• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verebilir misiniz ?

Baba eteğinden ayrilamamis. Yazdığımı kibarca söylemiş. Sorumluluk almıyor ki baba sermayesine bakıyor hâla. Elinden geleni yapsın zaten, sen de eşinden evlendiğin gün yalilar, boğaz manzaralı evler istemezsiniz. Durum neye elveriyorsa odur. Ama nişanlın kolaya kaçıyor, illa babasının eline bakacak para versin diye, ağzına bakacak dediğini yapacak. Sen daha sorumluluk sahibi ve bilinçli görünüyorsun. Seni susturmasina, sindirmesine, yok saymasına izin verme. Pişman olursun. Sende biliyorsun ki bunlar benim istediğim olacak demenin kibar yolları. Orta yol zaten bulamazsınız çünkü beyefendi sorumluluk almıyor. Lütfen düşün, Erzurum da oturmaya oturmaya beraber mi karar verdiniz?
İlk başta o istedi ailemin tek çocuğuyum yanlarında olmam lazım vefa borcum var gibi gibi şeyler söyledi bunu kabul ettim ama daha sonra klinik olayını ve hisse paylaşımını söyledi bende bir yerde sandım ki ailesi tek kalemde tüm klinik parasını bize bir beklentileri olmadan verecekler. Böyle olduğu için de dedim ki ekmeğimiz neredeyse hani orada olalım bide madem onlar böyle bir jest yapacaklar ama sonradan bide bunlar çıktı. Babasına kar payı verme hisse olayı falan...

aynen ogluna ayni fakulteden kiz bul diye sıkı sıkı tembihledigine yemin edebilirim ama ispatlayamam
Evde göğsünü kabartıyordur akrabalara falan. Bizim klinik diye bahsediyordur. Abi gel senin dişi bizim keriz (gelin) halleder bedava (ben onun maaşından keserim şanım yürüsün)

Diş hekimisin ve klinik açıp yüzde bir alacaksın kendi işinden. Hem de herşeyini bırakıp Erzurum’a gideceksin.
sen aklını mı kaçırdın acaba.
Eskişehir’de kal hemşerim.
Bende aynı şeyi dedim belki hemen açamam ama 2 3 sene para biriktirip uygun fiyatlı bir yer açarım diye. Nişanlım ama zaten evlenince babamın açacağı yerde ikimizin değil mi diyip beni geçiştiriyor.

Bu konu beni aşırı gerdi. Bak ölümü gör evlenmeashdjfkfl seni ne kadar boktan bir hayatın beklediğini tahmin bile edemezsin eskisehirde dis kliniğinde bedava calıssan bile daha karlısın inan abartmıyorum
ya beni de kendi kizim kerizleniyormuscasina gerildim 😂

Babam bizim için biriktirir, bize kalacak zaten diye kandırıyor kızı. Gece gece sinir oldum. Bu resmen kullanmak. Alenen sömürecekler. % 1 teklif ederken utanır insan ya. Şaka gibi
Valla ben de sinir oldum. Kendileri biriktiremiyor sanki.
Otur otur kalk kalk bir hayata sokacaklar kızı.

ayrica babamin biriktirdigi bize kalicak ne ya hadi diyelim bosandiniz mirastan size pay mi verecekler.
resmen bunu bile planlamistir nisanlinizin babasi mal kacirmak bu baska birsey degil.
Benimde aklıma bu kurcalıyor. Demek ki ileride benimle boşanma ihtimali için böyle bir yol izliyorlar diyorum ama sonradan bu şekilde aptal yerine konulmak çok ağırıma gidiyor.

İlk başta o istedi ailemin tek çocuğuyum yanlarında olmam lazım vefa borcum var gibi gibi şeyler söyledi bunu kabul ettim ama daha sonra klinik olayını ve hisse paylaşımını söyledi bende bir yerde sandım ki ailesi tek kalemde tüm klinik parasını bize bir beklentileri olmadan verecekler. Böyle olduğu için de dedim ki ekmeğimiz neredeyse hani orada olalım bide madem onlar böyle bir jest yapacaklar ama sonradan bide bunlar çıktı. Babasına kar payı verme hisse olayı falan...
Bak lütfen ilk cümleyi oku. O istedigi için oraya gideceksiniz. Senin düşünceni bile sormuyor.o öyle planlamış gitsin, sen buna mecbur değilsin. Başkasının vefa borcu seni bağlamaz. Sen mutlu olacak mısın, istiyor musun hiç sormamış ki. Seni resmen gitmeye mecbur bırakmış. Evlenince sorun olunca İstemiyorum desen diyecek ki eeee başta sana dedim kabul ettin. Nisanliyken Vazgeçmek ve Duruma tarafsız bakmak daha kolay. Lütfen iyi düşün. Otur tek tek yaz neye kim karar verdi, ben istiyor muyum, istemiyorum dediğimde ne tepki gördüm. Üşenme tek tek yaz. Kimin istediği hayatı yaşayacaksın kendin yaz, kendin gör

Ne gibi vefa
2 3 çocuk olunca vefa borcu olmuyor mu?
Çocuğunu yetiştirmek ailenin görevi ya ahahaha

yani başka yerde yaşasanız ds bir şey olunca yetişirsiniz
Ay cidden kesin küçüksünüz yaş olarak gelmeyinnn oyunlara

Senden kaç yaş büyük bu kadar kadın çok net söylüyoruz bak, çok pişman olacaksın. Sakın. Evladım bana böyle birşeyle gelse oturur ağlarım çocuğumu saf yerine koyuyorlar diye. Sakın ablam, aman ablam, yapma ablam.
Zaten bende aileme bunu söyleyemedim. Çok seviyorum. Söylesem babam annem asla razı gelmez direk nişan atılır. Nişanlımda biliyor bu durumu ama kendisi inanılmaz haklıymış gibi savunuyor.

ayrica babamin biriktirdigi bize kalicak ne ya hadi diyelim bosandiniz mirastan size pay mi verecekler.
resmen bunu bile planlamistir nisanlinizin babasi mal kacirmak bu baska birsey degil.
Oha evet ya, diyorum bunlar niye babasının üzerine yapmaya çalışıyor, ne işe yarayacak. Adam ölse mirastan geline pay düşmez, eşine çocuğuna kalır. Çocuk hisseleri anasına devreder boşanir. Zaten tek çocuk. Vayyy Vayyy Vayyyy

bence nisanliniza yasadiginiz guzel gunler icin tesekkur edin ve oradan kosarak uzaklasin
Zaten bende aileme bunu söyleyemedim. Çok seviyorum. Söylesem babam annem asla razı gelmez direk nişan atılır. Nişanlımda biliyor bu durumu ama kendisi inanılmaz haklıymış gibi savunuyor.
gencsiniz yine seversiniz karsiniza kimler cikar sizin yerinizde olsam kosarak olay mahallini terk ederdim.
ama kayinpederinizin suratini da cok merak ederdim kesin nisanlinizdan daha cok uzulur 😂

Oha evet ya, diyorum bunlar niye babasının üzerine yapmaya çalışıyor, ne işe yarayacak. Adam ölse mirastan geline pay düşmez, eşine çocuğuna kalır. Çocuk hisseleri anasına devreder boşanir. Zaten tek çocuk. Vayyy Vayyy Vayyyy
Bende anlamıştım siz şu an anladım ayrıca teşekkür ederim..

Nişanlım var evlenmek üzereyiz. Üniversiteden arkadaşız ben Eskişehir de oturuyorum ailemde buralı nişanlımın ailesi Erzurumlu nişanlım tek çocuk bitirince ailesinin yanında yaşamak istiyor ve babasının sermayesiyle benim ve kendisinin diplomasını kullanarak iş yeri açmak istiyorlar buraya kadar sorun yok fakat sadece nişanlım ve ben çalışacağiz her ay elde ettiğimiz karın yarısını babasi istiyor üstelik benimde diplomam kullanılıyor olmasına rağmen bana sadece %1 hisse verecekler ve zaten onu da vermek zorunda oldukları için şimdi bu şartlar altında çalışmak yerine Eskisehirde kendi yerimi açıp çok başarılı olabilirim. Biraz kredi ve borca girerim an en niyetinde benim olur siz olsanız ne yapardınız? Ben bu durumu kabul etmiyorum diye ayrılma noktasına geldik çok üzülüyorum ama bi yandan da aptal yerine mi konuyorum diyorum bilmiyorum nişanlımı da çok seviyorum. Ne yapsam çok arada kaldım.
Şahsi kanaatim bir an once parmağındaki %1 lik olan yüzüğünü nişanlı kişisine gönderip babasıyla sermaye acığını kapatıp Baska diplomalı hekim bulmasına yardımcı olmasını saglayabilirsin... Lütfen emekleri bu kadar çabuk harcamayın, o diplomayı Erzurumda kayınpederin sana %1 hisse versin diye almadın umuyorum ki kendi ailende seni onlar için okutmadı...

Back
X