Ya 15 günlük kurs bu, nasıl aşık oluyosunuz, fotoğrafları ne ara çektirdiniz? Yaşı küçük saf bi kız çocuğu olduğunu düşündüm mesaj içeriğinden.
Adam bakmış peşinde dolanmış vs, bunlar çapkın erkek davranışı. Tecrübesiz erkekler çaktırmadan bakar, hatta anlaşılmasın hoşlandığı diye bakmaz bile. Bakması, etrafında dolanması aşık olmasına değil tecrübesine ve ava çıktığına delalet.
Sonra anladığım kadarıyla koluna girerek ilk adımı sen atmışsın. Evliyse banane gibi bir mesaj yazmak da adamın gözünde seni hafif yapar. Öğrendiğin an yapacağın şey; bana söylemeliydin demek yada kusura bakma bilmiyodum diyip orayı terk etmek olmalıydı. Sen şimdi aşktan, adamın sana olan hislerinden, karısıyla uyuduğundan falan bahsediyosun.. Karısı ve evliliğiyle söylediklerin ise ayrı bir hata. Onun evliliğiyle ilgili aman karına ilgili ol, onu sev yüzüğünü tak falan ne saçma cümleler bunlar, ben yuva yıkmam mesajı mı oluyo bu? Çok düşünüyosan adamın evliliğini falan öğrendiğin andan itibaren o kişi hiç yokmuş olmamış gibi davranacaktın. Vicdanını rahatlatmak istiyosun anladığım kadarıyla, burda da en doğrusunu yapmışsın mesajları bekliyosun ama benim olduğum yerden bakınca yaptıkların baştan sona yanlış :umursamaz:
Ya 15 günlük kurs bu, nasıl aşık oluyosunuz, fotoğrafları ne ara çektirdiniz? Yaşı küçük saf bi kız çocuğu olduğunu düşündüm mesaj içeriğinden.
Adam bakmış peşinde dolanmış vs, bunlar çapkın erkek davranışı. Tecrübesiz erkekler çaktırmadan bakar, hatta anlaşılmasın hoşlandığı diye bakmaz bile. Bakması, etrafında dolanması aşık olmasına değil tecrübesine ve ava çıktığına delalet.
Sonra anladığım kadarıyla koluna girerek ilk adımı sen atmışsın. Evliyse banane gibi bir mesaj yazmak da adamın gözünde seni hafif yapar. Öğrendiğin an yapacağın şey; bana söylemeliydin demek yada kusura bakma bilmiyodum diyip orayı terk etmek olmalıydı. Sen şimdi aşktan, adamın sana olan hislerinden, karısıyla uyuduğundan falan bahsediyosun.. Karısı ve evliliğiyle söylediklerin ise ayrı bir hata. Onun evliliğiyle ilgili aman karına ilgili ol, onu sev yüzüğünü tak falan ne saçma cümleler bunlar, ben yuva yıkmam mesajı mı oluyo bu? Çok düşünüyosan adamın evliliğini falan öğrendiğin andan itibaren o kişi hiç yokmuş olmamış gibi davranacaktın. Vicdanını rahatlatmak istiyosun anladığım kadarıyla, burda da en doğrusunu yapmışsın mesajları bekliyosun ama benim olduğum yerden bakınca yaptıkların baştan sona yanlış :umursamaz:
ben son çalıştığım firmanın eğitimine gittiğimde aynı eğitime geldiğim bir çocuk vardı..sevimli hoş bir çocuk..daha önce nerden tanıyorum diye düşündüğümde bir önceki çalıştığım firmadayken o da aynı markanın başka bayısınden olduğunu hatırladım.daha öncede başka markada eğitimlere katılmıştık yani.bir kızı olduğunu biliyordum hatta ozamanlar yeni doğmuştu;eğitime gönderildi bayii diye söyleniyordu.bende nişanlıydım;düğünüme 1 ay filan vardı..
herneyse son eğitime gittiğimde başka bir ilin bayisinden gelen gerçekten güzel bir kız vardı.3 günlük eğitim boyunca kahvaltılara beraber indiler otelde,akşamları birlikte çıktılar dışarıya;eğitimlerde aralarda hep yanyanalardı filan..sonra biz dağıldık.bende biraz şaşkınlık;sarışınlığımın verdiği bir şapşallık oluşmuştu.akannehir
nerdeyse 1 ay sonra bayiler arası biz araç varmı elinizde diye ararız birbirimiz;eğer istediğimiz model başka bir bayide var ise aldırırz tırla.o diğer bayideki kızı aradım,arac ı sordum.sonra sohbet ettik.x le görüşüyormusun dedim;evet görüşüyoruz-burayada geliyor haftasonları dedi..:1shok:
ben onları bir önceki markamdan tanıyorum aynı markalarda çalıştık;farklı şehirlerden yine eğitimlerde karşılaşmıştık diyip evli ve bir kızı olduğunu söyledim..kızcağız inanamadı..sadece teşekkür edip kapattı telefonu.sonra hiç karşılaşmadık;ne yaptı ne etti bilmiyorum..:bbo:
sende aynı durumda olduğun için anlatmak istedim bunu sana..
bence hemen uzak dur.böyleleri evdeki karılarını hiçe sayıp hoş güzel kızlarla vakit geçirmek isterler..o eğitimleri eğlenceli hale getirmeyi yani..:mymeka:
ne kadar açıklayıcı oldu bilemiyorum ama..akannehir
Birçok arkadaş sizi eleştirmiş ama ben aksine tebrik ediyorum
Kişilikli bir bayanmışsınız
Ben ne bayanlar gördüm;evli erkek diye ölen..biten..öteki kadın olmaya razı olan
Bu ahlaksızlığı "aşk"kisvesi altında temize çıkarmaya çalışan
İllegal bir durmunu legal hale getirmeye çalışan..
Tebrik ediyorum..
Bunun dışında o adam hakkınd akonuşmaya değmez
Her gittiği kursta bir sevgili bulan hovarda tiplerden
Emin olun onun şu an aklından bile geçmiyorsunuz..heyecandan başka bir şey değilsiniz
Saçma bir durumun ortasında kalmanıza ramak kalmış
Fakat verilmiş sadakanız varmış
Önünüze bakın;hayat devam ediyor
Çok güze"bekar"insanalr çıkacaktır karşınıza.
Vallahi ilginç iki günde aşk aiki günde koluna girmeler altı üstü kursta gördüğünüz bi yabancı bu adam..eger arkadasınız mesaj atmasaydı ne yapacaktınız acaba?
öğrenince verdiginiz tepki de ilginç olmuş adamı üzmeyeyim demişsiniz ben olsam okkalı bi tokat patladırdım suratına...
iki günlük bi aşk yasamak istemiş serseri hepsi bu ...emin olun böyle hayran hayran bi anda aşık olmuş nomarası yapan tipler cok çevrede..ben size aşık oldugunu sanmam...aman sizi ararsa uzak durun..geçmiş olsun..
iyi de çaktırmadım adama diyosunuz ama evli olmasan olurdu demişsiniz bu bile bir umuttur bence...adam glese boşanıyorum dese?bence aman dikkat edin cünkü çok çok etkilenmişsiniz kısa sürede....ararsa lütfen acmayın telinizi...ayrıca herkes herkesin koluna giriyor demişsiniz hayır öyle bi şey yok bu hoşlandınızdan olmuş...tekrar geçmiş olsun size asıl üzüldügüm o adamın eşi..şu an belki de kocasının kollarında masumca uyuyor zavallı kadın Allah en kısa zamanda ona da gerçekleri gösterir umarım..
sız nasıl ona sız evlısınız evlı olmasaydınız farklı olurdu dıyebılıyosunuz sasırdım..
evlı olduguu bıldıkde sonra evıne esıne cocuguna sahıp cık sozlerı sızemı kaldı?yanlıs anlamayı ama
sıze bı adım gelse gıdıceksınız gıbı yazmıssınız hakkınızda hayırlısı dıycem sadece...
şu kırmızıya işaretlediğim cümleleriniz çok yanlış.Bana bişeyler söyleyin lütfen kendimi çok çıkmazda çok iğrenç hissediyorum söze nerden başlayacağımı da bilmiyorum gittiğim bir kurs vardı on beş gün boyunca kurs görecektim gittim bi hevesle ilk günden itibaren sürekli beni izleyen bi çift gözle karşılaşmıştım o başka ilden gelmişti ben başka ilden....Parmağında yüzüğü de yoktu yakışıklı esmer davranışları düzgün birine benziyordu sürekli peşimdeydi gözleri ile iki üç gön böyle geçti baktım hala benimle konuşmaya çalışıyor ortam kurmaya çalışıyor izin verdim bi gün beraber bi yere çay içmeye gittik sohbet etmeye başladık sadece gözlerime bakıyordu üzgün üzgün benden hoşlandığı apaçık belliydi neyse orda konuştuk sonra bi parkta yürüdük ben koluna girdim üşümüştüm omzuna yatmamak için zor tuttum kendimi
parktayken arkadaşım msj attı o evli diye şok oldum dünya başıma yıkıldı ve bu mesajı o da gördü yüzü asıldı dondu kaldı ben bozuntuya vermedim ne yapıyım evliyse diye msj attım gülücük koydum hatta sonuna yanımda çünkü o vardı:gitme: o an hiç sormadım neden bana söylemedin diye............tek dediğim biz zaten arkadaşız öyle yürüyüşe çay içmeye dertleşmeye çıktık dedim......gülümsedim hadi kalkatım dedim bana dediği sadece şuydu ' yanlış anlaşılmış insanların gözünde bu durum ben evliyim ama seninle bi çay içmeye çıktım insanlar ne kadar fesat'...... ama tabi onun niyeti başkaydı hoşlanmıştı benden oda sonradan bozuntuya vermemek için böyle konuşmuştu
neyse iki gün boyunca hiç konuşmadım bununla yüzüne bile bakmadımevli birine aşık olmuştum ama evli olduğunu bilmiyordum bilseydim bu tutumu en baştan sergilerdim artık o kursun önemi kalmamıştı benim için çünkü onunla daha anlamlıydı gidip geliyordum ama boş boş bakıyordum etrafa o yine bana bakıyor sürekli ne oldu niye konuşmuyorsun diyordu.....hala gözü üstümdeydi ben kaçamak baktığımda uzun uzun ve üzgün üzgün öylece bana bakıyordu yakın arkadaşlarından biri ile tartışmış sırf bu konu yüzünden....Benim evli olduğumu sen mi söyledin demiş ....ışin kötü yanı bütün kurstaki kızlar bu çocuğa aşıktı bütün kızlar sürekli beni izliyordu buse çok şanslı diyorlardı onlarda bilmiyordu evli olduğunu klava: Onun hala gözü üstümdeydi hüzünlü hüzünlü bana bakışları hala gözlerimin önünde....Daha sonra bi arkadaşımdan duyduğuma göre ' ben buseyle burda görüşecektim zaman geçirecektim ve burda kalacaktı ne var bunda ' demiş arkamdan......En son gün yanıma çağırdım ikimizde farklı illere gideceğiz herşey için saol dedim kolumdan sert bi şekilde çekti bu kadar mı dedi ne bu kadar mı dedim ne yapmamı bekliyorsun evli bi erkeğe ne dememi bekliyorsun dedim arkamdan neler demişsin ben senin vakit geçireceğin burda kalacak bi kız diilim hiç ummazdım senden dedim ben öyle bişey demedim kimden duydun dedi isim vermedim duydum birinden dedim sen evlisin zaten uzun yada kısa vadeli hiç bişi olamaz seninle dedim hakkını helal et dedim oda hakkını helal et dedi hoşçakal dedim ve ayrıldım yanından Bana daha sonra msj attı dünya çok büyük diil seni görmeye geleceğim yine dedi bende beni bulamazsın dedim evli olmasaydın daha farklı olurdu herşey ama evlisin dedim yapamam bunu dedim o evine gitti ben evime.....biraz önce birlikte çekildiğimiz resimlere baktım gözlerim doldu ben gerçekten aşık olmuştum ona onunla dünya daha güzeldi lise dönemime inmiştim sanki bana uzaktan bakışları beni görmek için sürekli yanıma sınıfımın kapısına gelişi beni görmek için sırf bahçede dolanması gördüğünde elinin ayağına dolaşması hala aklımda..........unutmadan belirteyim parmağında neden yüzük yok dedim parmağını kapıya sıkıştırmış ağrıyormuş ondan takmıyormuş hiç mi takmıcaksın dedim bilmiyorum dedi herkes yanlış anlayacak evli olmadığını düşünecek dedim düşünsünler dedi....evine eşine çocuğuna sahip çık dedim onlar daha değerli herşey boş önemli olan yuvan dedim yüzüğünüde parmağına tak dedim kırıldı dedi yaptır ve tak dedim ayrıldım yanından giderken bana bakışlarını görmeliydiniz sizce doğrumu yaptım:gitme: hala aklım onda şimdi başkasıyla uyuyor ama bana söylemedi evli olduğunu benim suçum yoktu :gitme: hala onu özlüyorum
Evet dedim hic evlenmemis bekar bırı olsaydın belki olabılırdı ama artık olamaz dedim dusuncem yanlısmıydı yada icimden geceni soylemesemiydim bilmiyorum kimse insallah o duruma dusmez on bes gun boyunca etkileniyorsunuz bisiler paylasıyorsunuz ki ortamımız cok sıcak bı ortamdı kursta herkes ayrılırken agladı tel numaralarını aldı bırbırınden boyle bi ortamda boyle duygular hissettim bende o adamın esine uzuluyorum belki adam bile diyemiyorum 81 dogumlu kendimi ikinci kadın durumuna asla dusuremem bundan sonra zaten gorusmeyi dusunmuyorum kendi de soyledi senin bi sucun yok evli oldugumu bilmiyordun hata bende dedi bende zaten bu laftan sonra ailene sahip cık demistim bilmiyorum corba oldu kafamdakıler tek bildigim kandırıldıgım yada bahtsız oldugum
hala aklım onda şimdi başkasıyla uyuyor ama bana söylemedi evli olduğunu benim suçum yoktu :gitme: hala onu özlüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?