• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verebilir misiniz ?

Shin min ah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2019
102
47
28
28
Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.

Basari, kariyer, egitim gibi seyleri sevgili ya da es gibi kisiler icin elinin tersiyle itenlerin cogu pisman oluyor ilerde. Ben boyle bi iliskiyi devam ettirmem. Karin yarisini calismayan adama yediricem hissem %1 olacak akil kari degil boyle bi teklif degil sakasini bile kabul etmem. Birde ailesini yaninda yasamak istiyor umarim aile evi degildirde ayni sehirdir ordan bile ayrilik sinyali yoksa 😃

Kaçın gerekirse ayrılın

Adamın size ve emeğinize hiçbir saygısı yok ki. İşi siz yapacaksınız, diploma sizin %1 mi bunun hakkı? Gerçekten aile olacaksanız iş ortak olur 50-50 olur. Bu adam sizi adam yerine koymuyor, parayı çıkarıp babama vericem diyor.

Canım kardeşim çok gençsin, okulu yeni bitirmişsin. Çalış, paranı kazan harca gözün dünya görsün. Dünya görünce bu adamdan daha iyisine layık olduğunu anlayacaksın zaten. İlk gördüğün adamla zaten evlenme.

Bence Eskişehirde iş bul, iş çevreni kur güzel networking yap sonra da kendi işini kur. Erkek mi yok allasen boşver bilmediğin yere gidip adamın ailesine hizmetçilik edip ne yapacaksın?

Babasının sermayesi olduğu için kazançtan pay verilmeli zaten .Fakat ikiniz çalışacağınız için şirketin ikinizin üzerine olması gerekir Buradaki sorun bunlar planlanmış ve sizin sonradan haberiniz oluyor sanki ?Kaldı ki evlilik mi iş ortaklığı mi belli değil kabul etmediniz diye iş ayrilmaya gitmis.

Bende aynen bu soruyu kendisine sordum. Babası yıllarca biriktirdiği parayı bana mı verecekmiş bide evlenince zaten her sey ikimizin olmayacak mı şeklinde cevaplar verdi beni geçiştirdi
Yalan. Bunlarla çocuk avutur ancak. Bak hakkımı verin desen, diyecekler ki ne hakkı, yok senin hakkın.
Sana soran yok ki. O şehirde oturmak ister misin, bu işe girmek ister misin, %1 zaten komik. Ailelerin karıştığı işten hayır gelmiyor. Aç bak oku konuları. Üzgünüm, geleceğinde size yer yok. Sizin fikrinizi önemsemiyor bile. Çok iyi düşünün. Dünyadaki tek erkek o değil.

Ayrıca kaç kurtul, ayrıl bosan diyince kızıyorlar ama sonra gelip konu açıyorlar siz hakliydiniz diye. Seviyorum, ölüyorum, onsuz yaşayamam falan hikaye. Sevgi yetmez, sabır bir yere kadar. Bak adam açık açık baştan demiş. Sen kavga etsen diyecek ki eeee baştan dedim bunları sana, kabul ettin. Şimdi sesini kes otur diyecek. Hatta bu durumun bi adı bile vardı psikolojide. Şimdiden yol yapıyorlar.umarim iyi düşünürsün

Basari, kariyer, egitim gibi seyleri sevgili ya da es gibi kisiler icin elinin tersiyle itenlerin cogu pisman oluyor ilerde. Ben boyle bi iliskiyi devam ettirmem. Karin yarisini calismayan adama yediricem hissem %1 olacak akil kari degil boyle bi teklif degil sakasini bile kabul etmem. Birde ailesini yaninda yasamak istiyor umarim aile evi degildirde ayni sehirdir ordan bile ayrilik sinyali yoksa 😃
Aynı ev değil ama muhtemelen yakın olacaklar çünkü is yerine yakın bir yer tutulacak ve sürekli gidip gelmek isteyecekler hem kaynanam hemde kayınbabam emekli olup benim kliniğimde kasaya geçip söz sahibi olacakla kısacası

Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Eskişehirde yaşarım. Açarım kendi yerimi.

eskisehirde büyümüş biri erzurumda yapamaz, daha simdiden sizi kullanmanin planını yapmislar. bu düşüncedeki kişilerle bi ömür boyu beraber olacaksin. aşkın gözü kördür biz burda ne yazsakta boş ama çok pisman olursun. başka erkek yokmuş gibi sartlandirma kendini

Ya ben de şunu anlamıyorum illaa ailemin olduğu şehirde yaşayacağım diyenleri
Tamam direkt evlenme aynı evde yaşayın
Menfaatlerin nereye uygunsa orada yaşarsın biter

şöyle bir olay var parayı veren düdüğü çalar kaç yaşlarındasınız bilmiyorum ama arkadaş kendi birikimini yapsın öyle evlensin

henüz çalışmadan milletin vereceği sermaye ile iş hayatına başlamak bu demek oluyor işte

babası da olsa babası da oğlum burada kalsın diye sermaye veriyordur oğluşu ay havadan sermaye diye seviniyordur

kuzum daha çalışmaya başlamadan ne evlenmesi

ben olsam evlenmem kendi işimi oturtup kendi işini oturtmuş
Kimseye muhtaç olmayan biriyle evlenirim

Back
X