• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bana fikir verebilir misiniz ?

Şunu düşün ve hesap et ; Yaşadığım yerde bir diş çekimi 250 lira o kadar sene okuyup milletin ağzının kokusunu çekip bir diş çekiminden kendine kalacak olan 2,5 lirayı yedirebiliyorsan hiç durma evlen haketmişsin sen bu adamı ama bunu yediremeyeceksende baştan tavrını koy tavrını koy derken ayrıl demek istiyorum çünkü onlardan herhangi bir şekilde hakkını alabileceğini hiç ama hiç düşünmüyorum

bizim burda doktor karı koca ortak işletilen bir diş hekimi var. kadın dişimi bitirdiğinde ona nakit ödememi ve kocasına değil sadece kendisine parayı vermemi rica etti, ben de karttan gidip çektim öyle eline nakit verdim. aynı işyerinde bile çalışmak sıkıntı eşle. büyük ihtimal paranın tamamını eş aldığından kadının eline doğru dürüst para geçmiyordu. eşle aynı işe gireceğime 40 kat yabancıyla girerim en azından hakkımı verir, biz karı kocayız senin benim param diye bişey mi var diye hakkımı yemeye çalışmaz

Merhaba, zor bir karar. Şu anki duygularınızla ayrılmayı kabul etmeyeceksiniz fakat 5 yıl sonraki duygularla da kararinizdan dolayı pişman olacaksınız büyük ihtimal. Ama zamanın tabi ki ne getireceği belli olmaz. Belki de şu duygularla zar zor ayrılık kararı alıp 5 yıl sonra iyi ki! Diyeceksiniz. Tabi ki karar size ait. İyi düşünmek gerekir. Ama şimdiden de zorlama bir hayat dayatan adamla nasıl olur; ondan emin olamadım. Erzurum da yaşamak da ayrı bir durum. Yani kesinlikle aşağılamak niyetli söylemiyorum; yanlış anlaşılmasın. Eskişehir de doğup büyüyen biri Erzurum da zorlanacaktir diye düşünüyorum. Umarım hakkınızda hayırlısı olur.

Ben olsam o güzel şehri bırakıp ta erzuruma gıtmezdim. Senın şehrınde yasayın orda iş açın. Birey olamamış sanki bu adam , anasının dibinden ayrılmak istemıyo, babasız da bişey yapamıyo

Valla banlanmissinizda yine de yazacam kacin ayol kacin kariyerinizi geleceginizi neden koca ve koca ailesi eline birakiyorsunuz ki.

Benimde aklıma bu kurcalıyor. Demek ki ileride benimle boşanma ihtimali için böyle bir yol izliyorlar diyorum ama sonradan bu şekilde aptal yerine konulmak çok ağırıma gidiyor.
Hiç üzülme demek ki çok da Zeki tipler değilmiş, yoksa yalandan he he deyip evlendikten sonra yaparlardı yapacaklarını. Önce tekmeyi bas sonra da şükür İçin kurban kes, çok ucuza kurtuluyorsun

Back
X