- 30 Mayıs 2017
- 497
- 457
- 23
- Konu Sahibi ebrarrarba
-
Sanmam ama yine de belli olmaz. Eğer sorduğun Veli öğretmenle samimi ise söyleyebilir. Öğretmenin ama bilinçli sana gıcıklık yapmak için hiç bi sebebi yok anladığım. Muhtemelen gıcıklıktan yapmıyor savsaklıyor gibi. Bir sana yapmıyor olabilir bunu belki bir kaç kişiyi daha savsaklamış olabilir böyle. Ay bilemedim diğer veliler ile yakınlaşabilecğin bir platform var mı orada belki konuşulurAklıma geldi diğer velilere sormak ama onlarda öğretmene söylerse diye çekindim
Yani hepsinin face sayfası falan var ama herkes kendi halinde kimseylede konuşmuşluğum yokSanmam ama yine de belli olmaz. Eğer sorduğun Veli öğretmenle samimi ise söyleyebilir. Öğretmenin ama bilinçli sana gıcıklık yapmak için hiç bi sebebi yok anladığım. Muhtemelen gıcıklıktan yapmıyor savsaklıyor gibi. Bir sana yapmıyor olabilir bunu belki bir kaç kişiyi daha savsaklamış olabilir böyle. Ay bilemedim diğer veliler ile yakınlaşabilecğin bir platform var mı orada belki konuşulur
Öğretmenle yakınlaşmayı mı denesen? Mesela benim arkadaşım öğretmeni evine davet etti bir akşam. Öyle bir şey mi yapsan? Yada çocuğu almaya geldiğinde bir gün pastaneye gideceğiz siz de gelir misiniz falan desen? Kabul ederse birlikte oturur muhabbet edersiniz hem daha iyi tanırsın ? Nedense bana kötü niyetli gelmiyorYani hepsinin face sayfası falan var ama herkes kendi halinde kimseylede konuşmuşluğum yok
Öğretmenle konuşmaktan başka çare yok anladığım kadarıyla
Güxel fikir aslında teşekkürler bu önerinizi denicem ama kabul edeceğini sanmıyorumÖğretmenle yakınlaşmayı mı denesen? Mesela benim arkadaşım öğretmeni evine davet etti bir akşam. Öyle bir şey mi yapsan? Yada çocuğu almaya geldiğinde bir gün pastaneye gideceğiz siz de gelir misiniz falan desen? Kabul ederse birlikte oturur muhabbet edersiniz hem daha iyi tanırsın ? Nedense bana kötü niyetli gelmiyor
O yaş grubundan başka sınıf yokÖğretmene gıcık oldum. Sizi yok saymış resmen. Müdürle görüşüp sınıfını değiştirin bence.
Bu tip kuruntulu veliler yüzünden mesleğimden soğudum...fotoyu paylaşsa nooluuur paylaşmasa nolur.egolu veliler mutsuz çocuklar..Merhaba bayanlar kafama takılan bir sorun var harekete geçmeden önce fikirlerinizi almak istedim.oğlum 2 senedir aynı anaokuluna gidiyor.öğretmenleri sürekli değişiyordu hepsindende memnundum.şuanki öğretmenindende memnunum diğerlerine göre biraz daha sert ama seviyorum kendisini.
Yalnız kendisinin numarası bende yok vermedi oyüzden birşey sölemek istediğimde messengerdan yazıyorum.facebooktata sayfası var okul için açtığı bir sayfa işte x öğretmen diye açmış oraya resim galan yüklüyor okulda çocukların yaptıkları etkinliklerde fotoğraf çekip koyuyor.
Benim sıkıntım ben bu bayana yazıyorum öyle çok yazmıyorum 4-5ayda bir belki yani şuana kadar kaç kere yazdın derseniz en fazla 5defa yazmışımdır sormuşumdur.ama bu kadın bana geri dönüş yapmıyor.hiç birşekilde mesajlarımı cevaplamıyor görüyor ama cevap yazmıyor.beni okulda gördüğündede ay ben size yazacaktım ama çok yoğundu falan diyor tabi aradan bi kaç gün geçtikten sonra bunu diyor.
Sınıftaki bütün çocukların doğumgünü yapıldı bizimkide istedi bende gittim söyledim.doğum tarihi yaza denk geliyor ama yapmak istiyorum istiyor özenmiş çocuk dedim oda tamam yaparız zaten çoğunun öyle çakma doğumgünü dedi.yani ben sormasam hiç söylemeyecek bir benim oğlumun kalmıştı doğumgünü yapılmayan.bunuda geçtim bütün doğumgünü olan çocukların akşamına sayfasına resimlerini yüklüyordu benim oğlumunkini yüklemedi.bende bi kaç gün bekledim belki işi vardır falan dedim ama aradan 4gün geçti hala koymadı bende bugün sabah yazdım yine sayfanıza koyarmısınız koymayacaksanız bana yollarmısınıx diye yine okudu cevap vermedi ve koymadıda.neden böyle yapıyor acaba ben doğumgününde instigramdan hikaye kısmında çektiğim bir iki fotoğrafı ğaylaşmıştım ondanmı koymuyor diye düşünüyorum.ama hiç biyerde paylaşmadım fotoğraf.
Ben yarın okul müdürüyle görüşmeyi düşünüyorum bu durumu.sizce ne yapmalıyım bu öğretmen neden böyle yapıyor?
Bizde sizin gibi egosu tavan yapmış öğretmenleri sevmiyoruz.Bu tip kuruntulu veliler yüzünden mesleğimden soğudum...fotoyu paylaşsa nooluuur paylaşmasa nolur.egolu veliler mutsuz çocuklar..
sizinki zaten o meslk grubuna girmiyor Başka birşeye giriyorBu tip kuruntulu veliler yüzünden mesleğimden soğudum...fotoyu paylaşsa nooluuur paylaşmasa nolur.egolu veliler mutsuz çocuklar..
Sizinkide veli grubuna girmiyor başka bir türe giriyorSizi
sizinki zaten o meslk grubuna girmiyor Başka birşeye giriyor
Buradan o ögretmen arkadaşımı tebrik ediyorum bazen insanlara hakkettiğini yaşatmak gerekiyor...kuruntularinizla sizi başbaşa bırakıyorumMerhaba bayanlar kafama takılan bir sorun var harekete geçmeden önce fikirlerinizi almak istedim.oğlum 2 senedir aynı anaokuluna gidiyor.öğretmenleri sürekli değişiyordu hepsindende memnundum.şuanki öğretmenindende memnunum diğerlerine göre biraz daha sert ama seviyorum kendisini.
Yalnız kendisinin numarası bende yok vermedi oyüzden birşey sölemek istediğimde messengerdan yazıyorum.facebooktata sayfası var okul için açtığı bir sayfa işte x öğretmen diye açmış oraya resim galan yüklüyor okulda çocukların yaptıkları etkinliklerde fotoğraf çekip koyuyor.
Benim sıkıntım ben bu bayana yazıyorum öyle çok yazmıyorum 4-5ayda bir belki yani şuana kadar kaç kere yazdın derseniz en fazla 5defa yazmışımdır sormuşumdur.ama bu kadın bana geri dönüş yapmıyor.hiç birşekilde mesajlarımı cevaplamıyor görüyor ama cevap yazmıyor.beni okulda gördüğündede ay ben size yazacaktım ama çok yoğundu falan diyor tabi aradan bi kaç gün geçtikten sonra bunu diyor.
Sınıftaki bütün çocukların doğumgünü yapıldı bizimkide istedi bende gittim söyledim.doğum tarihi yaza denk geliyor ama yapmak istiyorum istiyor özenmiş çocuk dedim oda tamam yaparız zaten çoğunun öyle çakma doğumgünü dedi.yani ben sormasam hiç söylemeyecek bir benim oğlumun kalmıştı doğumgünü yapılmayan.bunuda geçtim bütün doğumgünü olan çocukların akşamına sayfasına resimlerini yüklüyordu benim oğlumunkini yüklemedi.bende bi kaç gün bekledim belki işi vardır falan dedim ama aradan 4gün geçti hala koymadı bende bugün sabah yazdım yine sayfanıza koyarmısınız koymayacaksanız bana yollarmısınıx diye yine okudu cevap vermedi ve koymadıda.neden böyle yapıyor acaba ben doğumgününde instigramdan hikaye kısmında çektiğim bir iki fotoğrafı ğaylaşmıştım ondanmı koymuyor diye düşünüyorum.ama hiç biyerde paylaşmadım fotoğraf.
Ben yarın okul müdürüyle görüşmeyi düşünüyorum bu durumu.sizce ne yapmalıyım bu öğretmen neden böyle yapıyor?
Seninle muhattap olmayacağım boşuna kıvranmaBuradan o ögretmen arkadaşımı tebrik ediyorum bazen insanlara hakkettiğini yaşatmak gerekiyor...kuruntularinizla sizi başbaşa bırakıyorum
Seninle muhattap olmayacağım boşuna kıvranma
Benim takıldığım konu sadece bizimkinin yüklenmemesi sayfadak fotoğraflar herkese açık değil sadexe veliler var.yani paylaşmasada olur tabi sıkıntı değil ama sadece benim çocuğumunkini paylaşmaması bana tuhaf geldi.Ogretmenin diger velilerle iliskisini bilemedigimden yorum yapamayacagim ama bi konuyu anlayamadim , neden cocugunuzun fotolarinin facebook sayfasinda yayinlanmasini istiyorsunuz ? Herkese acik mi bu fotolar ? Bilemedim bana pek dogru gelmedi , benim oglumun kresinde sosyal medyada foto paylasimi yasakti , simdi ilkokula gidiyor , okulundan izin kagidi gonderdiler foto paylasimina izin verip vermedigimize dair
Bence mutlu olun paylasim yapmadigina tonla gereksiz insan neden gorsun cocugunuzun fotosunu
Numara vermemesine takılmadım ama konumu net okudunuzmu bilmiyorum ben bütün sene bıyunca toplam en fazla 5 defa yazmışımdır öyle çok yazmıyoeumÖğretmenin numarayı vermemesini ve sekreter gibi tüm mesajlara dönmemesini ayakta alkışlıyorum ancak fotoğraf koymaması biraz sizi üzmüş olabilir tabii dediğiniz gibi gerçekten tüm çocuklarınkini koyduysa o zaman ben de kırılırdım. Yapılacak doğru şey siz de öğretmenmişsiniz zaten müdürü falan araya sokmadan açıkça öğretmenle konuşmak. Yani tüm çocuklarınkini paylaştınız size karşı bir hatam mı oldu istemeden ya da bir probleminiz mi var benimle artık alınmaya başladım hatta kuruntu yapmaya başladım dersiniz o da size açıklama yapar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?