- 25 Temmuz 2019
- 430
- 980
- 43
Yani maddiyat ya da yaşadığınız yer sorunu olmasa aldatılmayı engel olarak görmeyeceksiniz. Yine benim görüşümü destekliyorsunuz. Ben evli kalacağınızı düşünüyorum.yok yapmayacagım zaten başka maddi ve bulunduğumuz yer dolayısıyla 3-4 yıl cocuk yapamam.. tabi evli kalırsam
Sevindim sizin adınıza.
Siz neden asla aldatmazsınız?
bizim kızlarımız da asla evlenirken ailelerini dinlemez ailem istemiyodu ne emeklerle evlendim der ama boşanırken ailesini dinleyesi gelir
çiçekte yakalamışsın ee hiç düşündün mü yakalamasan ne olacaktı
bi de adam mutluyken GAFLETE düşmüş peki zor zamanlarınızda ne olacak
boşanmak da çok kolay valla avukata veriyosun vekaleti o hallediyor her şeyi
senin tek farkın boşanmaktan şu anda ,boşansan tek başına kafayı yiyecektin evinde şimdi evde başkası varken yiyorsun,bitmese adamın gözü başkasını görmezdi çoktan bitti o evlilik ,çünkü asla unutamayacaksın
sorman gereken tek soru böyle mi yaşamak istiyorsun
Yani maddiyat ya da yaşadığınız yer sorunu olmasa aldatılmayı engel olarak görmeyeceksiniz. Yine benim görüşümü destekliyorsunuz. Ben evli kalacağınızı düşünüyorum.
Yoo ben hergün beni aldattımı diye düşünmedim eşime güveniyorum güvenemeyenler düşünsün. Ben eşimin pişmanlığını ispatladığını ve birdaha yapmicağını düşünüyorum. Heee bu arada aldatmayan erkek yoktur bana göre burda yok boşan şöle yap böle yap diyen kadınların 100aldatılıyor haberleri yok neyse size iyi sohbetler
Körler sağırlar birbirini ağırlar,demek ki denginizi bulmuşsunuz, ne diyelim mutluluklarBen mükemmel bir eşe sahibim onunla evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve evet eşimde beni affederdi ben asla eşimi aldatmam zaten de varsayımlar üzerine konuşursak evet affeder.
Yoo ben hergün beni aldattımı diye düşünmedim eşime güveniyorum güvenemeyenler düşünsün. Ben eşimin pişmanlığını ispatladığını ve birdaha yapmicağını düşünüyorum. Heee bu arada aldatmayan erkek yoktur bana göre burda yok boşan şöle yap böle yap diyen kadınların 100aldatılıyor haberleri yok neyse size iyi sohbetler
Aldatmam gerektircek bi durum söz konusu değil sahip olmak istediğim herşeye sahibim sevgiye ilgiye muhtaç değilim ki aldayitıyım
Körler sağırlar birbirini ağırlar,demek ki denginizi bulmuşsunuz, ne diyelim mutluluklar
Demekki nişanlınız aldatmayı gerektiren bir durum hissetmiş. Sevgiye ilgiye aç kalmış. Aldatan nişanlıyı ölümüne savunuyorsunuz ve aynı şekilde asla aldatmayacağınızı iddia ediyorsunuz. Kişiye göre değişiyor heralde aldatmak.Aldatmam gerektircek bi durum söz konusu değil sahip olmak istediğim herşeye sahibim sevgiye ilgiye muhtaç değilim ki aldayitıyım
Şimdi öncelikle siz ve herkes bir sakin olmalı. Evet bencede aldatilmissiniz ki boşanmak en doğrusu ama bu aşamada size şunu söylemek istiyorum kendinizi sakince dinleyin .Artık eşinize güveniyor musunuz yani yapmaz birdaha diyebiliyor musuniz ve en onemlisi boşansanız daha hafiflemis hissedecek misiniz kendinizi bi cok onemli bir detay. Cunku sizin duygularınızı cok sallantıda gordum . Bosanmakta su an sizi iyileştirmez gibi duruyor .kendinizi dinleyin ama malesef ve malesef evet aldatmışsınız en acisida konuşmayı kız bitirmiş eşiniz belliki devam edecekti
Bir kez yapmış sorun bu olmalı. Bahsettiğiniz kadar 4 dörtlük biriyseniz eşinizin sizi aldatmasının affedilir yanı yok. Belki 2.kez yapmayacak ama bu sonucu değiştirmez.malesef aldatıldım evet
duygularım inanın cok değişken bazen o kadar cok inanıyorum ki hayır asla yapmaz
bazen de kendimi darmadağın halde buluyorum ben aptalım ben onu affettim bir kez yapan bir daha yapar duygularım cok değişken
Demek ki eşiniz sahip değilmiş ve sevgiye muhtaçmış. Yazık size ki bir ömür acaba yeterince ilgi sevgi göstermiyor muyum diye düşünüp duracaksınız. Bu arada acaba eşiniz şu an sahip olmak istediği her şeye sahip mi ya da ileride ona yetecek misiniz?Aldatmam gerektircek bi durum söz konusu değil sahip olmak istediğim herşeye sahibim sevgiye ilgiye muhtaç değilim ki aldayitıyım
Demek eşinizin sizi aldattığı dönemde aldatmayı gerektirecek bir durumu olduğuna, istediği her şeyi sizde bulamadığına ve sevgi/ilgiye ihtiyaç duyduğuna ikna olmuşsunuz ki affetmişsiniz. Anlıyorum.
Mutluluklar dilerim.
Yok canım benim çalıştığım yerde benden küçük büyük çok erkek var hepsinin eşi sevgilisi var ama aldatıyolar asla yapmaz dediğim bi bakıyorum aldatıyor. Bende sizin gbi boşan evet bırak eşini aldatmış seni deseydim burda bana alkış tutardınız ama ben sizin söylediklerinizi onaylamıyorum kiiii boşanacak olsa boşanırdı şuan destek arıyor çok güzel destek oldunuz kadın boşanmaya karar verdi neyse napıyosanız yapın banane be girdiğim konuya muhattabı olduğum kişiye bak tövbe tövbeHanımefendi güvenmeyenler düşünsün falan çok komik. Siz bize nispet yapınca kendi yaşadıklarınız düzelmiyor ya da biz sizin istediginiz gibi “kudurmuyoruz”. Size çok kötü bi haberim var tüm erkekler aldatmıyor maalesef. Zaten buna inanıyorsanız eşinizin sizi tekrar aldatmayacağına inanmamanız lazım. Sizi şahane manipüle etmiş eşiniz. Dediklerinize siz de inanmıyorsunuz ama kendinizi öyle şartlamışsınız ki. Muhtemelen eşinizle durum atıp “kıskananlar çatlasın” minvalinde şeyler de yazıyorsunuz.
"her erkek aldatır." mı? Bizim oralarda bunun gibi sözlere züğürt tesellisi derler dkdkddYoo ben hergün beni aldattımı diye düşünmedim eşime güveniyorum güvenemeyenler düşünsün. Ben eşimin pişmanlığını ispatladığını ve birdaha yapmicağını düşünüyorum. Heee bu arada aldatmayan erkek yoktur bana göre burda yok boşan şöle yap böle yap diyen kadınların 100aldatılıyor haberleri yok neyse size iyi sohbetler
Peki en başa dönelim.
Siz o maili görmediniz.
O çiçek kıza gitti, çok mutlu oldu. Galiba bu adamın evliliği güzel gitmiyor diye düşündü. O da gaflete düştü ve eşinize teşekkür mesajı attı. Laf lafı açtı buluştular. Birkac gün geçti buluştular. Haftalar geçti buluştular. Aylar geçti... Geçti de geçti. Ee? Hangi aşamada öğreneceksiniz? Ne zaman gafletten kurtulacakti? O zaman da aileniz yakışıklıdır yapar diyecek miydi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?