Bana evli olduğunu söylemedi

• Konu Sahibi Konu Sahibi buse__
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tekrar bir dakika. vicdan olayına girmeyin bana. ben ne namussuzsunuz dedim nede,koluna girdiniz girmemeliydiniz dedim.önce kim hangi lafı etti ona deyin bunları. benim takıldığım sorunuzdu. okadar.

Ne cıkması arkadasım iki hafta aynı ortamda bulunduk gurubumuzla beraber biseyler paylastık cıkma nerden cıktı hey allam ya

tekrar bir dakika. vicdan olayına girmeyin bana. ben ne namussuzsunuz dedim nede,koluna girdiniz girmemeliydiniz dedim.önce kim hangi lafı etti ona deyin bunları. benim takıldığım sorunuzdu. okadar.

ben genel konustum toplulumuzdaki kizlar hakkında isim verdim mi hayır vermedim sadece sizin yorumunuza denk geldi yazdıklarım!!

o zaman biraz daha dikkat edin benden alıntı yapıp ben demişim gibi yazmayın.

o zaman biraz daha dikkat edin benden alıntı yapıp ben demişim gibi yazmayın.

bana yazılanlar icin kim dikkat edilecek peki lutfen editorler konumu kapatırmısınız ve silermisiniz bi daha yorum da yazmaycagım burda biseyde paylasmayacagım hatta uyeligimin iptalını istiyorum

okypete o laf ben ve hunteraydı boşuna siz alındınız.
valla evet, ben yadırgıyorum hala. iş için 2 haftalık toplantıya giden HERKESıN (siz öyle dediniz) kolkola girip gezmesini yadırgıyorum. asıl yadırgadığım kısım "herkes" olmasıydı.

bi de şu var, bu kadar az tanıdığınız adama yaklaşırsanız olabilecek ihtimallerdendir bu. yaklaşmanızdan kastım fiziki bişey yaptınız demek değil. ben olsam meraba meraba, nasılsın nerde oturuyosundan ileri götürmem muhabbeti. bu memleketin erkeği böle, ben bırakın aşık olmayı, arkadaşlığına bile güvenmezdim. bundan sora siz de daha dikkatli olursunuz.

ufff yaaa ne yapmasi gerektigini soylemek yerine burada boyle demissin surada soyle yapmisin..hep bir ayrinti yakalama..bu sekilde hem arkadas uzuluyor hemde konu amacindan sapiyor..hep boyle ya illa konu kapatilacak hep ortalik karistiracak kisiler cikacak olmazzsa olmaz zaten..

koskoca insana ne yapması gerektiğini sölemek bence daha abes.
nerde yanlış yaptığını görürse zaten kendisi doğru olanı yapacaktır.
bizden yorum isteniyorsa, benim yapacağım yorum da bu yönde olacaktır.
konu kapanır kapanmaz beni ilgilendirmez.

Ya bi dakka konu nerden namusa geldi. Kimse namusuna falan dil uzatmadı ki, ben mi kaçırdım orayı?
Biz burda namus bekçisi değiliz ki, ben tutucu bir insan da değilim, ikili ilişkileri için konu açan bir çok insana yapıcı eleştiriler yapıyoruz genel olarak.
Benim konuda takıldığım olan olaydan çok, olay olurken ve bittikten sonra oluşan düşünce ve hissiyat. Aylarca bekar bi adam tarafından kandırılırsın sonra öğrenirsin evli olduğunu çok üzülürüm senin için destek olurum. Ama burda 2 haftalık tanışıklıktan bahsediyoruz, hoşlantı olabilir tabii ama kim olduğunu bile bilmediğin adama bu kadar kısa sürede aşık olmak bana tuhaf gelir, hadi o da oldu bir yakınlaşma oldu arada öğrendin bitirdin vs ama hislerinden bahsediyosun, özlüyorum diyosun, bana bakışlarını görecektiniz diyosun, doğru mu yaptım diyosun, üzgünüm diyosun, böyle mi olmak zorundaydı falana geliyo söylediklerin. Yani belki kendine bile itiraf edememiş olabilirsin ama "boşver be kardeşim insan kaç kere aşık olur hayatında, git peşinden bırakma" gibi yorumlar bekliyosun ben bunu hissediyorum. Ayrıca bu şahıs senin, benim yada sitedeki birinin eşi de olabilirdi.
Böyle olunca seni uyarmak silkelemek zorunluluğu hissediyorum kendimde. Burası kadınların birbirlerini yerdikleri değil destek oldukları bir platform.

durumun yanlışlığını idrak ederek,zaten karşı tarafa gereken cevapları vermiş noktayı koymuşsun.
artık üzüntü duymanın bir anlamı olmamalı.sengözlerimebaksanab

buse, konunuza yorum yapmak için girdim, kandırılan taraflardan birisiniz, sizi suçlamadım bilakis saf buldum.

ama nasıl bir yorumdur bu?
nasıl bir sinir harbidir bu yazılan?
sevgilimizle yatıyoruz diye buraya yazmalı mıyız? pozisyonlardan falan da söz etmeli miyiz?
sevgilisiyle yatan namussuz mu oluyor? bu da ayrı bir konu.
canınızın acısını başkalarından çıkarmayın.

bazen insanlar ne yapmasi gerektigini bilirler ama bunu duymakta isterler..yada soktadir,dagilmistir ne yapmasi gerektigini nasil davranmasi gerektigini bilmeyebilir..bunu kolay kolay biriyle paylasamaz yanlis anlasilmaktan,tepki almaktan korkar.duygulari cok karisik burada paylasmak istemis..zaten gereken dersi almis yeterince..nerede yanlis yaptigini devamli bir yere takilip yargilayarak gosteremeyiz.

Evet,konuyu baştan sona okudum...

Princess cim,arkadaşın o yorumu bir anlık öfkeyle yazmış olabileceğini düşünüyorum ben,çok üstüne gelindi çünkü...

Busecim, o "yaşam formu" nu bıraktığın için tebrik ederim seni...Bu olayda ona hiçbir şey olmazdı,olan sana olurdu,en başından tedbirini alıp kendini koruman en iyisi olmuş...

Diğer arkadaşların da dediği gibi,eğer gene seni arar ya da bir şekilde ulaşmaya çalışırsa,eşine bildirmekle tehdit edebilirsin...

Dipnot:Adam ya da insan kelimelerini kullanmak istemediğimden,zira bu "canlı" nın iki erdemden de nasibini almadığı noktasından hareketle "yaşam formu" demenin daha uygun olduğunu düşündüm...

Son düzenleme:

sen hala o kişiyi düşünerek yaranı kaşıarak sıcak kalmasını ve kabuk bağlamamasını sağlıyorsun aşk bu tamam ok ama yanlış kişiye ve bunun farkındasın o kişi belliki evli olduğu halde kaçamak yapmış yada senden gerçekten hoşlanmış ama evli bir erkek olduğunu bile bile sende karşılık vermiş olsaydın asıl sorun orda olurdu şimdi toparlan arkadaşım hayatına devam et onuda unut ve aklına geldiği an meşgul olacak bişiiler ara yada arkaşaşlerını ara ve böyle bir ilişkide ne sen nede o kişi mutlu olabilir hem erkeklere güven olmaz zaten çoğu evliliini gizleyipte eğlenmek için kız peşine düşmüyormu duyuyor görüyoruz sende bu kişilere alet olma nihayetinde sende bir bayansın senin eşin başka bir kadınla gezip tozup eve gelip senin koynuna girseydi ne hissederdin kendine yapılmasını istemediğini başkasına yapmayacaksın . sende doğru yolda ilerlemişsin afern sana ama yinede uyarmak isterim kendini zor durumlara düşürme unut unut unut hayatta başarılar dilerim

Son düzenleme:
Bazi evliler icin sehirdisinda seminer, konferans, fuar vs gibi etkinlikler hovardalik yapmak icin bi firsattir. O adamdan uzaklasarak dogruyu yapmis ve ucuz kurtulmussunuz. Bu olaydan onemli bir ders cikiyor sizin icin; o da yeni tanistiginiz bir erkege herzaman evli olabilir gozuyle bakmak ve tam tanimadan bitakim duygular hissedecek kadar yakinlasmamak, mesela basbasa bulunmamak...Gunumuzde insanlar bu sekilde malesef, sizin ask dediginiz seyler karsinizdaki icin eglence olabiliyor. Ayrica o size mesajla ulasmaya calisabilir eger yeni bir av bulmadiysa, kesinlikle olmaz, yapamam gibi olsa da cevap vermeyin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sinirle okuduğun için yanlış okumuşsun.december arkadaşımda,bende neden koluna girdin diye seni yargılamadık.herkes birbirinin koluna girip geziyor dediğin için yazdık.insanlar nasıl 15 günde tanıdığı birisinin koluna girip dolaşır.afedersin ama bunu anlayamadım.yoksa sen hoşlanmışsın.aranızda bir elektriklenme olmuş koluna girmişsin tamam.diğerlerinin böyle bişey yapması bana garip gelen.
yoksa seni yargılamak benim haddime değil.ama senin duymak istediğin şeyler farklıysa ben bunları
söyleyemiyeceğim,kusura bakma.

çay içmeye gittiğinizde sana gelen mesaja ne yapayım evli diye yazdığını güldüğünü söylüyorsun,burdaki arkadaşlar niye öyle yazdın diyince ne yapayım arkadaşça gittik ortada fol yok yumurta yok diyorsun ama sonra 2 gün boyunca yüzüne bakmadım konuşmadım diyorsun.Madem tavrını böyle belli edicektin o anda sorsaydın evli misin diye .Adam arkadaşına kızmış niye söyledin evli olduğumu onunla takılıcaktım burda demiş.Sen de bunları öğrenmene ve ondan önce adamın suratına 2 gün bakmamana rağmen,yanına çağırıp bugün son günümüz herşey için sağol demişsin!! sonra o seni geri çekip sana bu kadar mı diyince anlatmışsın ,evlisin olmaz vs demişsin ,bide hakkını helal et demişsin.Yazdıklarından seni kandırmaya çalışan birinden değilde sana aşık olan saf kalbi kırık birinden söz etmişsin gibi bir anlam çıkıyor.Seni inandırmış buna ,sana aşık olduğunu düşünüyorsun ve hoşuna gidiyor,evine sahip çık vs demenden belli oluyor.Bu şekilde düşünüyorsan böyle düşüneceğine,yüzüğünü çıkarıp seni kandırmasını,arkadaşına buseyle zaman geçiricektim niye evli olduğumu söyledin diye kızmasını düşün,özlüyorum falan demezsin ...

Son düzenleyen: Moderatör:
en iyisini ve en doğrusunu demişsin arkadaşım
sende bir çizgi çiz unut diyecem
düşünme ve yırt sil resimleri o başkasının çünkü
başkasına ait olanları elde edemeyiz etmemizde mümkün değil canım
ne sen üzül nede hayatını onu düşünmekle gecir
sen daha iyi şeylere layıksın
o utansın bir damla utanma duygusu varsa
sil numarasını da derim cebin den sana hayır gelmez ondan canım

Adam kursta olduğu 15 günü değerlendirmek istemiş.Şimdi evinde karısıyla.Sizin de tepkinizi çok karralı bulmadım.Ne yapayım evliyse mesajı, ayrılırken vedalaşmaya çağırmak, mesajlaşmak vs.İstemem yan cebime koy hesabı olmuş.Adam biraz ısrar etseydi bence farklı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…