özlemense cok ıgrenc :bbo:
şu kırmızıya işaretlediğim cümleleriniz çok yanlış.
sizce doğrumu yaptım.
şu soruyu hala nasıl soruyorsunuz. buradan birinin size yok, yanlış yaptıni görüş demesini mi bekliyorsunuz??.
bu soruyu sormanız işte ,,,bu tepkilere yol açtı.
bunu nasıl sorarsınız hala anlayamıyorum
ve bu adamı hala özlüyorum demenizde anlaşılır gibi değil.
Bazı soyledıklerıne katılıyorum bazılarına ıse katılmıyorum the she
neden dersen msj gelınce ne yapsaydım tokatı bassamıydım daha ortada fol yok yumurta yok ? ben dahıl herkes kursta bırbırının koluna gırıyor ılla kol gırmek erkek arkadasın anlamına mı gelıyor? ben orda tokatı bassaydım yada agır bısıler soyleseydım en basıtı orayı terketseydım adam dıyecektı kı aa demekkı benden gercekten hoslanıyormus agrına gıttı dıyecektı ıcınden..ben normal bı arkadasımla sohbet etmeye cıkmısım havası vermeye calıstım ıcım yana yana..vıcdanım gayet rahat cunku son bı kac gun kala ogrendım ondan oncesınde evlı oldugunu bılmedıgım ıcın her genc erkek yada bayan gıbı hoslanmaya basladım onu da bekar sandım oyle dusundum eger bu vıcdansızlık ıse oke vıcdansızım evlı oldugunu ogrendıkten sonra da bı kac gun kactım ondan o konusmaya calıstı onunden gecerken bıle donup bakmadım farkına vardı ondan sonra konusmaya basladık ve konusmalarımda da yanlıs yolda oldugunu eger bı adım atacaksa da bu saatten sonra benımle olmayacagını soyledım aılene sahıp cık dedım evet cunku anladım kı gozu dısarıdaydı evlı bı erkek baskasına bakarsa baska bı anlam cıkmıyor bundan YUVA YIKMAK ISTESEYDIM HALA ONUNLA GORUSUYOR OLURDUM DUNYA UMRUMDA OLMAZDI on bes gun bısıler paylasılmıs kursıyerler olarak ben tokatı basıp gıtseydım kendıme o an yedıremezdım cunku ona karsı bısı hıssetmısım ona asık olmusum havasında olurdum o an aklıma o karmasayla sankı arkadasımsın havası verdım hareketının da yanlıs oldugunu soyledım belkı senın dedıgınde benım dedıgımde yanlıs o psıkolojıyle ve o saskınlıkla anca bu kadar yapılabılıyor
kırmızılı cümleye hayretim şaştı. ne pis bi kursmuş be herkes kolkola 10 günde. benneyaptımki gören de böle amerika falan sancak, bu kadar rahat insanı biraraya nasıl toplamışlar bravo valla. benneyaptımki
yanından giderken bana bakışlarını görmeliydiniz sizce doğrumu yaptım
bu soruyu soranı eleştiririm. hala doğrumu yaptım diyor. yani kafasında hala şüphe var. bizden yok yanlış yapmışsınızı mı bekliyor. ben bu cümleye takıldım.
işte bu kadar.
kopya çekmek neden olsun, o kadar acaip bişiki takılınmayacak gibi değil. :1ninca:kusura bakma december seninle aynı anda aynı şeyi düşündüğümüz için kopya çekmiş gibi oldum.ama bende ona takılmıştım.
O cümle bence de mantıksız ama kafasının en karışık olduğu en acı çektiği anda böyle yazmış olabilir, ben hiç takılmadım oralara, adama koşacak hali varsa bizden doğru yanlış diye izin almaz zaten, yasak ilişki içinde olan kişi gelip forumlarda akıl danışmaz vicdan muhasebesi yapmaz bence yerimseniben
Namussuz mu oldum simdi bi kere koluna girdim evli oldugunu ogrendim bıraktım diye ve simdi keskelerim icin gecen gunlerim icin uzuluyorum ve kandırıldıgım ıcın uzuluyorum diye...bazıları baska seyler yapıyo burda anlatmıyo ben durust durust koluna girdim anlattım yazık ya bisi demiyorum bi daha bu siteye bisey yazarsam iki olsun millet evli adamla beraberim diye yazar yada sevgilimle sunu bunu yaptım diye yazar cok guzel moral verilir ben bi koluna girdim olay oldu yazıklar olsun diyorum baska da bisi demiyorum simdi agır bisey diyecegim uygunsuz olacak evet iki hafta gorustum ne elini tuttum ne optum sadece koluna girdim evli oldugunu bilmiyordum duyunca bıraktım simdi de gecen gunlerim icin bi yanım uzuluyor yazık degmezmis diyor bi yanımda o saf sandıgım kendimin salak oldugunu anladıgım bakısmaları ozluyorum evli olan erkeklerle beraber olan kızların yerine kondum gururum onurum hakkında tek bi laf duymak istemiyorum millet adama laf etmiyo bi koluna girdim diye beni topa tutuyo bence sizin sinir seviyeniz baya yukselmis umarım beni anlamayanların basına gelir boyle bi olay
bilemem. arkadaşı tanımıyorum..ben takıldım. sen takılmadın. sen sensin ben benim.
o kadar fark olacak aramızda. aynı değiliz .
Namussuz mu oldum simdi bi kere koluna girdim evli oldugunu ogrendim bıraktım diye ve simdi keskelerim icin gecen gunlerim icin uzuluyorum ve kandırıldıgım ıcın uzuluyorum diye...bazıları baska seyler yapıyo burda anlatmıyo ben durust durust koluna girdim anlattım yazık ya bisi demiyorum bi daha bu siteye bisey yazarsam iki olsun millet evli adamla beraberim diye yazar yada sevgilimle sunu bunu yaptım diye yazar cok guzel moral verilir ben bi koluna girdim olay oldu yazıklar olsun diyorum baska da bisi demiyorum simdi agır bisey diyecegim uygunsuz olacak evet iki hafta gorustum ne elini tuttum ne optum sadece koluna girdim evli oldugunu bilmiyordum duyunca bıraktım simdi de gecen gunlerim icin bi yanım uzuluyor yazık degmezmis diyor bi yanımda o saf sandıgım kendimin salak oldugunu anladıgım bakısmaları ozluyorum evli olan erkeklerle beraber olan kızların yerine kondum gururum onurum hakkında tek bi laf duymak istemiyorum millet adama laf etmiyo bi koluna girdim diye beni topa tutuyo bence sizin sinir seviyeniz baya yukselmis umarım beni anlamayanların basına gelir boyle bi olay
Öncelikle sakin ol, böyle eleştirili yaklaşmaları da anlamaya çalış, kocaları tarafından ihanete uğrayan kadın o kadar çok ki şu forumda bile, bu konuda hassas olunması gayet doğal, ayrıca evli biri ile yasak ilişki içinde olan birine bu forumda kimse destek çıkmadı moral de vermedi emin olabilirsin :teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?