özel paylasimlarin olmayacaksa ona karsi hisselerinde diger erkeklerden farkli kilan duygula hisler yoksa nicin sevgilin var. Anlarim cinsellik yasamak istemezsin ki bu senin kararin ama sarilmak opmek istemesi normal yani. Simdi istedigim oldu diyorsun eeecsen bu adamla evlensen pat diye nasil yasayacaksin her seyi.

Ama tabi cinsel ilişki için birşey diyemicem ama en azında öpme kokma olmadan bir flört yapamazsın. O zaman geriye görücü usulü kalıyor

İstediğin olmuş işte, sorun ne? Artık topu sana atmış, madem benim yaptığımı beğenmiyor, kendisi ne zaman ve nasıl isterse o zaman dokunsun diye düşünüyor olabilir, tabi ayrılmayı düşünmüyorsa. Açıkçası benim 2 yıllık sevgilim bana ahlaksız terbiyesiz dese ben ayrılırdım.

belki agir konusmussundur zoruna gitmistir

Ahlaksız terbiyesiz diye saatlerce süren bi tartışma ve hatta hırpalama.yani normal şuanda böyle davranması

kizim yavrum evlilik oncesi adam senden boyle bisey istiyorsa sana saygisi yoktur.sevseydi saygi duyar konusunu acmaz ama soguk davranmazdi.herseyde hayir vardir.yol yakinken don senin isteklerine dusuncelerine saygi duyacak senide cikarsiz sevecek birini allah karsina cikaracaktir.evlilikte sevgi yetmiyo bizaman sonra sevginin yerini malesef mantik aliyo.

Ahlaksiz terbiyesiz olacak kadar ne yapmış adam anlamadım sevgilisini opmek istemis elin nikahli kadınını degil ya. Esimle tanıştıktan 2 hafta sonra opusmeye başladık hala azalmadi tutkumuz siz aseksuel olabilir misiniz? Benden soguyacak diye mi düşünüyorsunuz yoksa? Boyle daha cok sogur bence. Evlenince olay bu muymus diyecek sonra gelsin ilgisizlikler. Başlık ta tuhaf olmus. Istediginiz zaten bu degil miydi?

Sizin ona söylediginiz laflar onun agrina gitmis o yuzden dokunmuyor.Ben evlilik öncesi yakinlasmaya karsi degilim ama dediginiz gibi herkesin icinde sürekli öpmesi de hos bir davranis degil.Siz bunu söylerken biraz sert konusmussunuz bence olayi direk anlatin hani siniriniz biraz dinmisken bunun hos gozukmedigini herseyin özel olmasi gerektigini böyle daha mutlu hissedeceginizi söyleyin.Eger iliskinize deger veriyorsa bunlara dikkat edecektir cokta büyütülecek birsey degil bence konusarak hersey asilabilir.

dısarda ve kalabalık ortamlarda sarılman opmen benı huzursuz edıyor hosuma gıtmıyor dıyebılırdın.tam anlamadım once hıc ıstemıyorum demıssın sonra kalabalıkta ıstemıyorum demıssın.ahlaksız deıssın ahlaksız bırı oldugunu dusunuyorsan neden berabersın dusunmuyorsan neden soyledın.sevgılınmı opuyorum sarılıyorum dıye bana ahlaksız dese bır daha yuzune bakmam

Senden soğuduğu filan yok.Sırf pişman olup o konuda geri adım at diye düzen yapıyo,bu çok bariz.Bu oyunlara gelme.Sonra pişman olacağın şeyler yapma.Seni seven bekler.Bu kadar basit.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…