- 21 Ağustos 2024
- 183
- 44
- 18
- 19
- Konu Sahibi kraliceada
-
Ay evet be doğru aslında. Muhtemelen takıntı yaptım. Bu arada bana fingirdeksin diyen itin ablası da 60 küsür yaşındaki halası da kocaya kaçmışSaçmalama ve fingirmeye devam et. Diğer dalllltabanla da hiç muhatap olma.
Allah aşkına bu ne drama.. kendinize gelin. Gidenin yolu açık olsun. Haddi bilmeyi öğrensin önce. Sizin ona sen kim köpek benimle böyle konuşuyorsun demeniz lazımken açı diyorsunuz çile diyorsunuz. SilkeleninHayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Hadi 25 26 olsun öğretim görevlisi olmuş muhtemelen sosyal ucubenin teki davranışları bunu gösteriyor zaten bi bilek kesmediği kalmış. 18 19 yaşındaki kızla takılabiliyor sadece o derece kötü durumda. Onda da liseli kızlar gibi kıskanç hakaret ediyor. Sadece senin gibi biri onu gözünde büyütüp zamanını harcayabilirdi zaten. Bu hareketleri ondan. İnsan kendine böyle adamı layık görmemeli kendine hakaret ettirmemeliEleman genç yaşta olmasına rağmen öğretim görevlisi falan,böyle olunca bulunmaz Hint kumaşı belledim sanırımazıcık daha mantığımla düşünüp ağlayıp zırlamayayım. Yani zaten okul sayesinde 5 aya ABD’ye gidiyorum. O bunu,okulun verdiği imkanları bile küçümsüyor ve sen o bölümü okuyamazsın diyor. Evet,şu an benden akademik olarak önde ama bunu bozabilirim
Oralar bizim konumuz değil. Üniversiteye gitmişsin tadını çıkar, keyfini bozana da basgit de. Kaç sene sen İstanbul’da o Ankara’da ilişki mi olur o kendi derdine yansın kavrulsun. İstanbul’u gezmeye ve kikirdeşmeye devam etAy evet be doğru aslında. Muhtemelen takıntı yaptım. Bu arada bana fingirdeksin diyen itin ablası da 60 küsür yaşındaki halası da kocaya kaçmış
Rota yeniden oluşturuluyorAy evet be doğru aslında. Muhtemelen takıntı yaptım. Bu arada bana fingirdeksin diyen itin ablası da 60 küsür yaşındaki halası da kocaya kaçmış
O zamanlar derece için çalışan ikonik okul birincisiydim çünkü
O zaman “kraliçe” uygunduBenim dediğim ile bunun ne alakası var?
Yok abla park ettikRota yeniden oluşturuluyor
O zaman “kraliçe” uygundu
Ela kim?Ela da kullanıyor böyle ön isimler ama okul birincisi olduğunu sanmıyorum
Sen de pezevenksin deyip sittiri çek.
Tamamen kıskançlığından yapıyor. Farklı şehirlerde olmanızı hazmedemedi ve içindekini böyle kusuyor. Gerçek düşünceleri değil. Hırsını alamıyor şuan.Ben üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Terkedin boyle birini. Vallahi degmez giden yıllarınıza.Zaten siz terketmezseniz o sızı terkeder. Ve zamanla geciyor hatta sonra off ne salakmışım diyorsunuzBen üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Ela kim?
Yok dur az bekleBen üniversiteyi İstanbulda kazandım,sevgilim ise Ankara’da. İstanbulda boğaz turu yaparken aradı ve tekne yakaştığı an bi çocuğa gülerek “bu ne?” diye sordum. Ondan sonra iki gün boyunca “İstanbulda fingirdegeceksin,benden gittikten sonra atlayacağın dallar belli” vs. şeyler dedi. Hakaretlerin farkındayım ama onu kaybetmek istemiyorum,o ise sana olan sevgim bitti nefret ediyorum artık dedi. Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağımyapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?