Bana gıcıkmı?benmi kuruntu yapıyorum

Yani abartmışsınız öğretmen fedakardır biz düz memur değiliz ki işin içine sevgi şefkat güvenlik veli ilişkisi vs her şey giriyor bizim meslekte
Kadın gece 1 de öğretmenin evine girip çay içmiyo alt tarafı bir mesaja cevap yazacak. Özel hayatı ne kadar aksayabilir ki
Devlet ekranı bile devleti yönetirken gerektiği yerde halk ile telde de konuşuyor evine de gidiyor.ne olmuş yani bu biraz kibire giriyor
Hayatınız bu kadar özelse çalışmayın

Ben yarın okul müdürüyle görüşmeyi düşünüyorum bu durumu.sizce ne yapmalıyım bu öğretmen neden böyle yapıyor?
Okul müdürü ile değil birebir kendisi ile konuşmanız daha uygun olur .Kendisini yani sorunun muhatabını da dinlemek lazım
Ayırım yaptığını düşünmüyorum lakin hep mi sizin miniginize denk gelir unutmak/unutmak/unutmak

ya siz yazdığım konuyu nasıl okuyorsunuz anlamıyorum ya
biz bilmiyorduk ramazan ayında olduğumuzu iyiki söylediniz
okumadan yorum ypmayon okuyun okuyun
ben hiç bir mesajıma cevap vermiyor diyorum
kalkıpa müdüre aa bana mesaj atmıyor diyecek değilim siz insanları ne sanıyorsunuz ya ne kadar bilmişsiniz

aynen katılıyorum ya konuyuda tam okumuyorlar yorum yapan çoğu kişi
ben tam bölümümü bitirdim ama asıl formasyon alırken bu mesleğin ne kadar önemli olduğunu gördüm
şu an hiç bir öğretmen fedakar değil bence

Hiçbir demek de yanlış özellikle genç nesilden umutlarım ben :)

benim oğlum özek kreşe gitti, orada da sadece işyeri numarasından arayabiliyorduk, cep telefonu vermeleri idare tarafından istenmiyordu.
diğer dediklerinize de katılıyorum.

Ya numara verme olayı çok suistimal ediliyor,her sınıfta telefon var zaten onun verilmesi yeterli yoksa veliler olur olmadık saatlerde arayıp saçma isteklerde bulunuyorlar..Gece 11de bir veli arkadaşımı arayıp "hocam çocuk uyumuyor bir de aiz konuşur musunuz" diye aramıştı...Zaten önemli bir şey varsa okula gidilir görüşülür,ne yazık ki millet olarak akşam belli bir saatten sonra aranmaması gerektiğini bilmiyoruz ve öğretemiyoruz..

Herkesin doğrusu kendine. Çalışıp çalışamam sizi bağlamaz. Bu konuda söz sahibi değilsiniz. İyi günler.

Ogretmen kimin dogum gunu yapildi kimin yapilmadi diye aklinda tutamaz ki. Ya da sizi bulup cocugunuzun dogum gunu ne zaman yaza denk geliyorsa hemen yapalim diyemez ki.

Okul muduru bu duruma mudahele edebilir mi bilmiyorum ama hocayla konussaniz ilk once? Mesajlarima geri donus alamiyorum vs vs deseniz?

Bilmiş olan ve dünyanın sizin etrafınızda döndüğünü zanneden sizsiniz. ŞİMDİKİ ÖĞRETMENLER FEDAKAR DEĞİL diye saçma sapan bir cümle kurma acziyetini gösterebiliyorsunuz kaloriferi 7-24 yanan dairelerde oturup oturduğunuz yerden ömründe soba yakmayıp sobalı okullarda tezek yakmak, soba boşaltmak zorunda kalan ve bundan da şikayet etmeyen, bitlenen pirelenen tüm bunlara gülüp geçen, maaşının en az yarısıyla öğrencilerine ayakkabı mont alan nice öğretmenler var. Umarım SENİN GİBİ ZİHNİYETLER FORMASYON ALIR VE YILLARCA KPSSYE GİRİP ATANAMAZ, AMAN CANIM KOCAM PARA VERİYOR BEN DE ÇOCUK BÜYÜTÜYORUM der ÖĞRETMENDEN MESAJ BEKLER DURUR

Formasyon mu almış konu sahibi? O zaman kendisi istediği kadar fedakarlık yapabilir.

Kizimin gecen seneki ogretmeni de biraz böyleydi. Ilk zamanlarda arayin haber verin diyordu. Baktim hic cevap yazmiyor.
Cocuk hastalaniyor gitmiyor okula, yine tepkisiz.
10 gun olmus cocuk okula gitmeyeli öğretmeni hasta mesajina neyi var ya da gecmis olsun diye cevap vermiyor. Ben de bir daha yazmadim oldu bitti :)

Anlattığınıza göre kadın sizden pek hoşlanmamış gibi görünüyor.
Olabilir hoşlanmak zorunda da değil tabi ki ama herkese nasıl yapıyorsa sizin çocuğunuza da yapmak zorunda.
Müdürle konuşacak kadar büyük gelmedi bana isterseniz önce öğretmenle konuşun sizi yanlış anladığı birşeyler olabilir.

benim kızımın okulunda öğretmenlerin kişisel numaralarını vermeleri idare tarafından yasaklanmış, biz mesai saatleri içerisinde okulu arayıp öğretmenin uygun olduğunda bize dönmesini istiyoruz, kendisi arıyor yine okulun telefonundan.
fotoğraflar okulun sitesinde kullanıcı adı ve şifreyle giriş yaptığımız bir ekranda paylaşılıyor, bazen aynı gün ekliyor öğretmenimiz bazen 1 ay eklemeyip sonra topluca eklediği oluyor.
genel olarak kızıma ve bana tavırlarından memnun olduğum için bunları sorun etmiyorum açıkcası, ama başka rahatsızlıklarım da olsa batardı.

Ben olsam öğretmenle yüz yüze görüşür sorardım açıkça yine olumsuz davranırsa müdürle görüşürdüm. Ayrıca doğum günü kutlamak ister misiniz diye sorması da gerekmiyor bence.

Demeyeyim diyorum ama konu sahibi öğretmenim diyorsunuz bu başlık nedir? Soru ekini ayırmak en basit yazım kurallarından. Bari sizler yapmayın.

Öğretmende art niyet var ya da yok bilmem ama siz aile katılım gününe geleceginizi dediginiz halde zaman belirlememis butun çocukların annesi gelmis... öğretmenin yaptığı sacma geldi

başka bi veliye sorun bakayım numarası onda varmıymış veya ona cevap veriyormuymuş size niye kasıtlı yapsın ki ne alıp veremediği olabilir

Öğretmenin görevi msj yazmak facebook ta resim paylaşmak değildir üstelik öğrenci resmi paylaşmak yasaktır ha uyan var mi derseniz ben uyuyorum

Gelelim telefon numarasına bir arkadaş öğretmen numara vermeli hatta whatsapp gurubu kurmalı demiş onların staj kurumunda böyleymiş

Pardon telefon kullanmak zorunda mıyım hele de akıllı telefon belki whatsapp yüklü değil telefonum da

Öğretmenlik bir meslek çalışma saatleri olan bir meslek her gün 2 3 çocuk hasta olur herbirine msj yazmak zorunda mıyım
Zırt pırt telefonum çalmak zorunda mı
Yılda 5 kez her veli arasa yazsa sınıfımda 30 kişi var 150 arama demek olur 9 ay okul var aylık 15 16 arama eder ki her 2 günde bir veli ile telefonda görüşmek zorunda mıyım

Öğretmeniniz muhtemel sizin bu düşüncelerinizin farkında bile değildir resimleri de yükler belki hastası vardır
Belki iftara misafiri vardır belki internet paketi bitmiştir...

Bence öğretmeniniz yasemin hanım herkes doğumgünü kutladı bir siz kaldınız kutlamak ister misiniz dese çok kaba olurdu bu sefer de öğretmen beni zorladı doğumgünü için denilebilirdi kimse kim doğumgünü partisi yapmadı diye çetele tutmaz ki zaten öğretmenlik organizasyonluk da değildir

En mantiklisi kendinizin doğumgününde resimleri çekmenizdi ama şartlar el vermedi demek ki bu durumda hocam flaş bellek getirdim rica etsem çocuğumun doğumgünü partisine ait fotoğrafları bellegime yükler misiniz

Hayır diyecek hali yok oldu bitti

Devlette çalışıyorum ve hiçbir velime numaramı vermiyorum. Diledikleri zaman beni okuldan arayıp ulaşabilirler ya da randevu sistemi ile görüşme talep edebilirler.Sosyal medya da foto paylaşmak kesinlikle yasak yıl içinde çocukların etkinlik fotolarını bol bol çekip flaş bellekte isteyen Veli'ye veriyorum. Bence siz öğretmeninizden çok şey beklemişsiniz kendiniz takip edip isteklerinizi kendiniz söylemeliydiniz.
Müdüre gitmeden önce bence öğretmenle görüşüp beklenti ve kırgınlığınızı dile getirebilirsiniz işleyiş ile bilgi alıp eksiklerinizi giderebilirsiniz.
Hala devem ederse silsileyi takip edip müdüre gidersiniz

Konu sahibi ben değilim:) yanlıs kişiden alıntı yapmışsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…