Bana göre aldatıldım..

14 sayfa yorum var hepsini okumadım
meslegın varsa boşan
meslegın var çocuk yoksa kesin boşan

çocuk varsa bşr şans ver dıyecem

Erkekler heeeer şeyi yaparken iyi, kadın boşanınca, boşan diyince yuva yıkıyor acımasız ve fevri oluyor. Bu dünyanın yükünü de sorumluluğunu da neden biz çekiyoruz ya?
Onlar kutsal varlık bizler köle izaura

Bazen reel hayattaki insanlar karsisindaki kisiyi uzmemek icin durumu yumusatirlar, surekli teselli modunda olurlar . Gercekleri direkt soylemek zor onlar icin

Aileler tekrar ugrasmamak için ortbas ederler
Ama hayatsizin hayatiniz her gun supheyle yasanir mi

o kadar cok konuştuk ki sabahlara kadar hem de ama içime düşen o kuşku beni mahvetti zoruma gidiyor nasıl ya diyorum nasıl kıydı bize en cok dilimde olan şey bir tek aldatmayı affetmem her şeyi affederim de hu kelimeyi o kadar cok kullandım ki bunu bile bile nasıl yaptı diyorum hep alttan alıyor saatlerce konuşuyor güzel günlerimizi gelecekle ilgili şeyleri anlatıyor ama benim tek cevabım sen hepsini yıktın diyorum ne olacak bilmiyorum inanın ya cesaretimi toplayıp bu işe bi son vermek ya da aptallık edip unutmak

Gecmis olsun...beterin beteri vardir... ne hissettiklerini cok iyi biliyorum, 4 haftadir senin yasadigin acinin 100 katini yasiyorum. Acimin öfkemin hayal kirikligimin tarifi yok.. gitti yandi 18 yilim..
Allah yardimcimiz olsun Ve tüm aldatanlari Allah bildigi gibi yapsin.

evet benim de içimi kemiren şey bu işte kızın dürüstlüğüne inanıyorum cünkü

İşte aptallık edip unutmak değil bunu anlatmaya çalısıyorum. Burada tepki gösterdiğim hanımlar unutmanızı isteyenler zaten. Üstesinden gelmek başka bir şey olmamış gibi davranmak başka. Zaten affediliyorum diye tekrar yapmayacak adam, “gerçekten” pişman olduğuna ve “gerçekten” olayın asla tekrarlanmayacağına emin olursanız üstesinden gelmeye çalısın. Yoksa adam beceriksizlik edip yakalandığı ya da kadın onu istemediği için pişmancılık oynuyorsa boşanın gitsin. Eşinizin sizi anladığından emin olun. Bence eğer bu olayın üstesinden gelmek istiyorsanız mutlaka çift terapisine gidin. Eşiniz gelmek istemezse de şart kosun. Bu sürecte sizi kendine bağlamak için olayın üstü kapansın diye çocuk diye tutturur. Aman diyim, psikolojinizde onulmaz yaralar açmayın.

Sonra bize kızıyorlar boşan dedik diye kötü konuştuk diye. Gerçekler acıdır ama huzur getirir. Yalanlar ise tatlı ama huzur getirmez. Burayı bu yüzden seviyorum. Doğruları Çat çat yüzüne çarpıyorlar, görmek istemediğin, bilmek istemediğin herseyi gözüne gözüne sokuyorlar. İnsanı ciddi ciddi sarsiyorlar. Bunu ancak seni düşünen biri yapar. Sen de biliyorsun ailen, arkadaşların seni düşünmüyor, gururunu onurunu düşünmüyor. Sen desen ki kocamdir aldattı ama şans verdim mutluyum desen kimse bir cümle kurmaz sana. Ama kabullenemedigin için burda olduğu gibi yazdın ve herkes sana nerdeyse doğruları, gerçekte olanları söyledi. Sizi uzmekle kimsenin eline birsey geçmez. Ama sizin gibi bir kadın, yapılanları kaldıramayan bir kadın elini taşın altına koyarsa hepimiz bundan gurur duyarız. Yoksa siz de biz de bir carpiya bakıyoruz, carpiya basınca birbirimizin hayatından çıkıyoruz. Şunu da diyebilirsiniz tabi ki. Ben denemek istiyorum. O zaman mutlaka evlilik terapistine gitmelisiniz. Yardım almazsınız tek başınıza bir köşede ağlarsınız, yipranirsiniz. Herkes hayatına devam eder.

eşim kendisi dedi istersen evden gidebilirim istersen psikologa gidelim ne istersen yaparım kendimi affettirmek istiyorum güvwnini kazanmak istiyorum falan filan çocuk konuaunu da söyledim istemiyorum aska diye bu saatten sonra zaten o da bir daha bu konuyu açmadı yüzü yok hiçbi şekilde hiçbi şeye ama bu içimdeki kırgınlığı nasıl atlatacagımı bilmiyorum inanın içimden gelmitoe hiçbi şey

Benim başıma geldi. Hem de hamileydim. Eşim ile üniversiteye girdiğimiz yıldan beri sevgiliydik yani kendini kandirma herkes emek veriyor. Eşimin mailinde yazismasini yakaladim kapimin önünde yattı çiçekler aglamalar yeminle r... Hepsi hikaye yalan. Boşandık ve bebeğimi düşürdüm o an.
Kendini kandırma. Hepsinin hikayeleri aynı. Sen o an yakalamasaydin onları çok sonra yakalardin. Sen öğrenince hemen kadını aradı uyardı i da inkar etti. Sen kendini kandirma çok yazık değmez. Geçmiş olsun.

Bebegını kaybetmene sevdıgın adam tarafından yasatılan hayal kırıklıgına cok uzuldum ama onurlu gururlu durusuna sonsuz saygı duydum okurken
Umarım cok mutlu olursun.

evet benim de içimi kemiren şey bu işte kızın dürüstlüğüne inanıyorum cünkü

Sana boşan diyemem ama eşiniz kız umursamasa devam edecekti belliki çünkü konuşma bitmesine rağmen çiçek yollamış yanlış anlamadıysam. Bende şuan boşanma surecindeyim aldatilmadim ama düğün günü evlenmekten vazgeçmiştim gördüğüm olumsuzluklar sebebiyle ama sonra ufak tefek şeyler diye tekrar bir araya geldim ve çok pişmanım açıkçası artık bir kez olumsuzluk yasandiysa hep yaşanır kafasındayım. Affetmek sadece ertelemek gibi.

Size katılıyorum. Dua etsin kız helal süt emmiş birisiymiş. Bir anlık gaflet deyip savunması çok komik olmuş. Resmen kızı etkilemek için yapmadığı kalmamış.Bu kadar aranan bir erkek 2 kez de yapar 3 kez de.

hayır burda ciddi bir şekilde söylenen her cevaba saygım sonsuz
bir kişiye tepki verdim o da dalga gecerek yazdığı için zaten buraya yazma sebebim aklı başında bir kaç kişiden fikir almaktı
elimi taşın altına koymaya hazırlıcam kendimi eğer bunu yapamazsam da kendimi affetmem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…