Bana göre aldatıldım..

yok yapmayacagım zaten başka maddi ve bulunduğumuz yer dolayısıyla 3-4 yıl cocuk yapamam.. tabi evli kalırsam
Yani maddiyat ya da yaşadığınız yer sorunu olmasa aldatılmayı engel olarak görmeyeceksiniz. Yine benim görüşümü destekliyorsunuz. Ben evli kalacağınızı düşünüyorum.

yok ailem evlenmemi cok istedi
arkadaş be iş cevrem cok söyledi yaşın genc ya ne evliliğğ diye ailem ayıla bayıla evlenmemi istşyordu eşimi ve ailesini cok severler

böyle yaşamak istemiyorum cevabım cok net

Eşİn evliliğinizin içine etmiş. .. Eğer baristiysan umarım hersey yoluna girer,ayrildiysan da öyle.

Yani maddiyat ya da yaşadığınız yer sorunu olmasa aldatılmayı engel olarak görmeyeceksiniz. Yine benim görüşümü destekliyorsunuz. Ben evli kalacağınızı düşünüyorum.

ever belki de haklısın boşanmak yemeyecek ..
ama cocuk yapmama konusunda aldatılmam en büyük sebep emin olun

İs durumunuzu yazmamissiniz boş bulmanız için maddi özgürlüğe sahip olup da kabul etmeniz lazım?????

Aldatmayan erkek yoktur diyorsunuz eşinizin bir daha yapmayacağını düşünüyorsunuz düşünceniz kendi içinde celiskili

Haklı olduğunuz bir konu var evet burada şöyle böyle yap diyen bazı kadınlar %100 aldatılmış ve buna sizde dahilsiniz.

Size de iyi sohbetler

Ben mükemmel bir eşe sahibim onunla evlendiğim için hiçbir zaman pişman olmadım ve evet eşimde beni affederdi ben asla eşimi aldatmam zaten de varsayımlar üzerine konuşursak evet affeder.
Körler sağırlar birbirini ağırlar,demek ki denginizi bulmuşsunuz, ne diyelim mutluluklar

Hanımefendi güvenmeyenler düşünsün falan çok komik. Siz bize nispet yapınca kendi yaşadıklarınız düzelmiyor ya da biz sizin istediginiz gibi “kudurmuyoruz”. Size çok kötü bi haberim var tüm erkekler aldatmıyor maalesef. Zaten buna inanıyorsanız eşinizin sizi tekrar aldatmayacağına inanmamanız lazım. Sizi şahane manipüle etmiş eşiniz. Dediklerinize siz de inanmıyorsunuz ama kendinizi öyle şartlamışsınız ki. Muhtemelen eşinizle durum atıp “kıskananlar çatlasın” minvalinde şeyler de yazıyorsunuz.

Şimdi öncelikle siz ve herkes bir sakin olmalı. Evet bencede aldatilmissiniz ki boşanmak en doğrusu ama bu aşamada size şunu söylemek istiyorum kendinizi sakince dinleyin .Artık eşinize güveniyor musunuz yani yapmaz birdaha diyebiliyor musuniz ve en onemlisi boşansanız daha hafiflemis hissedecek misiniz kendinizi bi cok onemli bir detay. Cunku sizin duygularınızı cok sallantıda gordum . Bosanmakta su an sizi iyileştirmez gibi duruyor .kendinizi dinleyin ama malesef ve malesef evet aldatmışsınız en acisida konuşmayı kız bitirmiş eşiniz belliki devam edecekti

Aldatmam gerektircek bi durum söz konusu değil sahip olmak istediğim herşeye sahibim sevgiye ilgiye muhtaç değilim ki aldayitıyım

Demek eşinizin sizi aldattığı dönemde aldatmayı gerektirecek bir durumu olduğuna, istediği her şeyi sizde bulamadığına ve sevgi/ilgiye ihtiyaç duyduğuna ikna olmuşsunuz ki affetmişsiniz. Anlıyorum.

Mutluluklar dilerim.

Aldatmam gerektircek bi durum söz konusu değil sahip olmak istediğim herşeye sahibim sevgiye ilgiye muhtaç değilim ki aldayitıyım
Demekki nişanlınız aldatmayı gerektiren bir durum hissetmiş. Sevgiye ilgiye aç kalmış. Aldatan nişanlıyı ölümüne savunuyorsunuz ve aynı şekilde asla aldatmayacağınızı iddia ediyorsunuz. Kişiye göre değişiyor heralde aldatmak.

malesef aldatıldım evet
duygularım inanın cok değişken bazen o kadar cok inanıyorum ki hayır asla yapmaz
bazen de kendimi darmadağın halde buluyorum ben aptalım ben onu affettim bir kez yapan bir daha yapar duygularım cok değişken

Empati kurmaya çalışıyorum..
Yerinde olsam muhtemelen çoktaan o evden gidip iletişimimi kesmiştim ..
Bir anlık gaflet ile konuştu ?
Bir anlık gafletle yazdı?
Bir anlık gaflet ile çicek yolladı ?
Üzülmeni istemem ama beyin sandığın kadar masum değil..

Bir kez yapmış sorun bu olmalı. Bahsettiğiniz kadar 4 dörtlük biriyseniz eşinizin sizi aldatmasının affedilir yanı yok. Belki 2.kez yapmayacak ama bu sonucu değiştirmez.

Demek ki eşiniz sahip değilmiş ve sevgiye muhtaçmış. Yazık size ki bir ömür acaba yeterince ilgi sevgi göstermiyor muyum diye düşünüp duracaksınız. Bu arada acaba eşiniz şu an sahip olmak istediği her şeye sahip mi ya da ileride ona yetecek misiniz?
Yani böyle bir şeyi kabul etmis olabilirsiniz yargılamıyorum ama kiskananlar catlasın evliligim mükemmel diye nispet yapmanız çok abes.

Peki en başa dönelim.
Siz o maili görmediniz.
O çiçek kıza gitti, çok mutlu oldu. Galiba bu adamın evliliği güzel gitmiyor diye düşündü. O da gaflete düştü ve eşinize teşekkür mesajı attı. Laf lafı açtı buluştular. Birkac gün geçti buluştular. Haftalar geçti buluştular. Aylar geçti... Geçti de geçti. Ee? Hangi aşamada öğreneceksiniz? Ne zaman gafletten kurtulacakti? O zaman da aileniz yakışıklıdır yapar diyecek miydi?

Yok canım benim çalıştığım yerde benden küçük büyük çok erkek var hepsinin eşi sevgilisi var ama aldatıyolar asla yapmaz dediğim bi bakıyorum aldatıyor. Bende sizin gbi boşan evet bırak eşini aldatmış seni deseydim burda bana alkış tutardınız ama ben sizin söylediklerinizi onaylamıyorum kiiii boşanacak olsa boşanırdı şuan destek arıyor çok güzel destek oldunuz kadın boşanmaya karar verdi neyse napıyosanız yapın banane be girdiğim konuya muhattabı olduğum kişiye bak tövbe tövbe

"her erkek aldatır." mı? Bizim oralarda bunun gibi sözlere züğürt tesellisi derler dkdkdd

evet en başında yakaladım keşke diyorum daha ileri bir seviyede yakalasaydım belki o zaman kendimi kandıracak bir şeyler bulamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…