Bana göre aldatıldım..

Yasadigin şey gerçekten cok ağır. Nerdeyse çocukluktan beri tanıyormuşsun eşini. O yüzden hala kabullenemiyorsun belli ki. Bence kesinlikle birlikte terapi almalısınız. Böyle bir karar veremezsin ama hep için icini yiyecek seni mahvedecek bu dusunce

yaşadığım yerde öyle bir imkanım yok o yüzden de buraya yazdım belki sizin gibi aklı başında bir kaç insandan tavsiye alırım diye

Evet çok güzel destek olduk iyiliği için önerilerde bulunduk. Birkaç sene sonra eşini affedip içten içe hala öfkeli ve mutsuz olduğu için kendisini insanların onu kıskandığına inandırıp etrafa çaresizce mutlu evlilik tablosu çizip herkesi buna inandırmaya çalısıp “kıskananlar çatlasın” yazarak komik duruma düşürmeyecek kendisini.

Konu sahibi hemen hemen tüm yorumlarınızı okudum. Aklı başında bir kadınsınız belli. Üzüntünüzü de anlayabiliyorum.

Affedecekseniz daha fazla bu konuyu kendinize yük etmeyin. Aile terapisi alın. Yaşanılanı inkar ederek değil de kabullenerek devam edin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Cevrenizde eşini aldatan çok diye aldatmak normal mi oldu? Aldatan kadın da var mi cevrenizde? Belki çevrenizi değiştirmeniz gerek doğruyu yanlışı daha iyi ayırt edersiniz

mahkemeler kapalı oldugu için düşünmeye epey fırsatım var bu sürede de eşimle muhatap olmama kararı aldım kendime daha fazla saygısızlık yapmayacagım
boşanmış gibi düşünüp bi sürw öyle davranacagım

yaşadığım yerde öyle bir imkanım yok o yüzden de buraya yazdım belki sizin gibi aklı başında bir kaç insandan tavsiye alırım diye
Online terapi veren yerler de var. Bence sizin de buna ihtiyacınız var. boşan ya da boşanma kabullen devam et diyemiyorum ben malesef.

Sen çok güçlü ve aklı başında bir kadınsın. Aptal değilsin kesinlikle bu kadar çok sevebilecek kadar güzel yüreklisin bu olayda tek kaybeden kocan. “Harcadığım zaman ve emek” diye düşünme asla. Çok gençsin önünde çok güzel günler var, iyice düşün sonra da kararından asla pişmanlık duyma

teşekkür ederim tavsiyeleriniz için
sizin ve tüm arkadaşların

Online terapi veren yerler de var. Bence sizin de buna ihtiyacınız var. boşan ya da boşanma kabullen devam et diyemiyorum ben malesef.

kimse böyle bi durumda diyemez ki kabullen diye ..
online terapi için bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Bence su virüs geçince psikolojik destek alın ve hislerinizi ölçüp biçip ona gore mutlu olacağınız kararı verin. Mutlu olursunuz hep umarım

ever belki de haklısın boşanmak yemeyecek ..
ama cocuk yapmama konusunda aldatılmam en büyük sebep emin olun

Oda ne kadar sürecek? Ömür boyumu yapmaycaksin. Seneye kendini yine iyi gösterir, sen mutlu oldugunu sanarsin, sonra yine yakalarsan ne yapacaksin? Bu defa onun kilif hazir "sen hamileydin, birsey yapamiyorduk..". Bosanmamak içinde senin kilifin hazir "bebek için mecburen tekrar deneyecegim"

Sanirim zengin, statü sahibi biri, esin. Hali ile bosanmak daha zor çünkü disardan çok rahat bir evliligin varmis gibi görünüyor. Sana tavsiyem, bunlari düsünmememen. Sadece kendini düsün. Para, statü bir yere kadar. Bu adamin tekrar yapma potansyeli çok yüksek. Kendini yakma. Ailende senin mutsuzlugunu görürse, zaman ile anlarlar.

Anlamazlarsa, anlamasinlar. Meslek sahibi bir kadinsin. Kendine daire tutarsin, huzurlu bir sekilde hayatina devam edersin.

Cevrenizde eşini aldatan çok diye aldatmak normal mi oldu? Aldatan kadın da var mi cevrenizde? Belki çevrenizi değiştirmeniz gerek doğruyu yanlışı daha iyi ayırt edersiniz

Kusura bakma canım keyfi iş yerimi değiştiremiyorum insanların karakterinide ben belirlemiyorum. Neyse uzatmayın lütfen

hayır statü sahibi değil şartlarımız eşit..
haklısınız kendimi kandırmayı bırakmam lazım zaten burda yazılanlar beni kendime getirdi
kendimi gecindirecek seviyedeyim 6-7 bin tl maaşım var tek başıma yetebiliirimmaddiyat değilde boşanmanın manevi yükünden korkuyorum sanırım

Yük olmasina gerek yok ki. Sen kendine fazla sertsin. Bosanmak seni yarim kadin yapmiyor, hatali taraf yapmiyor. Insaniz, hayatimizda hersey basimiza gelebilir. Erken evlilik yada esin ile evlilik yanlis bir seçim olmus olabilir. Ne var bunda? Bu konuda kimseye hesap vermek zorunda degilsin. Utanilcak birsey yapmiyorsun.

Ha yinede sirf burda biz böye konusuyoruz diye tabiki bir anlik gaz ile bosanmaya kalkisma. Iyi düsün tasin. Bir avukata git, bilgi topla ve kendinden emin oldugunda ancak bosanma davasini aç.

kimse böyle bi durumda diyemez ki kabullen diye ..
online terapi için bilgisi olanlar yazabilir mi ?

Ben geçen gün nazlı ozburun diye bir terapiste denk gelmiştim kendimde düşündüğüm için bi araştır istersen sosyal medya hesapları var.

Bu kazançla çok rahat tek yaşarsınız siz,ileride de hayatınıza hak eden birileri girer.Cidden güvensizlikle evlilik çok zor olur,aldatılıp affeden kadınların hangi biri eşine şu an güveniyor bir sorun.Etrafınızdaki insanlar sizi düşünmüyor bu arada,düşündükleri şey düzeniniz.Mutluluğunuzu önemseyen yok,lütfen arkadaş aile adı neyse dinlemeyin onları,huzur olmadıktan sonra resmiyette evli olmanızın bir anlamı yok.Yuva falan olmayacak onun adı.

evet ben normalde böyle şeyleri takmazdım eskiden iş yerinde falan boşanan kadınların gördüğü muameleler onlara bakış açıları beni cok ürküttü sanırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…