- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Kaçan kovalanır taktiğini uyguluyor . Sen şuan ki ilgisizliginden rahatsız olup beraberlik teklifini kabul et diye . Bence oltaya gelme . İstemiyorsan istemiyorsundur, ali cengize gerek yok !Hayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyor
Yani simdi bu tamamen benim dusuncem. Sevgilinle özel paylasimlarin olmayacaksa ona karsi hisselerinde diger erkeklerden farkli kilan duygula hisler yoksa nicin sevgilin var. Anlarim cinsellik yasamak istemezsin ki bu senin kararin ama sarilmak opmek istemesi normal yani. Simdi istedigim oldu diyorsun eeecsen bu adamla evlensen pat diye nasil yasayacaksin her seyi.Merhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
Evet senden sogumus. Sevgilin sana kiz arkadasi gibi bakiyorsa simdi ne yapmayi düşünüyorsun?Şikayetçi degilim sadece bunun sebebi ne olabilir diyorum gayet mutluyum bu durumdan ama sebebi soguma olabılır mı
belki agir konusmussundur zoruna gitmistirMerhaba arkadaşlar
2 yıllık bi sevgilim var.2 yıl boyunca sürekli beni öpmek koklamak hatta cinsellik dahi yaşamak isteyen ve beni Buna zorlayan biriydi
Fakat ben her defasında reddettim ve en son tartışmamızda da onun Ahlaksız terbiyesiz oldugunu söyledim...baya hırpaladım gece 3 e kadar kavga ettik
Aradan 1 hafta geçti Ve özür diledi
Yalnız şöyle bi durum var artık elimi dahi sıkmıyor dün sordum benim için o konular kapandı bişey hissetmiyorum o anlamda dedi
Evet benim de istediğim buydu fakat bıanda nasıl Değişti anlamadım
Daha önce de sürekli ona bana cinsellikle ilgili hiçbi konuda gelmemesini söylediğim halde devam ediyordu...suan ne oldugunu anlamadım...benden sogudu mu baskası mı var kafam ıyıce karıştı
Nasıl davranmam napmam Lazım neden diye sorsam sen böyle olsun istemedin mi dicek
Siz once ne istediginize karar verin.
Sizi arzuluyor diye ahlaksiz terbiyesiz ilan etmisiniz simdide bana dokunmuyor baskasimi var benden sogudumu diuorsunuz.
Istemem yan cebime koy mantigi bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?