Bana fingirdeksin dedi

Hayatım boyunca bu kalp ağrısıyla mı yaşayacağım yapmadığım bir şey için ödediğim bedel çok mu büyük kestiremiyorum. Lütfen bi akıl verin
Allah aşkına bu ne drama.. kendinize gelin. Gidenin yolu açık olsun. Haddi bilmeyi öğrensin önce. Sizin ona sen kim köpek benimle böyle konuşuyorsun demeniz lazımken açı diyorsunuz çile diyorsunuz. Silkelenin

Hadi 25 26 olsun öğretim görevlisi olmuş muhtemelen sosyal ucubenin teki davranışları bunu gösteriyor zaten bi bilek kesmediği kalmış. 18 19 yaşındaki kızla takılabiliyor sadece o derece kötü durumda. Onda da liseli kızlar gibi kıskanç hakaret ediyor. Sadece senin gibi biri onu gözünde büyütüp zamanını harcayabilirdi zaten. Bu hareketleri ondan. İnsan kendine böyle adamı layık görmemeli kendine hakaret ettirmemeli

Ay evet be doğru aslında. Muhtemelen takıntı yaptım. Bu arada bana fingirdeksin diyen itin ablası da 60 küsür yaşındaki halası da kocaya kaçmış
Oralar bizim konumuz değil. Üniversiteye gitmişsin tadını çıkar, keyfini bozana da basgit de. Kaç sene sen İstanbul’da o Ankara’da ilişki mi olur o kendi derdine yansın kavrulsun. İstanbul’u gezmeye ve kikirdeşmeye devam et

Yapmadığın bir şey için neden kalbin ağrıyor? yapmadığınız bir şeyle üstelik böyle ağır bir suçlama yapacak size o heriften kaç. Kaldi ki istemiyorum senden nefret ediyorum diyor. Sevmemiş ki. Yani bu rezil bir şey ama sizden ayrılmak için böyle rezil bir bahane yapmış diyorum. Biiip biiip (pardon küfür bunlar) Ay yine biiiip biiip... küfür etmeden yazamıyorum.

Bu tipler üç gün sonra bi restorantta garsona teşekkür ederken gülümseseniz garsonu size yamamaya kalkar kendın bilirsin dışardan örnek verdim ama belki bu kuzenın bile olabilir çünkü adamların kafa öyle çalışıyor . İki gün ayrı tatil yapamayacağınız adamlarla ileriyi düşünmeyin !

Tamamen kıskançlığından yapıyor. Farklı şehirlerde olmanızı hazmedemedi ve içindekini böyle kusuyor. Gerçek düşünceleri değil. Hırsını alamıyor şuan.
Tabi dozu kaçırmasa,böyle ağır konuşmasa keşke o ayrı konu ama seni seviyor. Bana güven.
Nereden biliyorsun diye sorma

Terkedin boyle birini. Vallahi degmez giden yıllarınıza.Zaten siz terketmezseniz o sızı terkeder. Ve zamanla geciyor hatta sonra off ne salakmışım diyorsunuz

Kalp ağrısı çekme diye kendine yakinda ana bacı sövdürteceksin farkında mısın? Bırak kudursun. Seni çoktan gözden çıkarmış. Ayrıca dervişin fikri ne ise zikri de o olur demişler. Sen ayrılmazsan o söylediklerini kendisi yapacak.

Yok dur az bekle

Sırasıyla o pu ve fa şeliğe doğru gitsin. O zaman düşünürsün tamammı kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…