Bana evli olduğunu söylemedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buse__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
özlemense cok ıgrenc :bbo:

niye iğrenç
kız ne yapmış aşık olmuş peki evli olduğunu duyunca birşey yapmışmı yoooo
neden iğrenç aşk öyle günlerce önceden haber vererek mi geliyor anlık bir bakışmayla bile oluyor
filmlerde dizilerde bayıla bayıla izliyoruz bir başkasından duyunca terbiyesiz ahlaksız
niye kızcağız gayette ahlaklı bir şekilde davranmış
özlemesi onun elinde olan bir şey değilki
özlemezse düşünmezse bir anda silebilirse asıl ben ona şaşarım duygusuz derim
zaman herşeyin ilacıdır inşallah karşına yeniden aşık olabileceğin düzgün ve iyi biri çıkar
bu günleri unutursun o zaman

adamla iki günün içinde dışarıya çıkıp mesaj gelmesine rağmen umursamayıp daha da ötesi telefon numaranızı paylaşacak kadar ileri adımlar atmışsınız.ama biran evvel bu heyecandan arının. adamın karısını nerede sabahladığını boşverin.kendi hayatınıza bakın ve bir bakışa aldanmayacak kadar da iradenize sahip çıkın.yüzüğünden size ne parmağının acısından size ne....üzgünüm yazım acımasız olabilir ama inanın hayat daha acımasız....

Özleyebilirsin ama yazamazsınsengözlerimebaksanab
Yasak kardeşim yasakk yazmak
Hatta sen derdini nie yazdın ki buraya
O da yasak akannehir
Neden ilişkini devam ettirip ne yapıciim ben şimdi nie yazmadın ki :1closedeyes:

Şimdi buse bu kadar tepki alacak ne yaptı onu anlamadım.
Evli olduğunu anlayınca ayrılmış ama sert tepki vermemiş. Sert tepki verecek bir şey de yok zaten.
Çünkü onunla ilişkiye girmemiş, bir teklif almamış. Sadece beraber bir çay içmeye gitmişler.
Durup dururken niye tokatlasın veya bağırsın.
Buradaki tek hatası doğru mu yaptım diye sorması bana göre. O duygusallıkla sorabilir.
Kız aşık olmuş, evli olduğunu anlamış ve bırakmış ama bir anda bıçak gibi sökülüp atılmıyor ki.
Özlemesi de doğal. Zaman her şeyin ilacı.

ona aşık olman yanlış değil çünkü evli olduğunu bilmiyormuşsun bunu sana başta söylemesi lazımdı doğru olanı yapmışsın canım üzülme

son cumleye diil anlatılanın butununu neden yorumlamıyorsunuz anlamadım bı tek cumleyle anlatmak isteseydim bu kadar uzun yazmazdım kalp var gonul var hemen birden bire hicbisey unutulmuyo evet gecen gunlerimi ve onu ozluyorum ama evli oldugunu bilmeden onceki halini su an nefret ediyorum umarım aynı sey sizlerin basına gelmez o zaman iste anlarsınız durumu birden hicbisey unutulmaz zamanla olacak sey elektronik alet diilim dugmesine basınca stop olacak su an tek dusuncem gorusmemek ve ondan nefret etmem gecen gunleri ozlemem gayet normal........ta ki evli oldugunu duydugum gune kadar gecen zamani ozluyorum hayret bi olay ya burda evli ne yapacagım diye bile sormuyorum evli oldugunu ogrendim bıraktım ama nasıl toparlanacagım toparlanmam lazım bu kadar gurursuz diilim bitti ne kadar sanssızım dert olsun diye yazıyorum boylede yaranamıyorum ne is anlamadım

kırmızılı cümleye hayretim şaştı. ne pis bi kursmuş be herkes kolkola 10 günde. benneyaptımki gören de böle amerika falan sancak, bu kadar rahat insanı biraraya nasıl toplamışlar bravo valla. benneyaptımki

ben şu koluna girme olayına takıldım.bide diyorsunuz ki herkes birbirinin koluna giriyor.nasıl yani?
birbirini hiç tanımayan insanlar, 15 gün için bir araya gelmişler.ve herkes birbirinin koluna girip dolaşıyo
bunların zavallı karıları,kocaları(aralarında evli kadınlar da vardır.)iş için gitti zannediyorlar.
ben çok gerikafalıyım herhalde...

Şimdi bu kız bu ilişkiyi devam ettirseydi herkes haklı olarak topa tutardı onu anlarım, ama evli olduğunu öğrendikten sonra reddetmiş hayır demiş, ama özlediği için evliliği ile ilgili söyledikleri için niye eleştiriliyor anlamıyorum yoksa bazılarımız sırf eleştiri yapmak adına mı yazıyor diye düşünüyorum, o an kalbinden aşkını söküp yerine nefret tohumları ekemez ya,tamam mantığımızı kullanacağız da insan aşık olduğu ya da çok etkilendiği birinin birden evli olduğunu öğrenince şaşırır mantıksız laflar edebilir mantıksız davranabilir, hikayenin detaylarına takılmak neden, diyelim ki uydurma bir hikaye ama böyle şeyleri yaşayan bir çok insan var belki içlerinden biri okuyordur şu yazılanları, çok hassas bir durumda şu an aşırı tepki vermemek lazım, bazen aldığı tepkiler insanı yanlışa daha yaklaştırır..

Forumu açan arkadaş şu an çok hassas bir noktadasın, hataya meyilli bir durumun var, sakın diyorum, gözünün önüne karısını varsa çocuğunu getir, hatta senin için arkandan söylediklerini düşün, bunları mıh gibi kalbine çivile, evli iken başkaları ile gönül eğlendiren, kadınları hiçe sayan biri o

Son düzenleme:

kusura bakma december seninle aynı anda aynı şeyi düşündüğümüz için kopya çekmiş gibi oldum.ama bende ona takılmıştım.

yanından giderken bana bakışlarını görmeliydiniz sizce doğrumu yaptım
bu soruyu soranı eleştiririm. hala doğrumu yaptım diyor. yani kafasında hala şüphe var. bizden yok yanlış yapmışsınızı mı bekliyor. ben bu cümleye takıldım.
işte bu kadar.

başlığa cvp veriyorum "bana evli olduğunu söylemdi" peki canım sen neden sormadın ayrıca bazı yorumlara kızıyosun ben evli bi insanla asla olamam falan yazıyosun konunun en başındada kafam çok karışık yazıyosun e cvp veriyosun kendi soruna neden bu kadar laf işitmek içinmi yazıyosun bak bu yazdıklarımı sert çıkıyorum diye algılama sadece çelişkilerindeki saçmalığa dikkat çekmek istedim sen en iyi kararı vermişsin zaten ona koca bi alkış başka kadının canını yakmamışsın bravo ama o yazdıklarn hakket hoş değil başkasının yanında uyuyo falan bence en doğrusu bu konuyu kendi içinizde kapatmanız sevgiler

O cümle bence de mantıksız ama kafasının en karışık olduğu en acı çektiği anda böyle yazmış olabilir, ben hiç takılmadım oralara, adama koşacak hali varsa bizden doğru yanlış diye izin almaz zaten, yasak ilişki içinde olan kişi gelip forumlarda akıl danışmaz vicdan muhasebesi yapmaz bence yerimseniben

kusura bakma december seninle aynı anda aynı şeyi düşündüğümüz için kopya çekmiş gibi oldum.ama bende ona takılmıştım.
kopya çekmek neden olsun, o kadar acaip bişiki takılınmayacak gibi değil. :1ninca:

Namussuz mu oldum simdi bi kere koluna girdim evli oldugunu ogrendim bıraktım diye ve simdi keskelerim icin gecen gunlerim icin uzuluyorum ve kandırıldıgım ıcın uzuluyorum diye...bazıları baska seyler yapıyo burda anlatmıyo ben durust durust koluna girdim anlattım yazık ya bisi demiyorum bi daha bu siteye bisey yazarsam iki olsun millet evli adamla beraberim diye yazar yada sevgilimle sunu bunu yaptım diye yazar cok guzel moral verilir ben bi koluna girdim olay oldu yazıklar olsun diyorum baska da bisi demiyorum simdi agır bisey diyecegim uygunsuz olacak evet iki hafta gorustum ne elini tuttum ne optum sadece koluna girdim evli oldugunu bilmiyordum duyunca bıraktım simdi de gecen gunlerim icin bi yanım uzuluyor yazık degmezmis diyor bi yanımda o saf sandıgım kendimin salak oldugunu anladıgım bakısmaları ozluyorum evli olan erkeklerle beraber olan kızların yerine kondum gururum onurum hakkında tek bi laf duymak istemiyorum millet adama laf etmiyo bi koluna girdim diye beni topa tutuyo bence sizin sinir seviyeniz baya yukselmis umarım beni anlamayanların basına gelir boyle bi olay

bilemem. arkadaşı tanımıyorum..ben takıldım. sen takılmadın. sen sensin ben benim.
o kadar fark olacak aramızda. aynı değiliz .

Öncelikle sakin ol, böyle eleştirili yaklaşmaları da anlamaya çalış, kocaları tarafından ihanete uğrayan kadın o kadar çok ki şu forumda bile, bu konuda hassas olunması gayet doğal, ayrıca evli biri ile yasak ilişki içinde olan birine bu forumda kimse destek çıkmadı moral de vermedi emin olabilirsin :teselli:

bilemem. arkadaşı tanımıyorum..ben takıldım. sen takılmadın. sen sensin ben benim.
o kadar fark olacak aramızda. aynı değiliz .

Evet aynı diil kimse bende siz diilim ona gore yorum yaparsanız sevnirim hatta hic yapmayın benim namuslu olup olmadıgım kımseye dusmez evet koluna girdim namussuzum oke sevgilisiyle baska seyler yapanlar burda soylemeyenler cok namuslu kapansın konu tek bi yorum okumak istemiyorum eline erkek eli bile degmemis arkadaslarim benim namus kavramım farkıl sizlerle birinin koluna girdim kimse yapmaz bunu

bir dakika,siz 2 hafta çıktınızmı bununla 2 hafta görüştüm demişsiniz.
ilk mesajınızda ama ilk çıktığınızda mesaj gelmiş arkadaşınızdan evli diye. ozaman bitirmişsiniz.öyle yazmışsınız.
benmi yanlış anlıyorum yoksa.

Icıme su serptın saol
bisey asılacaksa da kesilecekse de belli bi saygı ve anlayıs cercevesinde yapılmalı vurun kahbeye misali oldu neyse ya ben bisey demiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…