Bana göre aldatıldım..

ailem in zaten bu güne kadar pek umurlarında değildim okulu falan yatılı okudum harclık bile almadan hem de .
arkadaşlar ise ortak arkadaşımız ikimizi de cok iyi tanıyan ama biliyorum ki onun da gönlünden gecen söyledikleri değildi

Eşinizin çiçek gönderdiği kadın sizin hakkınızda aynen şöyle düşünüyordur. Evli bir adam evli olduğunu gizleyip bana kur yaptı çiçek gönderdi. Neyseki erken farkettim görüşmeyi kestim. Ama karısı hala onunla evli kalmaya devam ediyor. Ortamda sizden böyle bahsedilmesi mi daha acı yoksa gururu için ihaneti affetmedi boşandı denilmesi mi?

ilk dediğinizi aldatıldığımı öğrenince o kadar cok düşündüm ki bana acıyordur şimdim filan demiştim hatta
ikinciyi tabi ki

Bir anlık gaflet dediği. Kız karışıklık verseydi, evli olduğunu bile bile. Ozaman bir anlık gaflet olarak kalmayacaktı. İkincide daha dikkatli olarak yapacak. Emin olabilirsiniz. Ozaman ailenizde yakışıklı adam yaptı bir hata affet mi diyecek yine acaba

Bence boşanma davası açın açana kadar eşinizden uzak durun konuşmayın.Taş gibi durun.Boşandıktan sonra bekleyin bakalım sizin için çabalıcak mı ne kadar çabaliyacak.Belki bosandiginiz gün kiza guzel ogretmen artik bekarim diye cicek yollicak belki de hergün kapinizda yaticak.Bence bunu gormeniz lazım.Sizi tekrar kazanması lazım.Bosaninca tekrar evlenilmiyor diye bir kural yok.Ozaman geri donerse ve isteeseniz affedersiniz .Yoksa sizin icinize sinmeyecek bu evlilik.Ben olsam boyle yapardım.

çok uzun zamandır berabersiniz, gözünü senle açmış, sen çok güvenmişsin, hatasını anladığın an şok geçirmişsin. Başkasının ne yorum yaptığından ziyade senin olaya bakış açın önemli. Otur düşün bunu yaşayan sen değilsin başka biriymiş gibi düşün. Affedersen arsızlığa vurabilir mi? Aranıza giren soğukluk yerini eskiye bırakabilir mi? Aynı gevşekliği sen yapsan ne tepki alırdın?
Hem bu vukuat ilk mi, başka vukuatları oldu mu, yüz bulamadığı halde notlu çiçek gönderen herif yüz bulsa neler yapardı soruları aklıma gelirdi.
mesele karşıdaki kadında değil senin yanındakinde. İçinde kalanları yaşama isteği var.

hayır ben kızı suclamıyorum kendisiyle de cok kibar konuştum zaten asla suclu değil eşim suclu ailem cahil bence onlardan beklediğim desteği vermediler

Sen bu hayatta bir kocaniın bir ailenin desteği olmadan yaşayamıyomusun? Tek başına bir karar alamıyor musun? Adam seni çatır çatır aldatmış. Sen de göndersene herifin birine doğumgününde hediye bak bakalım o eşin olacak adamcık dakikasında davayı açmıyor mu sana. Yuva mı düşünüyor ailesinden destek mi bekliyor. Bu gurur onur denen şey sadece erkeklerde mi var nedir bu koca merakı aklım hafsalam almıyor benim.

Nasıl bu kadar asla o yapmaz asla kafasında olursunuz? Arkadaşım babana bile güvenme, yıllarınız beraber geçip her gün gülüyor olmanız sonsuz güveneceğiniz anlamına gelmiyor, bir parça pay bırakın insan oğlu çiğ süt emmiştir diye.
Bana kalırsa da ihanet etmiş, yakalamasaydın haberin olmayacaktı ama niyet belli.
Ve en önemlisi; Nankörlük, vefasızlık, ihanet sevginin mezarıdır.

Konuyu okuyunca ben de çevremden bir örnek vermek istedim,eşimin arkadaşı 5 sene önce evlendi kız da ailemin tanıdığı bir ailenin kıziydi,çok güzel başladı her şey bizzat şahit olduk kiz çok mutluydu güzel bir düğünleri oldu ancak kızın hemen hemen düğünden birkaç ay sonra yüzü eskisi gibi gülmemeye başladı biz evlilik işte demek ki bunu yapıyor adama deyip geçtik ama sorun bambaskaymis kız neredeyse evlendiği gibi aldatilgini öğrenmiş ve bu böyle 1 2 3 devam etmiş bana bi gün ben çocuk yapıcam dediğinde anlamam gerekirdi ama insan konduramiyor işte adam eşime de gayet rahat karısını aldattigini anlatmış dedim yuh sen de dene güzel oluyor mu deseydin bi de bari velhasil kelam o evlilik öyle ya da böyle 4 yıl sonra bitti kız o süre zarfında yaşadıkları ile kaldı daha fazlasını görüp geçirmeden koşarak uzaklaş bir kez teşebbüs etmiş olması onun karakterinde olduğunun en açık göstergesi malesef

Yok kızın hatasıymıs öyle demeyin ..şurda bir kere de görmedim ki erkek suçlu olsun

evet ben normalde böyle şeyleri takmazdım eskiden iş yerinde falan boşanan kadınların gördüğü muameleler onlara bakış açıları beni cok ürküttü sanırım..
Benim çevremde de boşanan kadınlar var bazen özenmiyor değilim,yani sırf elalem ne der diye hayat boyu güvensizlik ve şüphe ile yasamamani tavsiye ederim

Benim buradan öğrendiğim birşey var bir kere yapan hep yapıyor hiç kimseye aldanma seviyorum aşığım ölürüm lafları hikaye kaç kez aldatıldım saymıyorum sayamıyorum daha 3 gün önce açtım konuyu boşver en güzeli tek tabanca yaşamak elin itine kölelik edip mutsuz olacağına ailene hizmet et gönüllerini al kimse için hayatını mahvetmeye değmez kimse de senden kıymetli değil

ever belki de haklısın boşanmak yemeyecek ..
ama cocuk yapmama konusunda aldatılmam en büyük sebep emin olun
Guzel kardesim seni uzmek istemiyorum. Adam baska bir kadinla haftalara flort edip cicek gonderiyor. Sen bi anlik gaflet demesine aldanip affediyorsun. Adamla ayni yataga girmek zoruna gitmiyor da cocuk yapmak mi zoruna gidiyor? Cocuk da yapacaksin buna adim gibi eminim. Sadece adamin bir sekilde olanlari unutturmasini bekliyorsun

Allah yardımcınız olsun... Hani derler ya aşağı tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık diye tamda oyle bi nokta.. devam edersin yenisini yapar etmezsin pişmanlık yasarsin zor bir durum allah yardmciniz olsun insallah

Herkes ikinci bir şansı hak eder. Bir kez yapan hep yapacak anlamına gelmez. Kocan öküzlük yapmış ama bir şans daha verip bir sonraki en ufak hatasında kapının önüne koymak koşuluyla affetmeni hak ediyor. Hepimiz hata yapıyoruz ama ilk hatamızda üstümüzü kırmızı kalemle çizselerd, bize Fırsat vermeselerdi bu bizim irademize haksızlık olurdu. Bence bir şans

Lutfen yanlış anlamayın. Sadece şunu merak ettim. Eşiniz ya da sevgilinizi aldattiniz ve size 2. Bir şans verdi mi?

Ablacim ne ufak hatasi ... yani adam seytana uydu 1 msaj atti vb haydi ona ufak hata demeyi yine anlardim ama adam ugrasmis, flort etmis, diller dokmus, cicek gondermis. Karisina 1 dal cicek aldigi yoktur eminim. Bunun neresi ufak hata??

Mutlu yuvası fedakar eşi olan adamın hata yapma lüksü olamaz. Adama rahat batmış resmen bunun bir bedeli olmalı. Yapılacak hata vardır yapılmayacak hata vardır ihanetin affı olamaz. Bir de yazık değil mi duygularıyla oynanan bekar bir genç kız da var ortada. O kız sizin evladınız olsa yine bu adamın için aynısını düşünür müydünüz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…