- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Denizsuyilmaz
-
Teşekkür ederim arkadaslar
Vallahı yapcak bısey yok ayrılırsa sırf bunun için ayrılsın
Ben öpmesin dokunmasın demedim bunu sürekli her ortamda yapmasın dedim
Ayrıca cinsellik konusunda tavrım net
2 gün sonra ayrıldığımızda gelip buraya arkadaslar benı kullanıp Attı demektense ayrıldık derim
Erkekler hevesleri geçene kadar beklerler sonra da giderler
AramıZda evlilik bağı yok nişanlılık yok sadece 2 senelik bir ilişki Uğruna bütün onurumu gururumu namusumu ortaya koyamam
Niye 2 senedir berabersin o zaman ahlaksiz oldugunu düşündüğün adamla?evli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
Kendi bacısı aynı durumda olsa ne olurdu?
Cinsellik isteyen adamın sevgisine inanmıyorum
O Yüzden beni sevmediğini de düşünmeye başladım
Çünkü son zamanlarda bu konu üstünde cok yoğunlaştı.daha önceden bahsi cok az geçiyordu normal diyordum.hanfendi siz cinselliği normal karşılıyorsunuz diye kimse normal falan karşılaşmak zorunda değilNiye 2 senedir berabersin o zaman ahlaksiz oldugunu düşündüğün adamla?
Neden cinsellik iki birbirini seven insanin yasamasi gereken birsey esasen.Sizin cinsellige bakis aciniz nasil?Sadece erkek tarafının tatmin olmasi icin gereken herhangi bir kisi mi?Bence bu dusuncenizi degistirin ilk önce cok yanlis gercekten.Dini sebeplerden ötürü cok karsiysaniz saygi duyarim.ama dusunceniz bu yöndeyse cok yanlisevli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
Evet degil. Ben zaten dayatmiyorum kimseye. Ama kendinle ciddi celisiyosun. Sevgiline guvenmiyosun seninle cinsellik icin beraber oldugunu yasayinca bırakacağını düşünüyorsun ama hala berabersin elimi bari tutsun sogudu mu diyorsun. Ayril o zaman niye ayrilmiyorsun ahlaksizsa?Çünkü son zamanlarda bu konu üstünde cok yoğunlaştı.daha önceden bahsi cok az geçiyordu normal diyordum.hanfendi siz cinselliği normal karşılıyorsunuz diye kimse normal falan karşılaşmak zorunda değil
Bu Türkiye'deki liseli erkeklerden tutunda kocaman adamlara varana kadar birçok erkeğin uyguladığı bir yıldırma taktiğidir. Belki de psikolojik olarak yıldırmak istiyor.Herşeye hazırlıklı olun.Yakında madem cinsellik yok ayrılalım dahi diyebilir. Yada sizi terk edeceğini ima edebilir.Hayır gayet ciddiydi ve dayanamaz 1 hafta illa açardı o Konuları ama 1 haftadır hıcbi ters hareketi konuşması yok konusuyorum dinlemiyor faceten yazısalım dıyorum uykum var dıyor
Ahlaksız denmesini bende doğru bulmadım. Yalnız şöyle birşey var. Konu Sahibi Cinsellikle ilgili düşüncesini, cinselliğe bakışını en başından belirtmişse adamın da ısrarcı olmaması gerekir. Yada ayrılıp kendisine uygun birini bulabilir. Bu konularda ısrarcı olmak itici geliyor. Birde şöyle birşey var. Burası Türkiye ve erkeklerin çoğunun cinselliğe bakışı belli. Bazen öyle tavırlara bürünüyorlar ki af buyurun sanki yaratıcı onlara aletlerini buldukları her deliğe soksunlar diye vermiş. Bende seviyorum diyen birçok insanın sevgisinden şüphe ediyorum. Bir anlık hevesleri için yapmayacakları şey kalmıyor.Insanin sevdigi kisiyle yatmak istemesi, susayinca su icmeyi istemek gibi dogal bir sey. Ortalik yerde opusme vs. ben de hic hoslanmam, yapmam da ama bir erkegin sevgilisine dokunmamasi cok ciddi bir problem, bence sogumus olabilir. Acikcasi benim sevgilim ona dokunmak ve yatmak istedigim icin bana ahlaksiz dese ben ayrilirdim. Ayrilmadigina gore seviyor olabilir ama yavas yavas sona yaklasmissiniz gibi sanki. Insanin sevgilisiyle cinsellik yasamasi ahlaksizlik terbiyesizlik degil, saglikli iliski, saglikli beden ve saglikli ruh halinin dogal bir sonucudur.
evli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
Bence insan sevdiğini arzular.evli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
ee bacım adam artık cinsellik teklif etmiyor.evli olmadıgı kadına cinsellik teklif eden adam ahlaksızdır ben haklıyım
Sebebi belki size hirslanip baskalariyla gorusuyordur olurmu olur .(cinsellik anlaminda)benim takildigim siz bu kadar istememenize ragmen sevgiliniz neden sizi zorluyor bir dusunmeniz lazim iliskiniziŞikayetçi degilim sadece bunun sebebi ne olabilir diyorum gayet mutluyum bu durumdan ama sebebi soguma olabılır mı
ee bacım adam artık cinsellik teklif etmiyor.
demek ki seni sevmeye başlamış ve de ahlaklı birine dönüşmüş (!)
niye dert ediyorsun?
ben seni anlamıyorum yav.
tutarlı davransana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?