Bana evli olduğunu söylemedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buse__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bazi erkekler gercekten cok adi..istedigini elde edene kadar asla vazgecmiyorlar..bu adamda istedigini alsaydi seni arayip sormazdi..arkandan boyle konusan biri istedigini alincaa kimbilir neler konusacaktii..ucuz kurtulmussun..bunlari ogrendiginde hic muhatap olmayacaktin..adam pis dusunceler icine girmis sen evine don diyorsun..ne hali varsa gorsun.

üstüne ne söylenir yani..

Birçok arkadaş sizi eleştirmiş ama ben aksine tebrik ediyorum
Kişilikli bir bayanmışsınız
Ben ne bayanlar gördüm;evli erkek diye ölen..biten..öteki kadın olmaya razı olan
Bu ahlaksızlığı "aşk"kisvesi altında temize çıkarmaya çalışan
İllegal bir durmunu legal hale getirmeye çalışan..
Tebrik ediyorum..
Bunun dışında o adam hakkınd akonuşmaya değmez
Her gittiği kursta bir sevgili bulan hovarda tiplerden
Emin olun onun şu an aklından bile geçmiyorsunuz..heyecandan başka bir şey değilsiniz
Saçma bir durumun ortasında kalmanıza ramak kalmış
Fakat verilmiş sadakanız varmış
Önünüze bakın;hayat devam ediyor
Çok güze"bekar"insanalr çıkacaktır karşınıza.

Bazı soyledıklerıne katılıyorum bazılarına ıse katılmıyorum the she
neden dersen msj gelınce ne yapsaydım tokatı bassamıydım daha ortada fol yok yumurta yok ? ben dahıl herkes kursta bırbırının koluna gırıyor ılla kol gırmek erkek arkadasın anlamına mı gelıyor? ben orda tokatı bassaydım yada agır bısıler soyleseydım en basıtı orayı terketseydım adam dıyecektı kı aa demekkı benden gercekten hoslanıyormus agrına gıttı dıyecektı ıcınden..ben normal bı arkadasımla sohbet etmeye cıkmısım havası vermeye calıstım ıcım yana yana..vıcdanım gayet rahat cunku son bı kac gun kala ogrendım ondan oncesınde evlı oldugunu bılmedıgım ıcın her genc erkek yada bayan gıbı hoslanmaya basladım onu da bekar sandım oyle dusundum eger bu vıcdansızlık ıse oke vıcdansızım evlı oldugunu ogrendıkten sonra da bı kac gun kactım ondan o konusmaya calıstı onunden gecerken bıle donup bakmadım farkına vardı ondan sonra konusmaya basladık ve konusmalarımda da yanlıs yolda oldugunu eger bı adım atacaksa da bu saatten sonra benımle olmayacagını soyledım aılene sahıp cık dedım evet cunku anladım kı gozu dısarıdaydı evlı bı erkek baskasına bakarsa baska bı anlam cıkmıyor bundan YUVA YIKMAK ISTESEYDIM HALA ONUNLA GORUSUYOR OLURDUM DUNYA UMRUMDA OLMAZDI on bes gun bısıler paylasılmıs kursıyerler olarak ben tokatı basıp gıtseydım kendıme o an yedıremezdım cunku ona karsı bısı hıssetmısım ona asık olmusum havasında olurdum o an aklıma o karmasayla sankı arkadasımsın havası verdım hareketının da yanlıs oldugunu soyledım belkı senın dedıgınde benım dedıgımde yanlıs o psıkolojıyle ve o saskınlıkla anca bu kadar yapılabılıyor

akannehirakannehirakannehirakannehirakannehir

tsk ederım benı anladıgınız ıcın
YUVA YIKMAK ISTESEM EVLI BI ERKEGE ASIK OLDUM GORUSUYORUZ MSJ ALTINDA BASLIK ACARDIM ben anlamıyorum bısı paylastım topa tutmus herkes ne yanı yaptım gorustum evlı oldugunu bıle bıle cıktım desem mı ıyı olacaktı ıkı hafta boyunca evlı oldugunu benden sakladı ben nufus memuru dıılım kutugune bakamazdım kımse de evlı oldugunu bılmıyordu daha sonra duyulunca da dırek ılıskımı kestım ona farklı gozle yanı arkadasım gıbı bakmaya calıstım gururumu onurumu kurtarmak ıcın..Bende evlenecegım o kızın yerınde bende olabılırdım ıstemedıgım seyı baskasına yapamam evlı bı erkekle beraber olacak kadar da gurursuz onursuz ahlaksız dıılım bı saskınlıga ugradım ıkı hafta sabahtan aksama kadar aynı ortamda bulundugum ınsan sonucta alısmıstım ve ıcım kıpırdamaya baslamıstı uzulmem ve saskın olmam gayet normal buda zamanla gececek ınsallah sadece sızden destek bekledım o kadar arkadasın bırı on bes gunde ask mı olur demıs on bes gunde sevgı olmaz ama ılk goruste bıle ask olur bırakın on bes gunu.....

iyi de çaktırmadım adama diyosunuz ama evli olmasan olurdu demişsiniz bu bile bir umuttur bence...adam glese boşanıyorum dese?bence aman dikkat edin cünkü çok çok etkilenmişsiniz kısa sürede....ararsa lütfen acmayın telinizi...ayrıca herkes herkesin koluna giriyor demişsiniz hayır öyle bi şey yok bu hoşlandınızdan olmuş...tekrar geçmiş olsun size asıl üzüldügüm o adamın eşi..şu an belki de kocasının kollarında masumca uyuyor zavallı kadın Allah en kısa zamanda ona da gerçekleri gösterir umarım..

üzülmeniz ve şaşkın olmanız normal tamam...
ama iyi yapıp yapmadığınızı sorgulamanız normal değil...
adamın evli olduğunu öğrendiğim anda buraya yazamayacağım bir küfürü duyardı benden... hemde şeddeli... bana nasıl bakıyor'u düşünemezdim... parçalardım onu... ahhhaa bana umut verdin bak, genç kızlık hayallerimle oynadın, pembe panjurlu evimiz ne olacak diye sorgulamazdım...
gece gece sinirlendim ya... bu kadar kurbanı oynamayın... ahlaksız adam karısından esirgediği sevgiyi size mi verecekti.... yoksa vay ne adamım be evliyim ama hala iş yapıyorumun onayını mı alacaktı...
bırakın... yolunuza bakın... tek hamlesi olursa herşeyi karına anlatır seni de rezil ederim deyin... dik durun biraz ya...

Ikı gun degıl tam on bes gun sabah sekızden aksam ona kadar yanyana bulundugumuz bı egıtımdı sehır dısından geldıgımız ıcınde bıze kalacak yer ayarlamıslardı aksam ondan sonrada toplanıp kursıyerlerler okey oynardık bahcede.....burda zaman bence onemlı dııl yasanılanlar onemlı.....uc ay deseydım ama topu topu bu uc ayda ıkı uc kere gorusseydım bı ıkı saatlıgıne daha mı hos olurdu berceste:gitme: dolu dolu gecen on bes gunden bahsedıyorum ogrendıgım son ıkı uc gunu cıkarırsak eger..Adamı uzmemek dııldı amacım sadece gururumu kurtarmaktı ben sana asık olmadım zaten yakın hıssettım arkadas olarak hıssettım havası vermeye calıstım ne bılıyım o saskınlıkla aklıma ılk o geldı ıkı gun kactım hıc yuzune bakmadım bana tokatı bas ıstersen ama ben senden hoslanıyorum dedıgı anda yanlıs yolda oldugunu bu kısının ben olmayacagımı burdakı alemın bos oldugunu evıne sahıp cıkmasını soyledım belkı bı kulagından gırdı oburunden cıktı ama soyledım o anda....kalbım baska seyler soylemek ıstedı ama mantıgım bunları soylettı arkadasım msj atmasaydı her ınsan gıbı ondan hoslanmaya devam edecektım belkı de gorusecektım dogal olarak cunku onu bekar sanıyordum.....

Evet dedim hic evlenmemis bekar bırı olsaydın belki olabılırdı ama artık olamaz dedim dusuncem yanlısmıydı yada icimden geceni soylemesemiydim bilmiyorum kimse insallah o duruma dusmez on bes gun boyunca etkileniyorsunuz bisiler paylasıyorsunuz ki ortamımız cok sıcak bı ortamdı kursta herkes ayrılırken agladı tel numaralarını aldı bırbırınden boyle bi ortamda boyle duygular hissettim bende o adamın esine uzuluyorum belki adam bile diyemiyorum 81 dogumlu kendimi ikinci kadın durumuna asla dusuremem bundan sonra zaten gorusmeyi dusunmuyorum kendi de soyledi senin bi sucun yok evli oldugumu bilmiyordun hata bende dedi bende zaten bu laftan sonra ailene sahip cık demistim bilmiyorum corba oldu kafamdakıler tek bildigim kandırıldıgım yada bahtsız oldugum

sız nasıl ona sız evlısınız evlı olmasaydınız farklı olurdu dıyebılıyosunuz sasırdım..
evlı olduguu bıldıkde sonra evıne esıne cocuguna sahıp cık sozlerı sızemı kaldı?yanlıs anlamayı ama
sıze bı adım gelse gıdıceksınız gıbı yazmıssınız hakkınızda hayırlısı dıycem sadece...

Nereye gidiyorum arkadasım burda onuruma laf edilmis oluyor ben o kadar gurursuz diilim adam gelmis ben adamı kovdum olmaz evlisin aklını basına al dedim ister yanlıs olsun ister dogru dediklerim......ben ikinci bi kadın olmak isteseydim hic umursamazdim evli oldugunu ve su an hala onunla gorusuyor olurdum o kadar gurursuz diilim bu saatten sonra gururuma laf edilmis oluyor yazılarımı yanlıs yorumlamayın belki tam icimden gelenleri kaleme dokemedim bocaladım ama BEN O KADAR GURURSUZ BİRİ DİİLİM GELSE BİLE ARTIK COK GEC EVLİ BİRİ evli olmasaydı siz hoslansaydınız karsılık vermezmiydiniz Allah askına ya sutten cıkmıs ak kasık oldu herkes ben karalandım iyi ki adama hayır dedim evet desem halım nolurdu bilmiyorum yazık bisey demiyorum

esiyle uzun zamandir birlikte..sabah aksam birlikteler.karisi hic taniyamamissa sizin 15 gunde tanimamaniz cok dogal..o zaman esine de kizmamiz gerekir degil mi sen bu adami hic mi anlamadin diye?ucuz kurtulmussun ama esi sizin kadar sansli degilmis..kafanda sorguladikca onu gozunde istemeden buyutursun..dusunme ve asla sorgulama..

Son düzenleme:
şu kırmızıya işaretlediğim cümleleriniz çok yanlış.
sizce doğrumu yaptım.
şu soruyu hala nasıl soruyorsunuz. buradan birinin size yok, yanlış yaptıni görüş demesini mi bekliyorsunuz??.
bu soruyu sormanız işte ,,,bu tepkilere yol açtı.
bunu nasıl sorarsınız hala anlayamıyorum
ve bu adamı hala özlüyorum demenizde anlaşılır gibi değil.

canım Allah karşına en iyileri çıkarsın...
bu adamıda Allaha havale ediyorum...

e ıyı kurtarmıssın kendını,
adam bu bellı olmaz karısını aldatan sana salca da olurdu
terbıyenle hanım hanım gıt burdan demıssın, hanı demene gerek yoktu sanane ama akıl vermen de ıyı. neyse tokat basmak agır olurdu sanırım, tekrar aramaya kalkar asıgım vs yalanları atarsa karına sölerım dıye tehdıtı basarsın.

bosver kurtulmussun sen ona bak

ayrıca tebrık ederım yıne de adamı direk sallamıssın basından, cogu kız evlı erkek buldum dıye sevınıyorlar dolu arsız azman dolu ortalık
kaydirigubbakcemile5

valla genç kızlar biraz gözlerinizi açın akıllı olun. ne yani biri geldi ve 15 günde size aşıkmı oldu..sizinkide aşk deil.beğenilmek sizin hoşunuza giden.....etrafınızda ne kadar yakışıklı dürüst kariyer sahibi gençler var... neden bu gibi ş......sizlere kendinizi harcattırıyorsunuz ki....... hem 0 km varken ikinci el niyeeeeeeeeeee............

valla başına gelmeden insanların konuşmalarına illet oluyorum bende....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…