Bana gıcıkmı?benmi kuruntu yapıyorum

ebrarrarba

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2010
650
49
118
40
Merhaba bayanlar kafama takılan bir sorun var harekete geçmeden önce fikirlerinizi almak istedim.oğlum 2 senedir aynı anaokuluna gidiyor.öğretmenleri sürekli değişiyordu hepsindende memnundum.şuanki öğretmenindende memnunum diğerlerine göre biraz daha sert ama seviyorum kendisini.
Yalnız kendisinin numarası bende yok vermedi oyüzden birşey sölemek istediğimde messengerdan yazıyorum.facebooktata sayfası var okul için açtığı bir sayfa işte x öğretmen diye açmış oraya resim galan yüklüyor okulda çocukların yaptıkları etkinliklerde fotoğraf çekip koyuyor.
Benim sıkıntım ben bu bayana yazıyorum öyle çok yazmıyorum 4-5ayda bir belki yani şuana kadar kaç kere yazdın derseniz en fazla 5defa yazmışımdır sormuşumdur.ama bu kadın bana geri dönüş yapmıyor.hiç birşekilde mesajlarımı cevaplamıyor görüyor ama cevap yazmıyor.beni okulda gördüğündede ay ben size yazacaktım ama çok yoğundu falan diyor tabi aradan bi kaç gün geçtikten sonra bunu diyor.
Sınıftaki bütün çocukların doğumgünü yapıldı bizimkide istedi bende gittim söyledim.doğum tarihi yaza denk geliyor ama yapmak istiyorum istiyor özenmiş çocuk dedim oda tamam yaparız zaten çoğunun öyle çakma doğumgünü dedi.yani ben sormasam hiç söylemeyecek bir benim oğlumun kalmıştı doğumgünü yapılmayan.bunuda geçtim bütün doğumgünü olan çocukların akşamına sayfasına resimlerini yüklüyordu benim oğlumunkini yüklemedi.bende bi kaç gün bekledim belki işi vardır falan dedim ama aradan 4gün geçti hala koymadı bende bugün sabah yazdım yine sayfanıza koyarmısınız koymayacaksanız bana yollarmısınıx diye yine okudu cevap vermedi ve koymadıda.neden böyle yapıyor acaba ben doğumgününde instigramdan hikaye kısmında çektiğim bir iki fotoğrafı ğaylaşmıştım ondanmı koymuyor diye düşünüyorum.ama hiç biyerde paylaşmadım fotoğraf.
Ben yarın okul müdürüyle görüşmeyi düşünüyorum bu durumu.sizce ne yapmalıyım bu öğretmen neden böyle yapıyor?

Konusun bencede okul muduruyle. Bende okuloncesi okuyorum. Staj gordugum okulda her ogretmen velisine numarasini vermek zorundaydi. Hatta butun velilerle whatsapp grubu kurarak bilgilendirme yapmak zorunluydu. Gun icinde fotograf, video yada herhangi bir bilgiye ulasmak istersenizde size gondermesi gerekiyordu. Her ogrenciye esit mesafede davranmak zorunda. Siz sinifin icinde degilsiniz sonucta. Tavri size mi cocugunuza mi bilemezsiniz. Gidin konusun. Ben istedigim.zaman hocamixa ulasmak ve bilgi almak istiyorum diyin.

bir öğretmen niye size "herkes Doğum günü kutladı siz de kutlayın" demeli onu anlamadım. Böyle bir şeyi Siz talep etmedikçe neden söylesin ki? Belki durumunuz yok ya da istemiyorsunuz. Ben öğretmen olsam ben de veli talep etmedikçe konuşmam.

Benim arkadaşımdan bildiğim devletteki ögretmenler telefon numarasını vermek zorunda değiller. Onların da özel hayatı var her mesaja cevap vermek zorunda da değiller.

Bence müdürle konuşmadan önce kaygılarınızı öğretmenle konusun. Eğer çözüm bulamazsanız müdürle konuRsunuz.

Bana kalırsa öğretmenin tabiatı o
Sizdeki seçilmiş algı olabilir diye düşünüyorum
Ha gerçekten sizinle yada çocukla bir problemi varsa alın başka sınıfa verin ve şikayet edin çocuklar konusunda farklılık gözeten biri öğretmen olmamalı
Okulöncesi psikolojilerinin temelini oluşturduğu dönemdir öpretmen çok önemlidir

Cahil insanlar değiliz bende özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum.her saat yada olur olmaz nedenlerle olur olmaz saatlerde arayacak bir insan değilim.
Vermemesinede karşı değilim vermeyebilir.ama mesajlarıma cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor çocuğum lise çocuğu değil.
Doğum günü meselesine gelince az çok tanıyor bütün velileri bir sürü şey doldurtuyolar bizlere hadi bilmiyor diyelim yapmak zorunda değilsiniz ama bilginiz olsun böyle böyle diyebilir.
Öğretmenle konuşacak hiç birşey kalmadı ben ona sorduğum sorularda bile cevap alamıyorum

Siz öğrrmen olsanız hiç geri dönüş yapmazmısınız anaokulu çocuğu bu .
Bence ayrım yapıyor.inşallah seneye burda olmaz

Size cahil demedim asla ama siz de bilirsiniz insanlar cidden cok ilginç. Kimse yerini seviyesini bilmeyebiliyor. Öğretmen de belki bundan dolayı herkese soguk davranıyordur.

Bence acık acık öğretmeniyle konusun. Zaten konustum diyorsanız müdürle konusun o zaman siz bilirsiniz.

Evet haklısınız bu konuda türlü türlü insan va.yorum yapan arkdaşlar öğretmenle konuş önce diyor sizde aynı fikirdesiniz öyle yapayım ozaman teşekkürler

Bence siz yanlış anlamışsınız.. diğer velilerle daha mı samimi buluyorsunuz? size ne garezi olabilir ki..

Siz öğrrmen olsanız hiç geri dönüş yapmazmısınız anaokulu çocuğu bu .
Bence ayrım yapıyor.inşallah seneye burda olmaz
Siz daha iyi bilirsiniz ayrım yapıp yapmadığını tabi
Peki yapıyor diyelim peki neden? Sizinle ilgili birisinden uyarı mı aldı mı dersiniz?

Bence siz yanlış anlamışsınız.. diğer velilerle daha mı samimi buluyorsunuz? size ne garezi olabilir ki..
DİĞer velilerle aradı nasıl çok bilgim yok.çalışmayanlarla daha sık görüşüyodur muhtemelen onların vakti var.
Mesela sene başında bana dediki veli günü olacak her hafta bir veli gelip bi etkinlik yaptıracak dedi bende tamam hocam bana hangi gün olduğunu bildirirseniz bende işyerimden izin alırım dedim.nerdeyse tüm veliler etkinlik yaptırdı beni çağırmadı yine

Okul müdürüyle konuşmadan evvel öğretmenle mi konuşsanız acaba? Ya da diğer velilerden tanıdığınız varsa onlara mı sorsanız sizin mesajlara hemen cevap veriyor mu falan diye?

Okul müdürüyle konuşmadan evvel öğretmenle mi konuşsanız acaba? Ya da diğer velilerden tanıdığınız varsa onlara mı sorsanız sizin mesajlara hemen cevap veriyor mu falan diye?
Aklıma geldi diğer velilere sormak ama onlarda öğretmene söylerse diye çekindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…