Bncede ilk günden fincan takımı alırsam beklenti içine girer güzel bir pastabeden kurupasta yeterliKonunuzu okuyunca, ne ince, düşünceli bir kız diye geçti içimden. Allah hayırlı, iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah.
Fincan takımı götürmenize gerek yok.
Tatlı götürmek daha uygun olur diye düşünüyorum.
Naptiniz tanışma oldu muArkadaşlar 2 aydır tavsiye üzerine biriyle görüşuyorum.iyi gidiyor.pazar günü görüştük.seni.ailemle tanistircaktim seni merak ediyorlar dedi.bn korona geçirdim pozitif çıkınca kaldı dedi.hatta bugün biz size çaya gelelim dedi.sizde bize gelirsiniz dedi.olur dedim.bu kadar erken beklemiyordum.bide nisan atınca ister istemez korkuyorum.onlara giderken hediye mi alıyım fincan takımı beğendim hatta yoksa tatlı türü bişey mi alınır.fincan takımında indirim varken alıp koyuyum dedim.siz olsanız naparsiniz
Yok olmadı karşıma aldım konuştum hemen nisan düşünmediğini soylediNaptiniz tanışma oldu mu
Şuan bizi ücretsiz izine cikardilar alamam gibi bu konu kapanmisti çocuk yine konuyu açtı ciddi bayaHayırlı olsun :)
İlk tanismada kuru pasta pasta tarzı yeterli. Sizi zorlamazsa Almak isterseniz fincanı alın dursun ilerleme olursa birdaha ki gidisinizde götürürsunuz
Bugün konuyu.acti bn inanmıyordum.baya ciddi kuru pasta yeterliGideceksiniz gibi görünüyor, mesafenizi koruyun en azından.
O günden sonra konusulmamisti bugün konuyu açtı gayet ciddiymis bn genelde görüşüyorum.devami gelmiyordu sasirdimNaptiniz tanışma oldu mu
Gideceksiniz gibi görünüyor, mesafenizi koruyun en azından.
[/QUOTevlenmek istiyorum ama geçmişte nisan attigim için ilk değil bu temkinliyim
Ne güzel gidin tanisin ailesiyle. Çayın yanına ikramlık götürün yeterli kendinizi zorlamaniza gerek yok. Size hediye alsa dahi öyle beklenti içine girmezler iicniz rahat olsunŞuan bizi ücretsiz izine cikardilar alamam gibi bu konu kapanmisti çocuk yine konuyu açtı ciddi baya
Dediğiniz doğru ztn ücretsiz izindeyim fincan alcak durumum yok ama zorlucaktim ikbals var bizim burda pastahane ordan kurupasta alıp geçerimNe güzel gidin tanisin ailesiyle. Çayın yanına ikramlık götürün yeterli kendinizi zorlamaniza gerek yok. Size hediye alsa dahi öyle beklenti içine girmezler iicniz rahat olsun
Ücretsiz izindeyim fincan alcak durumum yok aslında zorlucaktim hediye sonraki aşamalarda olacaksa alirimHayırlı olsun :)
İlk tanismada kuru pasta pasta tarzı yeterli. Sizi zorlamazsa Almak isterseniz fincanı alın dursun ilerleme olursa birdaha ki gidisinizde götürürsunuz
Bn onu demek istemedim bn şimdi hediye alırsam devamlı beklenti içine girebilirler bide ücretsiz izindeyim fazla butcemde yok kurupasta yeterli ilerleyen zmnda anneler günü gibi özel bişey olursa ozmn alirimNe güzel gidin tanisin ailesiyle. Çayın yanına ikramlık götürün yeterli kendinizi zorlamaniza gerek yok. Size hediye alsa dahi öyle beklenti içine girmezler iicniz rahat olsun
Bnm 32 onun 31 kendisine sordum hemen nisan düşünmüyorum ailelerin kaynatmasi için istiyorum dediYaşlar kaç ?
Neden bu kadar acele ?
2 ay aileleri dahil etmek yahut ev gezmesi için biraz erken değil mi ?
Bu telaşı anlayamadim
Sanki çok hızlı gelişiyor.
Yani bu aile kaynaşma hadisesi elini kolunu baglamasin sonra.Bnm 32 onun 31 kendisine sordum hemen nisan düşünmüyorum ailelerin kaynatmasi için istiyorum dedi
Ailemle tanistirdigim için hemen nisan olsun demiyorum dedi bn açık biriyim istemiyosan direk iletişimi keserim dediYani bu aile kaynaşma hadisesi elini kolunu baglamasin sonra.
Çünkü 2 ay birini beğenmek,onu tanımak için çok kısa bir zaman.
Olur ki aileler tanisirsa ve sen bir şekilde bitirmek istersen üzerindeki baski daha da fazla olacak.
Bu adam çok akıllı,bütün yollarıni kapatıyor.
Özellikle dikkat et derim.
Gözü çok açık,çok planlı.
Gelsin bn onceden nisan bozdugum için hemen istemediğimi bekirttimAileleri en son devreye sokun, once siz anlasin bakalim
Önceden nisan attım temkinliyim o istese bile hemen istemem ağzım yandı cunkuYani bu aile kaynaşma hadisesi elini kolunu baglamasin sonra.
Çünkü 2 ay birini beğenmek,onu tanımak için çok kısa bir zaman.
Olur ki aileler tanisirsa ve sen bir şekilde bitirmek istersen üzerindeki baski daha da fazla olacak.
Bu adam çok akıllı,bütün yollarıni kapatıyor.
Özellikle dikkat et derim.
Gözü çok açık,çok planlı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?