Bana gıcıkmı?benmi kuruntu yapıyorum

Seninle muhattap olmucam canım gormasyonum var sünyada olup bitenlerdendw bihaber değilimhaberim var bilmiş hanım muhattap olmayacağım cevap yazmana gerek yok iyigünler

Yasaksa kimseninki paylaşılmaz ozaman öyle değilmi

Yasaksa kimseninki paylaşılmaz ozaman öyle değilmi
Özel de de yasak olması lazım sonuçta onlarda milli eğitime bağlı. Sene içinde yasak olduğuna dair çok fazla resmî yazı imzaladım. Ama gündüz bakım evleri ve kreşler aile sosyal p bakanlığına bağlı onlarda işleyiş nasıldır bilmiyorum

ya bizim kızın öğretmeni de MEB den gelen yasak yazısını whatsup dan gönderip grubu kapattı ama oğlanların kreşi hala foto paylaşıyor face de. Bende anlamadım

Ben kendimi tuttum. İyi ki siz söylediniz içimde kalacaktı.

Bu öğretmene yarın sizi müdüre şikayet edeceğim diye mesaj atın cevap vermezse gerçekten yorgun işi görmüyordur cevap verirse de önceki mesajlarınızı gıcıklığından cevaplamadığını anlarsınız.

çocuk fotoğraflarını paylaşmasalar keşke
ortalık sapık pedofil dolu
kızına erkeğine de bakmıyor

Telefondan yazıyorum yazım yanlışları olabilir edebiyatçı değilim ayrıca

Ben de telefonla yazıyorum. Birçok üye de telefon kullanarak yazıyor. Bu aslında kavrayış meselesi. Sindirilmemiş kurallardan dolayı böyle oluyor.

Sizi eleştirmek yermek için demiyorum ama ebebiyat ya da Türkçe branşlarında olmasa da bir öğretmensiniz. Sizin örnek olmanız gereken birçok alan var. Bence de daha dikkat etmeniz lazım. Siz bilirsiniz yine de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…