- 16 Ekim 2010
- 650
- 49
- 118
- 40
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Hayırlısı olsun.Konuyu takipteyim. Eylül de bizimde kreş maceramız başlayacak Allah nasip ederse.
Cahil insanlar değiliz bende özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum.her saat yada olur olmaz nedenlerle olur olmaz saatlerde arayacak bir insan değilim.bir öğretmen niye size "herkes Doğum günü kutladı siz de kutlayın" demeli onu anlamadım. Böyle bir şeyi Siz talep etmedikçe neden söylesin ki? Belki durumunuz yok ya da istemiyorsunuz. Ben öğretmen olsam ben de veli talep etmedikçe konuşmam.
Benim arkadaşımdan bildiğim devletteki ögretmenler telefon numarasını vermek zorunda değiller. Onların da özel hayatı var her mesaja cevap vermek zorunda da değiller.
Bence müdürle konuşmadan önce kaygılarınızı öğretmenle konusun. Eğer çözüm bulamazsanız müdürle konuRsunuz.
Sorduğum sorulara bile cevap alamıyoeum konuşacak bişey yok onunla benceOnce bir öğretmenle konussaniz ya? Duzeltir belki davranışlarını.
Siz öğrrmen olsanız hiç geri dönüş yapmazmısınız anaokulu çocuğu bu .Bana kalırsa öğretmenin tabiatı o
Sizdeki seçilmiş algı olabilir diye düşünüyorum
Ha gerçekten sizinle yada çocukla bir problemi varsa alın başka sınıfa verin ve şikayet edin çocuklar konusunda farklılık gözeten biri öğretmen olmamalı
Okulöncesi psikolojilerinin temelini oluşturduğu dönemdir öpretmen çok önemlidir
Cahil insanlar değiliz bende özel bir kurumda öğretmenlik yapıyorum.her saat yada olur olmaz nedenlerle olur olmaz saatlerde arayacak bir insan değilim.
Vermemesinede karşı değilim vermeyebilir.ama mesajlarıma cevap verme tenezzülünde bile bulunmuyor çocuğum lise çocuğu değil.
Doğum günü meselesine gelince az çok tanıyor bütün velileri bir sürü şey doldurtuyolar bizlere hadi bilmiyor diyelim yapmak zorunda değilsiniz ama bilginiz olsun böyle böyle diyebilir.
Öğretmenle konuşacak hiç birşey kalmadı ben ona sorduğum sorularda bile cevap alamıyorum
Evet haklısınız bu konuda türlü türlü insan va.yorum yapan arkdaşlar öğretmenle konuş önce diyor sizde aynı fikirdesiniz öyle yapayım ozaman teşekkürlerSize cahil demedim asla ama siz de bilirsiniz insanlar cidden cok ilginç. Kimse yerini seviyesini bilmeyebiliyor. Öğretmen de belki bundan dolayı herkese soguk davranıyordur.
Bence acık acık öğretmeniyle konusun. Zaten konustum diyorsanız müdürle konusun o zamana siz bilirsiniz.
Siz daha iyi bilirsiniz ayrım yapıp yapmadığını tabiSiz öğrrmen olsanız hiç geri dönüş yapmazmısınız anaokulu çocuğu bu .
Bence ayrım yapıyor.inşallah seneye burda olmaz
DİĞer velilerle aradı nasıl çok bilgim yok.çalışmayanlarla daha sık görüşüyodur muhtemelen onların vakti var.Bence siz yanlış anlamışsınız.. diğer velilerle daha mı samimi buluyorsunuz? size ne garezi olabilir ki..
İşte bende onu bilmiorumSiz daha iyi bilirsiniz ayrım yapıp yapmadığını tabi
Peki yapıyor diyelim peki neden?
Aklıma geldi diğer velilere sormak ama onlarda öğretmene söylerse diye çekindimOkul müdürüyle konuşmadan evvel öğretmenle mi konuşsanız acaba? Ya da diğer velilerden tanıdığınız varsa onlara mı sorsanız sizin mesajlara hemen cevap veriyor mu falan diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?